Προβλέψεις Ταρό Ιουνίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Ιούνιο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Ιουνίου για τα 12 ζώδια


ΚΡΙΟΣ
ΧΙΙΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Παροπλισμένο καράβι

Γενικά: Αυτό το μήνα θα έρθετε αντιμέτωποι με μια κατάσταση η οποία σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Μην χάνετε το χρόνο σας επιμένοντας σε κάτι που έχει τελειώσει.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι νοιώθετε σαν καράβι παροπλισμένο. Καλό θα ήταν να μείνετε για ένα διάστημα μόνοι σας για να δείτε τι θέλετε πραγματικά. Οι αδέσμευτοι αφήστε πίσω το παρελθόν σας και αφεθείτε στην αγκαλιά ενός καινούργιου έρωτα.
Επαγγελματικά: Οι αλλαγές στον χώρο της εργασίας σας αναστατώνουν και οι αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους δημιουργούν εντάσεις. Απαλλαγείτε από προβληματικές συνεργασίες.
Οικονομικά: Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας και περιορίστε τις άσκοπες δαπάνες.

ΤΑΥΡΟΣ
ΧΙV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Μακριά από ατασθαλίες

Γενικά: Αυτό το μήνα προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε σε ατασθαλίες που θα σας κοστίσουν μελλοντικά όχι μόνο χρόνο και χρήμα, αλλά και την ψυχική σας ηρεμία.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι πλησιάστε το σύντροφό σας και αναθερμάνετε τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε μια περιπέτεια που θα σας απογειώσει.
Επαγγελματικά: Οι συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας. Ευνοούνται όσοι από εσάς έχετε να διεκπεραιώσετε νομικές υποθέσεις.
Οικονομικά: Ένα σφικτός οικονομικός προϋπολογισμός θα σας ανακουφίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Γήινη γοητεία που σκανδαλίζει

Γενικά: Αυτό το μήνα είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αρκετοί θα υποκύψουν στη γήινη γοητεία σας και θα διεκδικήσουν την προσοχή σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι είστε ευάλωτοι σε παράλληλες ιστορίες που δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Οι αδέσμευτοι σκανδαλίζετε με την παρουσία σας και παραπλανείτε με τα λόγια σας.
Επαγγελματικά: Ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Δελεαστικές προτάσεις για συνεργασία από το πουθενά, που θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά.
Οικονομικά: Η επιρρέπειά σας σε σπατάλες θα σας κάνει να χάσετε τον ύπνο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧVΙ ΠΥΡΓΟΣ

Αναταραχές και κλυδωνισμοί

Γενικά: Αυτό το μήνα βρείτε δημιουργικές διεξόδους για να διαχειριστείτε το άγχος και οι ανασφάλειες σας. Προμηνύονται ριζικές αλλαγές που θα σας αναστατώσουν προσωρινά.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι, πριν το βάλλετε στα πόδια, αναλογιστείτε και τις δικές σας ευθύνες και μην τα ρίχνετε όλα στο σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι υποκύπτετε στο κάλεσμα ενός νέου έρωτα.
Επαγγελματικά: Ασάφεια και αοριστία στον επαγγελματικό σας. Νοιώθετε εγκλωβισμένοι και προδομένοι. Προτάσεις πολλά υποσχόμενες, αλλά τίποτε δεδομένο.
Οικονομικά: Υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί αναζητούν επειγόντως διέξοδο.

ΛΕΩΝ
ΧVΙΙ ΑΣΤΡΟ

Απαλλαγείτε από τις τοξικές σχέσεις

Γενικά: Αυτό το μήνα νοιώθετε την ανάγκη να απομακρύνετε από τη ζωή σας κάθε τοξική σχέση και να κρατήσετε μόνο ό, τι αγγίζει την ψυχή σας. Είστε σε καλό δρόμο.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αφήνετε πίσω σας ό, τι σας πλήγωσε και εγκαινιάζετε μια περίοδο αισιοδοξίας και τρυφερού ρομαντισμού. Οι αδέσμευτοι έχετε τον απαραίτητο δυναμισμό για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.
Επαγγελματικά: Νέες προοπτικές και άτομα κύρους στηρίζουν τις προσπάθειές σας και σας βοηθούν να σταθείτε στα πόδια σας μετά από μια ψυχοφθόρο περίοδο.
Οικονομικά: Προοπτικές για τη βελτίωση των οικονομικών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΧVΙΙΙ ΣΕΛΗΝΗ

Ουτοπικά σχέδια

Γενικά: Αυτό το μήνα αποφύγετε κάθε εριστική συμπεριφορά, αν δεν θέλετε να χαλάσετε τη σχέση σας με αγαπημένα σας πρόσωπα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι φλερτάρετε με το αντικείμενο του πόθου σας. Οι αδέσμευτοι επενδύετε σε μια νέα γνωριμία που υπόσχεται να σας οδηγήσει σε πρωτόγνωρα ερωτικά μονοπάτια.
Επαγγελματικά: Παρακινδυνευμένες επιλογές και ουτοπικά σχέδια που καταλήγουν σε σενάρια απατηλά. Μη ρισκάρετε, δεν είναι καιρός για αποφάσεις.
Οικονομικά: Οικονομικά προβλήματα και αυξημένες υποχρεώσεις σας χαλάνε τη διάθεση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ
ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ

Ηθική αναγνώριση και ανταμοιβή

Γενικά: Αυτό το μήνα μετά από σκληρή προσπάθεια ήρθε η ώρα να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Ηθική αναγνώριση και ανταμοιβή.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα έχετε την υποστήριξη και τη συμπαράσταση του συντρόφου σας σε ότι κι αν αποφασίσετε. Οι αδέσμευτοι απογειώνεστε με ένα φλερτ που υπόσχεται πολλά.
Επαγγελματικά: Έπειτα από μια περίοδο ασυνεννοησίας αυτός ο μήνας θα αποτελέσει ορόσημο για μια νέα εποχή. Κάποια άτομα που σας εκτιμούν θα συμβάλουν στο να βρεθούν λύσεις.
Οικονομικά: Το χρήμα ρέει από διάφορες πηγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
XΧ ΚΡΙΣΗ

Μια καινούργια σελίδα στη ζωή σας

Γενικά: Αυτό το μήνα ανοίγεται μια καινούργια σελίδα στη ζωή σας. Αφήνετε πίσω το παρελθόν και κοιτάτε με αισιοδοξία το άγνωστο που σας προκαλεί να το εξερευνήσετε.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι ασχολείστε με πράγματα που σας αρέσουν και σας ξεκουράζουν και σας κάνουν να νοιώθετε ελεύθεροι και χαλαροί. Οι αδέσμευτοι κάνετε γοητευτικές γνωριμίες, αλλά χωρίς περαιτέρω εξελίξεις.
Επαγγελματικά: Με ωριμότητα σκεφτείτε τι θέλετε πραγματικά και με ποιο τρόπο μπορείτε να αξιοποιείστε τα χαρίσματα και τις ικανότητες σας.
Οικονομικά: Δείγματα οικονομικής βελτίωσης σας ανακουφίζουν και σας βοηθούν να είστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
XΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Νέοι δρόμοι

Γενικά: Αυτό το μήνα κάθε προσπάθεια σας θα στέφεται με επιτυχία. Προσοδοφόρες συζητήσεις και συμφωνίες για μελλοντικά σχέδια κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι μοιράζεστε στιγμές ηρεμίας και γαλήνης με το σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε το πρόσωπο που μονοπωλεί τα όνειρα σας.
Επαγγελματικά: Ένας επαγγελματικός κύκλος κλείνει, αφήνοντας πίσω του έναν απόηχο ικανοποίησης. Καινούργιες επαφές και άτομα που πιστεύουν στις ικανότητες σας θα σας ανοίξουν νέους δρόμους.
Οικονομικά: Ένα κληρονομικό θέμα ή ένα ανέλπιστο κέρδος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
XΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Ακολουθείστε τα όνειρα σας

Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας καινούργιων εμπειριών και δυνατών συγκινήσεων. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και αφεθείτε στη ροή της ζωής.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι απεχθάνεστε κάθε είδους περιορισμό και είστε έτοιμοι να το βάλλετε στα πόδια μόλις σας ζορίσουν. Οι αδέσμευτοι ζείτε μια μποέμικη ζωή χωρίς τα παρατράγουδα μιας δέσμευσης.
Επαγγελματικά: Νέοι ορίζοντες και αναπάντεχες ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σας αλλά για να αποδώσουν θα χρειαστεί να εστιάσετε στο στόχο σας με επιμονή και υπομονή.
Οικονομικά: Αστάθεια και ανατροπές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Η ομορφιά της διαφορετικότητας

Γενικά: Αυτό το μήνα ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις για μια καινούργια κατάσταση που έχει προκύψει. Εμπιστευτείτε το και δεν θα χάσετε.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αποδεχτείτε τη διαφορετικότητα του συντρόφου σας και στηρίξτε τις επιλογές του. Οι αδέσμευτοι κάνετε μια γνωριμία σε φιλικό περιβάλλον.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σας χώρο οι καταστάσεις αλλάζουν και θα υποχρεωθείτε να ακολουθήσετε καινούργιες τακτικές.
Οικονομικά: Η λύση στα οικονομικά σας είναι το μέτρο.

ΙΧΘΥΕΣ
VΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Τι θέλετε τελικά;

Γενικά: Αυτό τον μήνα ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Καταστάσεις από το παρελθόν πιέζουν για λύσεις και πρέπει να δείτε τι θα αφήσετε πίσω σας και τι θα κρατήσετε.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι, αν συνεχίσετε να κωφεύετε στις ανάγκες του συντρόφου σας, στο τέλος θα μείνετε μόνοι. Οι αδέσμευτοι μπερδεύετε τον έρωτα με τη φιλία.
Επαγγελματικά: Κυνηγάτε ό, τι τραβάει την προσοχή σας και διασπάτε την ενέργειά σας. Αποφασίστε τι θέλετε τελικά και εστιάστε σε αυτό.
Οικονομικά: Προσέχετε που βάζετε την υπογραφή σας.

*Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved