Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Νοεμβρίου

Ο Νοέμβριος του 2013 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 8

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Νοεμβρίου




Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Νοέμβριος προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 8 - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα προσθέστε την ημέρα γέννησης σας (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (8), 12+8=20. Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 20 σε μονοψήφιο 2+0-2. Το 2 είναι ο προσωπικός σας μήνας για τον Νοέμβριο.

Για τον μήνα Νοέμβριο

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1

Αυτός είναι ένας μήνας γεμάτος προκλήσεις. Πολλοί από εσάς ενδέχεται να ταξιδέψετε ή να αλλάξετε σπίτι. Μια αποτοξίνωση είναι απαραίτητη στις σχέσεις σας.
Στον επαγγελματικό τομέα ενδείκνυται η επαφή σας με ανθρώπους κύρους ή με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην καριέρα σας.
Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα μπορεί να μην είναι εύκολα αλλά είναι αρκετά ικανοποιητικά.
Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι αποφύγετε να αναφέρεστε συνέχεια στο τι δεν κάνει ο σύντροφός σας και εξηγήστε του ήρεμα τι χρειάζεστε. Οι αδέσμευτοι προκαλείτε πολύ εκνευρισμό αλλά και ερωτισμό.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα θα αισθανθείτε πως όλοι ζητούν παραπάνω από αυτά που μπορείτε να δώσετε. Έχετε ανάγκη από χαλάρωση, αλλά λόγω των υποχρεώσεων δύσκολα θα τη βρείτε.
Στα επαγγελματικά σας κύριο μέλημα σας είναι η εικόνα σας. Εστιάστε στην προσωπική σας μεταμόρφωση και επεκτείνετε τις γνώσεις σας.
Στον οικονομικό τομέα οι στόχοι σας πάνω κάτω θα επιτευχθούν. Σε κάποιους από εσάς θα προκύψουν οικονομικές ευκαιρίες σε ξένες χώρες.
Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι αναλώνετε πολύ χρόνο για άλλους παρά για το σύντροφο σας. Μην κάνετε το λάθος και τον θεωρήσετε δεδομένο. Οι αδέσμευτοι αφήστε πίσω σας σχέσεις από το παρελθόν και προχωρήστε.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3

Αυτό το μήνα ο κοινωνικός σας περίγυρος θα έχει καλύτερη διάθεση απέναντι σας και αυτό είναι μια πραγματική όαση για εσάς,
Στον επαγγελματικό τομέα βγάλτε το πιο δυνατό κομμάτι του εαυτού σας και χειριστείτε με σωστό τρόπο τα διπλωματικά σας ταλέντα, όπου είναι και το δυνατό σας όπλο.
Στον οικονομικό τομέα ενδέχεται να βρείτε μια συμπληρωματική εργασία ώστε να αυξήσετε τα έσοδά σας.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι είστε μπερδεμένοι συναισθηματικά. Προσέξτε τις ατασθαλίες και τις ζήλειες που θα προκύψουν. Οι αδέσμευτοι καλύτερα να μην αποφασίσετε κάτι σημαντικό αυτή την περίοδο.

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4

Το μήνα αυτό οι σχέσεις σας θα δοκιμαστούν και θα φανεί ποιες αξίζουν να κρατηθούν και ποιες όχι. Αν θέλετε να προχωρήσετε θα πρέπει να αφήσετε κάτι πίσω σας.
Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να συνεχίσετε να αγωνίζεστε και να κυνηγάτε το καλύτερο. Ανάλογα με την προσπάθεια που θα καταβάλλετε θα δείτε και τα αντίστοιχα αποτελέσματα.
Στον οικονομικά τομέα έχετε δυσκολίες στη διαχείριση των χρημάτων σας. Αποφύγετε άσκοπες σπατάλες.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι είστε σε φάση ξεκαθαρίσματος. Αποφασίστε αν ο σύντροφός σας μπορεί να συμπορευτεί στο δικό σας μονοπάτι. Οι αδέσμευτοι μη βιαστείτε να προχωρήσετε σε κάποια σχέση γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5
Αυτό το μήνα απρόβλεπτα γεγονότα ανατρέπουν διαρκώς τις ισορροπίες μεταξύ των υποχρεώσεων στην εργασία και το σπίτι σας.
Στα επαγγελματικά σας νέοι ορίζοντες παρουσιάζονται ξαφνικά ή η αστάθεια στην καριέρα σας με τα απρόβλεπτα της εποχής, σας κάνουν να θέλετε να αδράξετε κάθε ευκαιρία.
Στον οικονομικό τομέα μην αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας και μην αφήσετε να συσσωρευτούν χρέη χωρίς λόγο.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες και διεκδικείτε την αλλαγή. Η ζωή για σας τους αδέσμευτους αποκτά χρώμα και η διάθεσή σας βελτιώνεται αισθητά χάρη σε μια νέα γνωριμία.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6

Αυτό το μήνα μπορεί να χρειαστεί να σταθείτε στο πλευρό ενός εκ των δύο γονέων σας καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας.
Στον επαγγελματικό σας χώρο το κλίμα βελτιώνεται σημαντικά και ενισχύεται η δημόσιας εικόνα σας. Καλές σχέσεις με τους ανωτέρους.
Στον οικονομικό τομέα οι κινήσεις πρέπει να είναι αρκετά μελετημένες γιατί είναι πιθανό να πέσετε θύμα εκμετάλλευσης
Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι αποφύγετε την κριτική και τα καυστικά σχόλια για να γλιτώσετε τις διαφορές και τις εντάσεις. Οι αδέσμευτοι μέσω φίλων κάνετε μια γνωριμία με μελλοντικές προοπτικές.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα προσπαθήστε να θυμάστε πως ότι συμβαίνει στον επαγγελματικό σας χώρο δεν αφορά τον προσωπικό και ότι δεν πρέπει να ξεσπάτε τα προβλήματα σας στους άλλους.
Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε να βρείτε εναλλακτικές – συμπληρωματικές θέσεις εργασίας προκειμένου να αντιμετωπίσετε τις απώλειες σας.
Στον οικονομικό τομέα υπάρχει έντονη κινητικότητα. Η καταναλωτική σας μανία μπορεί να αυξηθεί σημαντικά αν δεν προσέξετε.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά σε μια ήδη ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να δημιουργήσετε μια σχέση εξ αποστάσεως, μέσω διαδυκτίου με ένα άτομο νεώτερο σε ηλικία.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί και βγαίνετε δυναμικά στο προσκήνιο, συμμετέχοντας σε ομαδικές δραστηριότητες.
Στον επαγγελματικό τομέα θέτετε νέους στόχους για την μελλοντική σας εξέλιξη. Οι ευθύνες και η κούραση σας φέρνουν ένα σκαλοπάτι πιο κοντά στην καταξίωση.
Στον οικονομικό τομέα περιορίστε τις καταχρήσεις και τις ασυδοσίες για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι είναι καιρός να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας. Ο αισθησιασμός όσων είναι αδέσμευτοι αγγίζει επίπεδα ρεκόρ.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9

Αυτό το μήνα έχετε όλη τη δυναμική να ανακαλύψετε το βαθύτερο εαυτό σας και δυνάμεις που ακόμα και εσείς αδυνατείτε να κατανοήσετε.
Στον επαγγελματικό τομέα οι γνώσεις σας διευρύνονται και είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας και να θέσετε σε εφαρμογή πλάνα και στόχους.
Στον οικονομικό τομέα αποφύγετε τις περιττές δαπάνες γιατί το χρήμα όσο εύκολα σας έρχεται τόσο εύκολα χάνεται.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι νοιώθετε την επιτακτική ανάγκη για ουσιαστική επικοινωνία. Οι αδέσμευτοι έχετε ροπή στο ακατάπαυστο φλερτ αλλά μένετε στην συναισθηματική επιφάνεια.

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved