Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Σεπτεμβρίου

Ο Σεπτέμβριος του 2013 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 6.

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Σεπτεμβρίου


Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Σεπτέμβριος, προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 6 - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα προσθέστε την ημέρα γέννησης σας (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (6), 12+6=18. Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 18 σε μονοψήφιο 1+8=9. Το 9 είναι ο προσωπικός σας μήνας για τον Σεπτέμβριο.

Για τον μήνα Σεπτέμβριο

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1

Το μήνα αυτό αφήστε πίσω σας ό, τι έχει φθαρεί και δεν σας χρησιμεύει πλέον και φροντίστε να ανανεωθείτε. Ένα ταξίδι θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα με άλλα μάτια.
Στον επαγγελματικό τομέα πρώτα από όλα τακτοποιείστε ό, τι έχετε αμελήσει και στη συνέχεια ασχοληθείτε με θέματα πρακτικά. Αν έχετε εκκρεμότητες νομικής φύσεως θα τακτοποιηθούν ευνοϊκά.
Στον οικονομικό τομέα υπολογίστε το ρίσκο των αποφάσεων σας, προγραμματίστε τις κινήσεις σας και μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας.
Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι όσο αδιαφορείτε για τις επιθυμίες του συντρόφου σας θα έχετε προστριβές και δράματα. Οι αδέσμευτοι είσθε πολύ αισθησιακοί, αλλά επειδή δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας καταλήγετε στο τέλος μόνοι.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2

Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να κάνετε νέες γνωριμίες. Ευνοούνται οι συνεργασίες κάθε είδους και οι ομαδικές εργασίες. Αποφύγετε να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα.
Στα επαγγελματικά σας υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα και έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας. Μην χάνετε το κουράγιο σας και μην αφήνετε μισοτελειωμένα πράγματα.
Στον οικονομικό τομέα αποφύγετε τη στασιμότητα και την αδράνεια. Δραστηριοποιηθείτε σε νέους τομείς ή ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με το αντικείμενο σας.
Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι μη φορτώνετε τα νεύρα σας στο σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι είναι προτιμότερο να διασκεδάστε και να χαρείτε με φίλους.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3

Αυτός είναι ένας μήνας δημιουργικότητας και χαράς. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.
Στον επαγγελματικό τομέα καλλιεργήστε κοινωνικές σχέσεις με άτομα που είναι σε θέσεις εξουσίας. Μη διστάσετε να εκθέστε τις ιδέες σας και προβάλετε τα ταλέντα σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι καλλιτέχνες.
Στον οικονομικό τομέα τα χρήματα σας έρχονται εύκολα, αλλά το ίδιο εύκολα τα σπαταλάτε σε ανέσεις. Αν δεν κάνετε κάτι εγκαίρως σύντομα θα αντιμετωπίσετε προβλήματα.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι ελέγξτε τα πάθη και τον αισθησιασμό σας γιατί η σχέση σας κλυδωνίζεται. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε μια καυτή σχέση με ημερομηνία λήξης.

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4

Αυτό το μήνα εξετάστε τις καταστάσεις της ζωής σας με γνώμονα τη λογική. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να βάλετε τάξη σε υποθέσεις που εκκρεμούν και να μετρήσετε το περιβάλλον σας.
Στον επαγγελματικό τομέα ήρθε ή ώρα να πάρετε αποφάσεις για τις μελλοντικές κινήσεις σας, Αποφασίστε με κριτήριο τις ανάγκες σας και μην επηρεάζεστε από τους άλλους.
Στον οικονομικά τομέα αποφύγετε να ξοδεύετε χρήματα όταν δεν είναι απαραίτητο και βάλτε ό, τι μπορείτε στην άκρη για τις ώρες ανάγκης.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι νοιώθετε μόνοι και εγκαταλελειμμένοι. Οι αδέσμευτοι να έχετε το νου σας. Μια αρρωστημένη κατάσταση από το παρελθόν θα σας αποσυντονίσει αν τελικά ενδώσετε.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5

Αυτό το μήνα η αυθόρμητη φύση σας ανυπομονεί να εξερευνήσετε καινούργια μονοπάτια. Πολύπλευροι και δημιουργικοί μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα ό, τι επιθυμείτε.
Στα επαγγελματικά σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Να είστε ευέλικτοι και δεκτικοί και φροντίστε να μην είστε άκαμπτοι στα σχέδιά σας γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τροποποιηθούν.
Στον οικονομικό τομέα έχετε την τάση να ρισκάρετε. Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να κερδίζετε χρήματα. Αποφύγετε μακροπρόθεσμα σχέδια.
Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι με την ξεροκεφαλιά σας και την κριτική σας διάθεση δημιουργείτε ένταση και εκνευρισμό. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για εφήμερες σχέσεις.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6

Το μήνα αυτό η αναλυτική σας ικανότητα σας επιτρέπει να φτάσετε στη ρίζα του όποιου προβλήματος σας απασχολεί και χάρη στην τετράγωνη λογική σας βρίσκετε λύσεις εύκολα.
Στον επαγγελματικό σας χώρο, έχετε αποδείξει την αξία σας και οι συνεργάτες σας μπορούν να βασιστούν επάνω σας με σιγουριά. Προσέξτε μόνο να μη γίνετε σκλάβος της δουλειάς αναλαμβάνοντας περισσότερες υποχρεώσεις από όσες αντέχετε.
Στον οικονομικό τομέα βάλτε φρένο στην τάση σας να αγοράζετε ό, τι σας αρέσει αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις.
Στα ερωτικά οι δεσμευμένοι ξενοκοιτάτε αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Οι αδέσμευτοι πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο πρόσωπα, αλλά δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε ποιο είναι το αληθινό και ποιο το ψεύτικο.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα νοιώθετε την ανάγκη να στραφείτε στον κόσμο της δημιουργικής φαντασίας. Να είστε πιο ευέλικτοι με τους άλλους. Μην προσκολλάστε στο δικό σας τρόπο σκέψης.
Στον επαγγελματικό τομέα οι εργασιακές σας συναλλαγές ανθούν χάρη στις λαμπρές σας ιδέες. Προσπαθήστε να είστε ακριβείς στο χρόνο που έχετε υποσχεθεί να παραδώσετε την εργασία σας.
Στον οικονομικό τομέα να είστε προσεκτικοί όταν υπογράφετε κάποιο συμβόλαιο ή νομικό έγγραφο. Εξετάστε κάθε λέξη και ψάξτε για τυχόν παραθυράκια.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι φέρνετε το σύντροφό σας σε δύσκολη θέση με την αδιάκοπη κριτική σας και τη γκρίνια σας. Οι αδέσμευτοι αναζητάτε μια πηγή έμπνευσης.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα χάρη στη διπλωματικότητα, την επιμονή και το θάρρος σας, μπορείτε να πετύχετε ό, τι λαχταράει η ψυχή σας. Ο μοναδικός εχθρός σας είναι η αδράνεια.
Στον επαγγελματικό τομέα δεν το βάζετε κάτω αν δεν πετύχετε το στόχο σας. Σκεφτείτε με προσοχή τις προτάσεις που τυχόν σας γίνουν και μη δέχεστε όλες τις προκλήσεις.
Στον οικονομικό τομέα είστε ικανοί να κάνετε οποιαδήποτε εργασία προκειμένου να κερδίσετε χρήματα και μετά χωρίς κανέναν ενδοιασμό να τα ξοδέψετε όλα.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι προσφέρετε σιγουριά και ασφάλεια παρά έρωτα στο σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι στρέφετε τα βέλη σας όπου υπάρχει σεξ και κοινωνική καταξίωση.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9

Αυτό το μήνα, τα γεγονότα εξελίσσονται πολύ γρήγορα, με πολλά σταματήματα και ξεκινήματα, λόγω του ότι βρίσκεστε σε εποχή αλλαγών. Πρέπει να κάνετε την τελική επιλογή ανάμεσα σε αυτά που σκέπτεστε να κρατήσετε και σε αυτά που θέλετε ν' απορρίψετε.
Στον επαγγελματικό τομέα φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας γιατί έχετε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και συγκρούσεις. Οι ικανότητες σας όμως αναγνωρίζονται και εκτιμώνται.
Στον οικονομικό τομέα μην αναλάβετε καινούργιες υποχρεώσεις πριν τακτοποιήσετε τα λάθη του παρελθόντος που ακόμα σας ταλαιπωρούν.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι είστε διαρκώς απασχολημένοι με την εργασία σας και έχετε βάλει τις ανάγκες του συντρόφου σας σε δεύτερη μοίρα. Οι αδέσμευτοι έλκεστε από ακατάλληλα άτομα.

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved