Νέα Σελήνη Οκτωβρίου στον Ζυγό: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Σε αυτή τη Νέα Σελήνη πολλοί θα είναι αυτοί που θα αντιμετωπίσουν την αλήθεια κατάματα

Νέα Σελήνη Οκτωβρίου στον Ζυγό: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 5/10 στο ζώδιο του Ζυγού και συγκεκριμένα στην 12η μοίρα του και ώρα Ελλάδας 3.34 μετά τα μεσάνυχτα.
Η δυσαρμονική επιρροή του Ουρανού και του Πλούτωνα, την κάνουν να μοιάζει με μια προτροπή που δεν εγγυάται κανένα αποτέλεσμα, εκτός από εκείνο της απόλυτης ανατροπής.
Σε αυτή τη Νέα Σελήνη πολλοί θα είναι αυτοί που θα αντιμετωπίσουν την αλήθεια κατάματα, με σκοπό να τη μετατρέψουν σε μια νέα μεταμορφωτική πραγματικότητα. Ανάμεσα σε αυτούς Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου και αρχές του δεύτερου.
Αυτοί είναι που επηρεάζονται περισσότερο αλλά και όλοι μαζί θα πρέπει να έχουμε υπ όψιν μας πως αν δεν σπάσουμε αυγά δεν μπορούμε να φτιάξουμε ομελέτα, τουτέστιν κάτι θα χάσουμε και κάτι θα κερδίσουμε.
Χωρίς απώλειες κάθε νέο ξεκίνημα δεν θα είναι δυνατό. Το θέμα είναι να διαχωρίσουμε τι είναι αυτό που θα ακολουθήσουμε και τι θα αφήσουμε.
Ένα είναι σίγουρο. Πως η εκρηκτική της ενέργεια δεν θα αφήσει κανέναν αμέτοχο.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Με αυτή τη Νέα Σελήνη απέναντί σας, ή θα τα καταφέρετε ή θα αποτύχετε. Μέση λύση μην ψάχνετε ειδικά σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τους συνεργάτες σας. Γεμάτοι ένταση αλλά και αποφασιστικότητα, ξεκαθαρίζετε οτιδήποτε σας τρυπά σαν αγκάθι στις επαφές σας, χαράζοντας μια νέα πορεία με καινούργια δεδομένα. Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες γι αυτό φροντίστε να γίνουν όσο το δυνατόν πιο ομαλά, ακόμα και αν αυτό ακούγεται σαν ανέκδοτο στ αυτιά σας. Πείτε όσα θέλετε χωρίς δισταγμό, αλλά και χωρίς αδιαλλαξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Εξαντλείστε από υπομονή και οργίζεστε, ειδικά στον εργασιακό σας χώρο στον οποίο θέλετε να αλλάξουν πολλά. Όσοι δεν εργάζεστε η ένταση θα εστιαστεί σε αυτό και οι αντιδράσεις σας κάθε άλλο παρά φυσιολογικές θα είναι. Προσέξτε την υγεία σας, είστε αρκετά νευρικοί και στρεσαρισμένοι και κάποιες φορές εύχεστε να μπορούσατε να αντιδράσετε, χωρίς να το πληρώσετε με ημικρανίες και στομαχόπονους. Βάλτε όρια και προσπαθήστε να εντάξετε τους άλλους και τους εαυτούς σας εντός τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τολμάτε, ρισκάρετε και βγαίνετε μπροστά, ενώ είστε από τους λίγους που η δράση σας μπορεί να ανταμειφθεί χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσετε κάτι. Διαχωρίζετε τον έρωτα από την αγάπη, τη διασκέδαση από την ψυχαγωγία, την κατανόηση από την υποταγή. Ψάχνετε κάτι δημιουργικό να σας εκφράζει ώστε να διοχετεύσετε εκεί την ενέργειά σας. Κινηθείτε προς όλες τις κατευθύνσεις αρκεί να είστε βέβαιοι για τα βήματά σας, αφουγκραζόμενοι και τα προβλήματα των παιδιών σας. Η λύση είναι μπροστά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σαν έκτακτο δελτίο θυέλλης μοιάζει αυτή η Νέα Σελήνη για τη ζωή σας στο σπίτι και τη γενικότερη οικογενειακή σας ζωή. «Θα τα βροντήξω όλα κάτω και θα φύγω» ακούτε στο διαπασών για να καλύψετε το ανάθεμα που ψιθυρίζετε. Αν κάτι δεν σας αρέσει ήρθε η ώρα να το αλλάξετε, ενώ δεν αποκλείεται πολλοί να ψάξετε τη γαλήνη σας σε ένα άλλο σπίτι. Οι συζητήσεις με μέλη της οικογένειας είναι αναγκαίες, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τα θέλω σας. Αδιαπραγμάτευτα και τετελεσμένα, παίρνετε και ανακοινώνετε αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Βρίσκετε ευκαιρία να επικοινωνήσετε ιδέες, απόψεις, σκέψεις, όνειρα, σχέδια, με πάθος και ορμή. Ο ενθουσιασμός σας απλώνεται σαν ουράνιο τόξο μετά τη βροχή στον ουρανό των επιθυμιών σας. Είστε ασυγκράτητοι στο να ξεκινήσετε ένα νέο στόχο, βλέποντας το όραμά σας να γίνεται πραγματικότητα. Κάντε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, μόνο να θυμάστε πως η υπερβολή δεν είναι καλός σύμμαχος, αντίθετα γίνεται και εχθρός που εμποδίζει τη ροή της προσπάθειάς σας. Κάτι νέο διαφαίνεται στον ορίζοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για να αποφύγετε τα δυσάρεστα στον οικονομικό τομέα, πάρτε μολύβι και χαρτί, κάντε μια λίστα που τόσο αγαπάτε, μετρήστε υπέρ και κατά και πριν προχωρήσετε σε μια κίνηση μελετήστε την καλά. Η τάση σας να ανοιχτείτε οικονομικά ακόμα και με μια μικρή αγορά, μπορεί να σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση, αλλά και μεγάλη απογοήτευση. Το σίγουρο είναι πως η οικονομική σας κατάσταση χρειάζεται μια γερή τόνωση, βρείτε το σωστό τρόπο και προχωρήστε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Ο εαυτός σας πάνω απ' όλους και όλα προβάλλεται σε αυτή τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, με τρόπο πομπώδη και ενίοτε δραματουργικό. Θέλετε να τα αλλάξετε όλα, ξεκινώντας από την εμφάνισή σας. Σχέσεις και προσωπικές σας επιθυμίες αναθεωρούνται και κυματίζουν σαν το λάβαρο του 21' στα έκπληκτα μάτια των άλλων. Δεν ανέχεστε μύγα στο σπαθί σας, ενώ είστε αμετανόητοι προς κάθε αλλαγή στη ζωή σας. Όλα καλά, αρκεί να είστε σίγουροι πως μπορείτε να υποστηρίξετε ως το τέλος τις εκρήξεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ψάχνετε ψύλλους στα άχυρα με το αναζητάτε ηρεμία και γαλήνη, ενώ η απόγνωση προσπαθεί να κρυφτεί κατάβαθα. Συνειδητοποιείτε πως πρέπει να απομονωθείτε και να ξεφύγετε μακριά από όλα όσα σας βαραίνουν, δίνοντας χρόνο στον εαυτό σας να τα αξιολογήσετε. Παρόλα αυτά η ένταση παραμένει και σας κρατάει άγρυπνους. Θέλετε να πάρετε δυνάμεις, ώστε να βγείτε και πάλι στο προσκήνιο δυνατοί και κατασταλαγμένοι. Ωστόσο το παρασκήνιο έχει κάτι να σας πει, που θα διαφωτίσει τις αποφάσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις με τους φίλους σας και μάλιστα μέσα από μια σειρά συζητήσεων, που θα είναι αρκετά αποκαλυπτικές. Η συνειδητοποίηση πως ο κοινωνικός περίγυρος δεν υποκαθιστά τις βαθύτερες ανάγκες σας, μπορεί να γίνει το ξεκίνημα του να βρείτε πιο ουσιαστικές ενασχολήσεις. Η συμμετοχή σας σε κοινά, φιλανθρωπικές και εθελοντικές ανησυχίες ανοίγουν νέες προοπτικές, ενώ πολλοί σκέφτεστε πως η ζωή σας θα αλλάξει με τη νέα σας δραστηριότητα. Έχετε δίκιο, γι αυτό αφεθείτε στις αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναστάτωση επικρατεί γύρω σας, μέσα σας και παντού. Κάτι σας πιέζει και σας ωθεί να γίνετε οι μεσολαβητές του εαυτού σας. Το θέμα είναι ποιός εαυτός απ' όλους είναι αυτός που θα αναλάβει να οδηγήσει τους άλλους. Επαγγελματικά θέματα χρειάζονται επειγόντως επίλυση και οι δραστικές σας κινήσεις θα χαρακτηρίσουν ένα διάστημα αρκετά καθοριστικό για αυτά. Τα περιβάλλοντα που περνάτε τις περισσότερες ώρες σας, γραφείο και σπίτι πρέπει να γίνουν πιο φιλικά και να αγκαλιάσουν τις απαιτήσεις σας. Αλλάξτε τακτική και τολμήστε καινοτομίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθάνεστε πως το να τρέφετε το νου σας είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξή σας, αλλά και για την ψυχολογία σας. Αναζητάτε ένα νέο μοτίβο ζωής, που περιλαμβάνει ταξίδια, και γνωσιολογικές κατευθύνσεις. Αποφασίζετε εν ψυχρώ να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, μια συνεδρία, να γραφτείτε σε ένα εργαστήρι, ή να μάθετε μια τέχνη. Όλα αυτά μέσα από μία πρωτότυπη και ριζοσπαστική οπτική, η οποία έχει σκοπό να σας απομακρύνει από την πεζή καθημερινότητα. Κάθε τι κοινότυπο και συνηθισμένο δεν σας αφορά.

ΙΧΘΥΕΣ

«Ποιός αλήθεια είμαι εγώ και πού πάω» αναφωνείτε άλλη μια φορά κάτω από την επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης. Τα υπαρξιακά σας ερωτήματα συνδυάζονται με πολλά άλλα, που τελικό σκοπό έχουν να σας δείξουν πως έχετε αφήσει πολλές εκκρεμότητες. Πάρτε στα χέρια σας τα γεγονότα και αντιμετωπίστε τα όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται. Τελειώστε με υποχρεώσεις φορολογικές, οικονομικές και κληρονομικές, κάντε μια νέα αρχή σε όλα και μην αφήνετε κενά στη ζωή σας.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved