Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Απριλίου

Οι επιδράσεις της Νέας Σελήνης και της Πανσελήνου στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο

Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Απριλίου

Ο κόσμος αλλάζει και μαζί του και εμείς

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες καλωσορίσατε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Απριλίου.

Το πρώτο Σεληνιακό Φαινόμενο του μήνα της Σταύρωσης και της Ανάστασης είναι η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον παρορμητικό και πολεμοχαρή Κριό στην 9η μοίρα, μοίρα Τοξότη (επέκταση) και σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό (εξέγερση, αιφνιδιασμός). Μια φράση που τη χαρακτηρίζει είναι αυτή του Τσε Γκεβάρα που έλεγε «αξίζει να παλέψεις για ένα όνειρο και ας γίνει φωτιά και ας σε κάψει». Το δεύτερο είναι η Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ζυγού – Κριού (άμυνα, αντίποινα σε προηγηθείσα επίθεση) στην 25η μοίρα, μοίρα Κριού με τρόπο Άρειο δηλαδή συμπλοκές, αγώνες, βίαιες ενέργειες, πολεμικές επιχειρήσεις με στόχο μια ρεβάνς ή την αποκατάσταση μιας ισορροπίας.

Μια πρώτη εκτίμηση – Γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο

Ξαφνικά, βίαια γεγονότα είτε από νεαρά ή πολεμοχαρή πρόσωπα είτε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή μεταφοράς υποδεικνύει η σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό. Επίσης, λόγω του ότι στη Νέα Σελήνη συμμετέχει και το τετράγωνο Δία – Ουρανού, έντονα θα απασχολήσουν οικονομικά θέματα, αντίποινα, εξεγέρσεις, εκρήξεις. Αποκαλύψεις που θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας θα είναι ικανές να οδηγήσουν σε παραιτήσεις και να γκρεμίσουν αυτοκρατορίες. Εξαιτίας του ότι τόσο ο Άρης όσο και ο Κρόνος στον αστρολογικό χάρτη της Νέας Σελήνης βρίσκονται στην μοίρα της δολοφονίας, ο Απρίλιος θα είναι αιματηρός. Η ανάδρομη φορά του Κρόνου δείχνει επιπλέον ότι θα απασχολήσουν ή θα έρθουν στο προσκήνιο δολοφονίες που έχουν ήδη γίνει.

Η Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη στις 15 Απριλίου δείχνει κινήσεις με το σκεπτικό «οφθαλμόν αντί οφθαλμού» και «απαντήσεις» σε πρωτάκουστες, βίαιες ή επιθετικές ενέργειες, αναμπουμπούλα με δηλώσεις που θα χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη κακεντρέχεια, ζητήματα δικαιοσύνης που πιθανόν να σοκάρουν και θέματα συμμαχιών - αντιπάλων.

Ελλάδα και Νέα Σελήνη στον Κριό

Η Νέα Σελήνη στον Κριό με συντεταγμένες Ελλάδας βγάζει ωροσκόπο στην 4η μοίρα του Σκορπιού και Μεσουράνημα στην 10η του Λέοντα. Ως εκ τούτου θα απασχολήσουν θέματα οικίας, εθνικής ασφάλειας και ζητήματα κοινοβουλίου, πολιτικά και κυβερνητικά πρόσωπα. Επίσης, οδηγίες – νόμοι σε σχέση με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τα ασφαλιστικά ταμεία ενώ η χώρα θα χρειαστεί εκ νέου να δώσει εξετάσεις.

Το Μεσουράνημα δείχνει ότι και τον Απρίλιο θα υπάρχει ένα κλίμα απογοήτευσης ενώ θα απασχολήσουν ναυάγια, πνιγμοί, θαλάσσιες επιχειρήσεις. Άγνωστες πτυχές ενός σχεδίου θα βγουν στο φως.

Ο Ωροσκόπος δείχνει προβλήματα με συστήματα ασφαλείας, αεράμυνας και κινδύνους να προσβληθεί στόχος μείζονος σημασίας.

Η Νέα σελήνη Πέφτει στον 9ο οίκο του γενέθλιου χάρτη της χώρας και μιλά για ζητήματα δικαιοσύνης, παιδείας, εξωτερικού θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον μας.

Το Μεσουράνημα πέφτει στον 2ο οίκο υπαγορεύοντας οικονομικά ζητήματα ενώ το Μεσοδιάστημα Ηλίου - Σελήνης μιλά για αλλαγές στο χώρο μαζικής ενημέρωσης και μεταφορών. Κάποιοι θα επιχειρήσουν να δώσουν μια διαφορετική οπτική στους συγκεκριμένους τομείς. Το Μεσουράνημα δείχνει πιέσεις για να γίνουν αλλαγές από γυναίκες με ισχύ ενώ η πολιτική στάση της κυβέρνησης δεν θα φέρει αποτέλεσμα. Ενδιαφέρον προκαλεί είναι ότι η χώρα θα γίνει εκ νέου το πείραμα. Κατάχρηση εξουσίας ή χρήματος ενώ μια ανεξάρτητη αρχή δεν θα αποδειχθεί και τόσο... ανεξάρτητη.

Ελλάδα και Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη - Αλλάζουν εμπρός μου τα σύνορα του κόσμου

Η Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 15 Απριλίου στον άξονα Ζυγού - Κριού δείχνει έντονη ψυχική φόρτιση σε προσωπικό επίπεδο και μια ηλεκτρισμένη περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Το Μεσοδιάστημα Ηλίου – Σελήνης δείχνει λόγια, νέα και ανακοινώσεις που θα μιλούν για επιτυχία ενώ στην πραγματικότητα οικονομικά θέματα θα συνεχίζουν να κάνουν τον κόσμο να υποφέρει.

Ο Ωροσκόπος φέρνει κακεντρέχεια στην πολιτική ζωή και -όσο και αν κάποιοι δεν το πιστεύετε- εφαρμογή νέων μέτρων.

Το Μεσουράνημα μιλά για επιτεύγματα που εντυπωσιάζουν κάποιους ενώ η κυβέρνηση βγάζει προς τα έξω μια ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση. Αυτό όμως δεν αποκλείει αποχώρηση μέλους αυτής.

Ως προς το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδος η Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη δείχνει λανθασμένες εντολές που ως φυσικό επόμενο θα έχουν και λανθασμένα αποτελέσματα που κοστίζουν ενώ ξαφνικά γεγονότα θα φανερώσουν κυβερνητική απραξία και αμηχανία.

Ο Ωροσκόπος της Έκλειψης πέφτει στον 12ο οίκο στο ωροσκόπιο της Ελλάδος δείχνοντας πως η χώρα θα αντιμετωπίσει εκ νέου μια δοκιμασία ενώ θα ανακύψουν προβλήματα με χώρους όπως φυλακές, νοσοκομεία και άλλης μορφής ιδρύματα.

Η Πανσέληνος ως προς τον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδος υποδεικνύει θέματα που σχετίζονται με φυλετικές διακρίσεις, κοσμικά events που τραβούν την προσοχή του κόσμου και χρήματα που αποκομίζει η κυβέρνηση μέσα από το λαό αλλά και αλλαγές εντός της κυβέρνησης.

Η αλληλουχία Νέας Σελήνης – Πανσελήνου μιλά για κλίμα πένθους, διακοπή για συνεργασίας, μόλυνση των υδάτων και πνιγμούς. Κάποιο συμβάν θα απαιτεί τη συμβολή ανθρώπων με ειδικές γνώσεις (πχ ψυχολόγοι, διαπραγματευτές). Ένα σκάνδαλο σε κομματικό σχηματισμό θα αλλάξει τις ισορροπίες στο πολιτικό σκηνικό με αποτέλεσμα οι δημοσκοπήσεις να έρχονται πάνω - κάτω.

Εύχομαι σε όλους σας Καλή Ανάσταση και καλά.... τσουγκρίσματα!

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατέβασε τώρα το νέο application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

****************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved