Οι χρησμοί του Ιουνίου για την Ελλάδα

Τι μέλλει γενέσθαι το μήνα Ιουνίου για την Ελλάδα;

Οι χρησμοί του Ιουνίου για την Ελλάδα

Καλό μήνα σε όλους τους αναγνώστες της στήλης!

Φτάσαμε στον 6ο μήνα, τον Ιούνιο, του «σωτήριου» έτους 2013. Τα μέτρα, οι μειωμένοι μισθοί, η ένδεια και τις συνέπειες όλων αυτών η κοινωνία τα νιώθει στο πετσί της αλλά για την κυβέρνηση όλα βαίνουν καλώς (το λέει και ο καλύτερος μαθητής, η Γερμανία). Τι κι αν τα βασικά αγαθά έχουν πάρει την πάνω βόλτα και τρώμε και δίνουμε τα λεφτά μας για τα προϊόντα αυτών που μας φωνάζουν PIGS; Η κυβέρνηση λειτουργεί με επιλεκτική ευαισθησία και αν δεν πάει κάτι καλά τότε... επιστράτευση!

Όπως είχαμε γράψει το κόμμα της Χρυσής Αυγής θα έπρεπε να προσέχει τη λάσπη. Ο βουλευτής της κ. Ηλιόπουλος προσφώνησε τον Αλέξη Τσίπρα, Mr Alexis και τον κατηγόρησε ότι κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Αυτό ήταν αιτία για ενεργοποίηση του άρθρου 80 και να αποβληθεί από τα βουλευτικά έδρανα. Ο κ. Δραγασάκης μάλλον έδειξε πανικοβλημένος. Να θυμίσω πως το 2003 ο Γ. Καρατζαφέρης είχε αποκαλέσει τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ κλέφτες, ενώ ο Κώστας Καραμανλής είχε αποκαλέσει τον Κώστα Σημίτη ως αρχιερέα της διαπλοκής και κανένας δεν αποβλήθηκε. Ο πατέρας του νυν κυβερνητικού εκπρόσωπου, κ. Κεδίκογλου είχε χειροδικήσει στον βουλευτική κ. Κόρακα αλλά και πάλι δεν άνοιξε μύτη. Μάλλον διαφήμιση θέλουν να της κάνουν...

Το νομοσχέδιο για τη ρατσιστική βία ουσιαστικά είναι ένα επιπλέον όπλο στην φαρέτρα των λαθρολάγνων που θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα τυχόν θα λύσει. Η τιμωρία της βίας, όπως πρέπει, ήδη προβλέπεται από τον ποινικό κώδικα και επισύρονται ποινές τόσο φυλάκισης όσο και κάθειρξης. Ωστόσο, πλέον, όποιος δεν θα θεωρεί τη λαθρομετανάστευση αυτονόητη, θετική και αναγκαία όπως τη θέλουν οι ξένοι για την Ελλάδα αλλά όχι για τη χώρα τους, θα τιμωρείται. Φτάνει να σας πως ότι Σύριος μετανάστης που πρόσφατα έγινε ιθαγενής Έλληνας και πήρε ελληνική ταυτότητα και μάλιστα του έχει έρθει και χαρτί για να πάει στρατό σε συζήτηση που είχαμε μου είπε «εγώ ζήτησα υπηκοότητα, το υπουργείο επέμενε για ιθαγένεια»! Γιατί;

Ο πρωθυπουργός πήγε Κίνα, προκειμένου να προσελκύσει επενδυτές και να έρθουν να αγοράσουν σταθμούς, λιμάνια και αεροδρόμια αλλά έναντι ποιου αντιτίμου και με ποιες αποδοχές για τους εργαζομένους; Διότι αν λάβει κανείς τις συνθήκες εργασίας και τους μισθούς στην Κίνα τότε μιλάμε για μεγάλη πείνα. Μέσα σε όλα αυτά το πυροτέχνημα των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων έληξε άδοξα αφού Α. Μέρκελ και Β. Σόιμπλε είπαν ένα τεράστιο «Nein» στην ελληνική κυβέρνηση. Δεν αποκλείεται να μας είπαν «ξεχάστε το και μείς θα σας δώσουμε άδεια να κατεβάσετε το φόρο μαζικής εστίασης». Οι Τούρκοι προωθούν σχέδιο ΑΝΑΝ 2 τώρα που η Κύπρος μπήκε σε μνημόνιο και έχει πρόεδρο τον κ. Αναστασιάδη που ήταν υπέρμαχος του σχεδίου ΑΝΑΝ 1.

Σε κομματικό επίπεδο η Δημ. Αρ. κάνει υπεύθυνη πολιτική σεβόμενη τις αριστερές καταβολές της και την ιδεολογίας τη με την κ. Ρεπούση να λέει στον εκπρόσωπο της ΟΛΜΕ «τι θέλετε να κλάψουμε επειδή σας απολύουν;». Η Χρυσή Αυγή τσίμπησε μια- δυο μονάδες ενώ το ΚΚΕ ασχολείται με τον Λένιν και τον Μαρξισμό, όταν ο κόσμος αναζητά λύσεις και όχι αμπελοφιλοσοφίες. Ο Α.Τσίπρας αρχίζει να παίρνει τα εύσημα από τους Αμερικάνους και λοιπούς επιβεβαιώνοντας μας μέχρι κεραίας. Τέλος, οι ΑΝ.ΕΛ. επιβεβαιώνοντας αυτά που γράφαμε στους Χρησμούς Μαΐου είχε ένα μήνα φωτιά με τη παραίτηση βόμβα του Τέρενς Κουικ από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.

Ας προχωρήσουμε όμως στο τι μέλλει γενέσθαι το μήνα Ιουνίου για την Ελλάδα:

Με το καλημέρα από 1/6 ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους ενώ από 3/6 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο. Οι κρίσιμες ημερομηνίες είναι από 5 έως 16/6 ενώ πολύ σημαντική είναι η είσοδος τους Δία στον Καρκίνο. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 8/6 στην 18η των Διδύμων ενώ η Πανσέληνος στις 23/6 στην 2η του Αιγόκερω.

Ο Ουρανός από την 11η μοίρα χτυπά τον Κρόνο και τον Ωροσκόπο της Ελλάδος ενώ ο Άδης μιλά για εμπλοκές σε θέματα εργασίας και προβλήματα στην κοινωνία με κρατική υπαιτιότητα και προβλήματα με νοσοκομεία, φυλακές και γενικά χώρους που ζουν αναξιοπαθούντες.

Από 5 Ιουνίου διαφαίνονται δυσκολίες για την κυβέρνηση, αφού θα αναγκαστεί να λάβει κάποιες αποφάσεις που ίσως της στοιχίσουν δημοκοπικά. Ο προοδευμένος Άρης δείχνει αύξηση συνεταιρισμών και εργασίες επάνω στα μέταλλα (όπλα, ναυπήγηση πλοίων, συναρμολόγηση οχημάτων κλπ). Όμως όλα αυτά φέρνουν νέες υποχρεώσεις, αλλαγές υπό ανταλλάγματα και εργατικό εξαναγκασμό. Αν λάβουμε υπόψη μας και τον προοδευμένο Ποσειδώνα που προμηνύει deal με κρυφούς όρους, τότε είμαστε σίγουροι για επενδύσεις αλλά που οι εργαζόμενοι θα φέρουν στο δεξί πόδι σιδερένια μπάλα με αλυσίδα σαν τον «Πεταλούδα» στην ομώνυμη ταινία. Μιας και αναφερόμαστε στην κυβέρνηση, η μελέτη του Κρόνου Υποθετικού μιλά για αλλαγή στάσης των κυβερνητικών εταίρων αλλά και δυσαρέσκεια απέναντι στην κυβέρνηση από τον λαό. Παράλληλα δείχνει καταστροφική πυρκαγιά.

Στον τομέα της οικονομίας και της εργασίας η εμπλοκή της εξίσωσης Κρόνος= Ουρανός/Ποσειδώνας φέρνει κατάλυση δεσμών, θεσμών και επαφών ενώ παράλληλα ίσως προκληθεί ένα σοκ από γνωμοδότηση σε θέματα ασφαλιστικών ταμείων, εισφορών, αποδοχών και θέματα παροχών. Ενδεχομένως κάποιοι να βρεθούν αντιμέτωποι με οικονομικά θέματα από συντάξεις, αποζημιώσεις κτλ.

Περνώντας στα της αντιπολίτευσης εκεί υπάρχουν πολλά θέματα ανοικτά. Αυτό γιατί η κυβέρνηση είναι μεταξύ σφύρας και άκμονος, αφού το θέμα ΔΕΣΦΑ-ΔΕΠΑ μπορεί να είναι η πολιτική της ταφόπλακα. Οι Αμερικανοί απαιτούν να πωληθούν στο Αζερμπαϊτζάν ενώ οι Ρώσοι ενδεχομένως δίνουν τα περισσότερα. Έτσι ο Μ.Ομπάμα λειτουργεί σαν τον Βίτο Καρλεόνε που είχε πει στην ταινία Ο Νονός «θα τους κάνω μια πρόταση που δεν θα μπορούν να αρνηθούν». Άρθρο για τον Αλέξη Τσίπρα θα γράψουμε τέλη Ιουλίου κοντά στα γενέθλια του και επειδή ο προοδευμένος Ωροσκόπος δείχνει επιτυχία από συνεργασία που με επιλέγουν και επιρροή στο κοινό αυτή τη φορά παραφράζοντας τον τίτλο του άρθρου που είχαμε γράψει «Μαξίμου καλεί Τσίπρα» μάλλον θα δώσω τον τίτλο «Λευκός οίκος καλεί Mr. Tsipras».

Στους Ανεξάρτητους Έλληνες όπως είχαμε γράψει στους Χρησμούς Μαΐου υπάρχουν προβλήματα αρκετά έντονα και ίσως η άνοδος της βουλευτού Κοζάνης Ραχήλ Μακρή κάποιους να ενοχλεί. Διαφαίνεται δημοκοπική της άνοδο και ένα recoveryπιο εντυπωσιακό και άμεσο. Οι κερδισμένοι από τούδε και στο εξής θα είναι ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή (ελπίζω να μην χαρακτηριστώ ούτε αστρολογική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ούτε τάγμα αστρολογικής προπαγάνδας της Χρυσής Αυγής). Η αντιπολίτευση γενικά θα πάρει πόντους – ψήφους, αφού κάποιο σχέδιο θα προδώσει την κυβέρνηση που θα φανεί ανακόλουθη. Ωστόσο θεωρώ πως η εν λόγω αποκάλυψη θα είναι μια εσκεμμένη μαχαιριά στην πλάτη της κυβέρνησης.

Σε γενικό επίπεδο ίσως έχουμε μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα ενώ προσπάθεια θα γίνει με διάφορα τεχνάσματα να αμβλυνθεί η λαϊκή δυσαρέσκεια. Δεν αποκλείεται να έχουμε ένα στήσιμο ενέδρας, απαγωγή, πυροβολισμό σε άτομο αρκετά δημοφιλές. Σε χώρους υγειονομικής ταφής ίσως υπάρξουν προβλήματα ενώ θα έχουμε μια αμφισβήτηση σε ιστορικά θέματα. Αυτό που προβληματίζει είναι η θέση του Βουλκάνους, αφού μιλά για αποτρόπαιες πράξεις, μεγάλα κακουργήματα και για άκουσμα ενός θερμού επεισοδίου ή ακόμα και πολέμου. Τονίζω όμως πως δεν έχει να κάνει με την Ελλάδα. Έτσι κι αλλιώς η Αμερική έχει έντονο φλερτ με την Τουρκία ενώ η Γερμανία έδωσε παραγγελιά για 6 υποβρύχια τύπου 214 σε τουρκικά ναυπηγεία. Για τους λόγους αυτούς η Ρωσία σχημάτισε στόλο πλησίον της Κύπρου. Έτσι η Ελλάδα είναι «θωρακισμένη» απέναντι στην Τουρκική προκλητικότητα.

Για την είσοδο του Δία στον Καρκίνο θα ακολουθήσει άρθρο όπως και παραδοσιακά για τα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου που είναι ιδιαίτερα κρίσιμα, αφού η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην μοίρα που καλείται «ως η μοίρα του κακού» και η Πανσέληνος σε μια μοίρα που καλείται η «μοίρα της υπέρτατης ισχύος».

Σε μια εποχή που η μόνη ανάπτυξη που έρχεται είναι τα συσσίτια και τα λουκέτα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι; Η αστρολογία λέει «ναι»! Όπως τα όσα συμβαίνουν τώρα τα είχαμε γράψει πριν αρχίσει να υπάρχει οσμή γιατί το τι θα ακολουθούσε και επιμέναμε ότι έρχονται τα χειρότερα, προτιμώντας να χάσουμε τον αναγνώστη, αντί να χάσουμε τον εαυτό μας. Έτσι και τώρα που αυτό που ζούμε και δεν αφήνει περιθώρια να σκεφτούμε παρά μόνο το χειρότερο, εμείς λέμε ότι το 2016 είναι κοντά. Είναι κοντά η άνοδος της Ελλάδος και ακόμα πιο κοντά η πτώση των μασκών και η κατάρρευση των ψευτών.

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

****************************

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved