Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες το Μάρτιο;

Κριοί, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν!

Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες το Μάρτιο;

Ακολουθούν οι σημαντικότερες ημερομηνίες του μήνα ανά ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

30 Μαρτίου: Η Νέα Σελήνη θα φέρει ξαφνικές αλλαγές που μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολες ή ευχάριστες, γιατί όλο και σας είχε προειδοποιήσει το ένστικτό σας ότι χρειάζεται να προσαρμοστείτε. Μπορεί να υπάρχουν αποχωρισμοί από τη δουλειά ή από μια σχέση, αλλά ίσως είναι αναγκαίο για να ξεκολλήσετε και να πάτε παραπέρα, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

30 Μαρτίου: Συνθήκες πιεστικές που πιθανόν να ενέχουν και βιασύνη για να πάρετε αποφάσεις, κάτω από κάποιες συνθήκες που αφορούν και τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο να είστε όσο μπορείτε επιφυλακτικοί σε κάτι πολύ καινούργιο που σας ξεσηκώνει και σας οδηγεί σε συνθήκες διάσπασης ή επανάστασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

16 Μαρτίου: Πανσέληνος στον άξονα σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε ελπίδες ότι το συναίσθημά σας θα είναι πολύ έντονο και δημιουργικό και μέσα από αυτό θα λυθούν αρκετές διαφορές που έχετε με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το άμεσο παρελθόν σας.

ΖΥΓΟΣ

30 Μαρτίου: Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου με αρχές του δευτέρου θα εντυπωσιαστείτε από την ξαφνική τροπή των γεγονότων, τα οποία προφανώς να έχετε προκαλέσει εσείς. Ο λόγος είναι ότι θα επαναστατήσετε ξαφνικά και μπορεί να κάνετε διακοπή σχέσεων ή συνεργασιών χωρίς να το περιμένει κανένας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

24 Μαρτίου: Εξελίξεις μόνο μέσα από στρίμωγμα και εκπλήρωση των υποχρεώσεων. Η προστασία όμως που θα έχετε από το στενό σας περιβάλλον, κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, θα καλύψει τις πιθανές απώλειες ή ακόμα και ανατροπές.

ΙΧΘΥΕΣ

1 Μαρτίου: Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας όπου οι γεννημένοι τέλη πρώτου δεκαημέρου θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα έχουν την χροιά σημαντικών οραμάτων. Τώρα αν τις υλοποιήσετε ή χαθείτε μέσα μόνο στο όραμα, έχει να κάνει και με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθένα.

16 Μαρτίου: Πανσέληνος στον άξονά σας. Ο ρεαλισμός με τον οποίο αναγκάζεστε να χειριστείτε κάποιες καταστάσεις θα είναι το κίνητρο για να βάλετε τα όρια σας, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.

Διαβάστε επίσης

2014: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved