Προβλέψεις Ταρό Νοεμβρίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Νοέμβριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Νοεμβρίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
ΧVΙΙΙ ΣΕΛΗΝΗ

Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα

Γενικά: Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας παρεξηγήσεων και ασυνεννοησίας. Οι αντιπαραθέσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας δημιουργούν διακυμάνσεις στην ψυχολογία σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι συχνά απομονώνεστε και δεν αφήνετε περιθώρια στο σύντροφό σας να σας προσεγγίσει. Οι αδέσμευτοι απελευθερωθείτε από τις εμμονές του παρελθόντος και αφεθείτε σε έναν καινούργιο έρωτα.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σας τομέα δεν είναι κατάλληλη περίοδος για αλλαγές ή ανοίγματα. Να προσέχετε ποιούς εμπιστεύεστε.
Οικονομικά: Έκτακτα έξοδα στο σπίτι και στην οικογένεια που θα χρειαστεί να συμβάλλετε θα σας δημιουργήσουν έναν επιπλέον πονοκέφαλο.

ΤΑΥΡΟΣ
ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ

Λαμπεροί και χαρισματικοί

Γενικά: Αυτό το μήνα στην κυριολεξία λάμπετε. Η δημιουργικότητα και οι προσπάθειές σας τώρα επιβραβεύονται. Ό, τι σκέπτεστε, έρχεται χωρίς καν να προσπαθήσετε.
Αισθηματικά: Ο σύντροφός σας είναι ερωτευμένος μαζί σας και σας το δείχνει με λόγια και πράξεις. Οι αδέσμευτοι κάνετε μια γνωριμία που σας παρασύρει σε πελάγη ευτυχίας.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σας τομέα μπορείτε να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες. Οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται και αν θέλετε κάτι καινούργιο, τολμήστε να το διεκδικήσετε.
Οικονομικά: Ένα ανέλπιστο κέρδος είναι μεγάλος πειρασμός. Μείνετε πιστοί στον οικονομικό σας προγραμματισμό και μην παρεκκλίνετε για κανένα λόγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Μια περίοδος εκπλήξεων

Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας γεμάτος εκπλήξεις. Αιφνίδιες καταστάσεις θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη πολλές φορές, με επιτυχές όμως αποτέλεσμα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι, πριν τα τινάξετε όλα στον αέρα, εξετάστε αν υπάρχει κάτι που να σας ενθουσιάζει. Οι ελεύθεροι απολαμβάνετε την περιπέτεια, μια ζωή χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς αύριο.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα αν βρεθείτε στο δίλημμα δράστε ακαριαία. Διαγράψτε ό, τι σας έχει κουράσει και ανοίξτε φτερά για κάτι πιο ενδιαφέρον.
Οικονομικά: Ρυθμίστε τυχόν εκκρεμότητες σας με το δημόσιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Έχετε μπει σε τροχιά αλλαγών

Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας που θα ζήσετε όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Το μέλλον σας διαγράφεται ελπιδοφόρο. Ακολουθήσετε το με αισιοδοξία.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έχετε βρει τον ιδανικό σύντροφο και απολαμβάνετε τη χαρά της σιγουριάς. Αν είστε μόνοι είναι πολύ πιθανόν ένα ουρανοκατέβατο άτομο να αναστατώσει τη ζωή σας ευχάριστα.
Επαγγελματικά: Ένας κύκλος έκλεισε και ένας καινούργιος αρχίζει. Ένα επαγγελματικό ταξίδι θα αποβεί προσοδοφόρο. Νέες γνωριμίες με σημαντικά άτομα θα σας φανούν χρήσιμες μελλοντικά.
Οικονομικά: Μια θετική περίοδος για τα οικονομικά σας. Τυχόν δυσκολίες ξεπερνιούνται.

ΛΕΩΝ
ΧΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που ονειρεύονται

Γενικά: Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να ασχοληθείτε με μια καινούργια δραστηριότητα ή να κάνετε μια αλλαγή που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι με την ισχυρογνωμοσύνη σας δημιουργείτε διαρκώς προστριβές και προβλήματα. Με την κριτική δεν κερδίζετε τίποτα. Οι ελεύθεροι δύσκολα θα βρείτε κάποιον να σας ταιριάζει, αν δεν μάθετε να ακούτε τη γνώμη των άλλων.
Επαγγελματικά: Διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν αφού προηγουμένως τις εξετάσετε προσεκτικά.
Οικονομικά: Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και μην ανοίγετε νέα μέτωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ι ΜΑΓΟΣ

Ποικιλία και ελευθερία κινήσεων

Γενικά: Αυτό το μήνα χρειάζεστε αλλαγή, ποικιλία και ελευθερία κινήσεων. Απρόσμενα γεγονότα δεν θα σας αφήσουν να πλήξετε ούτε λεπτό. Ζήστε το σήμερα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι ανανεώνετε τη σχέση σας με ένα απρόβλεπτο ταξίδι. Οι αδέσμευτοι απολαμβάνετε τη γοητεία σας. Με τόσους πειρασμούς γύρω σας δεν έχετε παρά να διαλέξετε.
Επαγγελματικά: Θα έχετε θαυμάσιες ευκαιρίες να υλοποιήσετε τα σχέδια που σκεπτόσαστε καιρό. Να είστε ευέλικτοι με τους προϊστάμενούς σας και επιλεκτικοί σε τυχόν συνεργασίες.
Οικονομικά: Τα οικονομικά σας είναι σε ανοδική πορεία. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

ΖΥΓΟΣ
ΙΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Θετική πορεία σε καλλιτεχνικά θέματα

Γενικά: Αυτό το μήνα η προσοχή σας είναι στραμμένη στο σπίτι και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι μια καλή περίοδος για να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αν είχατε προβλήματα στις σχέσεις σας, τότε μάλλον ήρθε η στιγμή να αποφασίσετε πως θα κινηθείτε από εδώ και πέρα και τι λύσεις μπορεί να υπάρχουν. Όσοι είστε μόνοι φροντίστε να είστε ο εαυτός σας και μην δίνετε ψεύτικες εντυπώσεις.
Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σας κινείστε αργά αλλά σταθερά. Όσοι ασχολείστε με την τέχνη σε επίπεδο επαγγελματικό θα έχετε μια θετική πορεία.
Οικονομικά: Πιθανόν να ξοδέψετε χρήματα για το χώρο του σπιτιού σας ή για κληρονομικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Καταξίωση και επιβράβευση

Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας επέκτασης, φρεσκάδας και ανανεωτικής δημιουργίας. Τα προβλήματα εξαφανίζονται σταδιακά και έχετε όλες τις προδιαγραφές να κτίσετε ό, τι ονειρεύεστε.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι όποτε το επιτρέπουν οι συνθήκες αδράξτε τις ευκαιρίες και χαλαρώστε. Για σας που είστε μόνοι, ο αισθησιασμός σας αγγίζει επίπεδα ρεκόρ. Στο χέρι σας είναι να το εκμεταλλευτείτε και να περάσετε αξέχαστες στιγμές.
Επαγγελματικά: Με την επιμονή και την οργάνωσή σας η επιτυχία στα επαγγελματικά σας είναι θεαματική. Οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται και χάρη στην αξιοσύνη σας μπορείτε να αντιμετωπίσετε πλέον κάθε δυσκολία.
Οικονομικά: Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας, επωφεληθείτε των ευκαιριών.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΙV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Δυναμικά στο προσκήνιο

Γενικά: Αυτό το μήνα βγαίνετε δυναμικά στο προσκήνιο και βλέπετε τη ζωή από ένα διαφορετικό οπτικό πρίσμα. Εστιάστε στη θετική της πλευρά των πραγμάτων.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι είστε γοητευτικά επικοινωνιακοί και έλκεστε από πνευματικά άτομα. Προσέξτε τη ροπή σας στο φλερτ. Οι αδέσμευτοι ασχολείστε αδιάκοπα με το ερωτικό παιχνίδι αλλά μένετε στην αισθηματική επιφάνεια.
Επαγγελματικά: Εντάσεις με συνεργάτες και συνεταίρους. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και διεκδικείστε τους στόχους σας με επιχειρήματα. Κάποιες υποσχέσεις δεν θα τηρηθούν.
Οικονομικά: Αποφύγετε περιττές δαπάνες, γιατί το χρήμα όσο εύκολα έρχεται άλλο τόσο εύκολα φεύγει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επικεντρωθείτε στην ποιότητα και όχι την ποσότητα

Γενικά: Αυτό τον μήνα πολλοί από εσάς θα ασχοληθείτε με την πνευματική σας ανάπτυξη και τη μελέτη του απόκρυφου. Πιθανόν εμπλακείτε σε πνευματικές οργανώσεις και ομάδες,
Αισθηματικά: Μέρος των προβλημάτων που έχετε οι δεσμευμένοι με το σύντροφό σας φαίνεται να είναι η σύγκρουση του με ένα γονέα σας. Αντί να σφυρίζετε αδιάφορα, τοποθετηθείτε. Αν είστε μόνοι επικεντρωθείτε στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα.
Επαγγελματικά: Θέλετε μια εργασία που να έχει περισσότερο νόημα και να ενσωματώνει τόσο την κοσμική σταδιοδρομία όσο και την άσκηση των πνευματικών στόχων.
Οικονομικά: Κάποιοι από εσάς θα λάβετε ένα χρηματικό δώρο ή μια κληρονομιά που δεν περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
VΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Μην αφήνετε ασαφή μηνύματα

Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας ανακατατάξεων. Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας τόσο τις ερωτικές όσο και τις επαγγελματικές, αποδεχόμενοι τα λάθη σας και αλλάζοντας τη συμπεριφορά σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αποφύγετε ακραίες συμπεριφορές και μην αφήνετε ασαφή μηνύματα να ταλανίζουν το ταίρι σας. Αν είστε μόνοι, ξεκαθαρίστε μέσα σας τι θέλετε πραγματικά από μια σχέση. Οι αλλαγές θα έρθουν από τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους.
Επαγγελματικά: Η αδράνεια και η δράση αποτελούν τις δύο όψεις του ιδίου νομίσματος, οπότε σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε πριν βιαστείτε να το κάνετε.
Οικονομικά: Τα αισθηματικά σας προβλήματα είναι η βασική αιτία των οικονομικών σας προβλημάτων.

ΙΧΘΥΕΣ
VII ΑΡΜΑ

Οργάνωση και δυναμισμός

Γενικά: Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα, αλλά καλό θα ήταν να υπάρχει κάποιος άλλος δίπλα σας για να τα συνεχίσει. Αποφύγετε τη μονοτονία και το συνηθισμένο.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι, αν διεκδικείτε την αλλαγή αυτών που θέλετε με εριστικό τρόπο, να είστε σίγουροι ότι θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Οι αδέσμευτοι αν βαρεθήκατε τις σόλο εμφανίσεις ξεχάστε το «εγώ» και βάλτε στη ζωή σας το «εμείς»
Επαγγελματικά: Η εργασία σας χάρη στην οργάνωση και το δυναμισμό σας μπαίνει σε φάση ανάκαμψης. Η κριτική από όπου κι αν προέρχεται σας τσακίζει και χάνετε τη μπάλα.
Οικονομικά: Λάθη από επιλογές που έγιναν το προηγούμενο διάστημα σας αναγκάζει να ψάχνετε για άμεση λύση.

*Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved