Πανσέληνος Δεκεμβρίου στους Διδύμους: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος αυτή διεγείρει τη μνήμη φέρνοντας στο προσκήνιο όλα όσα χρειάζεται να επανεξεταστούν

Πανσέληνος Δεκεμβρίου στους Διδύμους: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Η τελευταία Πανσέληνος του χρόνου πραγματοποιείται στις 17/12 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, στις 11.28 το πρωί ώρα Ελλάδας και συγκεκριμένα στην 26η μοίρα των Διδύμων.

Πρόκειται για μια πολύ επικοινωνιακή Πανσέληνο γεμάτη έκφραση και αληθινά νοήματα. Οι λέξεις βγαίνουν αβίαστα με σκοπό να βρουν κατανόηση και όχι να πληγώσουν. Τίποτα δεν γίνεται δεικτικά, κυνικά και ανταγωνιστικά, αντίθετα η επιδίωξη είναι να πάμε ένα βήμα παρακάτω τις σχέσεις μας με τους άλλους και τους εαυτούς μας, ταξιδεύοντας αρμονικά στη ζωή. Κατανόηση, σύσφιξη σχέσεων, απομάκρυνση μόνο με συναίνεση και των δύο πλευρών, ενώ νέες γνωριμίες, συναντήσεις, συναναστροφές και εκπλήξεις, περιλαμβάνονται στο εορταστικό μενού αυτής της Πανσελήνου.

Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του τρίτου δεκαήμερου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 26η μοίρα των ζωδίων αυτών.

Η Πανσέληνος αυτή διεγείρει τη μνήμη με τη συμμετοχή του Ερμή σε αντίθεση, φέρνοντας στο προσκήνιο όλα όσα χρειάζεται να επανεξεταστούν, μόνο και μόνο για να τα απαλλάξει από το βάρος του παρελθόντος και των απωθημένων.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε την ευκαιρία ειδικά οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο να δώσετε ρεσιτάλ ερμηνείας σε ότι αφορά τις σχέσεις σας με συγγενικά πρόσωπα και αυτά της καθημερινότητάς σας. Ξεφορτωθείτε το παρελθόν εν όψει του νέου χρόνου και μην αφήσετε καμία εκκρεμότητα να σας ακολουθεί. Η Πανσέληνος αυτή σας ωθεί να βρείτε τις ισορροπίες σας σε ότι αφορά την αντιμετώπισή σας στις συμπεριφορές των άλλων. Εκφραστείτε ελεύθερα και δώστε στους άλλους να καταλάβουν πως η ειλικρίνεια και η ευθύτητα εξαφανίζουν τους εχθρούς και δημιουργούν μόνο φίλους και υγιείς σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το βλέμμα στην τσέπη σας βρίσκει η τελευταία Πανσέληνος του χρόνου, κάνοντας έναν προϋπολογισμό για τις γιορτές, αλλά και γενικότερα. Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να βρείτε τρόπους αύξησης των εσόδων σας, ώστε να εξασφαλίσετε την εσωτερική σας ηρεμία. Συζητήστε με δικούς σας ανθρώπους και προσπαθήστε να διευκολύνετε τις καταστάσεις ώστε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Οι αξίες σας επανατοποθετούνται, συμμαζεύοντας την απληστία σας ή σταματώντας την τσιγγουνιά σας. Εν κατακλείδι είστε έτοιμοι για ένα άλμα, που θα αποφέρει υλική ικανοποίηση και κατ' επέκταση συναισθηματική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τελευταία Πανσέληνος του χρόνου στο ζώδιό σας, που αφορά περισσότερο τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, σας κάνει να αναθεωρείτε τη συμπεριφορά και τη στάση σας απέναντι στη ζωή, αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζατε ως τώρα ανθρώπους και καταστάσεις. Σκέφτεστε πολύ και έχετε ανάγκη να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας. Οι σχέσεις σας μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ειδικά αυτή με τον εαυτό σας. Αποβάλλετε κάθε αρνητική σκέψη ή συμπεριφορά και κρατήστε μόνο όσες σας κάνουν να αισθάνεστε απολύτως αυθεντικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι κρίμα όλοι οι άλλοι γύρω σας να σκέφτονται πώς να απαλλαχθούν από το βάρος του παρελθόντος, εσείς να βυθίζεστε ακόμα περισσότερο στη λήθη του; Ακόμα και αν αυτή η Πανσέληνος σας γεμίζει με ανασφάλεια, φοβίες και δυσπιστία, θα πρέπει να εξωτερικεύσετε τις αμφιβολίες σας και να προσπαθήσετε να τις διαλύσετε. Η άμυνά σας δεν θα πρέπει να είναι η συστολή, αλλά η αναζήτηση τρόπων να αντισταθείτε σε εκείνα που σας τρώνε τα σωθικά. Μην επιμένετε στην απαισιοδοξία και την κυκλοθυμία σας. Μιλήστε για όσα σας προβληματίζουν πάνω από όλα σε εσάς τους ίδιους και οι άλλοι θα σας ακούσουν σίγουρα.

ΛΕΩΝ

Ξεφάντωμα επιτάσσει η τελευταία Πανσέληνος του χρόνου ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Ανοίξτε την καρδιά σας, συγχωρήστε, μοιραστείτε όμορφες στιγμές με φίλους, βγείτε από το σπίτι και μην αφήσετε καμία κοινωνική πρόσκληση να πάει χαμένη. Απόλυτα ταιριαστή με τη φύση σας αυτή η Πανσέληνος, σας δίνει ένα μήνυμα που πρέπει να αξιολογήσετε με τον πιο πρόθυμο τρόπο. Επικοινωνήστε βαθιά, ιδιαίτερα με φίλους και ομοϊδεάτες σας, ανακαλύπτοντας πόσο τυχεροί μπορεί να είστε που έχετε πολύτιμους συνοδοιπόρους. Πάνω από όλα, φροντίστε να το δείξετε με κάθε τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βάζετε κάτω την αναλυτική σας σκέψη ειδικά οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο και θορυβείστε, που άλλος ένας χρόνος φεύγει, βρίσκοντάς σας αβέβαιους για το επαγγελματικό σας μέλλον. Η Πανσέληνος αυτή σας κάνει να σκέφτεστε αν αξίζουν οι προσπάθειές σας για την ανταμοιβή που λαμβάνετε από την επαγγελματική σας πορεία. Αν είσαστε χωρίς δουλειά, βάζετε πρωταρχικό στόχο να βρείτε κάτι, που θα σας δώσει έστω και μια πρόσκαιρη ικανοποίηση. Δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη και οργανώνεστε πλήρως για μια νέα επιδίωξη. Ωστόσο μην παραμελείτε και άλλα θέματα που χρειάζονται ξεκαθαρίσματα.

ΖΥΓΟΣ

Μοιάζετε σαν τους ανήσυχους εξερευνητές που επιθυμούν να ανακαλύψουν καινούργιους τόπους. Είναι φανερό ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, πως δεν σας αρκούν όσα γνωρίζετε, επιθυμώντας να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Η γνώση σας χτυπάει την πόρτα και την υποδέχεστε με χαρά και συγκατάβαση. Ο νέος χρόνος θέλετε να σας βρει πλουσιότερους πνευματικά, επικοινωνώντας τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας. Ψάχνετε ανθρώπους στο ίδιο μήκος κύματος και ενδιαφέρεστε για νέες αναζητήσεις. Προχωρήστε στα όνειρά σας και μην αφήσετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην επιτρέψετε στην υπερένταση που σας δημιουργεί αυτή η Πανσέληνος να σας εκθέσει. Βρίσκεστε σε υπερδιέγερση που εστιάζεται σε οικονομικές και φορολογικές οφειλές, γεγονός που σας αποδιοργανώνει τελείως. Ο καλύτερος τρόπος να ησυχάσετε είναι να δείτε καθαρά τα λάθη σας στις τακτικές και στη διαχείριση των χρημάτων σας. Συζητήστε ειλικρινά με τους άλλους και ζητήστε βοήθεια, κατανόηση και συγκατάβαση. Εκτονωθείτε μέσα από ερωτικές στιγμές που θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος της έντασης που αισθάνεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η ώρα της αναμέτρησης με τα βαθύτερα συναισθήματά σας και δεν πρέπει πλέον αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Αν σας απασχολεί η πορεία μιας σχέσης με το σύντροφό σας ή με συνεργάτες σας, καλό θα ήταν να κάνετε μια συζήτηση μαζί τους. Πείτε όλα όσα σκέφτεστε, εκφράστε τους προβληματισμούς σας και δείξτε την αγάπη και την έγνοια σας. Για τους αδέσμευτους νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Ξεκαθαρίστε το τοπίο από την ομίχλη της αμφιβολίας και αισθανθείτε καθάριοι και έτοιμοι, για ένα νέο ξεκίνημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το κεφάλαιο εργασία δεν αποτελεί για εσάς χαρά και αυτό γίνεται ξεκάθαρο σε αυτή την Πανσέληνο. Αντιμετωπίζετε προβλήματα είτε έχετε δουλειά είτε όχι και δυσανασχετείτε με το παραμικρό. Μην κρατάτε μέσα σας τις σκέψεις σας. Εκδηλωθείτε, ανοιχτείτε και διαπραγματευτείτε. Τα σενάρια του μυαλού σας μπορεί να σας γυρίσουν μπούμερανγκ και εκεί που σας χρωστούσαν να σας πάρουν και το βόδι. Αυτό ισχύει γενικότερα και όσο δεν μιλάτε, τόσο οι άλλοι θα αισθάνονται πως δεν χρειάζεστε τη δικαίωσή σας. Μην βράζετε στο καζάνι σας και μάλιστα με κλειστό καπάκι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εξαιρετική για εσάς είναι η Πανσέληνος αυτή που σας φέρνει την απόλαυση στην πόρτα σας, χωρίς να χρειάζεται να κουνήσετε ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι. Ανανεωμένοι και πανέτοιμοι να υποδεχτείτε αισιόδοξα τον καινούργιο χρόνο, αισθάνεστε πως δεν σας λείπουν πολλά για να είστε ικανοποιημένοι. Τρυφερές και έντονες στιγμές αναμένονται, άκρως δημιουργικές, σε φιλικό κλίμα και γεμάτες εμπειρίες. Διασκεδάστε με την καρδιά σας, αλλά σκεφτείτε και όσους χρειάζονται μια σαφή και ευθεία συμπεριφορά από μέρους σας. Οι συζητήσεις και οι ανταλλαγές απόψεων, θα φέρουν ευφορία και διανοητική ανάταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η οικογενειακή σας γαλήνη κρατάει την πρώτη θέση στις επιδιώξεις σας σε αυτή την Πανσέληνο. Οι περισσότεροι αισθάνεστε την ανάγκη να νιώσετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ αν υπάρχουν κάποιες προστριβές θα επιδιώξετε να τις λειάνετε με συζητήσεις και καλή πρόθεση. Αντιλαμβάνεστε πως έχετε ανάγκη να βρεθείτε σε ένα προστατευτικό περιβάλλον, στο οποίο θα βρείτε καταφύγιο από τις εξωτερικές προσβολές.

Ίσως βιώσετε πολύ συναισθηματικά αυτές τις γιορτές και εκείνο που πρέπει να κάνετε σίγουρα, είναι να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και το μονοπάτι που σας υποδεικνύει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved