Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Ιουνίου

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 8 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου

Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Ιουνίου

Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας το έτος όπως και ο μήνας για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου γίνεται στις 8/6, 18:55 ώρα Ελλάδας.

Ιούνιος 2013

Ποντικός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η πρακτική πλευρά της φύσης σας συνεχώς αμφισβητείται από την άλλη σας, αυτήν που υποκύπτει στην ευχαρίστηση ή τις φαντασιώσεις της ζωής. Όσο σημαντικές κι αν είναι οι τελευταίες, όμως, στο παρελθόν το είχατε παρακάνει και πιθανόν το πρακτικό σας πνεύμα να το ξεχάσατε. Η εξισορρόπηση αυτών των δύο όμως είναι ιδιαίτερα σημαντική, προκειμένου να είστε σε θέση να απολαύσετε μια πιο μόνιμη σχέση. Επίσης, αν συζητάτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας, σας δίνεται η δυνατότητα όχι μόνο για ανταλλαγή απόψεων με τον αγαπημένο σας αλλά και να ανακαλύψετε ότι, μαζί θα είστε σε θέση να χαρείτε περισσότερα πράγματα.

ΤΥΧΗ: Μπορείτε να ευχαριστήσετε κάποια άτομα που σας συμβουλεύουν να προγραμματίζετε σε βάθος χρονου και να τους καθησυχάσετε ότι θα κάνετε ό, τι νομίζετε καλύτερο για τον εαυτό σας. Με αυτό τον τρόπο, αν τα πράγματα δεν προχωρήσουν σύμφωνα με τα σχέδιά σας, τουλάχιστον δεν θα κατηγορήσετε κανέναν. Ομοίως, αν επιτύχετε, ξέρετε ότι θα έχετε πάρει τις σωστές αποφάσεις. Έτσι κι αλλιώς εσείς προτιμάτε να οργανώνετε τα πράγματα με βάση το αν λειτούργησαν στο παρελθόν κι όχι τον μακροχρόνιο σχεδιασμό που μπορεί για άλλους να θεωρείται αρετή αλλά εσείς να τον δοκιμάσατε και να σας βγήκε χρήσιμος και ωφέλιμος μόνο σε κάποιες περιπτώσεις.

OIKONOMIKA: Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα θελήσετε να υποστηρίξετε υλικά κάποιο άτομο, χωρίς όμως να θέσετε σε κίνδυνο τα οικονομικά σας συμφέροντα. Ωστόσο, προτού πείτε ή κάνετε πράγματα, ρωτήστε το εν λόγω άτομο πως αισθάνεται για όλα αυτά. Θα μπορούσε μεν να ανησυχεί αλλά είναι εξίσου πιθανό να έχει ήδη συνειδητοποιήσει τις αλλαγές που επρόκειτο να γίνουν και να είναι προετοιμασμένο. Μην βιάσετε καμία κατάσταση και συνεχίστε να διερευνάτε πιθανούς εναλλακτικούς τρόπους ή μεθόδους για να έρθουν όλα πιο ομαλά.

Βούβαλος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν είστε καθόλου στενόμυαλοι σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις σας, ωστόσο, πρόσφατα, μπορεί να απορρίψατε ορισμένες ιδέες, προτάσεις ή συζήτηση χωρίς πολλή σκέψη. Αυτό έγινε είτε γιατί αντιμετωπίσατε θέματα που σας φάνηκαν παρόμοια με κάποια που είχατε ζήσει στο μακρινό παρελθόν σας ή εξαιτίας του ότι δεν κρατήθηκε κάποια υπόσχεση από την πλευρά του άλλου, αλλά αυτό που βιώνετε τώρα είναι διαφορετικό. Αν και προσποιείστε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που να έμεινε άλυτο, τα γεγονότα σας διαψεύδουν και σας αναγκάζουν να το δείτε κατάματα.

ΤΥΧΗ: Είναι πιθανόν ένα άτομο να είναι άδικο απέναντί σας ή να συμπεριφέρεται άσχημα σε κάποιον που ενδιαφέρεστε πολύ κι αυτό σας ωθεί πρώτα να ενεργήσετε και μετά να σκεφτείτε τις πράξεις σας. Παρόλα αυτά, θα ήταν καλύτερο τουλάχιστον να ρωτήσετε αρχικά τι κρύβεται πίσω από τις ενέργειές του. Ό, τι μάθετε θα μπορούσε να εξηγήσει τελικά τα πράγματα, ώστε να αποφύγετε τα περιττά δράματα ή το να εκτεθείτε. Μερικές φορές το να ζητάει κάποιος συγγνώμη είναι δύσκολο ή αναπόφευκτο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να προσπαθήσετε να αντιδράσετε ήρεμα ή να είστε πιο ανεκτικοί στην αντιμετώπιση προσωπικών ή άλλων καταστάσεων.

OIKONOMIKA: Εφόσον δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να αποφύγετε την επιρροή των αιφνίδιων γεγονότων που αναδιαμορφώνουν τις συνθήκες της ζωής ή της καριέρας σας, εκμεταλλευτείτε το χρόνο για να τα διερευνήσετε περαιτέρω, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Μόλις το κάνετε, θα διαπιστώσετε ότι αν και προκαλείται αναστάτωση, υπάρχουν αρκετές ωφέλιμες ευκαιρίες και δυνατότητες. Επιπλέον, μπορείτε ανεμπόδιστα να κάνετε οικονομικά σχέδια ή επενδύσεις.

Τίγρης

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να συζητήσετε ορισμένα κρίσιμα ζητήματα με το σύντροφό σας. Όμως ενώ πιστεύετε ότι θα ήταν καλό για την ώρα να τα αφήσετε όπως έχουν, θα αναγκαστείτε να τα διαχειριστείτε προς το τέλος του μήνα. Εκμεταλλευτείτε το πλεονέκτημα της έκπληξης και της σωστής χρονικής στιγμής, αφού σας παρέχει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με την κατάσταση γρήγορα και αποφασιστικά. Σίγουρα, αυτό δε σημαίνει ότι θα τα ξεπεράσετε οριστικά αλλά η στάση σας θα κεντρίσει την προσοχή του αγαπημένου σας, που θα σας αντιμετωπίσει θετικότερα και θα κερδίσετε το σεβασμό του.

ΤΥΧΗ: Είτε δεχτείτε την προσφορά και τη βοήθεια από ορισμένα άτομα είτε την αρνηθείτε από κάποια άλλα είναι δική σας προσωπική επιλογή. Να θυμάστε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, διάφορα σημαντικά γεγονότα, απλά δεν μπορείτε να τα αποφύγετε. Αυτές οι αλλαγές αναδιαμορφώνουν τον κόσμο γύρω σας και την κοινωνία σε κάποιο βαθμό και ως εκ τούτου, θα επηρεάσουν στοιχεία του τρόπου ζωής σας. Ορισμένα άτομα δεν μπορούν να πάρουν ακόμη και απλές αποφάσεις χωρίς να εξερευνήσουν όλες τις επιλογές ενώ εσείς συγκεντρώνετε τα γεγονότα και τα αναμειγνύετε με την ισχυρή διαίσθησή σας. Αυτό σας έβγαινε πάντα, αυτό κάντε και τώρα, ακόμη και αν οι άλλοι αρνούνται να το καταλάβουν.

ΟIKONOMIKA: Δεν είστε από τα άτομα που παραπονιόνται ότι κανείς δεν τους δίνει μια οικονομική βοήθεια και προσπαθείτε να λύσετε μόνοι σας τα προβλήματα ή να είστε αυτάρκεις. Ωστόσο, αυτό που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε, όχι μόνο απαιτεί ομαδική εργασία, αλλά και θα πρέπει να βασιστείτε σε ορισμένα άτομα εξαιτίας της εμπειρίας τους. Ως εκ τούτου, η υποστήριξή τους είναι απαραίτητη και θα εκτιμήσετε σίγουρα την προσπάθειά τους με διάφορους τρόπους. Προφανώς, όταν η κατάσταση το επιτρέψει, δε θα πρέπει να ξεχάσετε να τους ευχαριστήσετε για την προσπάθεια και την καλοσύνη τους με διάφορους τρόπους.

Λαγός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Πρόσφατα, βρεθήκατε στη θέση να μιλήσετε ή να συζητήσετε ορισμένα περίπλοκα ζητήματα με το σύντροφό σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι καταναλώσατε πάρα πολύ χρόνο, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι μπορέσατε να διευθετήσετε κάποια θέματα και να τερματίσετε κάποια επίμονα προβλήματα ή παρεξηγήσεις. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, προσέξτε μήπως ξαφνικές αλλαγές σας βάλουν σε διαδικασία να επανεξετάσετε ή να επαναξιολογήσετε τα πράγματα. Εάν δεν αποκτήσετε την απαιτούμενη ευελιξία, τότε να είστε προετοιμασμένοι για μια θυελλώδη αντιπαράθεση και το αποτέλεσμα δεν θα είναι ιδανικό.

ΤΥΧΗ: Αν αντιληφθείτε ότι μπαίνετε σε φάση να αιτιολογήσετε ορισμένα σχέδια ή ακόμα και συμμαχίες με φίλους, στενούς συνεργάτες ή μέλη της οικογένειας, ίσως πρέπει να σκεφτείτε διπλά την κατάσταση ή να επιτρέψετε στον εαυτό σας να την εξετάσει πιο προσεκτικά. Στο μεταξύ μπορεί να περάσει από το μυαλό σας ότι το προβλήματα που σας παρουσιάστηκε είναι αρκετά απλό, ωστόσο να είστε προετοιμασμένοι γιατί το πραγματικό ζήτημα έχει βαθύτερες ρίζες από ό,τι νομίζετε. Αν τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο, τότε ίσως έχει έρθει η ώρα να πείτε αντίο σε αυτούς που τελικά δεν συμφωνούν μαζί σας.

OIKONOMIKA: Έχετε κάποιες σημαντικές οικονομικές αποφάσεις να πάρετε ή να ανακοινώσετε. Ενώ οι περισσότερες είναι ξεκάθαρες υπάρχουν μία ή δύο που ακόμα σας προβληματίζουν και είστε διατεθειμένοι να τις αναβάλετε όσο μπορείτε. Να μην παρατείνετε τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, ιδιαίτερα αν θέλετε τα πράγματα να διευθετηθούν το συντομότερο δυνατόν. Η σωστή τακτική παίζει σημαντικό ρόλο και αφού έχετε το πάνω χέρι, θα μπορούσατε να ωθήσετε ή να χειριστείτε την κατάσταση προς όφελός σας. Στους άλλους μπορεί να μην αρέσει, αλλά μερικές φορές η μόνη σας λύση είναι να βάζετε το συμφέρον σας ως νούμερο ένα προτεραιότητα.

Δράκος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μην σπαταλάτε το χρόνο σας, προσπαθώντας να κερδίσετε ένα άτομο που δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει το χαρακτήρα ή τον τρόπο σκέψης του. Παρότι είναι προφανές σε σας ότι θα πρέπει σύντομα να κάνει κάποιες αλλαγές, αφήστε την τύχη να αναλάβει αυτήν την δουλειά. Εσείς μην πείτε τίποτα για την ώρα και, αν είναι δυνατόν, παρατηρήστε από τα παρασκήνια, ώστε να είστε έτοιμοι να συζητήσετε, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ωστόσο, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να τερματίσετε αυτήν την σχέση, σκεφτόμενοι κατά πόσο αξίζει να αγωνίζεστε γι' αυτό το συγκεκριμένο άτομο, αφού οι συνθήκες έχουν αλλάξει έτσι κι αλλιώς.

ΤΥΧΗ: Η έννοια του "κατά συνθήκη ψεύδους" είναι κοινή και πολλοί συμφωνούν ότι είναι προτιμότερο να ειπωθεί ένα ψέμα παρά να επιμείνουμε σε γεγονότα που θα μπορούσαν να ταράξουν τα αισθήματα του άλλου ή ακόμη και να τον πληγώσουν, αφήνοντάς του μόνιμο σημάδι. Ίσως αισθάνεστε ότι αυτός είναι ο καταλληλότερος τρόπος αλλά παρόλα αυτά, θα πρέπει είτε να αναιρέσετε ορισμένα δικά σας παρελθοντικά ψέματα είτε θα αναγκαστείτε να μην υιοθετήσετε αυτήν την προσέγγιση. Αν γίνει αυτό, τότε να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε σοβαρά το ζητήματα που θα τεθεί σχετικά με το ποιός είναι αξιόπιστος και ποιός όχι. Το να βρεθείτε στη μέση και να πρέπει να επιλέξετε μεταξύ δύο πλευρών θα είναι ένα επίπονο δίλημμα.

OIKONOMIKA: Είναι καιρός να ασχοληθείτε με ζωτικής σημασίας, αλλά κουραστικά, πρακτικά ή οικονομικά θέματα. Ίσως ελπίζατε ότι θα λύνονταν με κάποιο τρόπο από μόνα τους ή θα τα αναβάλατε ωσότου βρείτε έναν έξυπνο τρόπο να τα αντιμετωπίσετε. Αλλά τα πράγματα έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που δεν έχετε καμία επιλογή πέρα από την διευθέτησή τους. Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα δύσκολο άτομο ή μια ομάδα που μέχρι πρότινος σας ήταν αδύνατο κι όσο παράξενο και αν σας φαίνεται, μπορεί και να συμφωνήσετε μαζί τους. Αυτό επιτρέπει σε όλους τους εμπλεκόμενους να επανεξετάσουν τις απόψεις τους και ξεκινήσουν από την αρχή, ίσως με ένα πιο ρεαλιστικό τρόπο, την αντιμετώπιση των πραγμάτων.

Φίδι

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μερικές φορές οι διαφωνίες με το σύντροφο δεν σημαίνουν κάτι παραπάνω, προς το παρόν, όμως, ερευνήστε τη ρίζα τους και ρωτήστε και την άποψη του άλλου. Αν και αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα, αυτά που θα ακούσετε θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε την προοπτική σας και θα αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα για ορισμένες αλλαγές. Τελικά, θα αντιληφτείτε ότι και οι δύο πρέπει να κινηθείτε προς την κατεύθυνση της συγχώρεσης, αφού και δύο έχετε κάνει κάποια λάθη κι όσο πιο σύντομα γίνει τόσο το καλύτερο για τη σχέση σας.

ΤΥΧΗ: Εάν εξακολουθείτε να δίνετε τη μάχη σας, εξαιτίας πρόσφατων γεγονότων που απειλούν κατά κάποιο τρόπο την οικογενειακή ή επαγγελματική σας ζωή, κάντε μια παύση και σκεφτείτε λίγο παραπάνω τα πράγματα. Αυτό που φαίνεται μικρό ή και ασήμαντο πιθανόν να προκαλέσει αλλαγές που είναι απότομες κι ίσως αμφισβητούν τα συναισθήματα ή τον έλεγχο σας. Ακόμα κι δε σας αρέσει, θα κάνετε σημαντικές ανακατατάξεις στην εργασία ή τον τρόπο ζωής σας, που θα αξίζουν τον κόπο, αν και θα είναι κάπως δραματικές. Κάποιες απ' αυτές ίσως τις υποψιαζόσασταν αρκετό καιρό, ορισμένοι, δε, από πέρυσι. Μετά από πολλές στροφές και στάσεις, θα σας συναντήσουν και μάλιστα τελείως αναπάντεχα.

OIKONOMIKA: Όχι πολύ καιρό πριν, είχατε βάλει κάτω κάποια σχέδιά σας με κάποιο φίλο ή συνάδελφο σας αλλά δεν είχατε δώσει και πολύ μεγάλη σημασία, αφού αυτό κάνετε τον περισσότερο καιρό. Αν και τα σχέδια δεν έχουν οριστικοποιηθεί, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να περιμένετε έως ότου όλα να πάρουν τη θέση που τους αρμόζει. Οι αλλαγές που έρχονται είναι πιθανόν να είναι συχνές, πράγμα που σημαίνει ότι τα πράγματα δεν θα μπορούν να διευθετηθούν για κάποιο χρονικό διάστημα. Αλλά έχετε φθάσει ήδη σε ένα σημείο καμπής και αυτό αξίζει να το γιορτάσετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Άλογο

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ίσως μία από τις μεγαλύτερες αρετές σας είναι να διαχειρίζεστε δύσκολα θέματα σχέσεων, μη συζητώντας τα έως ότου το κλίμα βελτιωθεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε ακόμα και τα πιο δυσάρεστα θέματα εν τη γενέσει τους. Αυτό που θα έρθει στο φως ως αποτέλεσμα των συζητήσεών σας θα αποκαλύψει αξιόλογες λύσεις ακόμα και για το πιο απογοητευτικό ή το πιο έντομο δίλημμα. Το να σέβεστε τις επιθυμίες του συντρόφου, ακόμα κι αν είστε αντίθετοι, αντανακλάται έμμεσα και στην προσωπική σας σχέση. Δεν μπορείτε να το συνειδητοποιήσετε εσείς αλλά ο άλλος θα το αντιληφθεί κι αυτό θα μπορούσε να είναι το κλαδί ελιάς για κάθε διαφωνία.

ΤΥΧΗ: Ορισμένα μάλλον ανασφαλή άτομα αποζητούν τη δική σας διαβεβαίωση, όμως προσέξτε τι λέτε. Είναι πολύ επικίνδυνο να υποσχεθείτε ότι θα είστε πάντα στο πλευρό τους και τα πράγματα θα παραμείνουν ως είχαν γιατί οι αλλαγές που αντιμετωπίζουν είναι εξίσου δραματικές με αυτές που κι εσείς βρίσκεστε αντιμέτωποι. Σκεφτείτε δύο φορές πριν προσπαθήσετε να κάνετε σχέδια που θα αναποδογυρίσουν. Μην επιμένετε να τα διατηρήσετε γιατί οι αλλαγές τα καθιστούν μη ρεαλιστικά κι αν τα καταφέρετε, θα είναι για πολύ λίγο.

OIKONOMIKA: Το σημαντικότερο ερώτημα δεν είναι το τι επιδιώκετε αλλά το πώς θα ξεπεράσετε τα υπάρχοντα εμπόδια και τις αλλαγές που δημιουργούν μια σύγχυση και καθυστερήσεις. Κάθε μια σας προσφέρει την ευκαιρία να επανεξετάσετε συγκεκριμένους οικονομικούς στόχους και τον τρόπο επίτευξής τους, χωρίς να υποστείτε περιττή απώλεια ή πρόσθετα βάρη. Να θυμάστε ότι η παράκαμψη κάποιων εμποδίων μπορεί να είναι μια επιλογή, αλλά δεν σημαίνει κατ 'ανάγκην ότι θα επιτύχετε ό, τι ελπίζετε.

Πρόβατο

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ακόμα κι αν σας φαίνεται απίθανο, πολλές από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε σας προσφέρουν πραγματικά την ευκαιρία να φτάσετε στο βάθος κάποιων ανησυχητικών καταστάσεων. Να είστε έτοιμοι να διαθέσετε περισσότερο χρόνο και υπομονή για να καταλήξετε σε μια συνεννόηση στη σχέση σας. Ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να σας αποθαρρύνουν και δεν μπορείτε να καταλάβετε το γιατί, αλλά μόλις τα πλήρη στοιχεία έρθουν στο φως, θα αλλάξει ουσιαστικά η άποψή σας για τα εν λόγω άτομα.

ΤΥΧΗ: Είναι πολύ σπάνιο στη ζωή σας να διαφωνείτε σε ιδέες ή προτάσεις σας με εκείνους που ζείτε ή συνεργάζεστε. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, οι συγκρούσεις είναι πιο συχνές και μερικές φορές έντονες. Αν και φαίνεται ανησυχητικό, είναι προς το συμφέρον σας, δεδομένου ότι θα σας ζητηθεί να ξεμπερδέψετε αυτή τη σύγχυση πριν τα προβλήματα γίνουν χειρότερα. Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε δεν επηρεάζουν μόνο τη ζωής σας αλλά ίσως να διαταράξουν και άλλους αλλά δεν είναι τόσο πιεστικές όσο φαίνονται. Όσο κι αν θέλετε να τις αγνοήσετε, αποφύγετέ το και συνεχίστε να συζητάτε. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

OIKONOMIKA: Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να σκέφτεστε και το να ενεργείτε γρήγορα, το οποίο εσείς κάνετε από τη φύση σας και τελείως αυθόρμητα. Αυτό σημαίνει ότι συμμετάσχετε σε συμμαχίες, ιδέες ή προσφορές που είναι συναρπαστικές, αλλά θα μπορούσαν να έχουν κάποιο κόστος ή να είναι δύσκολο να διαχωρίσετε τον εαυτό σας. Εξερευνήστε τα όλα σε βάθος, όχι μόνο για να μάθετε τι δυνατότητες υπάρχουν αλλά και για να αποφύγετε ορισμένες δυσκολίες. Αυτό που θα μάθετε για τον εαυτό σας θα έχει μακροπρόθεσμα μεγαλύτερη σημασία.

Πίθηκος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Συχνά είστε οι πρώτοι που θα ενθαρρύνετε τον αγαπημένο σας να αφήσει πίσω του το παρελθόν, είτε πρόκειται για κακές συνήθειες ή αρνητικές καταστάσεις. Ωστόσο, ενώ τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να κάνετε και εσείς το ίδιο, δεν είστε και τόσο ενθουσιώδεις. Στην πραγματικότητα, είστε προσκολλημένοι σε κάποια άσχημη στιγμή και αυτό αποτελεί έκπληξη τόσο για σας όσο και για το σύντροφο. Δεν είναι ό, τι καλύτερο να ζείτε αυτό που έχει βιώσει ο άλλος και ίσως μετά από μια τέτοια προσωπική εμπειρία, να αλλάξετε τις απόψεις σας σχετικά με την ενθάρρυνσή του στο μέλλον.

ΤΥΧΗ: Συνήθως υπερηφανεύεστε για την ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε γρήγορα σύνθετα θέματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αυτό με το οποίο έχετε να κάνετε είναι τόσο πολύπλοκο που είναι καλύτερα να το δείτε αμέσως και επιμελώς. Όσο δελεαστικό και αν είναι να βρείτε μια ταχύτερη ή συντομότερη διαδρομή, μην το κάνετε γιατί θα προκαλέσετε προβλήματα στο μέλλον. Ίσως αποκτήσετε κάποια πλεονεκτήματα αρχικά, αλλά στην πάροδο του χρόνου οι αρνητικές επιπτώσεις θα μπορούσαν να επηρεάσουν όχι μόνο εσάς αλλά και αυτούς με τους οποίους συνδέεστε. Προφανώς θα πρέπει να αποφύγετε τις επιπτώσεις, σταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά πριν κάνετε οτιδήποτε.

OIKONOMIKA: Δεν θεωρείτε τον εαυτό σας συναισθηματικό, αλλά οι συνθήκες σας αποκαλύπτουν ότι ορισμένες καταστάσεις που αφορούν στα οικονομικά σας δεν μπορούν να συνεχίσουν ως έχουν και δε σας πάει η καρδιά να μην παλέψετε για να σώσετε την παρτίδα. Το θέμα όμως βρίσκετε περισσότερο στο ποιός είναι υπεύθυνος για τι, τα πρακτικά θέματα ή η ανάγκη να γίνουν αλλαγές και όχι το αν η συγκεκριμένη κατάσταση ή άλλες μπορούν να συνεχιστούν και στο μέλλον. Εστιάστε σε αυτά τα θέματα για να τα βελτιώσετε και θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολα θα ξεκαθαριστεί η κατάσταση.

Πετεινός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Πριν λίγο καιρό αγωνιζόσασταν να επαναφέρετε τη σταθερότητα σε μια έντονη φάση που περνούσατε με τον αγαπημένο σας. Τότε συνειδητοποιήσατε ότι η προθυμία σας να υιοθετήσετε κάποιες αλλαγές θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Γιατί να μην εφαρμόσετε την ίδια φιλοσοφία σε ό, τι αντιμετωπίζετε τώρα, κι αντί να μάχεστε τις αλλαγές, απλώς να προσπαθήστε να τις αγκαλιάσετε; Μπορεί να μην λειτουργήσουν με την πρώτη φορά αλλά με αποφασιστικότητα, αφοσίωση, και υπομονή, τελικά θα γίνει και θα σκλαβώσετε τον αγαπημένο σας. Στη συνέχεια, δώστε του σοκολατάκια ή άλλα δωράκια και θα δείτε τη διαφορά.

ΤΥΧΗ: Ενώ η λέξη «τύχη» μπορεί να είναι πολύ σημαντική για σας, τα γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα μπορεί να σας δείχνουν το εντελώς αντίθετο, εκτός αν είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε ό, τι έρχεται το δρόμο σας, διαφορετικά θα αρνηθείτε κάτι πολύ όμορφο για τη ζωή σας. Όσο χαζό κι αν φαίνεται πείτε «ναι» σε ό, τι εμφανίζεται και μετά ρωτήστε το τι και πως. Θα εκπλαγείτε από τις ιδέες και τις προσφορές που θα εμφανιστούν μπροστά σας. Απλά μην μπερδευτείτε, πάρτε το χρόνο σας και επιλέξτε αυτά που είναι μέσα στις δυνατότητές σας.

OIKONOMIKA: Συνήθως, όταν κάποιο μέλος της οικογένειας ή ο αγαπημένος σας ή ακόμα και ένας συνάδελφός σας αγωνίζεται να τα καταφέρει στα οικονομικά του, κάνετε ό, τι μπορείτε για να βοηθήσετε. Αλλά τώρα όχι μόνο το θεωρείτε ασύνετο, αλλά νιώθετε ότι ορισμένες από τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουν είναι προσωπικό τους θέμα και πρέπει να το λύσουν οι ίδιοι. Αγνοήστε τα αισθήματα ενοχής και αφήστε τους να κάνουν ό, τι νομίζουν, χωρίς να παρέμβετε. Όσο περισσότερο προσπαθήσετε να βοηθήσετε τόσο λιγότερο θα μάθουν να στέκονται στα πόδια τους και δε θα μπορούν να φροντίσουν τον εαυτό τους στο μέλλον.

Σκύλος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ακόμα κι αν θέλετε να παρέμβετε και να εκτονώσετε κάποιο ζήτημα ενός αγαπημένου σας προσώπου, μην το κάνετε γιατί θα το μετανιώσετε αργότερα. Κι αυτό γιατί, όσο απλή κι αν φαίνεται η κατάσταση, είτε πάει πολύ πίσω στο παρελθόν είτε είναι πιο περίπλοκη από ό, τι έχετε συνειδητοποιήσει. Ως εκ τούτου, μείνετε εντελώς μακριά κι αποφύγετε να τη συζητήσετε με κάποιον άλλον. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πότε και τι πρέπει να πείτε. Παρατηρήστε από κοντινή απόσταση τις εξελίξεις μέχρι να ζητηθεί η γνώμη σας.

ΤΥΧΗ: Θέλετε να αξιολογήσετε τις πρόσφατες αλλαγές αλλά νοιάζεστε και για τη σταθερότητα του παρόντος, ξέρετε όμως πολύ καλά ότι επωφεληθήκατε από τις εξελίξεις αυτές. Γνωρίζοντάς το, θα επικεντρωθείτε στη διερεύνηση οποιουδήποτε έρχεται στο δρόμο σας, συμπεριλαμβανομένων τυχόν εκπλήξεων και ανατροπών. Αν είναι δυνατόν, κρατήστε ορισμένα σχέδια για αργότερα. Αν και αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη φύση σας, θα κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη.

OIKONOMIKA: Αφού διατηρήσατε μία οικονομική συμφωνία για μεγάλο χρονικό διάστημα, αρχίζετε και αμφισβητείτε την ορθότητά της και αναρωτιέστε, αν ενδιαφέρεται γι' αυτήν και κάποιος άλλος εκτός από σας. Συνήθως εσείς αντιδράτε πρώτοι στα ερεθίσματα και στη συνέχεια ψάχνετε και τους άλλους. Ωστόσο, τα πράγματα κινούνται γρήγορα και καλό θα ήταν να συζητήσετε το θέμα σας αμέσως, πριν η κατάσταση ξεφύγει σε άγνωστες κατευθύνσεις. Προφανώς πρέπει να προασπίσετε τα δικά σας συμφέροντα γι' αυτό έχετε κάθε δικαίωμα να γνωρίζετε τι θα γίνει, αφού αν κάτι πάει στραβά, εσείς θα βιώσετε την απώλεια.

Χοίρος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αρχικά, είναι απίθανο να μείνετε ευχαριστημένοι από κάποια γεγονότα ή από τις κινήσεις ενός ατόμου που έρχεται και αναστατώνει τη ζωής σας. Όσο περιττό ή ενοχλητικό κι αν σας φαίνεται, ο κόσμος σας αλλάζει με ταχείς ρυθμούς και αυτά είναι μόνο κάποια περαστικά φαινόμενα και όχι καθεστώς. Έτσι, αντί να παραμένετε θεατές, σπάστε τη ρουτίνα και αρχίστε την διερεύνηση. Όσο περισσότερο ψάχνετε, τόσο πιο γρήγορα θα καταλάβετε πώς θα ανακτήσετε τον έλεγχο της προσωπικής σας ζωής.

ΤΥΧΗ: Ξεκινάτε το μήνα σας με διάφορες συζητήσεις που αφορούν σε πρακτικά ζητήματα, επιχειρήσεις, οικονομικά ή μακροπρόθεσμους στόχους. Ενώ μερικά θα είναι εύκολο να τα επιλύσετε μέχρι το τέλος του μήνα, άλλα εξελίσσονται συνεχώς και σχετίζονται με μεγαλόπνοα, αν όχι συναρπαστικά σχέδια. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει επανεξέταση ή ίσως εγκατάλειψη μιας υπάρχουσας κατάστασης, αξίζει να τα διερευνήσετε. Αυτό που φαίνεται σαν κάτι μακρινό τώρα, θα μπορούσε να μετατραπεί σύντομα σε κομμάτι της ζωής σας.

OIKONOMIKA: Ο προγραμματισμός μπορεί να είναι μια αρετή, αλλά εσείς τον βρίσκετε περιοριστικό. Όλος ο κόσμος, εκτός από σας, βιώνει ανησυχητικές καταστάσει γι' αυτό συμμαζέψτε το μυαλό σας και στη συνέχεια διερευνήστε τις επιλογές που εμφανίζονται μπροστά σας. Όσο κι αν φαίνονται συναρπαστικές, αποφύγετε να δεσμευτείτε, αφού αυτό που σας φαίνεται καλό τώρα, θα γίνει καλύτερο την προσεχή περίοδο. Εφ 'όσον ξέρετε πώς να παίξετε τα χαρτιά σας σωστά, θα είναι είστε πιο κοντά στη νίκη.

Διαβάστε επίσης:

-Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

-Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved