Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Αύγουστο;

Ταύροι, Λέοντες, Παρθένοι, Σκορπιοί, Υδροχόοι είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν!

Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Αύγουστο;

Ακολουθούν οι σημαντικότερες ημερομηνίες του μήνα στα ζώδια που επηρεάζονται.

ΤΑΥΡΟΣ

10 Αυγούστου

Θα υποχρεωθείς να ξεπεράσεις τα όριά σου γιατί πιθανόν η προσωπική σου ανασφάλεια να κτυπήσει κόκκινο. Να θυμάσαι όμως ότι θα εξελιχτείς πάρα πολύ με ότι και αν έχεις να αντιμετωπίσεις. Υπομονή και αγάπη σε ότι κάνεις, κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.

17 Αυγούστου

Θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες σε οτιδήποτε κάνεις, αλλά τελικά θα βγεις νικητής/τρια από όλη αυτή την κατάσταση, γιατί μπορεί να έχεις μπλοκάρει την ενέργειά σου. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, επειδή πεισμώνετε, θα δείτε ότι με τη μεγάλη εσωτερική δύναμη που διαθέτετε, θα καταρρίψετε όλα τα δεδομένα σας.

ΛΕΩΝ

10 Αυγούστου

Υποδέχεσαι την Πανσέληνο και μετά, έως και τις 30 Αυγούστου, θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες περίεργες υποχωρήσεις φερόμενος/η φιλικά ή ακόμα και ανοικτά και ίσως να σε ενοχλήσει αφάνταστα το ότι θα πρέπει να αποχωριστείς συνήθειες ή σχέσεις που τις θεωρείς δεδομένες στη ζωή σου. Για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα, αντί να περνάς ζόρι είναι καλύτερα να μειώσεις τον εγωισμό σου. Ένα ηλικιωμένο πρόσωπο πιθανόν να σου δημιουργήσει κάποια θέματα. Το οικονομικό και η επίλυσή του θα είναι ένα φλέγον ζήτημα, κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο.

Να ξέρεις πως ό,τι κι αν γίνεται, για το οποίο εσύ μπορεί να μην συμφωνείς, είναι μόνο για την εξέλιξη σου. Για αυτό μην τρομάζεις ούτε από τις ευθύνες αλλά ούτε και από την πιθανή στενότητα που μπορεί να έχεις αυτή την εποχή.
Από το καλοκαίρι και μετά, θα δεις ότι θα ξεκινήσουν οι μεγάλες αλλαγές, λόγω του Δία που είναι στο ζώδιο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

25 Αυγούστου

Πιθανή ταλαιπωρία από αργοπορίες και ολιγωρίες που οφείλονται σε άτομα γύρω σου. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο προσπαθήστε να μην χάνετε την ατομική σας πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

4 Αυγούστου

Έως τις 10 Αυγούστου όλες οι ημέρες χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό. Μην γυρνάς στο παρελθόν και κλωθογυρίζεις διάφορα δύσκολα πράγματα, τα οποία σε έχουν πονέσει. Σε πιέζουν οι τρέχουσες καταστάσεις και πιθανόν να ασχοληθείς με ένα ακίνητο που έχει προβλήματα ή επιβαρύνσεις. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, ένα θέμα κληρονομικό ή οικονομικό μπορεί να σε κάνει να ψυχρανθείς μ' ένα δικό σου πρόσωπο.

10 Αυγούστου

Θα νιώσεις έντονη πίεση σε προσωπικό επίπεδο, έως και 30 Αυγούστου, γιατί θα χρειαστεί να κάνεις υπέρβαση του εαυτού σου και ίσως να κουραστείς, επειδή μπορεί να έχεις αναλάβει ένα έργο δύσκολο το οποίο απαιτεί πειθαρχία, σκληρή δουλειά και σοβαρότητα. Πιθανόν να αφορά μεγαλύτερο πρόσωπο ή προσωπική σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

10 Αυγούστου

Θα επιβαρυνθείς ελαφρώς με τις συντροφικές υποθέσεις ή με ένα Λιοντάρι. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο ίσως να νιώθεις ότι σε απορρίπτουν και να σου βγει ο φόβος της μοναξιάς στην επιφάνεια.

Σημαντικές ημερομηνίες για όλα τα ζώδια θα βρεις και εδώ:

Πλανητικό Σκηνικό Αυγούστου 2014

2014: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved