Ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Οκτώβριο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;

Ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεσμευμένοι
Ο Οκτώβριος είναι ένας σημαντικός μήνας για εσάς και το ταίρι σας δεδομένου ότι η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 5/10 στον οίκο των σχέσεων. Ένα νέο ξεκίνημα, γάμος, δεύτερο παιδί ή ακόμα και μια κοινή συνεργασία θα της δώσουν νέα πνοή. Ωστόσο, γύρω στις 10/10 με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα καλό είναι να προσέχετε μικρές ή μεγάλες αισθηματικές παγίδες. Ο Άρης από τον προηγούμενο μήνα και ως τις 15/10 είναι στον 5ο ηλιακό οίκο κάνοντας το ερωτικό παιχνίδι πιο ζεστό, παιχνιδιάρικο και συνάμα πιο προκλητικό. Μια επιπλέον θετική αστρολογική συγκυρία για τη σχέση σας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 7/10. Ταξίδια και εκδρομές στη διάρκεια του μήνα θα ανοίξουν την πόρτα στη χαρά και την απόλαυση. Τέλος με τον Ερμή και τον Ήλιο (από τις 23/10) στο ζώδιο του Σκορπιού υπάρχει η τάση να βυθιστείτε στο πάθος μα συγχρόνως να κρατήσετε κάποιες σκέψεις ή επαφές μυστικές. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 17/10, 26/10, 28/10, 31/10. Προσέξτε γύρω στις 2 και 3/10.

Αδέσμευτοι
Αν ψάχνετε για ταίρι τότε με τη Νέα Σελήνη στις 5/10 στο απέναντι ζώδιο οι πιθανότητες αυξάνονται κατακόρυφα. Και επειδή ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη και στην προκειμένη τον έρωτα έχουμε και λέμε: Άρης, Αφροδίτη και Ήλιος δουλεύουν για εσάς. Ο Άρης μέχρι τις 15 του μήνα αναδεικνύει το χάρισμα να παίρνετε πρωτοβουλίες και να μην χάνετε ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα. Η Αφροδίτη από τις 7/10 και όλο το μήνα σας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που με το χιούμορ, τις γνώσεις και την εξωστρέφεια τους μπορούν να σας κερδίσουν. Ευνοούνται συζεύσεις και ενώσεις σε ταξίδια αναψυχής ή στο εξωτερικό. Επιπλέον, ο Ήλιος στο Ζυγό έως τις 23/10 ενισχύει το έργο των άλλων δύο πλανητών δημιουργώντας ερωτικό κλίμα. Με τον Ερμή ανάδρομο από τις 21/10 είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν κάποιες επαφές με άτομα του παρελθόντος αλλά και μια τάση δική σας να βολιδοσκοπείτε χωρίς να φανερώνετε τι σκέφτεστε. Αποφύγετε ερωτικές προσεγγίσεις και σχέσεις γύρω στις 21/10, 3/10, 10/10 και 20/10.

Ταύρος

Δεσμευμένοι
Το πρώτο μισό του μήνα ίσως σκεφτείτε «εσύ περνάς καλά και τα δύσκολα τα έχεις αφήσει σε μένα». Η παρουσία του Άρη στον οίκο του σπιτιού δείχνει ότι είστε επιβαρυμένοι με επιπλέον εργασίες τόσο για χάρη της οικογένειας όσο και της δουλειάς. Σταδιακά από τις 8/10 που η Αφροδίτη εισέρχεται στον 8ο οίκο η ερωτική διάθεση αλλάζει γίνεται πιο διαχυτική και κάπως έτσι η ερωτική κλίνη είναι το πεδίο συνάντησης με το άλλο σας μισό. Τα καλύτερα βεβαίως έρχονται με τον είσοδο του Άρη στις 15/10 στο επίσης γήινο ζώδιο της Παρθένου. Η αισθηματική ζωή δεν αποκτά μόνο την προσοχή σας αλλά και το χρόνο σας. Θα έχετε την τάση να εξοικονομήσετε ελεύθερες ώρες για εσάς και το ταίρι σας και να κάνετε από κοινού πράγματα που σας αρέσουν. Με τον Κρόνο στο τομέα των σχέσεων αν και οι συνθήκες δεν ευνοούν να είναι όλα τέλεια με το έτερο ήμισυ, εσείς φροντίζετε να είστε δίκαιοι και να κρατάτε ισορροπίες. Προσοχή θέλουν οι μέρες γύρω στις 10/10 και 20/10.

Αδέσμευτοι
Το θέμα σχέση το βλέπετε πολύ σοβαρά. Είστε επιφυλακτικοί και σε πολλές περιπτώσεις φαίνεστε απόμακροι, μην αφήνοντας τους άλλους να πλησιάσουν. Ωστόσο, στις 7/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και αρχίζει να υπάρχει μια μεταστροφή εκ των έσω όσον αφορά τον έρωτα. Η λίμπιντο ανεβαίνει και το σεξ γίνεται ζητούμενο. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου από τις 15/10 είναι αυτός που θα κινήσει τα νήματα όσον αφορά το ερωτικό παιχνίδι. Σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε προσεκτικά και μεθοδικά και έτσι νιώθετε ότι είστε εσείς που έχετε τον έλεγχο. Καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα ο Ερμής θα βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και υπάρχει η ροπή να εμβαθύνετε στις επαφές και τις συζητήσεις σας με τους άλλους. Συγχρόνως, όμως θα έχετε την τάση να «ψαχουλέψετε» και το παρελθόν ιδιαίτερα από τις 21/10 που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του. Εκεί κοντά και συγκεκριμένα στις 23/10 εισέρχεται και ο Ήλιος στον Σκορπιό και σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό θα έχετε την τάση βουτήξετε στο πάθος. Προσοχή γύρω στις 10 και 20/10 διότι τα φαινόμενα θα απατούν.

Δίδυμοι

Δεσμευμένοι
Έναν υπέροχο μήνα γεμάτο κέφι, χαρά και ευχάριστες μετακινήσεις υπόσχεται ο Οκτώβριος. Ο μήνας κάνει ρομαντική εκκίνηση με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/10. Έρωτας, διασκέδαση , νοητική επικοινωνία και νέα δεδομένα κάνουν τη σχέση πιο αρμονική. Στις 7/10 η θεά του Έρωτα εισέρχεται στον τομέα που εξουσιάζει τις σχέσεις σας και υπόσχεται θετική διάθεση, έξω-σπιτικές δραστηριότητες και περισσότερο χρόνο με το έτερο ήμισυ. Η παρουσία του Άρη στο Λέοντα έως τις 15/10 ενισχύει το λεκτικό ερωτικό παιχνίδι ενώ μικροκαβγαδάκια θα αποτελούν το αλατοπίπερο του έρωτά σας. Το δεύτερο μισό του μήνα ίσως θέματα οικίας, οικογένειας σας κρατούν αρκετά ανήσυχους ή απασχολημένους όμως θα εξακολουθείτε να περνάτε καλά με το έτερο ήμισυ, να βγαίνετε και να διασκεδάζετε. Γύρω στις 10/10 καλό είναι να είστε προσεκτικοί καθότι είναι πιθανές ζήλιες και ατασθαλίες ή προβλήματα με τα οικονομικά σας. Η επικοινωνία είναι το άλφα και το ωμέγα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε με το ταίρι σας.

Αδέσμευτοι
Το μυαλό σας συνήθως τρέχει ή πηδάει από το ένα θέμα στο άλλο. Αυτό το μήνα όμως ο έρωτας θα σας συνεπάρει και δεν θα σκέφτεστε τίποτα άλλο. Πρώτη και καλύτερη η Νέα Σελήνη στις 5/10 στο ζώδιο της συντροφικότητας και επιπλέον στον 5ο οίκο που σχετίζεται με την αισθηματική ζωή υπόσχεται ένα νέο ξεκίνημα. Στο ίδιο τέμπο παίζει και η Αφροδίτη. Με την είσοδο της στον Τοξότη από τις 7/10 γίνεται η καλή προξενήτρα. Επαφές και γνωριμίες μπορούν να οδηγήσουν σε σχέση. Ο Άρης το πρώτο μισό του μήνα βάζει και αυτός το δικό του λιθαράκι. Αμεσότητα, αυθορμητισμός και συνάμα τόλμη και διάθεση για έρωτα συμβάλλουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Βέβαια καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα είναι στον Σκορπιό. Πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε και μια τάση προς το απαγορευμένο. Μυστικά μηνύματα θα ανταλλάξετε στο χώρο της δουλειάς ενώ από τις 21/10 το αισθηματικό παρελθόν μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα. Αν του ανοίξετε θα είναι περισσότερο από περιέργεια.

Καρκίνος

Δεσμευμένοι
Ο Οκτώβριος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 5/10. Ίσως αποκτήσετε το δικό σας χώρο ή τη δική σας γωνιά προκειμένου είτε να περνάτε πιο προσωπικό χρόνο με το έτερο ήμισυ είτε για να διευκολύνετε τη μεταξύ σας συμβίωση. Δύο μέρες αργότερα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και η καθημερινότητα με το σύντροφο μέσα από απλά πράγματα μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρουσα. Η εξωστρέφεια του ζωδίου ενισχύει την επιθυμία να βγαίνετε έξω (κάτι που δεν σας συμβαίνει συχνά) ενώ ίσως μαζί με το ταίρι σας πάρετε κάποια μαθήματα ή θελήσετε κάτι να μάθετε. Από τις 15/10 ο Άρης εισέρχεται στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου και ευνοεί πρωτοβουλίες για μετακινήσεις και μίνι ταξίδια. Επιπλέον, καθ' όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου ο Ερμής θα είναι στον 5ο οίκο ευνοώντας ταξίδια αναψυχής, βόλτες και ενδιαφέροντα στα οποία θα δοθείτε με πάθος. Μετά τις 23/10 που εισέρχεται και ο Ήλιος στο Σκορπιό θα δείτε την αισθηματική ζωή να μεταμορφώνεται. Προσοχή χρειάζεται στις 2/10 και στις 29/10.

Αδέσμευτοι
Με το Δία στο δικό σας ζώδιο είναι η χρονιά σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας και αν θέλετε πέρα από τις προσωπικές σας φιλοδοξίες να ανοιχτείτε και στον έρωτα όλο το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας. Σίγουρα με τον Κρόνο στο Σκορπιό δεν επιδιώκετε κάποιο ριψοκίνδυνο μακροβούτι αντίθετα επιθυμείτε τα ελεγμένα λημέρια. Η παρουσία του Ερμή όλο το μήνα στον 5ο ηλιακό οίκο προσφέρεται για επαφές, γνωριμίες και ταξίδια ενώ η ανάδρομη φορά του από τις 21/10 δείχνει ότι ίσως έχετε και κάποια πισωγυρίσματα. Παράλληλα, ο χώρος εργασίας ίσως γίνει εστία φλερτ και ερωτικού παιχνιδιού χάρη στην Αφροδίτη που από τις 7/10 θα είναι στον Τοξότη. Τέλος, από τις 15/10 ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και ίσως υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με φίλους, συν τοις άλλοις και για αισθηματικά σας. Καλές ημερομηνίες για προσεγγίσεις και σχέσεις είναι γύρω στις 4/10, 17/10 και 31/10. Αντίθετα αποφύγετε πάση φύσεως δεσμεύσεις γύρω στις 2/10, 20/10 και 20/10.

Λέων

Δεσμευμένοι
Ένας υπέροχος μήνας ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό να δίνει νέα πνοή στον τρόπο που επικοινωνείτε με το ταίρι σας. Οι βόλτες ως ζευγάρι ίσως αποτελέσουν την αφετηρία για να νιώσετε πιο ενωμένοι ενώ ένα ταξίδι μπορεί να αναθερμάνει το ερωτικό σας ειδύλλιο. Στις 7/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στον 5 οίκο και ο έρωτας θα σας τροφοδοτεί με ζωή ενώ συγχρόνως θα είναι πηγή διασκέδασης και χαράς. Ταξίδια αναψυχής ευνοούνται όπως και αποδράσεις στο εξωτερικό. Η παρουσία του Άρη στο δικό σας ζώδιο μέχρι και τα μέσα του μήνα ευνοεί νέα ξεκινήματα ενώ θα ξεχειλίζετε από ενέργεια. Ωστόσο, αν κάπου εξαντληθείτε μη διστάσετε να κουρνιάσετε στην αγκαλιά του συντρόφου και στη ζεστασιά της ερωτικής σας φωλιά. Έξαλλου η παρουσία του Ερμή στον Σκορπιό δείχνει ότι οι συζητήσεις και οι επαφές με το ταίρι σας θα είναι άκρως παθιασμένες. Αν και ίσως οι συνθήκες μέσα στο σπίτι σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι ιδανικές εντούτοις καταφέρνετε να βάλετε μια τελεία σε δυσκολίες και να κάνετε πράξη το «κρύο καιρός για δύο».

Αδέσμευτοι
Με τη Νέα Σελήνη στον 3ο ηλιακό οίκο στις 5/10 μια γνωριμία μπορεί να αποτελέσει την απαρχή ενός έρωτα. δεδομένου ότι συμβαίνει στο ζώδιο της συντροφικότητας. Με τον Ήλιο στο Ζυγό με τρόπο λεπτό μα συνάμα άμεσο λόγω του Άρη στο δικό σας ζώδιο θα φλερτάρετε και θα διεκδικήσετε το δικαίωμα στον έρωτα. Αρωγός σας θα είναι και η Αφροδίτη στον Τοξότη. Καλύτερη θέση για εσάς δεν μπορεί να υπάρξει αφού φέρνει εύνοια στα αισθηματικά θέματα και υπόσχεται χαρά, διασκέδαση και ρομαντικές βραδιές πολύ πιθανόν κάπου έξω. Από τις 15/10 ο Άρης εισέρχεται στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου και ίσως έχετε την επιθυμία να δείξετε την αγάπη ή το ενδιαφέρον σας με δώρα. Ωστόσο, λόγω του ανάδρομου Ερμή από τις 21/10 το ενδεχόμενο να έρθει στο προσκήνιο άτομο από το παρελθόν ή οι αναμνήσεις μιας παρελθοντικής σχέσης να σας πλημμυρίζουν είναι πολύ πιθανό. Προσοχή γύρω στις 2 και 3/10 όπως και στις 10 και 20/10. Ιδανικές μέρες είναι 17/10, 26/10 και 31/10.

Παρθένος

Δεσμευμένοι
Το πρώτο μισό του μήνα ο Άρης βρίσκεται στον 12ο ηλιακό οίκο και ίσως υπάρχουν κάποια παράπονα όσον αφορά το ταίρι σας. Ρίχνοντας φως σε όσα σας απασχολούν θα πάψουν να είναι στο σκοτάδι και εσείς θα νιώθετε αλαφρωμένοι. Η Νέα Σελήνη στις 5/10 δείχνει ότι θα θελήσετε να αποκτήσετε κάτι νέο από τη σχέση σας και η λογική θα σας υποδείξει το σωστό δρόμο. Παράλληλα, στις 7/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στον 4ο ηλιακό οίκο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να ζήσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές εντός του σπιτιού. Ωστόσο, το 2ο δεκαπενθήμερο το μήνα είναι πιο θετικό για εσάς κι αυτό γιατί με το πέρασμα του Άρη στο δικό σας ζώδιο απελευθερώνεστε από φοβίες, γίνεστε πιο διεκδικητικοί και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κυνηγάτε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Και όταν αισθάνεστε πιο δυνατοί και σίγουροι είστε και πιο καλά μέσα στη σχέση σας. Με τον Ερμή ανάδρομο από τις 21/10 έχετε του νου σας για παρανοήσεις. Επίσης, προσέχετε μην ξεχάσετε βαλίτσες ή σας ξεφύγει κάποιο μυστικό.

Αδέσμευτοι
Ο μήνας ξεκινά θετικά και αυτό γιατί η Νέα Σελήνη στις 5/10 στο Ζυγό σπέρνει στον κήπο των επιθυμιών, αυτή της σχέσης. Μπορεί με τον Άρη έως τις 15/10 να χρειάζεται πρώτα να ξεπεράσετε μια προηγούμενη σχέση ή να συγχωρέσετε κάποιο πρόσωπο για να προχωρήσετε, όμως αν για κάτι φημίζεστε είναι ότι είστε άνθρωποι της πράξης. Το αποτέλεσμα αυτής της εσωτερικής διαδικασίας θα αρχίσει να φαίνεται με την είσοδο του πλανήτη της δράσης στο δικό σας ζώδιο από τις 15/10. Η δύναμη και η ορμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα θα είναι έντονη και η λογική θα είναι αυτή που θα την υποστηρίζει. Η παρουσία του Ερμή στο Σκορπιό σας δίνει τη δυνατότητα να αποκρύβετε αυτά που θέλετε σε μια γνωριμία, να καταλαβαίνετε αυτά που δεν λέγονται και να περνάτε το μήνυμα που θέλετε μια και καλή. Συγχρόνως η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7/10 ευνοεί να δημιουργήσετε ένα πιο ερωτικό κλίμα στον προσωπικό σας χώρο κατάλληλο για να φιλοξενήσει ένα νέο ειδύλλιο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Ζυγός

Δεσμευμένοι
Μια νέα ηλιακή χρονιά ξεκινά για τους περισσότερους από εσάς και συγχρόνως η προσωπική σας ζωή εγκαινιάζεται από νέα δεδομένα. Ως ζώδιο της αρμονίας καλείστε να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να τα καλωσορίσετε. Η παρουσία του Ήλιου στο δικό σας ζώδιο τονίζει τα αιτήματα για συντροφικότητα και αγάπη και σας δίνει το σθένος να τα θέσετε προτεραιότητα στη ζωή σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7/10 ευνοεί ρομαντικά ταξίδια, ερωτικές επαφές και γλυκόλογα. Θα έχετε την τάση να μάθετε νέα πράγματα και να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, βιώνοντας τον έρωτα από μια άλλη διάσταση. Το δεύτερο μισό του μήνα το κλίμα αλλάζει και αυτό γιατί ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο της ανάλυσης και στον 12 ηλιακό σας οίκο. Ίσως, θελήσετε να ξαναδείτε κάποια θέματα όσον αφορά στη σχέση σας ή μέσα από μια εσωτερική διαδικασία να χρειαστεί να αφήσετε κάποια πράγματα μια και καλή πίσω σας για να μπορέσετε να βρείτε τον εαυτό σας και να βιώσετε και πάλι τη χαρά της συντροφικότητας.

Αδέσμευτοι
Η παρουσία του Ήλιου σε συνδυασμό με την πραγματοποίηση της Νέας Σελήνης στο δικό σας ζώδιο στις 5/10 καθιστούν τον Οκτώβριο είναι σημαντικό μήνα για την αισθηματική ζωή. Ως ζώδιο του «εμείς» είναι αναμενόμενο την περίοδο των γενεθλίων σας το θέμα «σχέσεις» να είναι στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη ενθαρρύνει νέες γνωριμίες, αισθηματικές προσεγγίσεις και φλερτ όπως και ταξίδια και μετακινήσεις για χάρη του έρωτα. Οι φίλοι θα είναι δίπλα σας και δεν θα είναι λίγες φορές που θα ζητήσετε τη γνώμη τους. Η Πανσέληνος στις 19/10 στο απέναντί σας ζώδιο του Κριού δίνει έμφαση στα αισθήματα που δημιουργεί το ενδεχόμενο δέσμευσης ενώ η παρουσία του Ουρανού στον Κριό δείχνει ότι αναμφίβολα οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες. Αφροδίτη και Άρης αμφότεροι σημαντικοί για τα αισθηματικά σας σχηματίζουν από μια θετική και αρνητική όψη τον Οκτώβριο οπότε προσοχή γύρω στις 10/10 και 20/10. Πολύ καλές μέρες είναι 17/10 και 31/10.

Σκορπιός

Δεσμευμένοι
Ο Οκτώβριος σας βρίσκει σοβαρούς και προβληματισμένους όσον αφορά την εξέλιξη των σχεδίων σας και υπάρχει η τάση να αναζητήσετε περισσότερο προσωπικό χρόνο. Ίσως απομακρυνθείτε κάπως από το ταίρι σας προκειμένου να έρθετε πιο κοντά στον εσωτερικό εαυτό σας και να ανακτήσετε τη δύναμη σας. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 7/10 στον Τοξότη δείχνει ότι τόσο συναισθηματικά όσο και υλικά το σύμπαν θα σας στέλνει δώρα. Παράλληλα, η παρουσία του Ερμή στο δικό σας ζώδιο αυξάνει τη διαίσθηση σας και σας επιτρέπει να πιάνετε σήματα που οι άλλοι ούτε καν μπορούν να υποψιαστούν. Από τις 15/10 ο Άρης εισέρχεται στον 11ο ηλιακό οίκο και η κοινωνική ζωή γίνεται πιο έντονη ενώ μαζί με το σύντροφο σας ίσως θελήσετε να καθιερώσετε κάποια έξοδο ή άλλη συντροφική συνήθεια. Από τις 23/10 ο Ήλιος εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και ο μήνας κλείνει πολύ καλύτερα από ό, τι ξεκίνησε. Με πάθος και ορμή θα διεκδικήσετε ότι δικαιωματικά σας ανήκει, σίγουροι και ολοκληρωτικά δοσμένοι στα πιστεύω σας.

Αδέσμευτοι
Με τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο είστε αυστηροί με τον εαυτό σας και αυτό γιατί θέλετε πάση θυσία να κάνετε μια καλύτερη αρχή στη ζωή σας. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες σας ωθεί να ονειρεύεστε και να διατηρείτε την ελπίδα ότι ο ιδανικός έρωτας θα εμφανιστεί στη ζωή σας. Με τον Ήλιο και τη Νέα Σελήνη, που συμβαίνει στις 5/10, στο Ζυγό μέσα από τα κατάλοιπα μιας προηγούμενης σχέσης ίσως αποφασίσετε να κάνετε το πρώτο βήμα για να βγείτε από όσα σας εγκλωβίζουν στο παρελθόν και όσο συνέβησαν πριν από καιρό. Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 7/10 δείχνει ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αισθανθείτε ότι σας αγαπούν και ότι ο έρωτας είναι κάτι που μπορεί να πάρει αληθινή μορφή. Έχετε την τάση να εμβαθύνετε και να μη στέκεστε στην επιφάνεια ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα έρθετε σε επαφή με τις πιο σκοτεινές πλευρές του ανθρώπου. Ωστόσο η ψυχολογία σας αλλάζει εντελώς από τις 23/10 που ο Ήλιος εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και βάζετε σκοπό σας να ζήσετε μια σχέση πλημμυρισμένη με πάθος.

Τοξότης

Δεσμευμένοι
Με Ερμή και Κρόνο στον 12ο οίκο σε κάποιο βαθμό νιώθετε περιορισμένοι και εμποδισμένοι από τις συνθήκες ή τους φόβους σας να ανοιχτείτε σε νέα πράγματα. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 5/10 αποτελεί ένα θετικό οιωνό για την αισθηματική σας ζωή καθώς μαζί με το ταίρι σας ίσως αποκτήσετε νέους φίλους ή κάνετε σχέδια που θα συμβάλλουν θετικά στο δέσιμο σας ως ζευγάρι. Η Αφροδίτη από τις 7/10 εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και ως εκπρόσωποι της «χαράς της ζωής» θα γίνετε πρέσβεις θετικότητας και αισιοδοξίας. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό, το σώμα και τον καλλωπισμό σας και θα αισθανθείτε πιο ποθητοί από το έτερο ήμισυ. Η παρουσία του Άρη στον Λέοντα ως τις 15/10 ευνοεί ταξίδια και εξορμήσεις. Αν και πιθανόν σε κάποιες περιπτώσεις να υπερβάλετε εαυτόν τελικά θα μείνετε ικανοποιημένοι. Το δεύτερο μισό του μήνα θα πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την πορεία της σχέσης και πως αυτή θα γίνει πιο ολοκληρωμένη. Πολύ καλές μέρες για εσάς είναι 2/10, 28/10 και 31/10.

Αδέσμευτοι
Αναμφίβολα είστε εραστές της ελευθερίας και με τον Ουρανό στον Κριό περισσότερο από πότε θέλετε να δοκιμαστείτε σε νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Μια σχέση «μια από τα ίδια» και μόνο στην ιδέα σας απωθεί. Παράλληλα, ό, τι στο παρελθόν δεν πήγε καλά με κάποιο τρόπο σας καταδιώκει και αισθάνεστε ότι θέλετε χρόνο για να απελευθερωθείτε από δυσάρεστα συναισθήματα ή «πιστεύω» που κρατούν ένα μέρος του εαυτού σας φοβισμένο ή προσκολλημένο στο χτες. Ο Οκτώβριος από τη μια θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε την αντίληψη που έχετε για κάποια παλιά σχέση και από την άλλη θα σας προσφέρει την ευκαιρία για κάτι καινούργιο. Ήδη η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από τις 5/10 δείχνει την επιθυμία να αρέσετε στον εαυτό σας, προκειμένου να αρέσετε και στους άλλους. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα για εσάς είναι 2/10, 7/10, 12/10, 28/10, 31/10.

Αιγόκερως

Δεσμευμένοι
Με το Δία στον Καρκίνο η σχέση με το σύντροφο μπορεί να προχωρήσει σε γάμο, να αποκτήσετε παιδί και γενικότερα με κάποιο τρόπο να επεκταθεί. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 5/10 δείχνει ότι όσον αφορά στο μελλοντικό σχεδιασμό της σχέσης σας θα υπάρξει κάποιο νέο δεδομένο. Τον Οκτώβριο η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης των αισθηματικών σας από τις 7/10 θα βρίσκεται στον Τοξότη. Ο έρωτας θα είναι για εσάς πηγή ηρεμίας ενώ ευνοούνται ταξίδια αναψυχής σε μέρη που θα σας δίνουν τη δυνατότητα τόσο να είστε με το ταίρι σας όσο και να ξεκουραστείτε. Το πρώτο μισό του μήνα ο Άρης στον πύρινο Λέοντα δείχνει έντονη ερωτική ζωή και ικανοποίηση. Η είσοδος του από τις 15 στο επίσης γήινο ζώδιο της Παρθένου δείχνει διαδικασίες για επισημοποίηση και ταξίδια. Στις 10/10 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ίσως είναι αιτία για μια συναισθηματική σύγχυση ενώ στις 20/10 η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα δείχνει κάποια απογοήτευση. Ωστόσο, γύρω στις 17/10 και στις 31/10 η ερωτική σπίθα αναζωπυρώνεται.

Αδέσμευτοι
Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που θα σκεφτείτε πολύ το αισθηματικό σας μέλλον. Ως άνθρωποι που βάζετε στόχους με τη Νέα Σελήνη στις 5/10 στο ζώδιο της συντροφικότητας είναι πολύ πιθανόν να αρχίσετε να βλέπετε το αύριο σας με ένα νέο πρόσωπο. Η παρουσία του Άρη στον Λέοντα ως τις 15/10 δείχνει ότι η ερωτική επιθυμία ακουμπά κόκκινο. Οι πιθανές ερωτικές επαφές με κάποιο πρόσωπο μπορεί να είναι ανεξάρτητες από το στόχο σας. Με την Αφροδίτη από τις 7/10 στον Τοξότη υπάρχει η τάση να στραφείτε εσωτερικά και να πάρετε αποφάσεις. Αυτό μπορεί να συμβαίνει σιωπηρά ενώ κατ' αλλά συνεχίζετε να ζείτε όπως και πριν. Η είσοδος του Άρη στον πρακτικό Παρθένο στις 15/10 σας ωθεί να βάλετε σε εφαρμογή κάποιο ερωτικό πλησίασμα και συγχρόνως να κινηθείτε έχοντας από πριν εκτιμήσει την κατάσταση. Πολύ θετικές μέρες για τα αισθηματικά σας είναι οι μέρες γύρω στις 17/10 και 31/10. Προσοχή ωστόσο απαιτούν οι 10/10 και 20/10.

Υδροχόος

Δεσμευμένοι
Ο μήνας ξεκινά με τον Άρη στον απέναντί σας ζώδιο να πυροδοτεί εντάσεις και πάθη. Συνάμα σας ωθεί να γίνετε πιο αποφασιστικοί όσον αφορά θέματα που σχετίζονται με τη σχέση σας. Η Νέα Σελήνη στον αέρινο Ζυγό στις 5/10 δείχνει ότι η αισθηματική ζωή μπορεί να ανανεωθεί από ένα ταξίδι, ένα νέο νοητικό πάρε – δώσε και γενικότερα γινόμενοι ως ζευγάρι πιο εξωστρεφείς. Από τις 7/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη, ζώδιο που ευνοεί την ερωτική ζωή καθώς δίνει τη δυνατότητα να μην βαριέστε. Φιλικές επαφές και έξοδοι ως ζευγάρι θα σας δώσουν χαρά και θα διευρύνουν τα μεταξύ σας ενδιαφέροντα. Η παρουσία του Ερμή στον Σκορπιό δείχνει επαφές με πεθερικά αλλά και πιθανόν κάποιες επίσημες διαδικασίες που θα έχουν σχέση με το μέλλον της σχέση σας. Ωστόσο η ανάδρομη φορά του από τις 21/10 προοιωνίζει κάποιες καθυστερήσεις αλλά και την επανάληψη κάποιων επαφών. Οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα στις 2/10 και στις 7/10 δείχνουν ότι το παθός για το σύντροφό σας θα είναι φλόγα αναμμένη.

Αδέσμευτοι
Ο Οκτώβριος είναι ένας θετικός μήνας για φλερτ, αισθηματικές γνωριμίες και προσεγγίσεις. Η Νέα Σελήνη στις 5/10 στο κοινωνικό Ζυγό δείχνει ότι νέες επαφές θα σας φέρουν πιο κοντά στον έρωτα. Η παρουσία του Ήλιου ως τις 23/10 στο Ζυγό ενισχύει τη διάθεση για πλησιάσματα και συγχρόνως φανερώνει μια έλξη για άτομα θετικά που αγαπούν την περιπέτεια. Στις 7/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και ίσως βρείτε το ταίρι σας σε ένα φιλικό χώρο ή σε ένα μέρος που μαζεύεστε μαζί με άλλους (πχ ένα φόρουμ, σύλλογο, λέσχη). Ο Άρης από τις 15/10 εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και ίσως γίνετε πιο αγχώδεις όσον αφορά επαγγελματικές επαφές και διαδικαστικές εκκρεμότητες. Ωστόσο, λόγω ότι εισέρχεται στον οίκο της λίμπιντο διαφαίνεται ότι ερωτικά θα είστε πιο ενεργοί. Η ανάδρομη φορά του Ερμή από τις 21/10 δείχνει ότι η δουλειά ίσως είναι αιτία για να ανοίξετε πάλι επαφή με κάποιον πρώην ερωτικό σύντροφο. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 2/10, 7/10, 26/10.

Ιχθύες

Δεσμευμένοι
Ο Οκτώβριος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 5/10 να προεικονίζει το άνοιγμα μιας νέας εποχής όσον αφορά τόσο στο μεταξύ σας ψυχικό δέσιμο όσο και στον τομέα του σεξ. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 7/10 στον Τοξότη ευνοεί ενδιαφέροντα και επαφές που συμβάλλουν θετικά στην εξέλιξη της σχέσης σας ωστόσο γύρω στις 10/10 χρειάζεται προσοχή. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει ψέματα και απογοήτευση σε αισθηματικά θέματα. Η παρουσία του Ερμή στο Σκορπιό όλο το μήνα βοηθά να φτάνετε ένα θέμα εις βάθος και κάθε τι που προκύπτει να εξετάζεται διεξοδικά. Η ανάδρομη φορά του ωστόσο από τις 21/10 δείχνει κάποιες πιθανές παρεξηγήσεις και λάθη που θα πάρουν χρόνο να ξεκαθαριστούν. Τέλος, με τον Άρη από τις 15/10 στο ζώδιο της Παρθένο η σχέση σας αποτελεί το πεδίο που θα δράσετε περισσότερο. Οι καυγάδες είναι πιθανοί όμως ουδέν κακό αμιγές καλού. Ο σύντροφος θα επιδιώξει να σας δείξει πρακτικά την αγάπη και το ενδιαφέρον του.

Αδέσμευτοι
Ο Οκτώβριος είναι μήνας γάμων και με τον Δία στον 5ο πέρα από το να παραβρεθείτε σε κάποιον ίσως να είστε και κουμπάροι. Το και «στα δικά σας» που θα ακούτε δεν είναι και τόσο μακριά όσο πιθανόν νομίζετε καθότι αν μη τι άλλο το σύμπαν ευνοεί να γνωρίσετε το άλλο σας μισό. Η παρουσία του πλανήτη της τύχης στον Καρκίνο ευνοεί να βρείτε το αισθηματικό σας λιμάνι. Αυτό το μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 5/10 ίσως η είσοδος ενός προσώπου στη ζωή σας να είναι το κάρμα σας. Αν όχι, πολύ πιθανόν να έχετε αυτή την αίσθηση. Μυστικές σχέσεις, παράλληλες ή για κάποιο λόγω απαγορευμένες θα είναι στα φόρτε τους. Από τις 15/10 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και οι όροι στο ερωτικό παιχνίδι θα αλλάξουν, αφού θα επιδιώξετε κάποιο πρόσωπο να γίνει ένα με την καθημερινότητα, τις συνήθειες και τη δουλειά σας. Η λογική θα έχει τα ηνία των αποφάσεων σας. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 2/10, 7/10 και 17/10, 26/10, 31/10. Προσέχετε γύρω στις 10/10, 20/10 και 29/10.

Έρωτας κεραυνοβόλος, έρωτας πλατωνικός, έρωτας ήρεμος και γαλήνιος ή μήπως θυελώδης; Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved