Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Μαρτίου

Ο Μάρτιος του 2014 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 1.

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Μαρτίου


Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Μάρτιος, προσθέστε την ημέρα της γέννησής σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 1 - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα προσθέστε την ημέρα γέννησης σας (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (1), 12+1=13. Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 13 σε μονοψήφιο 1+3=4. Το 4 είναι ο προσωπικός σας μήνας για το Μάρτιο.

Για το μήνα Μάρτιο

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1

Αυτό το μήνα δοκιμάστε νέες τακτικές και ιδέες, αλλά πριν αρχίσετε οτιδήποτε βεβαιωθείτε για πιο λόγο το κάνετε. Επιδιώξτε να κάνετε επαφές με καινούργια πρόσωπα.
Στον επαγγελματικό τομέα με τη διορατικότητα που σας διακρίνει βλέπετε καθαρά το μέλλον και με τις οργανωτικές σας ικανότητες, επιτυγχάνετε χωρίς μεγάλη προσπάθεια.
Στον οικονομικό τομέα ενδέχεται να ανακαλύψετε κάποια έξτρα πηγή κέρδους.
Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να μην αφήνετε τρίτους να αναμειγνύονται στην προσωπική σας ζωή. Για τους ελεύθερους το γαϊτανάκι των σχέσεων συνεχίζεται. Σας είναι δύσκολο να αντισταθείτε σε ό,τι σας προκαλεί αλλά το ίδιο δύσκολο σας είναι και να δεσμευτείτε.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2

Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να διαπραγματευτείτε υποθέσεις από το παρελθόν και να ανανεώσετε φιλικές σχέσεις ξεχνώντας τυχόν παλιές διαφωνίες.
Στα επαγγελματικά σας προσέξτε τις σχέσεις σας με υφισταμένους και προϊστάμενους και γενικά συνεργάτες ή πελάτες, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.
Στον οικονομικό τομέα με μετριοπάθεια και σωστό σχεδιασμό αντιμετωπίζετε τις πιέσεις και το άγχος που σας έχουν δημιουργήσει τα χρέη σας.
Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να τονώσετε τη σχέση σας και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Για τους ελεύθερους μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3

Αυτό το μήνα αν θέλετε να πετύχετε, χρησιμοποιήστε το χρόνο σας με σύνεση. Αντί να διασκορπίζετε την ενέργεια σας σε πολλές κατευθύνσεις, εστιαστείτε σε ένα στόχο.
Στον επαγγελματικό τομέα η τύχη σας χαμογελά, προσέξτε μόνο τις βιασύνες και τις υπερβολές. Το μεγάλο σας όπλο είναι το επικοινωνιακό σας χάρισμα.
Στον οικονομικό τομέα υποκύπτετε με ευκολία σε ό,τι βλέπει το μάτι σας και πέφτετε σε υπερβολές.
Στα αισθηματικά για τους δεσμευμένους η ζήλια, δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη μπορεί να προκαλέσει ένταση. Για τους αδέσμευτους οι νέες γνωριμίες θα αποδειχτούν σαπουνόφουσκες.

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4

Αυτό το μήνα η υποστήριξη και οι συμβουλές των ανθρώπων που έχετε δίπλα σας θα σας κάνουν να δείτε τη ζωή με διαφορετικό τρόπο.
Στον επαγγελματικό τομέα τα προσεκτικά σας βήματα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε στη δουλεία σας και να εδραιώσετε τη θέση σας.
Στον οικονομικά τομέα χάρη στους έξυπνους χειρισμούς σας θα καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα με τις υποχρεώσεις σας.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι ετοιμαστείτε για πολλά σκαμπανεβάσματα. Η σχέση σας κλονίζεται, να είστε σε επιφυλακή. Για τους αδέσμευτους, υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει ένας παλιός έρωτας και μάλιστα αυτή τη φορά για τα καλά.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5

Αυτός ο μήνας σας επιφυλάσσει εκπλήξεις και συγκλονιστικές εμπειρίες. Η ευρηματικότητα σας αλλά και η διάθεση σας για περιπέτεια είναι στο ζενίθ.
Στα επαγγελματικά σας μετακινήσεις, επαφές, ταξίδια και νέες δραστηριότητες θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Οι πρωτότυπες ιδέες σας δεν περνάνε απαρατήρητες.
Στον οικονομικό τομέα προσέξτε τη διάθεση σας για σπατάλη γιατί πολλές φορές το ταμείο θα είναι μείον.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι προσέξτε να μην ξεμυαλιστείτε και μετά χτυπάτε το κεφάλι σας. Σε όσους από εσάς είστε ελεύθεροι δεν θα λείψουν οι γνωριμίες, αλλά μην περιμένετε να έχουν συνέχεια.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6

Αυτό το μήνα η διάθεση αλλά και τα συναισθήματα σας θα αλλάζουν αρκετά συχνά, γιατί θα επηρεάζεστε πολύ από τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.
Στον επαγγελματικό τομέα αναλαμβάνετε μια δουλειά που είναι αρκετά δελεαστική και πιεστική συνάμα, αλλά θα σας βοηθήσει στην περαιτέρω πορεία σας.
Στον οικονομικό τομέα με σωστό προγραμματισμό βάζετε σε μια σειρά τα έξοδα και τις υποχρεώσεις σας.
Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι προσέξτε να μην κάνετε ανεπανόρθωτη ζημία με λόγια ή πράξεις σε μια κακία στιγμή. Για τους ελεύθερους μια γνωριμία θα εξελιχθεί σε σχέση διαρκείας.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να υπερβάλετε των δυνάμεων σας για να τα καταφέρετε. Για να οδηγήσετε τα πράγματα εκεί που θέλετε θα περάσετε περιόδους προβληματισμού και αναθεώρησης.
Στον επαγγελματικό τομέα μη μένετε με τα χέρια «δεμένα», γιατί υπάρχουν ευκαιρίες. Οι προοπτικές σας για επιτυχία είναι μεγάλες, αρκεί να δείξετε υπομονή και επιμονή.
Στον οικονομικό τομέα ο μόνος τρόπος για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας είναι να κόψετε τα πολλά – πολλά, και να περιορίσετε τα έξοδα σας.
Στα αισθηματικά αν βρίσκεστε σε σχέση φροντίστε να είστε πιο μετριοπαθείς και μην ζητάτε τον ουρανό με τ' άστρα. Πολλές οι διακυμάνσεις για σας που είστε μόνοι, γι αυτό οι φίλοι θα είναι ένα πολύτιμο στήριγμα.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8

Αυτός είναι ένας μήνας ανταμοιβών αλλά και πληρωμής παλιών αμαρτιών. Ό,τι «σπείρατε, εκείνο θα θερίσετε». Άτομα με εξουσία θα σας βοηθήσουν αν τους το ζητήσετε.
Στον επαγγελματικό τομέα η ανυπομονησία να πετύχετε μπορεί να σας κάνει να ξεχάσετε τη νόμιμη οδό και να πάρετε για συντομία το λάθος μονοπάτι.
Στον οικονομικό τομέα το πρωταρχικό σας μέλημα είναι να αντιμετωπίστε τις φορολογικές σας υποχρεώσεις και τις εν γένει εκκρεμότητες σας με το δημόσιο.
Στα αισθηματικά όσοι έχετε μια σταθερή σχέση θα περάσετε από πολλές διακυμάνσεις και συγκρούσεις Τελικά όμως όλα θα πάνε καλά. Οι αδέσμευτοι έχετε συνηθίσει τόσο την ελευθερία σας που θα δυσκολευτείτε να διακρίνετε το μέλλον μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9

Αυτός είναι ένας μήνας για να αφήστε πίσω σας ό,τι δεν σας είναι πια χρήσιμο και να χαράξετε νέα πορεία. Το τοπίο αλλάζει και τίποτε δεν θα μοιάζει όπως πρώτα.
Στον επαγγελματικό τομέα προσπαθήστε να αποφύγετε τις αντιθέσεις με συναδέλφους και να θυμώνετε για ψύλλου πήδημα. Προσαρμοστείτε στις καταστάσεις.
Ο οικονομικός τομέας δεν είναι στις προτεραιότητες σας. Αρκεστείτε σε ό,τι έχετε.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλη σας την ψυχραιμία για να τα βγάλετε πέρα με κάποια σύννεφα που θα εμφανιστούν στον ορίζοντα. Οι ελεύθεροι θα διαπιστώσετε ό,τι μπορεί να νοιώθετε μοναξιά ακόμα και μέσα σε μια σχέση.

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved