Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες το Νοέμβριο;

Ταύροι, Σκορπιοί και Ιχθύες είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν!

Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες το Νοέμβριο;

Ακολουθούν οι σημαντικότερες ημερομηνίες του μήνα στα ζώδια που επηρεάζονται.

ΤΑΥΡΟΣ

6 Νοεμβρίου

Η Πανσέληνος που θα γίνει στον άξονα σου και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, θα σου φέρει μια μικρή μελαγχολία. Πιθανόν να υπάρχει στασιμότητα αλλά τουλάχιστον θα βρείς τους λόγους για την ολιγωρία σου.
Ο ρόλος σου στο ζωδιακό είναι να κρατάς τα πάντα στους ώμους σου. Αυτό σημαίνει πως καλείσαι να δουλέψεις σκληρά για τη διατήρηση όλων των πραγμάτων που δημιουργείς. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να βρίσκεις δρόμους διαφυγής για να μην παραμένεις στάσιμος, γιατί διαφορετικά δεν υπάρχει εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

6 Νοεμβρίου

Πανσέληνος. Θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι ελλείψεις που υπάρχουν από την πλευρά του συντρόφου και των στενών συνεργατών. Πιθανόν να νιώσεις ότι σε έχουν κοροϊδέψει ή δεν σε έχουν στηρίξει στα δύσκολα.

14 Νοεμβρίου

Υπερβολές εφ' όλης της ύλης, γιατί έχεις ανάγκη να βρεθείς μπροστά και να πάρεις τα εύσημα, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Μέσα από αυτό οι γύρω σου αλλά κι εσύ θα υποστείτε μεγάλη πίεση.

ΙΧΘΥΕΣ

29 Νοεμβρίου

Μεγάλη ευαισθησία και πιθανόν να μη μπορείς να διακρίνεις το σωστό από το λάθος. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα επιδείξεις αδυναμία σε αποφάσεις, παρόλο που βαθιά μέσα σου ξέρεις την αλήθεια.

Σημαντικές ημερομηνίες για όλα τα ζώδια θα βρεις και εδώ:

2014: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved