Νέα Σελήνη Ιουλίου 2014 στον Λέοντα: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Υποδεχόμαστε ένα μήνα με τον έρωτα, τη διασκέδαση, τις δημιουργικές ασχολίες και την εκδηλωτική συμπεριφορά να μας απογειώνουν

Νέα Σελήνη Ιουλίου 2014 στον Λέοντα: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Αν αυτή η Νέα Σελήνη ήταν ταινία, θα έμοιαζε με Χολυγουντιανή υπερπαραγωγή πλαισιωμένη από εντυπωσιακά κοστούμια εποχής και οσκαρικές ερμηνείες.

Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου πραγματοποιείται στις 27/7 στις 1.41 μετά τα μεσάνυχτα στο ζώδιο του Λέοντα σε σύνοδο με τον Δία και σε τετράγωνο με τον Άρη, που μόλις έχει περάσει στον Σκορπιό.
Πρόκειται για ένα σαρωτικό κύμα αναζωογόνησης, επούλωσης, αυτοπεποίθησης, χαράς, ενθουσιασμού, αισιοδοξίας και υποστήριξης.
Κάθε νέο ξεκίνημα έχει την εύνοια της τύχης, αρκεί να αποφύγουμε την υπερβολή όσο δύσκολο και αν είναι.

Η μόνη παγίδα είναι οι ευκαιριακές σχέσεις, συνεργασίες και επαφές, που βασίζονται στον άκρατο ενθουσιασμό, αλλά και οι έντονες ανταγωνιστικές τάσεις.
Ξεπερνώντας αυτόν το σκόπελο υποδεχόμαστε ένα μήνα με τον έρωτα, τη διασκέδαση, τις δημιουργικές ασχολίες και την εκδηλωτική συμπεριφορά να μας απογειώνουν, ακυρώνοντας κάθε αρνητική σκέψη και προβληματισμό.
Η ανακούφιση σε όλα τα επίπεδα είναι το δώρο αυτής της Νέας Σελήνης που φρενάρει ή και σταματά τις βαναυσότητες σε πολιτικό επίπεδο αλλά και τις ταλαιπωρίες σε προσωπικό.

Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι και Λέοντες του πρώτου δεκαήμερου είστε αυτοί που απογειώνεστε χωρίς ζώνες ασφαλείας.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Αισθάνεσαι γοητευμένος/η από τις εξωτερικές επιδράσεις που δέχεσαι και η ανταπόκρισή σου είναι άμεση. Η δραστηριότητα και η τόλμη εκτοξεύονται σαν πύραυλοι, ειδικά σε ό, τι αφορά σε νέες γνωριμίες, ερωτικούς δεσμούς, ασχολίες, χόμπι, διασκέδαση και ψυχαγωγία. Ο κυβερνήτης σου, Άρης, σε ωθεί διαρκώς σε κινήσεις που στοχεύουν στην ικανοποίηση και στην απόλαυση. Μην ενδώσεις σε ανταγωνισμούς και μην αρκεστείς στις πρόσκαιρες απολαύσεις. Η εύνοια που δέχεσαι κοστίζει πολλά περισσότερα από όσο τείνεις να την πουλήσεις, για αυτό οι στιγμές σου θα πρέπει να είναι μεγιστάνα και όχι νεόπλουτου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχεις οποιοδήποτε οικογενειακό πρόβλημα ή το σπίτι σου αρχίζει να σου μιλάει μέσα από τους τοίχους υποδεικνύοντας τις ανάγκες του, ήρθε η ώρα να επιληφθείς στα θέματα αυτά και να δώσεις άμεσες και ικανοποιητικές λύσεις. Ξεκίνα να μεριμνείς γύρω από αυτά διατηρώντας την υπομονή και την σταθερότητά σου, αντιμετωπίζοντας παράλληλα και τη συναισθηματική σου ζωή. Έχεις την ευκαιρία να αναζωογονήσεις τη σχέση σου ή να παθιαστείς με μια καινούργια γνωριμία. Σε οποιαδήποτε περίπτωση μην κάνεις εκπτώσεις και βούτα μέσα στο πάθος. Μια συνεργασία που μπορεί να προκύψει θα είναι καθοριστική για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συναναστροφές σου σε οδηγούν στο συμπέρασμα πως όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να το θέλεις πραγματικά. Γνωρίζεις ανθρώπους από το πουθενά, ενώ αισθάνεσαι πως είναι σαν να περίμεναν στη σειρά για να σε κάνει ο καθένας να συνειδητοποιήσεις κάτι. Απεγκλωβίζεσαι από σκοτούρες και μέσα στο καλοκαίρι εξαντλείς το χιούμορ σου και το ανταλλάσσεις με τον πιο ωφέλιμο τρόπο. Μην παραλείψεις να πλησιάσεις συγγενικά πρόσωπα και μη διογκώσεις καταστάσεις στο χώρο της δουλειάς σου. Οι ευχάριστες συναντήσεις που θα έχεις, σε κάνουν να νιώθεις απέραντη χαρά και την αίσθηση πως τίποτα δεν είναι τυχαίο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις είναι τα περιττά έξοδα προκειμένου να καλύψεις κάποιες ανασφάλειες. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ανοίγει εύκολα το πορτοφόλι σου για να ικανοποιηθεί, αλλά και την πόρτα της καρδιάς σου που είναι έτοιμη να υποδεχτεί το ιδανικό. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να απλώσεις το κορμί σου όσο περισσότερο μπορείς στην παραλία των προσδοκιών σου, κάνοντας συνεχώς διατάσεις χωρίς δισταγμούς.
Ξέχνα την εσωτερική σου διαμάχη και παραδώσου στο πάθος. Διεκδίκησε αυτά που έχεις ανάγκη και μην περιμένεις την πρώτη κίνηση των άλλων. Είναι κρίμα να είσαι παθητικός/η όταν όλα ενεργοποιούνται μπροστά στα μάτια σου.

ΛΕΩΝ

Μαγική αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, ανυπέρβλητη, σχεδόν παραμυθένια, εφόσον σε καθιστά το επίκεντρο του ενδιαφέροντος δίνοντάς σου ώθηση να φωτίσεις όλες τις σκοτεινές πλευρές σου. Καλείσαι να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την εύνοια που σε εκπλήσσει ευχάριστα, να αλλάξεις πορεία, εξωτερική και εσωτερική εικόνα. Δεν θα αποφύγεις τις αλαζονικές συμπεριφορές και τα στομφώδη λόγια αλλά όσο υπερβολικός και αν γίνεις, δύσκολα μπορεί να κατηγορηθεί αυτό το πάθος. Τόλμησε, ρίσκαρε, ειδικά στα προσωπικά σου και αντιμετώπισε μια και καλή τυχόν συγκρούσεις με μέλη της οικογένειας.
Είσαι ο ισχυρός/η, άρα ο επιλεγμένος/η να κυριαρχήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσωστρέφεια και μαθηματικοί υπολογισμοί δεν χωράνε σε αυτή τη Νέα Σελήνη, που προτρέπει να εξωτερικεύσεις τα πάντα χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Ωστόσο εσύ δυσπιστείς, προτιμώντας να καθίσεις στη σκιά διαβάζοντας το βιβλίο των γεγονότων, ήσυχα, ήρεμα και προσεκτικά. Επιδιώκεις να φωτίσεις τα συναισθήματα και τις προθέσεις σου απέναντι σε κάποιες καταστάσεις που παραμένουν θολές και ανήλιαγες. Η διακριτικότητά σου είναι αξιοθαύμαστη, παραπέμποντας σε στο να διαλευκάνεις θέματα που σε απασχολούν πολύ. Μόλις το πράξεις, διασκέδασέ το με μια ξέφρενη βραδιά.

ΖΥΓΟΣ

Περιφέρεις τη χάρη και τη γοητεία σου παντού και είσαι αποφασισμένος να καταπλήξεις τα πλήθη στις πολλές κοινωνικές σου εξορμήσεις. Το ζητούμενο για σένα να καταφέρεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου μέσα από νέες γνωριμίες και κοινωνικές επαφές. Αισθάνεσαι συνεχώς πόσο θετικό είναι το διάστημα αυτό για σένα, περιμένοντας από στιγμή σε στιγμή το θαύμα σαν μια αόρατη προειδοποίηση. Η προσοχή σου στρέφεται και στα οικονομικά με διάθεση να εξασφαλίσεις όσο περισσότερους πόρους μπορείς. Η έντονη δραστηριότητα και η υπερδιέγερση που σε διακατέχουν, ανοίγουν δρόμους και ευκαιρίες, στρωμένα με ροδοπέταλα. Η κοινωνική σου ζωή βρίσκεται στο απόγειό της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεφυλλίζοντας τους ταξιδιωτικούς οδηγούς και ξεδιπλώνοντας την καλοκαιρινή σου διάθεση, δεν παύουν να σε απασχολούν επαγγελματικά θέματα και εξελίξεις. Σου ανοίγονται δρόμοι και προοπτικές, αναγνώριση, αποδοχή και ανταμοιβή, καθώς και ευκαιρίες για επαγγελματική επένδυση. Προτάσεις μπορεί να έρθουν από το πουθενά, ενώ παράλληλα αισθάνεσαι μάχιμος στην προσωπική σου ζωή. Μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να προσέξεις τις υπερβολικές διαβεβαιώσεις και τις ευκαιριακές σχέσεις. Για να μη χρειαστεί να πεταχτείς έντρομος μετά από ένα τηλεφώνημα από την ξαπλώστρα σου, φρόντισε να αποφύγεις βιαστικές και υπεραισιόδοξες κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκπέμπεις σε υψηλές συχνότητες και μόνο με ρυθμούς samba, ενώ ακόμα και από το περπάτημά σου, καταλαβαίνει κανείς πόσο φευγάτος/η και ενθουσιώδης είσαι.
Ιδανικό διάστημα για να ταξιδέψεις απολαμβάνοντας αξέχαστες διακοπές. Αν έχεις σε εκκρεμότητα νομικές υποθέσεις, η τύχη έρχεται στο πλευρό σου, ενώ έχεις την ευκαιρία να κινήσεις γη και ουρανό για ένα σχέδιό σου που σε ενδιαφέρει πολύ. Είσαι σε μεγάλα κέφια και καλό θα ήταν να μην αφήσεις τίποτα να σου τα χαλάσει. Ακόμα και αν έχεις προβλήματα, αυτή η Νέα Σελήνη λειτουργεί ευεργετικά πάνω σου. Οι εμπειρίες που αναζητάς έρχονται σαν το συστημένο γράμμα στην πόρτα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν έχεις φορολογικές εκκρεμότητες και πρέπει να τις ρυθμίσεις όσο πιο αναίμακτα μπορείς, το διάστημα αυτό είναι ιδανικό, με τη Νέα Σελήνη να υπόσχεται αμέριστη υποστήριξη και βοήθεια. Επιπλέον μπορείς να ασχοληθείς με περιουσιακά ζητήματα και κληρονομικά θέματα. Λίγο άχαρα θέματα μέσα στο κατακαλόκαιρο αλλά για τη δική σου στρατιωτική πειθαρχία όλα είναι ανεχτά. Κατά τα άλλα οι επενδύσεις σου υλικές και συναισθηματικές, υπόσχονται να σου αποφέρουν κέρδη, αρκεί να αποβάλεις το άγχος και τα κολλήματα και να αξιοποιήσεις με ενθουσιασμό και ζωντάνια τις ευκαιρίες που σου δίνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το καλοκαίρι που υπολείπεται είναι αφιερωμένο στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου και αν είσαι αδέσμευτος/η, στις νέες γνωριμίες που μπορεί να εισβάλουν στη ζωή σου. Φυσικά εσύ αισθάνεσαι μονίμως έτσι, αλλά τώρα θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου, να επιλέξεις ασυνήθιστες διακοπές και μέρη, γινόμενος/η δοτικός/η και αφάνταστα ερωτικός/η. Άρπαξε την ευκαιρία να αποσυμπιεστείς εντελώς και απόβαλε κάθε πίεση που σε καταδιώκει χωρίς να φτάσεις στο άλλο άκρο της υπερβολής και της ασυδοσίας. Κάνε μια νέα αρχή βάζοντας τη συντροφική σου ζωή σε πρώτο πλάνο, απολαμβάνοντας και τις έντονες ερωτικές εκδηλώσεις των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπαίνεις νοητά σε περιβόλια από βιολογικές καλλιέργειες και ενθουσιάζεσαι από εναλλακτικούς τρόπους ζωής και διατροφής. Προσπαθείς με μανία να κόψεις κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα και είναι τόσος ο ενθουσιασμός σου, που αντικαθιστάς το mochito σου με γρανίτα χωρίς ζάχαρη. Αλλάζεις τρόπο ζωής και προσπαθείς να διαφυλάξεις την υγιεινή σου καθημερινότητα. Αισθάνεσαι έτοιμος/η για τέτοιου είδους αλλαγές, ενώ και στον εργασιακό σου χώρο ιονίζεις τα πάντα και τους πάντες. Προχώρα στο στόχο σου ακόμα και αν ακούς γελάκια περιφρόνησης, αντιγυρίζοντας με νόημα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved