Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Νοεμβρίου

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 4 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2013.

Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Νοεμβρίου

Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας, το έτος, όπως και ο μήνας, για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου έγινε στις 3/11, 14:50 ώρα Ελλάδας.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το ερώτημα που θα σας απασχολήσει αυτό το μήνα δεν είναι το προς τα πού βαδίζετε αλλά το που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή. Κι ίσως να μην είναι το σημείο που θέλατε. Πιθανόν να επιθυμούσατε να ήσασταν κάπου αλλού ή να προσποιείστε ότι αυτό είναι. Αρνούμενοι όμως την τρέχουσα κατάστασή σας δεν πρόκειται να μετατοπιστείτε από εκεί που είστε στο σημείο που θέλετε να βρίσκεστε. Πώς θα το καταφέρετε, αν δεν είστε σίγουροι σε ποιο δρόμο είστε και σαφείς ως προς την κατεύθυνση που κινείστε; Στο μόνο που θα καταλήξετε είναι να πηγαίνετε εμπρός και πίσω και στο τέλος να κουραστείτε. Όταν είστε ειλικρινείς σχετικά με το πού βρίσκεστε, τότε θα αρχίσετε να σχεδιάσετε μια ξεκάθαρη πορεία προς εκεί που πρέπει να πάτε.

ΑΓΑΠΗ: Δεν είστε ακόμα σίγουροι για το τι θέλετε από την ερωτική σας ζωή. Αν σας ρωτούσε κάποιος πιθανόν να απαντούσατε ότι θέλετε αυτό που επιθυμεί ο καθένας, τρυφερότητα και φροντίδα από το αγαπημένο σας πρόσωπο. Δεν είστε όμως συγκεκριμένοι και ακριβείς για το τι περιμένετε να πάρετε και τι θα πρέπει να προσφέρετε στον σύντροφό σας ή σε ένα νέο έρωτα που δεν έχει ακόμη εμφανιστεί. Γι' αυτό, ερευνήστε προσεκτικά το είδος της αγάπης που θέλετε να λάβετε και να δώσετε.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Πιθανόν ορισμένοι συνάδελφοι να έχουν διαφορετικές απόψεις ως το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί μια δυσάρεστη κατάσταση, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας εμποδίσει να ασχοληθείτε με άλλα θέματα που απαιτούν την προσοχή σας. Πιθανόν να σας σύρουν σε μια συζήτηση για να ακούσετε και τις δύο πλευρές αλλά φερθείτε πονηρά και μείνετε απέξω από τη διαμάχη τους. Ζητήστε τους να σας ενημερώσουν όταν βρεθεί μια λύση, ώστε να βάλετε κι εσείς ένα χεράκι, αν μπορείτε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ενδέχεται να επιθυμείτε κάτι που ορισμένοι το θεωρούν πολυτέλεια ή κατά κάποιο τρόπο παρακινδυνευμένη οικονομικά αγορά αλλά εσείς διαφωνείτε. Αναμφισβήτητα, μπορείτε να το κάνετε τώρα, αλλά η απόκτηση θα γίνει πιο πεζή και ίσως το μετανιώσετε, αν δεν περιμένετε λίγο ακόμα. Η αίσθηση της προσδοκίας που υπάρχει, όταν βάζετε στην άκρη ένα μικρό ποσό κάθε μήνα μέχρι να το συγκεντρώσετε, θα είναι μεγαλύτερη και θα έχετε περισσότερη χαρά που το καταφέρατε απ' ότι να διαθέσετε τα περισσότερα χρήματά σας και στο τέλος να μην έχετε για τα απαραίτητα.

ΒΟΥΒΑΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η σύγχυση είναι το στοιχείο που επικρατεί αυτό το μήνα, καθώς αυτό που σας λέει η καρδιά αρκετές φορές θα έρθει σε αντίθεση με ό, τι σας λέει το κεφάλι σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, γνωρίζετε ότι δεν θα πρέπει να σας καθοδηγούν οι συναισθηματικές παρορμήσεις σας. Υπάρχουν αποφάσεις που είναι καλύτερα να μην παίρνονται εν θερμώ κι έχετε πιο καθαρή σκέψη, όταν δεν ενεργείτε με βάση το θυμό ή φόβο. Το να παραμείνετε ατάραχοι, όταν αισθάνεστε ότι προκαλείστε δεν θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για σας. Στις μπερδεμένες καταστάσεις όμως που δεν πρέπει να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή του συναισθήματος, εκεί είναι που αντιστέκεται η καρδιά σας και πάει κόντρα. Δεν πρέπει να αγνοήσετε κανένα σημείο και να ακούσετε και τις δύο φωνές μέσα σας. Συζητήστε και με τη συναισθηματική αλλά και την πρακτική πλευρά σας για να τις κατανοήσετε. Μόλις αισθανθείτε και σκεφτείτε με τον ίδιο τρόπο, θα ανασάνετε.

ΑΓΑΠΗ: Ποιό είναι το χειρότερο; Το να είσαι απερίσκεπτος ή αναίσθητος; Αν είσαι απερίσκεπτος σημαίνει ότι κάνεις ένα λάθος. Όταν είσαι αναίσθητος σημαίνει ότι δεν νοιάζεσαι και είναι λογικό να μη θέλετε να μοιραστείτε τη ζωή σας με έναν τέτοιο άνθρωπο. Αν όμως κάποιος δεν ενδιαφέρεται και πολύ για ορισμένα πράγματα, τότε σας αφήνει ελεύθερο το πεδίο για να δράσετε...

ΚΑΡΙΕΡΑ: Μην πάρετε καμία επαγγελματική απόφαση που βασίζεται σε συναισθηματική αντίδραση. Ενώ είστε συνήθως ψύχραιμοι στο χώρο εργασίας, είναι πιθανό να επηρεαστεί η κρίση σας σε αυτό το μήνα του Κάπρου. Σε περίπτωση αμφιβολίας, είναι σοφότερο να συζητήσετε λίγο περισσότερο, γιατί όταν υποχωρήσουν τα συναισθήματά σας, θα είναι πλέον ξεκάθαρο τι πρέπει να κάνετε.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Όντας πάντα λογικοί με τα χρήματα δεν χρειάζεται να τα κρατάτε τόσο σφιχτά στα χέρια σας που να πονάτε. Αυτό δεν είναι καλό πάντα γιατί θα πρέπει να επιτρέπετε στον εαυτό σας μια περιστασιακή απόλαυση, ώστε να επιβραβεύεστε και να αισθάνεστε ότι αξίζει να είστε συνετοί τον περισσότερο χρόνο. Αυτό που σας περισσεύει, ξοδέψτε το για την ευχαρίστησή σας.

ΤΙΓΡΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Κάτι που θεωρούσατε ότι κρατάτε καλά στο χέρι σας, φαίνεται ότι σας ξεφεύγει αυτό το μήνα. Πιθανόν να αναρωτηθείτε αν αυτό είναι δείγμα κακής τύχης που εμποδίζει την πρόοδό σας, αφού τα έχετε κάνει όλα σωστά, όπως να εργάζεστε σκληρά και να είστε πολύ προσεκτικοί σε ό, τι κάνετε. Ιδιαίτερα το τελευταίο περί προσοχής, μπορεί να θεωρηθεί κι ως θρίαμβος για σας μιας και λόγω της προσωπικότητάς σας πρώτα πυροβολείτε και μετά κάνετε ερωτήσεις. Αν κοιτάξετε από άλλη οπτική γωνία, ίσως καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι δεν είναι κακή η τύχη αλλά καλή, πονηρά μεταμφιεσμένη. Γιατί σας καθυστερεί και βάζει εμπόδια στο δρόμο σας; Πιθανόν γιατί υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε και άλλα γεγονότα που θα προκύψουν στην πορεία, μέχρι η στιγμή να γίνει πραγματικά η κατάλληλη.

ΑΓΑΠΗ: Αισθάνεστε ότι είστε πολύ τυχεροί στα ερωτικά και τις σχέσεις σας; Εάν η απάντηση στο ερώτημα είναι «όχι», σκεφτείτε μήπως στηρίζεστε λίγο παραπάνω στην τύχη απ' όσο πρέπει. Οι σχέσεις χρειάζονται το ενδιαφέρον και την προσοχή από τις δύο πλευρές και δεν λειτουργούν πάντα αυτόματα από μόνες τους. Ίσως πρέπει να κάνετε και μια μικρή προσπάθεια μαζί με την τύχη για να τα καταφέρετε.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Οι ανώτεροί σας ή τα άτομα που βασίζεστε στις συμβουλές τους φαίνεται ότι είναι απασχολημένοι με άλλες εργασίες. Ίσως να δίνουν κι αυτοί τη μάχη τους. Αντί να αναρωτιέστε λοιπόν γιατί δεν είναι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν, ίσως πρέπει να σκεφτείτε το πώς θα μπορούσατε να συνδράμετε εσείς. Πιθανόν να μην χρειαστεί να κάνετε τίποτα, αλλά θα το εκτιμούσαν και μόνο που ρωτήσατε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι καθυστερήσεις σε μια οικονομική συναλλαγή δεν είναι ποτέ ευχάριστες. Εάν τα χρήματα δεν κινούνται στο ρυθμό που περιμένατε, τότε σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για την κατάσταση. Αν διαπιστώσετε ότι εσείς δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, τότε καθίστε πίσω και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να κινηθείτε. Μερικές φορές, ο χρόνος είναι η λύση.

ΛΑΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το να κάνετε συμβιβασμούς είναι για σας απόλυτα φυσιολογικό αλλά υπάρχουν ορισμένοι τομείς της ζωής σας όπου έχει έρθει η ώρα να πατήσετε πόδι. Είναι δύσκολο για σας να το χτυπήσετε με δύναμη κι ακόμα κι αν βάλετε το πόδι σας κάτω σιγά-σιγά αλλά σταθερά, θα εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες διαφωνίες. Αν κάποιοι σας κατηγορήσουν ότι δεν συνεργαστήκατε, ίσως θα πρέπει να τους το ανταποδώσετε, ρωτώντας τους εάν έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους από την δική τους πλευρά. Αν δεν μπορείτε τελικά να κάνετε πράγματα μαζί, ίσως είναι προτιμότερο να διαχωρίσετε τις αρμοδιότητες. Αντί να σύρει ο ένας τον άλλο και να αγανακτείτε, ας χωρίσουν οι δρόμοι σας. Ακολουθήστε ο καθένας την πορεία του και τα ξανασυζητάτε όταν βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

ΑΓΑΠΗ: Το να μοιράζεστε την προσωπική σας ζωή με ένα συγκεκριμένο άτομο δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να έχετε όλες τις δραστηριότητές σας κοινές. Αν υπάρχει κάτι που ξέρετε ότι το άλλο σας μισό δεν ενδιαφέρεται πραγματικά, δείτε αν μπορείτε να συμφωνήσετε να κάνετε ο καθένας τα δικά του. Μόνο έτσι θα νιώσει ο ένας την έλλειψη του άλλου και θα εκτιμάτε περισσότερο το χρόνο που περνάτε μαζί.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Αν κάποιος σας ζητήσει να κάνετε κάτι που δεν είναι στα καθήκοντά σας, εξηγήστε του όμορφα και απλά ότι δεν είστε το κατάλληλο άτομο για να βοηθήσει. Αν επιμείνει γιατί για κάποιο λόγο έχει κολλήσει τότε βοηθείστε την κατάσταση, ζητώντας του να ελέγξει αν υπάρχει κάτι που θα έπρεπε ήδη να έχει κάνει από μόνος του.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ό, τι εξοικονομείτε μπορείτε να το ξοδέψετε αργότερα ή να το αποταμιεύσετε. Αυτά που ξοδεύονται, συνήθως δεν επιστρέφονται, έτσι σκεφτείτε προσεκτικά για το αν το επιπλέον ποσό θα πρέπει να το βάλετε στην άκρη για μια δύσκολη ημέρα. Θα ήταν προτιμότερο πρώτα να βγάζετε κάποια χρήματα και να τα αποταμιεύετε και μετά να διαχειρίζεστε τα υπόλοιπα για να περάσετε το μήνα σας.

ΔΡΑΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Σας αξίζει το καλύτερο; Χωρίς δισταγμό θα λέγατε ότι πράγματι σας αξίζει. Το δυσκολότερο ερώτημα όμως που πρέπει να απαντηθεί είναι αν ξέρετε ποιό είναι το καλύτερο για σας; Ίσως να έχετε την τάση να πιστεύετε ότι είναι αυτό που λαχταρά ο καθένας, ό, τι θεωρείται πιο επιθυμητό αυτό είναι και ισχύει και για σας. Ή μήπως όχι; Ο φαινομενικά καλύτερος δρόμος που πιστεύετε ότι θα σας οδηγήσει κάπου δεν είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς. Ποια πινακίδες πρέπει να ακολουθήσετε; Η καλύτερη διαδρομή για να φτάσετε εκεί που θέλετε δεν έχει φωτεινή σήμανση. Μπορεί να γνωρίζετε τι είναι καλύτερο για σας σε υλικό επίπεδο αλλά αυτό το μήνα θα πρέπει να πάτε λίγο βαθύτερα και να το εξετάσετε σε πιο πνευματικό επίπεδο.

ΑΓΑΠΗ: Πώς είναι η ερωτική σας ζωή στα χειρότερά της; Πώς είναι στα καλύτερά της; Εάν δεν έχετε βιώσει μια κακή ημέρα, δεν θα εκτιμήσετε τις καλές. Μην περιμένετε από εσάς ή τους αγαπημένους σας να είναι όλα ρόδινα. Αναγνωρίστε ο ένας το δικαίωμα του άλλου να έχει και κακή διάθεση. Έτσι κι αλλιώς δε γίνεται να είστε συνέχεια ευδιάθετοι.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Εάν απολαμβάνετε την εργασία σας, μπορείτε να έχετε πράγματι το χαμόγελο της ικανοποίησης στο πρόσωπό σας και να φαίνεται και στους άλλους. Αν όμως αισθάνεστε ότι δεν είστε στην καλύτερη δουλειά, να εξετάσετε αν είναι καιρός να επανεκτιμήσετε την καριέρα σας. Είναι ώρα για σας να προχωρήσετε σε κάτι που σας προκαλεί περισσότερο ή ίσως θέλετε να κάνετε μια κίνηση που οδηγεί στο να απεμπλακείτε από τις πολλές ευθύνες ή υποχρεώσεις σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα είδη πολυτελείας και οι υπηρεσίες υποτίθεται ότι είναι τα καλύτερα πράγματα που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα. Ωστόσο, οι επώνυμες ετικέτες δεν περικλείουν όλα αυτά που είναι πραγματικά πολύτιμα στη ζωή. Γνωρίζετε ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν μπορείτε να ακουμπήσετε ή να αποκτήσετε εύκολα ακόμα κι αν έχετε εκατομμύρια στην τράπεζα. Γιατί ο αληθινός θησαυρός στη ζωή δεν έχει να κάνει με τα υλικά αγαθά.

ΦΙΔΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Νιώθετε ότι πρέπει να πάρετε θέση μάχης αυτό το μήνα. Ο αντίπαλος που αντιμετωπίζετε είναι κάποιος που ξέρετε καλά γιατί οι συγκρούσεις που προκύπτουν θα είναι δικές σας, εσωτερικές και όχι αψιμαχίες με άλλους ανθρώπους. Το ψύχραιμο κεφάλι σας και η λογική σας θα ρίξει κουβάδες με κρύο νερό πάνω σε αυτό που η καρδιά σας καίγεται. Δε θα έπρεπε ούτε να γίνεστε πεσιμιστές ούτε ο φόβος να κυριαρχεί και να χάνετε την αισιοδοξία σας. Πιθανόν να υπάρχει λόγος να είστε προσεκτικοί, αλλά η προσοχή πρέπει να αντιμετωπίζεται ως προειδοποίηση και όχι ως πρόβλεψη ότι τα πράγματα θα πάνε στραβά. Πατήστε στη δική σας αυτογνωσία και βρείτε ποιά είναι εκείνα τα γεγονότα του παρελθόντος που επηρεάζουν την άποψη σας για το παρόν και το μέλλον. Μόλις τα βρείτε με τον εαυτό σας, θα ξέρετε ποιό είναι το σωστό να κάνετε και ποιό όχι.

ΑΓΑΠΗ: Μην εκπλαγείτε αν καταλήξετε σε διαμάχη με το αγαπημένο σας πρόσωπο εξαιτίας ενός ασήμαντου θέματος αυτό το μήνα. Το θέμα βέβαια είναι αν όντως πρόκειται για κάτι μικρό ή μια ανεπίλυτη διαφορά από το παρελθόν που προβάλλεται με αφορμή το παρόν ζήτημα. Αντιμετωπίστε ανοιχτά ό, τι σας ενοχλεί. Τα Φίδια που είστε μόνοι έχετε κάποια εσωτερική σύγκρουση μεταξύ του να παραμείνετε ανεξάρτητοι ή να ψαχτείτε για σχέση.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Από τη στιγμή που δεν έχετε επιλέξει εσείς τα άτομα που εργάζονται μαζί σας, είναι πιθανόν να παρουσιαστούν αυτό το μήνα συγκρούσεις προσωπικότητας. Αντί να σκέφτεστε πώς θα πολεμήσετε για να επικρατήσετε, σκεφτείτε το πώς μπορείτε να βρείτε κάποιο είδος συμβιβασμού. Δεν έχει να κάνει με το ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο. Αλλά με το ποιός είναι ικανός να βρει διέξοδο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Υπάρχει ένα μέρος του εαυτού σας που σας ωθεί να ξοδέψετε ενώ ένα άλλο κομμάτι σας θέλει να κρατήσετε το πορτοφόλι σας ερμητικά κλειστό. Αν είστε πολύ αυστηροί με σας, σχετικά με τις δαπάνες, θα νιώσετε στερημένοι. Αν είστε υπερβολικοί στο ξόδεμα, θα μετανιώσετε για την απερισκεψία σας αργότερα. Βρείτε μια υγιή ισορροπία μεταξύ των δαπανών και της εξοικονόμησης αυτό το μήνα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΑΛΟΓΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Έχει συχνά ειπωθεί ότι «η γνώση είναι δύναμη», αλλά φαίνεται ότι βρίσκεστε σε σύγχυση με όλες τις πληροφορίες που θα πάρετε αυτό το μήνα. Όταν είστε υπερφορτωμένοι με πάρα πολλά δεδομένα, κανένα από τα στοιχεία δε φαίνεται ιδιαίτερα σημαντικό. Προσθέστε και όλες τις διαφορετικές απόψεις για τα ίδια περιστατικά και πραγματικά θα αισθάνεστε κολλημένοι και μπερδεμένοι. Είναι προφανές ότι υπάρχουν κάποια κομμάτια που μπορείτε να αγνοήσετε και άλλα που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας και κανείς δεν μπορεί να σας πει τι πρέπει να παραμεριστεί και τι όχι. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και μην αναλώνεστε σε πάρα πολύ σκέψη. Μόνο έτσι θα καταλάβετει τι είδους γνώσεις χρειάζεται να αξιοποιήσετε και τι μπορείτε να αφήσετε πίσω.

ΑΓΑΠΗ: Όταν αγαπάς αληθινά κάποιον, τον ξέρεις αρκετά καλά κι αγαπάς και τις αρετές αλλά και τα ελαττώματά του. Αν αισθάνεστε ότι σας ενοχλεί μία από τις συνήθειες του αγαπημένου σας ατόμου, υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος ούτε κι εσείς. Αν είστε αδέσμευτοι θα κατασταλάξετε αυτό το μήνα στο τι θέλετε και τι όχι από ένα μελλοντικό σύντροφο.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Φαίνεται ότι υπάρχουν περισσότερα από ένα άτομα με επιρροή ή εξουσία που θέλουν να σας χαρίσουν τα φώτα της γνώσης τους. Όταν ακούσετε τι έχουν να πουν, μπορεί να καταλήξετε ότι κανένας τους δε σας κάνει γιατί οι απόψεις σας δεν συμπίπτουν. Μερικές φορές λένε ότι οι σκέψεις διαμορφώνουν μια καλή εντύπωση. Δείτε αν μπορείτε να ξύσετε την επιφάνεια για να καταλάβετε τι πραγματικά σκέφτονται.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν ξέρετε ποια είναι η κατάσταση των οικονομικών σας. Εάν δεν παρακολουθείτε από κοντά το που βρίσκεστε, ήρθε η ώρα για σας να ξεκινήσετε τους υπολογισμούς. Όταν ξέρετε πόσα έχετε και τι πρέπει να διαθέσετε για τις βασικές σας δαπάνες, μπορείτε επίσης να καταλάβετε τι κι αν σας περισσεύει κάτι από το μηνιάτικο. Το τι τα κάνετε μετά είναι ένα άλλο ζήτημα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Αϊνστάιν είπε: «Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση». Και το στήριξε, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία μας σε σχέση με την κατανόηση του σύμπαντος που είναι μέχρι στιγμής περιορισμένη. Όταν κοιτάτε τον δικό σας κόσμο υπάρχει ένα δίλημμα που αντιμετωπίζετε ή καλύτερα κάτι που σας φαίνεται ανεξιχνίαστο. Αυτό που γνωρίζετε ήδη δεν σας παρέχει μια λύση γι' αυτό και θα χρειαστεί να ξεκινήσετε μια αποστολή για να τη βρείτε. Στην πορεία της αναζήτησής σας ίσως είχατε επιλέξει διάφορους δρόμους και τελικά να οδηγηθήκατε κάπου. Είναι καιρός λοιπόν να αξιοποιήσετε τη φαντασία σας, αντί να βασίζεστε σε ό, τι ξέρετε εσείς ή κάποιοι άλλοι. Θα πρέπει να επεκτείνετε τη σκέψη σας ή, όσο κι αν σας φαίνεται αστείο, κοιμηθείτε κι ίσως μέσα από τα όνειρά σας ξεπροβάλλει η λύση. Εάν χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας, η απάντηση δεν θα είναι τόσο περίπλοκη όπως νομίζατε.

ΑΓΑΠΗ: Είναι η ερωτική σας ζωή όπως την φανταζόσασταν; Αν απαντήσετε καταφατικά και με ένα χαμόγελο ευχαρίστησης στο πρόσωπό σας, τότε μπορείτε να συνεχίσετε να συνθέτετε τη ρομαντική σας μελωδία. Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να κάνετε τον συναισθηματικό σας κόσμο πιο ρομαντικό, ίσως θα ήταν καλό να ξεκινήσετε καλοπιάνοντας και κανακεύοντας τον εαυτό σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Θα είστε πιο αποφασιστικοί στην επίτευξη των στόχων σας, αυτό το μήνα, αν αφεθείτε και φανταστείτε τις επιτυχίες που μπορεί να έχετε. Ενώ είναι θετικό να έχετε ένα όραμα για το τι είναι δυνατόν να γίνει, θα πρέπει επίσης να κρατάτε τα πόδια σας γερά στο έδαφος και να σημειώνετε πρόοδο σε ό, τι αντιμετωπίζετε σε καθημερινή βάση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ενώ σαν χαρακτήρας δεν είστε από εκείνους που συνήθως πληρώνουν το ίδιο ποσό δύο φορές και το συνειδητοποιούν στο τέλος του μήνα, πιθανόν να σας τύχει κι αυτή η περίπτωση, αν δεν είστε προσεκτικοί. Μπορεί να ξεχαστείτε τελείως αλλά μόλις ξαναβάλετε κάτω τα οικονομικά σας θα ξέρετε από πού ξεφύγατε και θα είναι εύκολο να μαζευτείτε πάλι.

ΠΙΘΗΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η ευλυγισία σας είχε ως αποτέλεσμα να αντέξετε σε όλες τις πιέσεις που έχετε υποστεί κατά τη διάρκεια αυτού του έτους του Φιδιού. Πολλοί άλλοι δεν θα ήταν σε θέση να τις αντιμετωπίσουν το ίδιο εντυπωσιακά όπως εσείς. Με κάποιο τρόπο, έχετε βρει την ενέργεια να συνεχίζετε, όταν οι άλλοι έχουν κουραστεί σωματικά ή ψυχικά. Από τη μία πλευρά περιμένετε πως και πώς να τελειώσει όλο αυτό αλλά από την άλλη επωφελείστε κατά ένα μεγάλο βαθμό από την ένταση και τον ενθουσιασμό γιατί αν σας αρέσει αυτό που κάνετε, τότε απασχολείστε με ιδιαίτερη ευχάριστη. Υπάρχουν οιωνοί που δείχνουν ότι θα απαλλαγείτε από ορισμένες υποχρεώσεις αυτό το μήνα, αλλά μην νιώσετε ότι επιβραδύνονται οι εξελίξεις. Εσείς έχετε κολλήσει το πόδι σας στο γκάζι και ήδη ξέρετε τι πρόκειται να κάνετε στη συνέχεια.

ΑΓΑΠΗ: Μήπως το αγαπημένο σας πρόσωπο έχει ένα δίκιο όταν υπαινίσσεται ότι κάτι έχετε ξεχάσει τον τελευταίο καιρό; Πιθανότατα, δεν είναι υπερβολή. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας στο πόσο χρόνο και προσοχή του δίνετε. Σημειώστε ότι, δεν είναι μόνο ο χρόνος που περνάτε μαζί αλλά και το είδος της προσοχής ή η ποιότητα που μετράνε. Ίσως θα έπρεπε να προγραμματίσετε κάτι ιδιαίτερο για να του δείξετε το ενδιαφέρον σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Μη νιώσετε άσχημα για τις ικανότητές σας, αν σας ζητηθεί να παραδώσετε κάτι που δεν έχετε τελειώσει ακόμα. Αντίθετα, να αισθάνεστε υπερήφανοι ότι επιτέλους παρατάτε κάτι πεζό που θα μπορούσε εύκολα να το κάνει κάποιος άλλος και εσείς θα αναλάβετε μια πιο δύσκολη αποστολή. Πάντως καλά θα κάνετε να αφήσετε ό, τι ξέρετε και να καταπιαστείτε με κάτι που δεν γνωρίζετε ακόμη.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εάν μια επένδυση δεν αποδεικνύεται τόσο κερδοφόρα όσο νομίζατε αρχικά, είναι καιρός να σκεφτείτε το πώς μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση για να έχετε μια καλύτερη απόδοση. Πραγματοποιήστε κάποια ενδελεχή έρευνα για να βρείτε την πιο συμφέρουσα διαπραγμάτευση που υπάρχει και πιστέψτε ότι είναι η καλύτερη δυνατή απόφαση υπό τις παρούσες συνθήκες. Ξέρετε ότι πρέπει να είστε έτοιμοι να αλλάζετε, όταν οι συνθήκες το απαιτούν.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Νιώθετε ότι έχετε δικαιωθεί για μια στάση ή άποψή σας και οι γύρω σας είναι πεπεισμένοι ότι έχετε δίκιο. Ωστόσο, το να το επαναλαμβάνετε συνεχώς μπορεί να είναι το λάθος που θα κάνετε αυτό το μήνα. Θα ήταν φρόνιμο να αφήσετε τους άλλους να έρθουν και να σας το πουν. Αν δεν κάνουν μια τέτοια προσέγγιση σημαίνει ότι ίσως η προσωπική τους υπερηφάνεια τους αποτρέπει να σας το αναγνωρίσουν αλλά όχι ότι δεν το αποδέχονται. Δεδομένου ότι ο χρόνος θα δικαιώσει τελικά τη θέση σας, θα πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί, να περιμένετε και να δείτε. Ορισμένοι θα θαυμάσουν τον τρόπο που το χειριστήκατε και σίγουρα θα έχουν τα αφτιά τους ορθάνοιχτα στο μέλλον, όταν μιλάτε. Κι αυτό θα αποδειχθεί πολύ πιο ικανοποιητικό από το να πείτε «εγώ σας το 'λεγα».

ΑΓΑΠΗ: Στην ερωτική σας σχέση, θα υπάρχουν φορές που θα βρεθείτε σε δίλημμα αν πρέπει να επιλέξετε να είστε σωστοί ή να είστε ευτυχισμένοι. Συχνά, θα πρέπει να αφήνετε την ευτυχία να βασιλεύει, κλείνοντας την πόρτα σε μια διαφωνία την οποία αν κερδίζατε ενδεχομένως να σήμαινε πολλά για σας. Σκεφτείτε το σαν να επιλέγετε να μην είστε σωστοί γιατί αντ' αυτού θέλετε να είστε ευτυχισμένοι.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Σας αρέσει πάντα όταν οι συνάδελφοί έχουν μια ευέλικτη στάση και είναι πρόθυμοι να καλωσορίσουν τυχόν αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Αυτό το μήνα θα διαπιστώσετε ότι είστε αυτοί που αναμένεται να ανακατέψετε το πρόγραμμά σας για την εξυπηρέτηση των άλλων. Πιθανόν να είστε διστακτικοί στην αρχή να το αποδεχτείτε, αλλά αν δείτε πώς δε θα βλάψει όλη την ομάδα, στη συνέχεια μπορεί να βρείτε έναν τρόπο να το επαναφέρετε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν δεν αισθάνεστε σίγουροι για το αν πρέπει ή όχι να προχωρήσετε κάποια οικονομικά σχέδια, τότε μην κάνετε τίποτα μέχρι να καταλάβετε γιατί έχετε αυτές τις αμφιβολίες. Είναι σοφότερο να πάρετε το χρόνο σας και μην πάρετε μια βιαστική απόφαση, μόνο και μόνο επειδή βαρεθήκατε να σκέφτεστε συνεχώς το ίδιο θέμα. Αν πονοκεφαλιάζετε με αυτό, τότε σημαίνει ότι πρέπει να δώσετε προσοχή.

ΣΚΥΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Τα γεγονότα που θα συμβούν αυτό το μήνα θα σας υπενθυμίσουν ότι ακόμα κι αν όλα τα κάνετε σωστά, εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε καταιγίδες. Όταν παρατηρήσετε τα μαύρα σύννεφα να μαζεύονται στον ορίζοντα, θα σκεφτείτε ότι έπρεπε να είχατε μείνει στην ξηρά κι όχι να ξανοιχτείτε τόσο, επειδή ξεκινήσατε με ηλιοφάνεια. Δυστυχώς όμως τα πράγματα αλλάζουν και δεν γίνεται να βρίσκεστε και στην στεριά και μεσοπέλαγα. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε κάθε κατάσταση. Είστε απαισιόδοξοι όταν επικεντρώνεστε στα αρνητικά ή σε εγρήγορση να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την ατυχία. Δεδομένου ότι παλιότερες επιλογές σας έφεραν στο σημείο που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, δεν θα κερδίσετε τίποτα με το να αναρωτιέστε «τι θα γινόταν εάν...». Κάνετε τώρα το καλύτερο που μπορείτε. Προετοιμαστείτε για την καταιγίδα, αλλά σκεφτείτε επίσης ότι μπορεί να φυσήξει κάποιος δυνατός αέρας και να σπρώξει τα σύννεφα μακριά πριν συμβεί το οτιδήποτε. Πρέπει να πιστέψετε ότι είστε στο σωστό μέρος για εκεί πού θέλετε να πάτε αυτό το μήνα.

ΑΓΑΠΗ: Οι λέξεις είναι σαν τα βέλη, δεν μπορείτε εύκολα να τις πάρετε πίσω από τη στιγμή που τις ξεστομίζετε. Εάν νιώθετε ότι δεν έπρεπε να είχατε πει κάτι στο αγαπημένο σας πρόσωπο, μπορείτε να παραδεχτείτε ότι θα θέλατε να πάρετε τα λόγια σας πίσω. Θα σας συγχωρήσει σύντομα, αλλά να είστε προετοιμασμένοι ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει αυτό που ειπώθηκε, έστω κι από βιασύνη.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Αν ψάχνετε να δείτε τι σκαρώνουν οι ανταγωνιστές σας ίσως καταλήξετε να συγκρίνετε τις επιτυχίες σας και να νιώσε ότι οι άλλοι έχουν καταφέρει περισσότερα από σας. Είναι φυσικό να είστε ανταγωνιστικοί στο χώρο εργασίας αλλά μπορείτε να κρατήσετε ένα χαμηλό προφίλ. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και κάντε το καλύτερο των δυνατοτήτων σας. Θα κατακτήσετε την επιτυχία λόγω της σκληρής δουλειάς σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το να ασκείτε έναν οικονομικό έλεγχο, μπορεί πρακτικά να σημαίνει ότι σφίγγετε το ζωνάρι σας κάθε λίγο και λιγάκι. Ωστόσο, δεν είναι καλή ιδέα να το κρατήσετε σφιχτό για πάρα πολύ καιρό, γιατί θα πρέπει να αναπνέετε πιο εύκολα, ιδίως αυτό το μήνα. Επιτρέποντας στον εαυτό σας μια μικρή απόλαυση θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι ανταμείβεστε για την αυτοπειθαρχία που δείχνετε στις δαπάνες σας, το υπόλοιπο του χρόνου.

ΚΑΠΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το έτος του Φιδιού που διανύουμε έχει φέρει πολλές προκλήσεις στο ζώδιό σας. Πιθανόν να νιώθετε ότι σας πιέζουν σε μια πόρτα που υποτίθεται ότι έπρεπε να είναι ξεκλείδωτη, όμως έχει μπλοκάρει και δεν μπορείτε να την ανοίξετε και να περάσετε. Δοκιμάστε την πόρτα και πάλι αυτό το μήνα γιατί κάτι έχει αλλάξει και ίσως τα καταφέρετε. Αισθάνεστε ότι πολλά είναι δυνατόν να γίνουν αυτό το χρονικό διάστημα και πράγματι, ισχύει. Θα έχετε περισσότερο ενθουσιασμό σε ό, τι επιλέγετε να κάνετε και θα μάθετε τις πραγματικές σας δυνατότητες. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να δείτε άμεσα αποτελέσματα θα έχετε την αίσθηση ότι οι προσπάθειές σας είναι αξιόλογες και θα υπερβείτε τα εμπόδια. Ίσως κάποια στιγμή σας φανεί ότι κάνετε δύο βήματα προς τα εμπρός και ένα προς τα πίσω, αλλά θα κινείστε, έστω και αργά, προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτό το μήνα, συνεχίστε να προσπαθείτε για τους στόχους που έχετε θέσει.

ΑΓΑΠΗ: Είναι αλήθεια ότι η αγάπη μπορεί να μετατραπεί σε ένα πεδίο μάχης. Υπήρξαν στιγμές στο πρόσφατο παρελθόν που πιθανόν να σας έκαναν να αισθανθείτε έτσι αλλά μπορείτε να τραβήξετε μια διαχωριστική γραμμή και να αφήσετε αυτές τις εμπειρίες πίσω σας γι' αυτό το μήνα. Άλλωστε μερικές φορές θα πρέπει να γνωρίζετε τις διαφορές σας, προκειμένου να αντιληφθείτε πώς μπορεί να λειτουργήσει μια σχέση. Αποδεχτείτε ότι κάποιες από αυτές μπορούν να διευρύνουν τους ορίζοντές σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Μία προθεσμία που σας φαινόταν πολύ μακρινή πριν λίγο καιρό τώρα βλέπετε ότι πρέπει να βιαστείτε για να την προλάβετε. Δεν έχετε την πολυτέλεια του επιπλέον χρόνου, γι' αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να διατηρήσετε την πορεία σας και να μην αποσπάται η προσοχή σας. Το να παραμένετε ήρεμοι όταν η πίεση αυξάνεται, θα σας βοηθήσει να μη βγείτε εκτός του χρονοδιαγράμματος.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έχετε διαπιστώσει ότι μάλλον έχετε μια τρύπα στην τσέπη σας. Όταν βρείτε που είναι η διαρροή στο ταμείο σας, τότε μπορείτε να κάνετε κάτι γι 'αυτό. Εάν δεν είστε βέβαιοι πού εξαφανίζονται τα ευρώ σας, ίσως θα πρέπει να ξανακοιτάξετε το τι και που το ξοδεύετε. Είστε σίγουροι, ας πούμε, ότι χρειάζεστε όντως να αγοράσετε κάποια συγκεκριμένα πράγματα;

Διαβάστε επίσης:

-Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

-Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved