Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Μάιο στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δεσμευμένος

Ο Μάιος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στις 29/4 να δείχνει ότι στον έρωτα, θερμέ Κριέ, θα φροντίσεις να δημιουργήσεις συνθήκες ώστε να νιώθεις ότι έχεις όλα όσα επιθυμείς από το ταίρι σου. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 3/5 ως τις 29/5 στο δικό σου ζώδιου σε συνδυασμό με την αμοιβαία υποδοχή που θα έχει με τον κυβερνήτη σου τον Άρη, θα σε κάνει να εκδηλώνεις πιο πολύ την ερωτική σου διάθεση και να μπορείς να μπαίνεις στη θέση του/ της συντρόφου σου. Ο Ερμής από τις 7/5 και ως τις 29/5 θα είναι στους επικοινωνιακούς Διδύμους και ταξίδια και βόλτες θα φέρουν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου. Περίπου στα μέσα του μήνα οι όψεις που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον σκληροπυρηνικό Πλούτωνα και τον ανεξέλεγκτο Ουρανό δείχνουν ότι δεν θα πρέπει να αφήσεις τα πράγματα να ξεφύγουν από τον έλεγχο σου. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι 4/5, 6/5, 31/5. Προσοχή απαιτείται στις 10/5, 11/5, 14/5,16/5,29/5.

Αδέσμευτος

Η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο από τις 3/5 ως τις 29/5 θα διευκολύνει τις ερωτικές προσεγγίσεις και κατακτήσεις αφού το σεξαπίλ σου θα είναι στα φόρτε του. Επιπλέον, η παρουσία του Ερμή (7/5-29/5) στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων δείχνει φλερτ, παιχνιδίσματα και νέες γνωριμίες που θα σε κρατούν σε εγρήγορση. Ωστόσο, με τον Άρη ως τις 20 Μαΐου ανάδρομο στο Ζυγό στα αισθηματικά θα παλαντζάρεις μεταξύ του «παλιού» και του «καινούργιου» ή μεταξύ ενός προσώπου και ενός άλλου. Στα μέσα του μήνα ο έρωτας μπορεί να σε οδηγήσει σε μυστικούς ή απαγορευμένους ατραπούς που πηγαίνουν κόντρα σε "πρέπει" και κανόνες ή που θα σε φέρουν αντιμέτωπο με αισθήματα κρυμμένα ή αντιφατικά. Στις 21/5 ο Ήλιος φεύγει από τον αργό Ταύρο που σε πίεζε για κάτι σταθερό και πηγαίνει στους αεράτους Διδύμους. Φίλοι, γνωστοί και κοντινά σου πρόσωπα θα σου δώσουν ιδέες που θα ωθήσουν σε εξελίξεις. Οι μέρες που θέλουν προσοχή είναι γύρω στις 10/5, 11/5, 14/5,16/5,29/5 ενώ οι πιο ευνοϊκές είναι 4/5, 6/5, 31/5.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεσμευμένος

Με τον ζωοποιό Ήλιο στο δικό σου ζώδιο ξεκινά, γλυκέ Ταύρε, ο μήνας και ως εκ τούτου οι ευκαιρίες για χαρά, έρωτα και απολαύσεις δεν θα λείπουν το Μάιο. Ιδιαίτερα στις αρχές του μήνα που σχηματίζει θετικές όψεις τόσο με τον Πλούτωνα όσο και τον Δία, το πάθος θα είναι στις επάλξεις και ο αισθησιασμός θα ξεχειλίζει. Στη συνέχεια, τα πράγματα κάπως δυσκολεύουν καθώς η κυβερνήτης σου η Αφροδίτη αρχίζει μια σειρά από δυσαρμονικές όψεις που κορυφώνονται στα μέσα του μήνα και δείχνουν ρήξεις ή έντονες κόντρες. Η ζήλια, η αδιαλλαξία και συναισθήματα που πιθανόν κρύβεις από το ταίρι σου μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο με τον πιο εκρηκτικό τρόπο. Ευτυχώς από τα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα από τις 29 Μάιου που η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή αλλάζουν προς το καλύτερο. Οι πιο καλές μέρες για τα ερωτικά σου είναι 4/5, 2/5,28/5. Δείξε προσοχή στις 3/5, 11/5, 14/5, 16/5.

Αδέσμευτος

Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στις 29/4 στην επιρροή της οποίας ξεκινά ο Μάιος δείχνει ότι είσαι έτοιμος για νέα βήματα με σκοπό να «πατήσεις» καλύτερα τόσο στον έρωτα όσο και σε σημαντικούς για εσένα τομείς. Η παρουσία του Ήλιου ως τις 21/5 στο δικό σου ζώδιο ενδυναμώνει κάθε σου σχέδιο και τονίζει την αποφασιστικότητα σου. Στις 4 και 6/5 οι όψεις που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και το Δία αντίστοιχα είναι θετικές και μπορούν να φέρουν την χαρά στην ερωτική σου ζωή. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ζορίζουν καθώς η Αφροδίτη μπορεί να φέρει στο δρόμο σου έναν έρωτα απαγορευμένο ή ικανό να αλλάξει τη ζωή σου με τρόπο απρόβλεπτο. Το τελευταίο δεκαήμερο τα πράγματα αρχίζουν να στρώνουν ενώ η είσοδος στις 29/5 της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο θα φέρει αληθινή χαρά και όχι αγάπη σαν μπλούζα δανεική. Θετικές μέρες για τα αισθηματικά σου είναι 4/5, 2/5,28/5. Πρόσεξε στις 3/5, 11/5, 14/5, 16/5.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεσμευμένος

Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στις 29/4 και η παρουσία του Ήλιου στον Ταύρο ως τις 21/5 δείχνουν την ανάγκη να κάνεις την αρχή, αεικίνητε Δίδυμε, για να κλείσεις έναν κύκλο τόσο στη ζωή σου όσο και στη σχέση σου προκειμένου στη συνέχεια να κάνεις αλλαγές με σκοπό την ανανέωση. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό από τις 3/5 ως τις 29/5 τονίζει την κοινωνική ζωή ενώ γύρω στα μέσα του μήνα ίσως βγουν στην επιφάνεια πράγματα που θα πυροδοτήσουν εντάσεις οι οποίες άμεσα ή έμμεσα θα έχουν αντίκτυπο στην αισθηματική σου ζωή. Ο Ερμής θα είναι στο δικό σου ζώδιο από τις 7/5 ως τις 29/5 τονίζοντας τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες και δίνοντάς σου την ευχέρεια να χειριστείς μπερδέματα και προβλήματα με δεξιοτεχνία. Από τις 20 Μαΐου ο Άρης, που βρίσκεται στον 5ο οίκο, που συμβολίζει την αισθηματική σου ζωή, ορθοδρομεί και ως εκ τούτου τα αισθηματικά σου σχέδια θα πάρουν το δρόμο της υλοποίησης. Οι πιο ερωτικές μέρες του μήνα είναι 6/5, 12/5 και 28/5. Προσοχή σε καταστάσεις που μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτες στις 11/5, 14/5, 16/5.

Αδέσμευτος

Ο μήνας ξεκινώντας σε βρίσκει στις «κλειστές» σου και νιώθεις κάποιες καταστάσεις να παγιώνονται γεγονός που αν και δεν σου αρέσει καθόλου θα σε ωθήσει να ανοίξεις σταδιακά τα φτερά σου για άλλου. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Άρης θα συνεχίσει να είναι ανάδρομος με αποτέλεσμα να μην μπορείς να πάρεις αποφάσεις που ερωτικά θα βγάζουν σε «ξέφωτο». Γύρω στα μέσα του μήνα, ένας κεραυνοβόλος έρωτας ίσως ξυπνήσει πάθη και κρυμμένες επιθυμίες που θα δυσκολευτείς να διαχειριστείς. Η παρουσία του Ερμή στο δικό σου ζώδιο από τις 7/5 ως τις 29/5 θα τονίσει το επικοινωνιακό σου χάρισμα και θα διευκολύνει να ελαφραίνεις την ατμόσφαιρα όταν γίνεται ηλεκτρισμένη. Από τις 20 Μαΐου ο Άρης ορθοδρομώντας θα σε κατευθύνει σε μονοπάτια που ο έρωτας θα σε δικαιώνει και δεν θα πληγώνει κανέναν. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 6/5, 12/5 και 28/5. Προσοχή στις 11/5 γιατί καραδοκεί το λάθος και η απάτη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεσμευμένος

Η παρουσία του Δία στο δικό σου ζώδιο συνεχίζει να σε ευεργετεί και να σου παρέχει προστασία ακόμα και όταν το αστρολογικό σκηνικό είναι δύσκολο. Αυτό το μήνα που ο έρωτας τους περισσότερους ίσως τους παρασύρει σε καταστάσεις που θα πονέσουν ή θα αφήσουν τα σημάδιά τους ανεξίτηλα στο χρόνο, εσύ έχεις την ευκαιρία τα δώρα που σου δίνει ο Δίας να τα αξιοποιήσεις για να χτίσεις γερά θεμέλια στη σχέση σου για να έχει μια καλή συνέχεια. Με την Αφροδίτη στον παρορμητικό Κριό δεν θα πρέπει να εκφράζεις τα αισθηματικά σου σχέδια σε πρόσωπα, που αν και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, είναι σημαντικά στη ζωή σου, εντούτοις δεν αξίζουν εμπιστοσύνης και μπορεί να γίνουν αιτία για καυγάδες, έντονες διαμάχες και αποκαλύψεις που σε καμία περίπτωση δεν επιθυμείς. Οι καλύτερες μέρα για τα αισθηματικά σου είναι 4/5 και 6/5. Πρόσεχε γύρω στις 3/5, 11/5, 14 και 16/5.

Αδέσμευτος

Με την Αφροδίτη από τις 3 ως τις 29 Μαΐου στον Κριό νιώθεις ένα επιτακτικό «πρέπει» να βρεις σύντροφο και σε απασχολεί πολύ η γνώμη του κόσμου. Αυτή η ανασφάλεια σου ίσως όμως είναι αιτία για να κινηθείς πολύ γρήγορα και απερίσκεπτα και να μπεις σε μια σχέση μοιραία μεν, ανεξέλεγκτη δε. Στα μέσα του μήνα που η Αφροδίτη συναντά τον σκοτεινό Πλούτωνα και τον εκκεντρικό Ουρανό μια μυστική σχέση στο χώρο εργασίας ή με πρόσωπο που για τα μάτια σου, τουλάχιστον, έχει κύρος και γόητρο ίσως σε ωθήσει να παραβείς αρχές και κανόνες που μέχρι πρότινος θα ορκιζόσουν ότι με τίποτα δεν θα μπορούσες. Το γεγονός ότι εκείνο το διάστημα λαμβάνει χώρα και η Πανσέληνος στον Σκορπιό, ενεργοποιώντας ακόμα πιο πολύ τον αισθηματικό τομέα δείχνει ότι ο έρωτας θα έχει και κεντρί που ίσως σε τσιμπήσει και πονέσεις. Τα πράγματα βελτιώνονται από το τελευταίο δεκαήμερο με το τρίγωνο Δία – Κρόνο στις 24/5 να σου δείχνει έναν καλύτερο δρόμο. Προσοχή χρειάζεται γύρω στις 3/5, 11/5, 14 και 16/5.

ΛΕΩΝ

Δεσμευμένος

Επικεντρωμένος στα επαγγελματικά σου και την καριέρα σου είσαι το Μάιο, αγαπητέ Λέοντα, αφού νέα ξεκινήματα απαιτούν να δώσεις περισσότερη ενέργεια εκεί. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό από τις 3 ως τις 29 Μάιου ανεβάζει τη θερμοκρασία στην ερωτική σου ζωή και σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις με θέρμη τον πλούτο των συναισθημάτων σου. Ωστόσο, γύρω στα μέσα του μήνα ενδέχεται να προκαλέσει πυρετώδεις καταστάσεις ικανές να αναδείξουν ζήλιες, κρυμμένες διαθέσεις και πάθη. Η παρουσία του Ερμή στους Διδύμους, από τις 7/5 ως τις 29/5, δείχνει ότι οι φίλοι, με εξαίρεση στις 11/5, μπορεί να σε βοηθήσουν αλλάξεις γνώμη για κάποια πράγματα προς το καλύτερο. Στις 20 Μάιου ο Άρης που βρίσκεται στον Ζυγό ορθοδρομεί και αυτό θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τη νόηση σου για να κάνεις συζητήσεις που θα μπορέσουν να φέρουν πάλι την αρμονία και την αγάπη στη σχέση σου. Οι πιο θετικές όψεις του μήνα για σένα είναι 4/5 και 6/5.

Αδέσμευτος

Η επιθυμία για ένα δυνατό έρωτα είναι πολύ έντονη τον Μάιο και ιδιαίτερα μεταξύ 3/5 και 29/5 που η Αφροδίτη στον πύρινο Κριό θα τονώνει την ερωτική διάθεση και θα φανερώνει πολύ εύκολα και γρήγορα ευκαιρίες για να δείξεις τη φλογερή σου καρδιά. Γύρω στα μέσα του μήνα η συνάντηση της με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό ίσως φέρει στη ζωή σου έναν έρωτα που θα πρέπει να κρατήσεις μυστικό και ο οποίος θα ξυπνήσει πάθη που δύσκολα θα μπορέσεις να ελέγξεις. Από το τελευταίο, ωστόσο, δεκαήμερο του μήνα, ξεκινά μια περίοδος που θα νιώθεις πιο σίγουρος για το τι θέλεις και πως μπορείς να το πετύχεις. Ο Άρης στις 20 του μήνα ορθοδρομεί δείχνοντας ότι οι κινήσεις σου δεν έχουν «κρατήματα» και πισωγυρίσματα και ο Ήλιος στις 21/5 εισέρχεται στους Διδύμους προμηνύοντας νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Οι καλύτερες μέρες για τα ερωτικά σου είναι 4/5 και 6/5. Πρόσεχε στις 11/5, 14 και 16/5.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεσμευμένος

Ο μήνας ξεκινά ιδιαίτερα ευχάριστα και όμορφα για σένα, αγαπητέ Παρθένε, αφού τόσο η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στις 29/4 όσο και η παρουσία του Ήλιου ως τις 21/5 στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου προεικονίζουν αφενός νέα ξεκινήματα, ικανά να φέρουν την ασφάλεια στη ζωή και τη σχέση σου και αφετέρου όμορφα γεγονότα που θα δώσουν τη δυνατότητα να γευτείς τη γλυκιά πλευρά του έρωτα. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό, ξεσηκώνει το πάθος στην ερωτική σου ζωή και σε ενθαρρύνει να εκδηλώσεις αυτά που η λίμπιντο σου υπαγορεύει. Ωστόσο, οι αρνητικές όψεις που σχηματίζει στα μέσα του μήνα, εκτός από το να βάλει φωτιά στα σεντόνια σου, μπορεί να πυροδοτήσεις ζήλιες, ίντριγκες και διαμάχες εξαιτίας των οποίων θα χάσεις το αγαπημένο σου μέτρο. Τα πράγματα βελτιώνονται από τα τέλη του μήνα, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο και να αποκαθιστά την ασφάλεια και την ηρεμία στη σχέση σου.

Αδέσμευτος

Ο Μάιος, φίλε Παρθένε, ξεκινά όμορφα και ελπιδοφόρα για σένα που με τη Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στις 29/4 και τον Ήλιο ως τις 21/5 στον Ταύρο η αποφασιστικότητα σου για μια νέα αρχή είναι τεράστια και η επίμονη κι η θέλησή σου μπορούν να ανοίξουν δρόμο ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Η παρουσία της Αφροδίτης στον παρορμητικό Κριό δεν είναι μια θέση που σε ευνοεί, καθώς σε ωθεί να βιαστείς να κλείσεις κάποιο ερωτικό κεφάλαιο στη ζωή σου χωρίς να έχεις υπολογίσει ανομολόγητες επιθυμίες και κρυφές διαθέσεις. Ίσως ένα γεγονός στα μέσα του μήνα να ξυπνήσει μέσα σου τη ζήλια και το αίσθημα της ιδιοκτησίας με αποτέλεσμα να αντιδράσεις σπασμωδικά. Ένα κρυφός έρωτας ίσως σε αποσυντονίσει και σου αποκαλύψει πλευρές σου που δεν γνώριζες. Ευτυχώς, η είσοδος από τα τέλη του μήνα της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο θα έρθει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να νοικοκυρέψει την ερωτική σου ζωή. Προσοχή χρειάζεται στις 11/5 και 14 και 16/5.

ΖΥΓΟΣ

Δεσμευμένος

Ο μήνας ξεκινά με τη Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στις 29/4 και τον Ήλιο στον 8ο οίκο, που σχετίζεται με το σεξ και τη λίμπιντο, να δείχνουν την ενεργοποίηση της ερωτικής ζωής και γεγονότα που θα επιδράσουν θετικά, βαθιά μέσα σου. Η παρουσία του Ερμή στους Διδύμους, από τις 7/5 ως τις 29/5, ευνοεί ταξίδια, μετακινήσεις και ασχολίες που θα ενισχύσουν τη θετική επικοινωνία με το εταίρο σου ήμισυ. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα ξεκινούν όψεις που θέλουν προσοχή. Στις 11/5 με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να κάνεις λάθη ή να αντιληφθείς σημάδια απιστίας. Στη συνέχεια η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα και τον Ουρανό στις 14 και 15 Μαΐου αντίστοιχα και ίσως θελήσεις να κάνεις ριζικές αλλαγές που θα προκαλέσουν αντιδράσεις. Από τις 20 του μήνα ο Άρης που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο γυρνά μετά από δυόμισι περίπου μήνες σε ορθή φορά ανοίγοντας το δρόμο για τα θέλω σου.

Αδέσμευτος

Ως παιδί της Αφροδίτης αγαπάς τη συντροφικότητα όμως ο Μάιος θα δώσει μεγάλη έμφαση πρώτα στις σεξουαλικές σου ανάγκες. Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στις 29/4 και η παρουσία του Ήλιου στον Ταύρο ως τις 21/5 δείχνει ερωτικές απολαύσεις. Η αμοιβαία υποδοχή Αφροδίτης – Άρη αυτόν τον μήνα θα κρατά το αίτημα για σχέση ζωντανό. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή στα μέσα του μήνα που η Αφροδίτη συναντά σε δυσαρμονικές όψεις τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, καθώς πάθη και μυστικοί έρωτας ίσως είναι αιτία όχι μόνο για να εκτροχιαστείς από το στόχο σου αλλά και να πας κόντρα στα πιστεύω και τα θέλω σου. Τα πράγματα καλυτερεύουν από το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα που ο Άρης γυρνά σε ορθή φορά και ως εκ τούτου θα μπορείς να κάνεις βήματα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κυρίως με θετική κατεύθυνση. Οι καλύτερες μέρες του μήνα για την αισθηματική σου ζωή είναι 4/5, 6/5, 28/5 και 31/5.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεσμευμένος

Ένας μήνας γεμάτος έρωτα, πάθη, ζήλιες και έντονα συναισθήματα είναι ο Μάιος, γοητευτικέ Σκορπιέ! Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ήλιου στις 29/4 και ο Ήλιος στον Ταύρο ως τις 21/5 δείχνουν νέα ξεκινήματα μέσα στη σχέση σου και ευχάριστα γεγονότα που θα αναζωπυρώσουν το πάθος και θα σου προσφέρουν πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Από την άλλη, με τον Ερμή στους Διδύμους, από τις 7/5 ως τις 29/5, θα έχεις την τάση να βολιδοσκοπείς τις συνθήκες για πιθανά φλερτ αλλά και ευκαιρίες για να εκμαιεύσεις από το ταίρι σου πράγματα που νιώθεις ότι σου κρύβει. Στα μέσα του μήνα με την Αφροδίτη σε δυσαρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό η ζήλια, ο παραλογισμός και το τυφλός πάθος θα είναι στις επάλξεις και ίσως προκύψουν γεγονότα και καταστάσεις που δεν περιμένεις. Στις 24/5 ο γενναιόδωρος Δίας σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Κρόνου, που είναι στο δικό σου ζώδιο, και θα είσαι από τους τυχερούς που θα μπορεί να αξιοποιήσει ευκαιρίες για να μπουν σε εφαρμογή πολλοί στόχοι και ένας από αυτός θα αφορά την ερωτική σου ζωή. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 4/5, 6/5, 24/5 και 28/5.

Αδέσμευτος

Ώρα για σχέση! Τι λες; Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στις 29/4 και η παρουσία του Ήλιου στον Ταύρο ως τις 21/5 είναι θετικοί δείκτες για να βρεις το Μάιο το ταίρι σου. Και επειδή το εύκολο δεν σου αρέσει, εκτιμάς περισσότερο ό,τι κατακτάς αφού έχεις πολεμήσει πολύ για αυτό, ετοιμάσου να περάσεις πρώτα από καταστάσεις που κυριαρχεί το έντονο πάθος και θα σε δελεάζει ο απαγορευμένος καρπός. Στις 14 και 16 Μαΐου η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα και τον Ουρανό αντίστοιχα και το ερωτικό παιχνίδι θα είναι για δυνατούς παίχτες ικανούς να αναμετρηθούν με τα πιο σκοτεινά και ακραία συναισθήματα τους. Εσύ αναμφισβήτητα, αγαπητέ Σκορπιέ είσαι ένας από αυτούς. Ο πόνος σε κάνει πιο δυνατό και σε ετοιμάζει για διεκδικήσεις που μπορούν να σου προσφέρουν απόλυτα και ολοκληρωτικά αυτό που επιθυμείς. Οι πιο καλές μέρες του μήνα για εσένα είναι 4/5, 6/5, 24/5 και 28/5.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεσμευμένος

Με δύο πολύ καλές αστρολογικές συγκυρίες για την αισθηματική σου ζωή ξεκινά, φίλε Τοξότη, ο Μάιος. Ο Ερμής από τις 7 ως τις 29 Μαΐου θα βρίσκεται στον οίκο των σχέσεών σου, ευνοώντας μέσα από συζητήσεις, βόλτες και νέες ιδέες να πλησιάσετε περισσότερο ο ένας τον άλλο. Συγχρόνως, η Αφροδίτη από τις 3/5 ως τις 29/5 θα βρίσκεται στον 5ο οίκο, που συμβολίζει την αισθηματική ζωή, φέρνοντας ζωντάνια και ευκαιρίες για διασκέδαση. Στα μέσα του μήνα λόγω των αρνητικών όψεων που σχηματίζει με Πλούτωνα και Ουρανό ίσως ξυπνήσουν σκοτεινά ένστικτά και κτητικές διαθέσεις, ικανές να επιφέρουν ρήξη ή να φέρουν στο φως αποκαλύψεις που θα σοκάρουν. Η παρουσία του Δία στον Καρκίνο αποτελεί ομπρέλα προστασίας για τη ψυχή σου και ως εκ τούτου, αισιόδοξε και θετικέ Τοξότη, θα καταφέρεις να ανακτήσεις τη χαρά σου και να δεις τι μπορεί να πάει καλά ακόμα και μέσα από τις όποιες αναποδιές. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 6/5, 24/5 και 28/5.

Αδέσμευτος

Λατρεύεις την περιπέτεια και με την Αφροδίτη στον Κριό από τις 3/5 ως τις 29/5 το πεδίο που θα την αναζητήσεις είναι ο έρωτας. Χωρίς περιστροφές, ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις θα διεκδικήσεις όποιο πρόσωπο σου αρέσει και θα δεις τη μάχη που θα δώσεις ως διεγερτικό. Συγχρόνως, η παρουσία του Ερμή στους Διδύμους από τις 7/5 ως τις 29/5 σου διευκολύνει το δρόμο όσον αφορά σε αισθηματικές προσεγγίσεις, γνωριμίες και φλερτ. Ωστόσο το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα θέλει προσοχή. Από τη μία το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 11/5 που θα θολώσει την κρίση σου και από την άλλη οι όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό στις 14 και 16/5 αντίστοιχα που θα τροφοδοτήσουν κρυφές επιθυμίες και θα βγάλουν στην επιφάνεια ασυνήθιστες διαθέσεις θα δώσουν μια γλυκόπικρη γεύση στην ερωτική σου ζωή. Από το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα τόσο η ορθοδρόμηση του Άρη όσο και η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους υπόσχονται τη δρομολόγηση θετικών εξελίξεων στα αισθηματικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεσμευμένος

Είσαι ρεαλιστής φίλε Αιγόκερε και δεν αρκείσαι σε λόγια, θέλεις πράξεις και αποδείξεις χειροπιαστές και όπως φαίνεται τον Μάιο θα τις έχεις τουλάχιστον όσον αφορά την ευτυχία στην αισθηματική σου ζωή. Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στις 29/4 και η παρουσία του Ηλίου ως τις 21/5 στον γήινο Ταύρο υπόσχονται χαρές και απολαύσεις με τη βούλα τόσο της ανθεκτικότητας όσο και την έγκριση των πέντε αισθήσεων. Ένα παιδί, ένας γάμος ή άλλο ευτυχές γεγονός μπορεί να σε γεμίσει χαρά και να σου υποδείξει ότι ήρθε η ώρα να μαζέψεις τους καρπούς των επίμονων προσπαθειών σου. Στα μέσα του μήνα, η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα και τον Ουρανό και προμηνύει ζήλιες, ίντριγκες και κρυφές διαθέσεις που στη συνέχεια θα ενεργοποιήσουν συναισθήματα ικανά να σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο σου και ας φημίζεσαι για την αυτοκυριαρχία σου. Η παρουσία του Δία στον 7ο οίκο, που συμβολίζει τις σχέσεις, παρέχει προστασία ενώ ο μήνας κλείνει όμορφα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στις 29/5 στον Ταύρο και να υπόσχεται αγάπη, έρωτα και χαρά. Οι καλύτερες μέρες για τα αισθηματικά σου είναι 4/5, 6/5 και 24/5.

Αδέσμευτος

Βάζεις στόχους και τους πετυχαίνεις, φίλε Αιγόκερε, και ο Μάιος σου δείχνει ότι αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε θέματα καριέρας αλλά και έρωτα. Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στις 29/4 και ο Ήλιος ως τις 21/5 στον Ταύρο δείχνουν ότι αποφασίζεις να ανοίξεις ένα νέο κύκλο στην αισθηματική σου ζωή, πατώντας σε πιο γερές βάσεις και έχοντας την υπομονή που χρειάζεται. Η πρώτη πρόκληση για να αποδείξεις ότι όντως οι στόχοι κατευθύνουν τις πράξεις σου, έρχεται στα μέσα του μήνα που απογοητεύσεις, διαψεύσεις, αρνητικές διαθέσεις και εκνευρισμοί θα ανακινήσουν συναισθήματα έντονα και αντιφατικά. Τι θα κάνεις; Αν μείνεις πιστός στα σχέδια, τα όνειρα και τα οράματα σου θα δικαιωθείς. Τόσο ο Δίας στον τομέα των σχέσεων όσο και η Αφροδίτη από τις 29/5 στον Ταύρο δείχνουν ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος που θα σε οδηγήσει, να είσαι σίγουρος, στην αισθηματικής ευτυχία. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 4/5, 6/5 και 24/5.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεσμευμένος

Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στις 29/4 και η παρουσία του Ήλιου ως τις 21/5 δείχνουν ότι στο κέντρο του ενδιαφέροντός σου, αγαπητέ Υδροχόε, το Μάιο θα βρεθούν νέα ξεκινήματα που θα φέρουν ηρεμία, αγάπη και ευτυχία στο σπίτι και γεγονότα που θα κάνουν τη ζωή μέσα σε αυτό πιο όμορφη και ερωτική. Η παρουσία του Ερμή από τις 7/5 ως τις 29/5 στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων δείχνει ότι ταξίδια, εκδρομές, βόλτες, νοητικά ενδιαφέροντα αλλά και νέα που έχουν σχέση με ένα παιδί ή ένα ευτυχές γεγονός θα χρωματίσουν με χαρά την αισθηματική ζωή. Γύρω στις 11/5 στην επιρροή του τετραγώνου Ερμή – Ποσειδώνα ερωτικές ατασθαλίες, απογοητεύσεις και διαψεύσεις ίσως σας μπλέξουν σε αδιέξοδες ή απατηλές ατραπούς. Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό στις 14 και 16/5 εκτός από ζήλιες και ανταγωνιστικές διαθέσεις, μπορεί να οδηγήσουν σε μια μυστική ή παράλληλη σχέση, καθώς το παράφορο πάθος μπορεί να τυφλώσει τη λογική. Ωστόσο, λόγω της εμπλοκής του Ουρανού πολύ πιθανόν να είναι σύντομης διάρκειας ή να συνοδευτεί από αποκαλύψεις. Από τις 20/5 το τοπίο στα αισθηματικά σου θα ξεκαθαρίσει. Καλές μέρες 4/5 και 6/5. Προσοχή στις 3/5, 11/5, 10/5 και 29/5.

Αδέσμευτος

Ο Μάιος ξεκινά θετικά για σένα, φίλε Υδροχόε, αν και θα πρέπει να θυμάσαι ότι είναι ένας αντιφατικός μήνας, ο οποίος κρύβει μεγάλες συγκινήσεις με απρόβλεπτες συνέπειες. Η ερωτική σου διάθεση και η όρεξη για φλερτ θα βρίσκονται στα ύψη με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 7/5 ως τις 29/5 να ευνοεί νέες γνωριμίες, ερωτικά πλησιάσματα, εκδρομές, εξόδους και νέα ενδιαφέροντα. Από τις 3/5 ως τις 29/5 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού, δείχνοντας ότι θα εκφράζεις πιο άμεσα το ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο και δύσκολα θα περιμένεις πολύ για κάτι. Η βιασύνη θα είναι ένα χαρακτηριστικό που ίσως σου δώσει προβάδισμα ίσως όμως σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες επιλογές που θα κοστίσουν. Ιδιαίτερα στις 14 και 16/5 που η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα και τον Ουρανό ίσως σε θέλξει το απαγορευμένο ή μπεις σε μια σχέση που θα ξυπνήσει συναισθήματα και θα σε παρασύρει σε καταστάσεις που δύσκολα θα μπορέσεις να διαχειριστείς. Από τις 20/5 θα μπορείς να πάρεις αποφάσεις που θα φέρουν ισορροπία. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 4/5, 6/5 και 31/5.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεσμευμένος

Η ευτυχία και η χαρά συνεχίζονται και αυτό το μήνα! Αν και ο Μάιος κρύβει για τους περισσότερους παράφορες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις σε αισθηματικά θέματα εσύ, φίλε Ιχθύ, θα είσαι από τους τυχερούς που έχοντας την εύνοια και την προστασία του Δία, δεν θα επηρεαστείς έντονα ή σε καθοριστικό βαθμό. Με τον Ερμή από τις 7/5 ως τις 29/5 το σπίτι θα γίνει φωλιά χαράς και πιθανόν, αν δεν συμβιώνεις με το ταίρι σου για τακτά χρονικά διαστήματα να βρίσκεστε κάτω από την ίδια στέγη. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό θα σε κάνει πιο διεκδικητικό σε σχέση με το τι ζητάς ή θέλεις από αυτό και εδώ θα πρέπει να προσέξεις να μην το παρακάνεις. Ιδιαίτερα προς τα μέσα του μήνα η αδιαλλαξία και η ζήλια ίσως κάνουν την εμφάνιση τους. Έχε το νου σου! Στις 20/5 ο Άρης γυρνά σε ορθόδρομη φορά βελτιώνοντας την σεξουαλική σφαίρα της ζωή σου ενώ η είσοδος του Ερμή από τις 29/5 στον Καρκίνο θα σε φέρει πιο κοντά στην οικογένεια και την ψυχή του αγαπημένου σου προσώπου.

Αδέσμευτος

Το Μάιο έρχονται να καρποφορήσουν προσπάθειες και καταστάσεις που έλαβαν χώρα τον προηγούμενο μήνα. Με την Αφροδίτη στον Κριό θα αισθανθείς ότι η άνοιξη δεν έχει έρθει μόνο στη φύση άλλα και στην αισθηματική σου ζωή. Θέλεις να έχεις και μπορείς να αποκτήσεις το δικό σου σύντροφο. Εξάλλου ο Δίας στον Καρκίνο, ρίχνει όλη του την εύνοια στην αισθηματική σου ζωή. Αυτό βεβαίως, που χρειάζεται είναι να προσέχεις τις επιλογές σου, ώστε να μην βρεθείς εγκλωβισμένος σε έναν έρωτα παράφορο μεν, ψυχοφθόρο δε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα μέσα του μήνα, που ίσως ο έρωτας σε συνεπάρει κι επενδύσεις σε άτομο που είτε είναι σε άλλη σχέση είτε για κάποιο λόγο ο έρωτας σας θα πρέπει να μείνει μυστικός από πολλούς, αν όχι από όλους. Ο Άρης από τις 20 Μαΐου ορθοδρομεί και θα σε βάλει να ζυγίσεις πράγματα και καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα στην αισθηματική σου ζωή προκειμένου να πράξεις το καλύτερο. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 6/5, 24/5 και 28/5. Προσοχή σε απατηλές ιστορίες στις 11/5.

Έρωτας κεραυνοβόλος, έρωτας πλατωνικός, έρωτας ήρεμος και γαλήνιος ή μήπως θυελώδης; Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved