Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Αυγούστου

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 27 Ιουλίου έως 26 Αυγούστου 2014

Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Αυγούστου

Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας, το έτος, όπως και ο μήνας, για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη έγινε 27/7, 1:41 ώρα Ελλάδας.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα θα προσπαθήσεις να πεις ό, τι σε απασχολεί ή εκνευρίζει και να μην το κρατάς μέσα σου. Θα ξεκαθαρίσεις διαφωνίες ή παρανοήσεις που μπορεί να υπάρξουν με τους γύρω σου και θα έχεις πλέον ξεκάθαρη στάση. Επίσης, θα καθαρίσεις το μυαλό σου και σε ορισμένες περιπτώσεις θα επιστρατεύσεις το χιούμορ σου προκειμένου να περάσεις θέσεις σου.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ενδεχομένως να προκύψει μια παρεξήγηση με το σύντροφό σου οπότε καλό θα ήταν να μιλήσεις μαζί του και να προσπαθήσεις να την λύσεις κι όχι να περιμένεις να του περάσει. Ανάλαβε την πρωτοβουλία να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση μεταξύ σας και άκουσε και την δική του θέση αλλά και το πώς νιώθει. Ίσως η άποψή σου για κάποια πράγματα αλλάξει μετά από αυτή τη συζήτηση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είναι προτιμότερο αυτή την περίοδο να μη βασίζεσαι στους άλλους γιατί αντί να σε βοηθούν σε μπερδεύουν με τις πολλές και διαφορετικές απόψεις που έχουν. Πολλές ιδέες θα ειπωθούν αλλά μάλλον θα είναι τελείως μακριά από αυτό που εσύ ψάχνεις. Δείξε τους την ευγνωμοσύνη σου για την προθυμία τους αλλά ήρεμα και λογικά ξεκαθάρισε τι ακριβώς ζητάς κι ότι προτιμάς να κινηθείς μόνος/η σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με το να παίρνεις δώρα και να μοιράζεις χρήματα στους ανθρώπους που αγαπάς δεν καλύπτεις το κενό της απουσίας σου. Η φυσική σου παρουσία είναι αυτή που χρειάζονται και όχι το πορτοφόλι σου. Προσπάθησε να βρεις χρόνο και να τον περάσεις δημιουργικά μαζί τους κάνοντας πράγματα που τους κάνουν χαρούμενους.


ΒΟΥΒΑΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις την αδιακρισία από το πραγματικό ενδιαφέρον. Πολλοί μπορεί να σε ρωτήσουν τι θα κάνεις με αυτό ή εκείνο το θέμα, όχι γιατί νοιάζονται αλλά γιατί τους αρέσει να χώνουν τη μύτη τους παντού. Γι' αυτό κι εσύ πρέπει να είσαι φειδωλός/η με τις ανακοινώσεις και τις περιττές πληροφορίες, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Αν δεις ότι πιέζεσαι, ανάφερε κάποια στοιχεία για να τους ξεφορτωθείς και τα υπόλοιπα κράτα τα για τον εαυτό σου για να μπορέσεις με την ησυχία σου να κάνεις αυτό που πρέπει.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Για να κρατήσεις το ενδιαφέρον ενός ατόμου ζωντανό είναι καλύτερα να έχεις κάποια χαρτιά σου κλειστά για να υπάρχει κι ένα μυστήριο. Δεν χρειάζεται λοιπόν να λες τα πάντα με λεπτομέρειες στο σύντροφό σου, άφησε και κάτι κρυμμένο για να τον προκαλέσεις να το ανακαλύψει. Μην ξεχνάς ότι με κάποια μικρά μυστικά η σχέση δεν γίνεται βαρετή ή προβλέψιμη. Αρκεί να είσαι ειλικρινής με τα συναισθήματά σου γιατί αυτό έχει σημασία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Πρόσεξε την υπεροψία σου γιατί αυτό το μήνα μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Πιθανόν να πιστεύεις ότι κάνεις την καλύτερη δουλειά από όλους αλλά χωρίς να το καταλαβαίνεις υποτιμάς τους συναδέρφους σου. Καλύτερα άσε να σε κρίνουν οι άλλοι γιατί μόνο τότε είσαι σίγουρος/η για την ποιότητά σου. Να τελειώνεις αυτά που αναλαμβάνεις σιωπηλά και με συνέπεια και τα υπόλοιπα θα φανούν στην πορεία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάποια έκτακτα έξοδα, σπατάλες ή αχρείαστες αγορές ενδεχομένως να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και να μείνεις με άδειες τσέπες πριν καν τελειώσεις ο μήνας. Γι' αυτό όποιο ποσό κι αν δίνεις φρόντισε να το σημειώνεις και τακτικά να κοιτάς για να δεις προς τα πού βαδίζεις ώστε να μην ξεπεράσεις τα όριά σου. Για σένα μπορεί να είναι ψιλά αλλά λίγα από δω λίγα από κει θα εκπλαγείς πόσα μαζεύονται κάθε μήνα.


ΤΙΓΡΗ

ΓΕΝΙΚΑ: Πιθανόν να απογοητευτείς λίγο αυτό το μήνα, όταν διαπιστώσεις ότι οι απόψεις σου διαφέρουν κατά πολύ από εκείνες ορισμένων ατόμων γύρω σου. Δεν συνηθίζεις να επηρεάζεσαι αλλά τώρα κατά κάποιο τρόπο έχεις γίνει πιο ευαίσθητος/η από άλλες φορές. Σκέψου όμως ότι ούτε εσύ συμφωνείς με όλους οπότε δε χρειάζεται να παίρνεις προσωπικά μια διαφωνία. Εσύ κάνε αυτό που πιστεύεις, εμπιστευόμενος/η τη διαίσθησή σου.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η αγάπη υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου οπότε μην κάθεσαι να μετράς τις φορές που έχετε διαφωνήσει για κάτι. Είναι δυνατόν να συμφωνείτε απόλυτα; Σκέψου πόσο βαρετή θα ήταν η σχέση σου, αν ήσασταν ίδιοι κι απαράλλαχτοι. Σημασία έχει να μπορείτε να γεφυρώσετε αυτές τις διαφορές και να μην τσακώνεστε όταν η συζήτηση έρχεται σε αυτές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Και σε αυτόν τον τομέα ίσως ταλαιπωρηθείς αυτό το μήνα καθώς εξαιτίας κάποιων συνεργατών σου που δε συμφωνούν μεταξύ τους ή μαζί σου κι ενδέχεται να προκαλέσουν καθυστερήσεις σε μια επαγγελματική κίνηση ή στο σχεδιασμό ενός καινούργιου εγχειρήματος. Εφόσον δεν μπορείς να τους αναγκάσεις να συμφωνήσουν, προσπάθησε τουλάχιστον να τους πείσεις ότι η στάση τους αποτελεί εμπόδιο και καλό θα ήταν να βρουν τη χρυσή τομή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν ήταν εύκολη η προηγούμενη περίοδος για σένα γιατί εξαιτίας κάποιων εκτάκτων εξόδων τα χρήματα σου μειώθηκαν αρκετά ή ίσα που σου έφτασαν να περάσεις το μήνα. Αντί να κάθεσαι και να σκας, βάλε τα όλα κάτω και εντόπισε, αν δεν το γνωρίζεις ήδη, τα έξτρα ποσά που δαπάνησες και γιατί. Σίγουρα πάντως τώρα θα μπορέσεις να βγάλεις τα σπασμένα και μάλιστα πιο γρήγορα απ' όσο πίστευες.


ΛΑΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Καμιά φορά τα ψέματα σου αρέσουν πιο πολύ απ' ό, τι η αλήθεια, όχι γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται αλλά γιατί προτιμάς κάτι που δίνει χρώμα στη μουντή ζωή παρά την σκληρή πραγματικότητα. Από κάποιο άτομο θα ακούσεις μεγάλα λόγια αυτό το μήνα αλλά κράτα ορισμένες επιφυλάξεις γιατί θα σου υποσχεθεί διάφορα προκειμένου να σε πείσει. Αυτό θέλεις να ακούσεις και αυτό θα σου πει. Αν και εσύ και την πιο μικρή υπόσχεση που θα δώσεις, θα φροντίσεις να την τηρήσεις δεν συμβαίνει το ίδιο με τους άλλους.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ίσως υπάρξει μια διαφωνία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, πιθανόν για το που θα πάτε στις διακοπές σας. Εσύ θέλεις να πας κάπου πιο ήσυχα για να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις ενώ αυτό θέλει κάτι πιο συναρπαστικό και με πολύ κόσμο και μπορεί να σου δημιουργήσει μια έξτρα πίεση για να το αποδεχτείς. Εξήγησέ του ότι δεν είστε πανομοιότυποι για να συμφωνείτε σε όλα και η σχέση είναι πιο ενδιαφέρουσα όταν υπάρχουν ψιλοκόντρες. Αλλά, καλό είναι να βρείτε κάτι που να συμφωνήσετε και οι δύο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θέλεις να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο, να κάνεις μια στροφή στα επαγγελματικά σου και αγχώνεσαι υπερβολικά γιατί δεν μπορείς να καταλήξεις σε κάτι που να σε ικανοποιεί πλήρως. Αν δεν ηρεμήσει το μυαλό σου δεν είναι εύκολο όμως. Αντί να κάνεις κάτι έτσι, απλά για να το κάνεις, χρησιμοποίησε την χαλαρότητα της εποχής να σκεφτείς με ηρεμία ποιος θα ήταν ο κατάλληλος δρόμος για σένα και όταν τα πράγματα επανέλθουν στους συνηθισμένους τους ρυθμούς, ακολούθησέ τον.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία προσφορά που ίσως σου γίνει αυτό το μήνα θα σου δημιουργήσει υποψίες ότι μάλλον είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή και πιθανόν να έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν χρειάζεται λοιπόν να τρως το χρόνο σου άδικα στο να ζητάς να σου δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για να επιβεβαιωθείς πλήρως. Απλά, όμορφα και ξεκάθαρα αρνήσου την.


ΔΡΑΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ο δρόμος προς την κορυφή είναι πολύ δύσκολος και χρειάζεται σκληρή δουλειά και επιμονή κι όπως θα διαπιστώσεις αυτό το μήνα ο δικός σου είναι αρκετά κακοτράχαλος αλλά δεν μπορείς να κάνεις πίσω ή κάτι διαφορετικό. Για να ανταμειφθείς πρέπει να δουλέψεις σκληρά αλλά σκέψου ότι άπαξ και φτάσεις εκεί που θέλεις, όλα μετά θα είναι πιο εύκολα. Να είσαι συγκεντρωμένος/η στον τελικό προορισμό σου κι όχι στο τι θα περάσεις στην πορεία σου μέχρι να τα καταφέρεις.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Όλες οι σχέσεις όταν ξεκινούν είναι μέλι – γάλα αλλά στην πορεία, όταν μπαίνει στη μέση η καθημερινότητα, χρειάζεται προσωπική δουλειά κι από τους δύο και αρκετούς συμβιβασμούς, προκειμένου να διαρκέσει. Και πάνω απ' όλα να μάθει ο ένας τα προτερήματα και τα ελαττώματα, τι αρέσει και τι όχι. Μη βιάζεσαι λοιπόν και μην εκνευρίζεσαι γιατί ακόμα βρίσκεσαι στο πρώτο στάδιο Μόλις η σχέση σταθεροποιηθεί όλα θα κυλούν πολύ πιο εύκολα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μόλις αντιμετωπίσεις μία πρόκληση και καταφέρεις να πετύχεις καλά θα κάνεις να μη χάσεις χρόνο με πανηγυρισμούς, αλλά να προετοιμαστείς για την επόμενη γιατί έτσι εδραιώνεις τη θέση σου και γίνεται ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν ήταν θέμα τύχης αλλά προσωπικής προσπάθειας και δουλειάς. Καλά θα κάνεις όμως να μην καταπιάνεσαι με πράγματα που δεν σου ταιριάζουν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μια πολύ καλή δουλειά θα σε βοηθήσει να αναρριχηθείς οικονομικά αυτό το μήνα, παρ' όλο που η τύχη δε φαίνεται να σε σιγοντάρει. Εννοείται ότι θα προτιμούσες να έχεις μια βοήθεια άνωθεν, μια προστασία, αλλά ακόμη και χωρίς αυτά μπορείς να τα καταφέρεις και μάλιστα να το περηφανευτείς κιόλας.


ΦΙΔΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Έχεις την ανάγκη αυτό το μήνα να ξεφύγεις από τα τετριμμένα, να αφήσεις πίσω σου ό, τι είναι συνηθισμένο και οικείο και να αναζητήσεις νέες εμπειρίες. Ακόμα κι αν δεν κάνεις κάτι πολύ συναρπαστικό, θα μπορέσεις να ικανοποιήσεις ένα κομμάτι σου, αφού είναι ένα βήμα για να αποδράσεις από τη ρουτίνα. Γι' αυτό φρόντισε να το χαρείς και μη σκέφτεστε τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας ή τα πράγματα που πρέπει να κάνεις, όταν επιστρέψεις. Άφησε τον εαυτό σου να χαλαρώσει και να περάσει καλά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ίσως γνωρίσεις ένα άτομο που σου βγάζει μεγάλη οικειότητα, σαν να το ήξερες από καιρό και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα και ότι είσαι έτοιμος/η για να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο. Αν έχεις ήδη σχέση, είναι η κατάλληλη στιγμή να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου. Σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεσαι αυτός ο μήνας θα είναι πολύ ερωτικός για σένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αν επαγγελματικά ασχολείσαι με αυτό που αγαπάς, τότε πρέπει να είσαι πολύ ευτυχισμένος/η. Αν όμως απέχει πολύ από αυτό που ήθελες ή ονειρευόσουν, τότε ίσως είναι καιρός να σκεφτείς το πώς μπορείς να αλλάξεις πορεία. Πιθανόν να βρεις διάφορους τρόπους αλλά δεν χρειάζεται να βιαστείς. Συζήτησε με κάποιους που έχουν μια εμπειρία παραπάνω για να σε βοηθήσουν να σχεδιάσεις τις κινήσεις σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ψάξε λίγο περισσότερο αυτό το μήνα γιατί μπορεί να υπάρχουν καλύτερες προσφορές, όροι σε ένα δάνειο ή κάποια επιδόματα ή προνόμια που θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς ώστε να έχεις οικονομικό όφελος. Γίνε πιο ευέλικτος/η, πιο πονηρός/η και μην βιαστείς να αποδεχτείς τίποτα, αν δεν ερευνήσεις πρώτα όλες τις παραμέτρους.


ΑΛΟΓΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Προσπαθείς πολύ να διατηρήσεις κάποια πράγματα στη ζωή σου αλλά έτσι δεν σημειώνεις καμία πρόοδο και παραμένεις στάσιμος/η. Δεν παραιτείσαι και επιμένεις ίσως γιατί θέλεις να αποδείξεις σε κάποια άτομα ότι αυτό είναι το σωστό. Πιθανόν να υπάρχει συναισθηματικός λόγος που σε εμποδίζει να μην αφήσεις τα παλιά και να πας παρακάτω αλλά αν το δεις καθαρά λογικά, θα καταλάβεις ότι δεν μπορεί να αντιστέκεσαι και να πηγαίνεις κόντρα στις αλλαγές που μάλιστα είναι και για καλό σου.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να συζητήσεις με το σύντροφό σου για το τι θέλεις και τι προσδοκίες έχεις από τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, οι φίλοι σου που ξέρουν τι ψάχνεις ίσως σε φέρουν σε επαφή με κάποια άτομα που θεωρούν ότι σου ταιριάζουν. Μην αρνηθείς μια συνάντηση μαζί τους που θα σε βοηθήσει να τα γνωρίσεις καλύτερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μία δουλειά που είχες αναλάβει να ολοκληρώσεις ίσως αντιληφθείς ότι πάει τελείως στραβά ή τουλάχιστον δεν προχωρά στους ρυθμούς που θέλεις. Μην βάζεις μπροστά την περηφάνια σου και εξέτασε το ενδεχόμενο να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον συνάδελφό σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην αφήνεις το συναίσθημα της αποτυχίας να σε καταβάλλει γιατί σύντομα θα βρεις λύση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια πράγματα είναι θέμα τύχης κι όσο κι αν υπολογίζεις, οργανώνεις ή προσπαθείς, άλλοι είναι πιο ευνοημένοι στον οικονομικό τομέα από σένα χωρίς να κάνουν κάτι ιδιαίτερο, απλά είναι τυχεροί. Μήπως πρέπει να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου ώστε να αρχίσει να λειτουργεί κι η δική σου τύχη;


ΠΡΟΒΑΤΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Αναζήτησε βοήθεια ή πληροφορίες για μια δύσκολη κατάσταση που μπορεί να αντιμετωπίσεις αυτό το μήνα από ανθρώπους που είναι γνώστες του αντικειμένου που σε απασχολεί ή έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από τη δική σου και θα δεις ότι γρήγορα θα βγεις από το αδιέξοδο. Ενδεχομένως να πρέπει να αποταθείς σε περισσότερους από έναν αλλά όταν μαζέψεις όλα τα στοιχεία στα χέρια σου και τα εξετάσεις θα συμπληρωθεί το πάζλ. Πάνω απ' όλα χρησιμοποίησε τη λογική σου για να φτάσεις στη λύση του προβλήματος.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ακόμα κι όταν είσαι σε σχέση πρέπει να στηρίζεσαι πρωτίστως στον εαυτό σου γιατί μόνο έτσι θα γίνεις ευτυχισμένος/η. Δεν γίνεται να κρέμεσαι από το σύντροφό σου και φυσικά δεν μπορείς να τα περιμένεις όλα από αυτόν γιατί στο τέλος θα δυσαρεστηθείς. Κανείς δεν είναι υπεύθυνος για την ευτυχία του άλλου απλά θα συμβάλλει ένα κομμάτι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Να έχεις υπομονή, ιδιαίτερα όταν πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση ή να επιλέξεις σε ποια κατεύθυνση θα στραφείς. Αν αντιμετωπίσεις κάποιο θέμα στην εργασία σου μην επιμείνεις σε συγκεκριμένα συστήματα και τεχνικές επειδή σου είναι οικεία, κυρίως όταν είναι δοκιμασμένα και έχεις δει στην πράξη ότι δεν γίνεται να πετύχεις το κάτι παραπάνω με αυτά. Ψάξε να βρεις καινούργιους ή πρωτότυπους τρόπους για να φτάσεις στη λύση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τώρα τελευταία έχεις αποκτήσει την πεποίθηση ότι τα πολλά χρήματα θα σε κάνουν ευτυχισμένο/η και θα φέρουν ικανοποίηση στην προσωπική σου ζωή. Σαφώς όταν δεν υπάρχουν, η καθημερινότητα γίνεται ένας διαρκής και δύσκολος αγώνας επιβίωσης αλλά δεν είναι η απάντηση σε όλα τα προβλήματα του ανθρώπου. Μόνο όταν η τσέπη σου γεμίσει αλλά τα υπόλοιπα παραμείνουν άδεια θα αντιληφθείς ότι υπάρχουν πολλοί πιο σημαντικοί παράγοντες που δίνουν νόημα στη ζωή σου.

ΠΙΘΗΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η ευστροφία αλλά και η ετοιμότητά σου να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρέχονται είναι προς μίμηση. Κι επειδή η φύση σου είναι τέτοια, δεν αρκείσαι στο ένα ή το άλλο, αλλά. αν βλέπεις ότι σε "παίρνει", τότε θα προσπαθήσεις να τα κερδίσεις όλα. Αν αυτό το μήνα όμως σου προταθούν διαφορετικά πράγματα, μην το προσπαθήσεις γιατί δεν θα είναι προς όφελός σου. Τώρα δεν μπορείς να κρατήσεις δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη και αν το αποπειραθείς στο τέλος θα καταλήξεις να αφήσεις και τα δύο γιατί δεν θα μπορείς να αντεπεξέλθεις.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν είσαι κατά των σταθερών σχέσεων αλλά δεν μπορείς να καταπιέζεσαι και να νιώθεις ότι δεν έχεις ατομικές ελευθερίες. Αυτό το μήνα θα μπεις στο δίλημμα για το αν θέλεις να έχεις κάτι μόνιμο στη ζωή σου ή αν είσαι διατεθειμένος/η να θυσιάσεις αυτή σου την ανεξαρτησία για ένα έρωτα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, η ανάγκη σου για παραπάνω χώρο ώστε να μπορείς να «αναπνεύσεις» θα είναι μεγάλη κι ίσως το συζητήσεις με το σύντροφό σου και του ζητήσεις να στον διαθέσει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ήρθε η ώρα να βάλεις μια σειρά και προτεραιότητες στις δουλειές που έχεις να κάνεις και να μην καταπιάνεσαι πότε με το ένα και πότε με το άλλο γιατί έτσι θα μείνουν όλα στη μέση και θα μαζέψεις ένα βουνό εκκρεμότητες. Ακόμα κι αν πιέζεσαι από κάποιους να αναλάβεις κάτι επιπλέον, μη βιαστείς να το αποδεχτείς αν δεν είσαι σίγουρος/η ότι μπορείς να το φέρεις σε πέρας, εξαιτίας του φορτωμένου σου προγράμματος. Τώρα που η εποχή είναι πιο χαλαρή κάνε ένα πλάνο ώστε σιγά-σιγά να διευθετήσεις ό, τι μπορείς, χωρίς πίεση και άγχος.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Βάλε ένα φρένο στα έξοδά σου. Προσπάθησε να επανακτήσεις τον έλεγχο και αν έχεις χρήματα στην άκρη, μην τα χρησιμοποιείς για αγορές που σου φαίνονται απαραίτητες αλλά δεν είναι. Ό, τι βγαίνει από τον κουμπαρά σου είναι πολύ δύσκολο να ξαναμπεί, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν. Ίσως πρέπει να αποφύγεις τις βόλτες στα καταστήματα για να μη μπαίνεις στον πειρασμό.


ΠΕΤΕΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μέσα στο κατακαλόκαιρο λογικό είναι να μην έχεις διάθεση ούτε εσύ ούτε και κάποια άτομα γύρω σου να καταπιαστούν με ορισμένα πρακτικά θέματα. Καλό θα ήταν λοιπόν να μην πιέζεσαι και να αφήσεις το κεφάλι σου και το σώμα σου να ξεκουραστεί. Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να επανεξετάσεις τακτικές, κινήσεις και να θέσεις κάποιους στόχους αλλά ήρεμα και χωρίς άγχος. Όταν θα φτάνει προς το τέλος του και έχεις καταλήξει κάπου, τότε σιγά-σιγά ξεκίνα να οργανώνεσαι για τις επιδιώξεις σου τη νέα σεζόν.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν διακρίνεις ένα είδος αδιαφορίας ή χαλαρότητας από το ταίρι σου ίσως ήρθε η ώρα να αναζητήσεις την αιτία της συμπεριφοράς του. Πιθανόν να έχει απορροφηθεί από ένα νέο του ενδιαφέρον ή θέλει απλά να ξεκουραστεί σωματικά και δεν έχει διάθεση να κάνει παρά μόνο τα απαραίτητα. Ίσως πρέπει και εσύ να αρχίσεις να ασχολείσαι με κάτι δικό σου που σε γεμίζει ή αυξάνει τη δημιουργικότητά σου και να μην κρέμεσαι από πάνω του. Αυτό από μόνο του θα κινήσει το ενδιαφέρον του.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην περιμένεις από άλλους να σε βοηθήσουν, ακόμα κι αν στο είχαν υποσχεθεί, κυρίως αυτήν την περίοδο γιατί μάλλον είναι αλλού. Δε χρειάζεται όμως να κάνεις διάφορα σενάρια στο μυαλό σου ότι οφείλεται σε κρυμμένο ανταγωνισμό ή αναξιοπιστία από την πλευρά τους γιατί πολύ απλά ίσως τους έχει προκύψει κάτι πιο σοβαρό ή επείγον και δυσκολεύονται να είναι εντάξει απέναντί σου. Δες τι μπορείς να κάνεις μόνος/η σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: «Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς τους φίλους» λέει μια παροιμία και φρόντισε να την τηρήσεις αυτό το μήνα. Είτε πρόκειται για κέρδη, είτε για χασούρα μην ντραπείς να επισημάνεις το μερίδιο που σου αναλογεί, αν δεις ότι η μοιρασιά δεν είναι δίκαιη. Ούτε όμως κι εσύ να αδικήσεις κάποιο άλλο άτομο, αν είναι να διεκδικήσεις ένα ποσό, θεωρώντας ότι σου αξίζει κάτι παραπάνω.

ΣΚΥΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Έχεις ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη των στόχων σου και είναι πολύ πιθανό να μην μπορείς να τον υπερβείς. Να έχεις πλήρη επίγνωση των δυνατοτήτων και των αδυναμιών σου και να μην κυνηγάς πράγματα που δεν μπορείς να κατακτήσεις τουλάχιστον με την πρώτη προσπάθεια. Πρέπει να αυξήσεις την εμπειρία σου, την προσπάθειά σου και να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος/η. Κυρίως όμως να μην τα παρατήσεις, αν δεις ότι δεν γίνεται κάτι αμέσως. Έχε υπομονή και πίστη και ανέβα ένα-ένα σκαλοπάτι τη φορά, με πολύ προσοχή.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Όλες οι σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους και μόνο αυτές στις ταινίες ή τα βιβλία είναι ειδυλλιακές. Η καθημερινότητα και οι απαιτήσεις της βάζουν συχνά σε δοκιμασία τα ζευγάρια, οπότε μη βιαστείς να αμφισβητήσεις το αν υπάρχουν ακόμα αισθήματα από την πλευρά του συντρόφου σου. Θυμήσου κάποιες κοινές σας στιγμές, όταν πρωτογνωριστήκατε ή βρεθήκατε ερωτικά. Βρες ένα τρόπο για να τα ξαναθυμίσεις και στο ταίρι σου και θα δεις ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου αλλά δεν είσαι σίγουρος/η. Το παν είναι να πατάς γερά στα πόδια σου και να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να κινηθείς. Σαφώς και χρειάζεται να έχεις βοήθεια από την τύχη για να πετύχεις αλλά πάνω απ' όλα να ξέρεις τι θέλεις και να έχεις εξασφαλίσει ένα κομμάτι σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως τα υπολογίζεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάνεις όνειρα για το πώς θα ήταν η ζωή σου αν είχες πολλά χρήματα. Κάθεσαι και σκέφτεσαι, τι θα αγόραζες, πως θα τα επένδυες, πως θα έκανες όλα αυτά που θέλεις. Πόσο σίγουρος/η είσαι όμως ότι οι άνθρωποι που θα ήταν δίπλα σου θα σε νοιάζονταν και θα σε αγαπούσαν γι' αυτό που είσαι κι όχι για τα λεφτά σου; Εσύ θα ήσουν ο ίδιος χαρακτήρας που είσαι τώρα ή μήπως θα άλλαζες; Όλοι θέλουν πολλά χρήματα αλλά δεν μπορούν να τα διαχειριστούν κιόλας.


ΧΟΙΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα χαλαρώσεις, θα ξεκουραστείς και θα νιώσεις λιγότερη πίεση. Τα προβλήματα που σε απασχολούν βέβαια δε θα εξαφανιστούν αλλά τουλάχιστον θα βρεις ένα τρόπο να τα διευθετήσεις σε ένα μεγάλο μέρος τους. Από τα μέσα και μετά, άρχισε να οργανώνεσαι για το επόμενο χρονικό διάστημα αλλά δε χρειάζεται ούτε να αγχωθείς, ούτε να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Έχεις το χρόνο με το μέρος σου, οπότε φρόντισε να τον εκμεταλλευτείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Όλες οι σχέσεις βασίζονται στην αρχή του «δούναι και λαβείν» και φυσικά το ίδιο και οι ερωτικές. Το παν είναι λοιπόν να διατηρείται αυτή η ισορροπία ώστε ούτε να δίνεις τα πάντα και να μην παίρνεις πίσω τίποτα, ούτε όμως και το αντίστροφο. Καλό είναι λοιπόν όταν βλέπεις ότι η τραμπάλα γέρνει από τη μία ή την άλλη πλευρά να προσπαθείς να την επαναφέρεις, διαφορετικά κανείς από τους δύο δεν θα είναι ευχαριστημένος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αναρωτιέσαι μήπως οι συνάδελφοί σου δεν εκτιμούν τη δουλειά σου ή δεν πιστεύουν ότι αυτά που παρέχεις είναι και τόσο σημαντικά. Όλα αυτά δηλώνουν όμως ότι χρειάζεσαι την ηθική υποστήριξη και να ακούσεις το «μπράβο» από τα άτομα που συνεργάζεσαι ή τους προϊστάμενους σου. Η απόδειξή σου όμως είναι η ίδια σου η δουλειά και η ποιότητά της. Αν αυτή υπάρχει, θα αναγνωριστεί η αξία σου, έστω κι αργά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έκτακτα έξοδα ίσως προκύψουν και προς στιγμή θα σε ανησυχήσουν γιατί δεν θέλεις να βγεις εκτός του προϋπολογισμού σου. Είναι όμως μια καλή αφορμή να επανεξετάσεις τα οικονομικά σου και ίσως να εφαρμόσεις μια διαφορετική πολιτική. Αν μπορείς, βρες κάποιους τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε θα πρέπει να περικόψεις κάποια έξοδα που ίσως είναι περιττά ή όχι τόσο αναγκαία.

Σχετικά άρθρα:

-Οι 12 καυτοί εραστές του Κινέζικου ωροσκοπίου

-Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

-Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

*Για να διαβάσεις τα ερωτικά των ζωδίων της Κινέζικης Αστρολογίας πάτησε εδώ

*Για να διαβάσεις για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πάτησε εδώ

*Βρες εδώ τα πάντα για τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved