Πανσέληνος Ιουλίου 2013 στον Υδροχόο: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η εκδήλωση είναι το κύριο χαρακτηριστικό της και η μεγαλύτερη προτροπή αυτού του καλοκαιριού

Πανσέληνος Ιουλίου 2013 στον Υδροχόο: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος του δεύτερου μήνα του καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί στις 22/7 στις 9.15 το βράδυ ώρα Ελλάδας, στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και συγκεκριμένα στην πρώτη μοίρα του Υδροχόου.
Χαρακτηριστικά της Πανσελήνου είναι η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο, η σύνοδος του Άρη με το Δία και η έντονη επιρροή του Μεγάλου Τριγώνου μεταξύ Δία – Κρόνου – Ποσειδώνα με τη συμμετοχή του Άρη.
Επηρεάζει εντονότερα Υδροχόους, Λέοντες, Σκορπιούς και Ταύρους των πρώτων ημερών, καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις πρώτες μοίρες των ζωδίων αυτών.
Η Πανσέληνος αυτή μας βοηθά να απελευθερώσουμε συσσωρεύσεις που μόνο αν εκδηλωθούν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε καθαρά τη συνέχεια και να ξεφύγουμε από αρνητικές και ανθυγιεινές σκέψεις και ανησυχίες.
Η εκδήλωση είναι το κύριο χαρακτηριστικό της και η μεγαλύτερη προτροπή αυτού του καλοκαιριού. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και μάλιστα αριστοτεχνικό.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Εν μέσω καυτού καλοκαιριού καλείστε να συνειδητοποιήσετε πως η κοινωνικότητά σας δεν μπορεί να μοιάζει με ανταγωνιστικό παιχνίδι που μετράει πόντους υπέρ του ενός ή του άλλου.
Σας δίνεται η ευκαιρία να βουλώσετε τις τρύπες της συμπεριφοράς σας και να αφήσετε εγωισμούς στην άκρη, με σκοπό την επίλυση διαφορών με φίλους και γνωστούς. Κοιτάξτε μέσα σας με το φως αυτής της Πανσελήνου και παραδεχτείτε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας. Έχετε πολλά να δώσετε και είναι κρίμα να κάνετε εκπτώσεις προς λάθος κατευθύνσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αναστάτωση που σας προκαλεί αυτή η Πανσέληνος αφορά περισσότερο επαγγελματικά και συναισθηματικά θέματα. Αισθάνεστε πιεσμένοι ειδικά οι γεννημένοι των πρώτων ημερών, που αγωνιάτε για το επαγγελματικό σας μέλλον, αλλά και για την πορεία της σχέσης σας. Χαλαρώστε όσο μπορείτε και αξιολογείστε τις καταστάσεις με καθαρό μυαλό, δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες σας. Μια συνεργασία που επιθυμείτε να κάνετε ή υπάρχει ήδη, χρειάζεται πολλή σκέψη για να λειτουργήσει όπως την ονειρεύεστε. Μην βιάζεστε και μην αφήσετε αρνητικές σκέψεις να σας καταβάλλουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, πηγαίνοντας ένα ταξίδι που θα σας ανακουφίσει από τις εργασιακές έγνοιες. Η Πανσέληνος αυτή σας ωθεί να πετάξετε μακριά, να ανοίξετε νέους ορίζοντες, να σχεδιάσετε ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα, να διαβάσετε ένα βιβλίο με ξεχωριστό ενδιαφέρον, να ασχοληθείτε με τη διατροφή σας και την αποτοξίνωση του οργανισμού σας. Δώστε τροφή στο μυαλό και στο σώμα σας και απομακρύνετε κάθε ανθυγιεινή συνήθεια και στάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσπάθειά σας να ζωντανέψετε καταστάσεις και να επαναφέρετε πρόσωπα στη ζωή σας που ακόμα έχουν κάτι να πουν στην καρδιά σας, είναι έντονη σε αυτή την Πανσέληνο. Κυριεύεστε από αναμνήσεις και επιθυμίες, ενώ ο έρωτας και η σεξουαλική σας ζωή, μπαίνουν σε προτεραιότητα. Ρομαντικοί, δοτικοί και διαθέσιμοι, μπορείτε να απολαύσετε έντονες στιγμές, αρκεί να χαλιναγωγήσετε τις κυκλοθυμικές σας τάσεις. Ο Δίας είναι σύμμαχός σας και στις καλές και στις κακές επιλογές σας και διογκώνει όλες τις τάσεις σας. Προσέξτε τα οικονομικά και συναισθηματικά σας ανοίγματα, να γίνονται με σύνεση και εγκράτεια.

ΛΕΩΝ

Ανήσυχοι και προβληματισμένοι εμφανίζεστε σε αυτή την Πανσέληνο ειδικά οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες, για την πορεία μιας συνεργασίας αλλά και των οικογενειακών και προσωπικών σας σχέσεων. Πρόσωπα από το παρελθόν σκιρτούν κάποιες χορδές σας, αλλά δεν μπορείτε να τους χωρέσετε κάπου, χωρίς αμφιβολία και άγχος. Ακόμα όμως και τα υπάρχοντα είναι υπό αμφισβήτηση, η οποία γενικεύεται λόγω της ακόρεστης επιθυμίας σας που δεν μπορεί να εκπληρωθεί. Για να αισθανθείτε καλύτερα κατεβάστε τον πήχη των επιθυμιών και όταν τον πηδήξετε, μόνο τότε ανεβάστε τον ξανά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση σε ό, τι σας ξεκουράζει, σας διασκεδάζει και σας απομακρύνει από τελειομανείς επιδιώξεις μέσα στο καλοκαίρι. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να απολαύσει ανέμελες στιγμές χωρίς να τρέξετε ψυχαναγκαστικά να καθαρίσετε αμέσως το παγωτό στο ρούχο σας.
Επικοινωνήστε, εκφραστείτε, συζητήστε, ανταλλάξτε απόψεις γύρω από τις μέρες της Πανσελήνου, εκμεταλλευόμενοι την επινοητικότητα που σας διακρίνει. Η σωματική σας κατάσταση θα πρέπει να σας απασχολήσει, ειδικά αν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα υγείας.

ΖΥΓΟΣ

Η ευνοϊκή αυτή Πανσέληνος σας οδηγεί σε συνειδητοποιήσεις και προτίθεται να σας χαρίσει όμορφες στιγμές, μέσα από τις οποίες αναγεννιέστε και διαφοροποιήστε από τη μέχρι τώρα στάση σας. Κλείστε συναισθηματικούς λογαριασμούς του παρελθόντος, δηλώστε τις προθέσεις σας χωρίς φόβο και αναλάβετε την πρωτοβουλία να είστε οι κύριοι του εαυτού σας. Μην αφήνετε άλλους να αποφασίζουν για εσάς, χαρείτε τη ζωή και τον έρωτα και προσπαθήστε να φρενάρετε την τάση σας για οικονομικές και συναισθηματικές σπατάλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθάνεστε εγκλωβισμένοι και παρόλο το φως στον ουρανό, ειδικά οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες, βλέπετε μόνο τα σκοτάδια μέσα σας. Οι ανάγκες σας φουρτουνιάζουν σαν τη θάλασσα και απειλούν να σας πνίξουν αν δεν κολυμπήσετε με σταθερές και αποφασιστικές κινήσεις. Μια απογοήτευση από το οικογενειακό περιβάλλον, μια σύγκρουση με ένα δικό σας πρόσωπο, μια κουβέντα που σας απογοητεύει, είναι ικανά να σας ισοπεδώσουν. Το γεγονός πως είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι θα πρέπει να το μεταμορφώσετε σε δύναμη και θέληση, ώστε να βάλετε όρια στον εαυτό σας και στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε να απολαύσετε αυτή την Πανσέληνο συνειδητοποιώντας πως η υπερβολή, το κέφι και η τάση σας να αποφεύγετε τις δυσάρεστες καταστάσεις, θα πρέπει να αντικατασταθούν.
Δεν καλείστε να χάσετε τη ζωντάνια σας, αλλά επιβάλλεται να δείτε βαθύτερα και όχι να καλύπτετε με άμμο ότι δεν αρέσει στο διάβα σας. Ελάτε κοντά με άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σας και εκφράστε τις ανάγκες σας όχι σαν παιδιά που ζητάνε χάρη, αλλά σαν ώριμοι ενήλικες που είναι διατεθειμένοι να ακούσουν και τους άλλους. Με αυτή την επιλογή, η χαρά σας θα είναι μεγαλύτερη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφήστε χώρο στα οικονομικά σας ζητήματα να εξελιχθούν και μην πιέζετε καταστάσεις με το φόβο της απώλειας και το άγχος της μη επάρκειας. Πείτε ναι στις προτάσεις των φίλων και του κοινωνικού σας περίγυρου για διακοπές με μια φιλοξενία και σκεφτείτε πόσοι θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση σας. Διώξτε για λίγο την ανησυχία που σας διακατέχει, μαζί με το συστολικό χειμωνιάτικο ύφος σας. Ενδώστε στις προτροπές και στις προκλήσεις και σκεφτείτε αισιόδοξα κοιτάζοντας κατάματα τον Δία απέναντί σας, ο οποίος θα φροντίσει να ενεργήσει σύμφωνα με τις διαταγές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας αποτελεί ένα βάρος ειδικά για τους γεννημένους των πρώτων ημερών, εφόσον καλείστε να αντιμετωπίσετε κάποιες αναποδιές, παρεξηγήσεις και ασυμφωνίες, που σας κουράζουν. Επιπλέον η επαγγελματική σας έγνοια σας συνοδεύει σαν την οδοντόβουρτσα στη βαλίτσα σας, δηλαδή απαραίτητα. Είστε στριμωγμένοι ενώ θα θέλατε να κουνιέστε σε μια αιώρα, αλλά και αυτό να έχετε πετύχει, κάτι σας ζορίζει ψυχολογικά. Δεν έχετε κλείσει οριστικά παλιούς λογαριασμούς, αλλά προς το παρόν αφεθείτε στη χαλάρωση φτιάχνοντας όμως τις λίστες σας για αργότερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Καθώς κοιτάτε στον ουρανό αυτή την Πανσέληνο, φροντίστε να είστε όσο πιο ρεαλιστικοί μπορείτε και μην αφήσετε άλλο τη φαντασία σας να σας ταξιδεύει. Η ανάγκη σας είναι να απομονωθείτε, αλλά θα πρέπει να παραμείνετε στην πραγματικότητα, αναζητώντας υγιείς επιλογές σε όλα τα επίπεδα. Κλείστε τα αυτιά σε ίντριγκες και παρασκήνια και τα μάτια σε μυστικούς έρωτες που έχετε πληρώσει ακριβά. Υποσχεθείτε στον εαυτό σας χαλάρωση ψυχική και σωματική και πάνω από όλα υπέρβαση, που θα σας κάνει να νιώσετε ικανοποίηση και χαρά.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved