Πανσέληνος Μαΐου και Σεληνιακή Έκλειψη: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος αυτή μας κάνει να κατανοήσουμε ακόμα περισσότερο τη ρήση «το έξυπνο πουλί πιάνεται από τη μύτη»

Πανσέληνος Μαΐου και Σεληνιακή Έκλειψη: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος του Μαΐου πραγματοποιείται στις 25 του μήνα στον άξονα Τοξότη – Διδύμων και συγκεκριμένα στις 4 μοίρες του Τοξότη, στις 7.25 το πρωί ώρα Ελλάδας, συνοδεία άλλης μιας Σεληνιακής έκλειψης.

Όλα θα μπορούσαν να είναι ιδανικά πλασμένα κάτω και από την επιρροή της τριπλής συνόδου μεταξύ Ερμή – Αφροδίτης στους Διδύμους, αλλά η δυσαρμονική όψη του Ποσειδώνα έρχεται να κάνει την εξιδανίκευση ένα παραμύθι, που δεν πείθει ούτε ένα μωρό παιδί.
Όλα αυτά συντελούνται κάτω από το τρίγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα και του τετραγώνου με Ουρανό και Πλούτωνα, δίνοντάς μας την αίσθηση πως η οποιαδήποτε απόπειρα λήψης μιας απόφασης, είναι καταδικασμένη να αναθεωρηθεί.

Το γεγονός πως ο Ερμής πρωτοστατεί σε αυτήν την έκλειψη, λόγω του ότι κυβερνά τον ωροσκόπο αλλά βρίσκεται και σε ιδανική θέση, μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το μέγεθος της επικοινωνιακής παγίδας, που μπορεί να ανακόψει τις προσδοκίες μας.
Προσοχή λοιπόν στις συζητήσεις γύρω από σχέδια και προθέσεις μας, αλλά και στον τρόπο που προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε τις ιδέες και τις επιθυμίες μας.
Επιπλέον η παρουσία 5 πλανητών στον 12ο οίκο του παρασκηνίου, των μυστικών και επιφυλακτικών κινήσεων, έρχεται σε τεράστια αντίθεση με την εξωστρεφή πρόθεση που συνυπάρχει.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του πρώτου δεκαήμερου, βιώνουν πιο έντονα την επιρροή της, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες γύρω από τις μοίρες της έκλειψης.
Η Πανσέληνος αυτή μας κάνει να κατανοήσουμε ακόμα περισσότερο τη ρήση «το έξυπνο πουλί πιάνεται από τη μύτη» γι αυτό ας εκμεταλλευτούμε τη μεγάλη της δυναμική, χωρίς να επιτρέψουμε στην ασφυξία να μας ταλαιπωρήσει.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Η προσοχή σας θα πρέπει να εστιαστεί σε οποιαδήποτε προσπάθεια διεύρυνσης στόχων, ειδικά αυτών που αφορούν σπουδές, ένα ταξίδι, ή μια νομική υπόθεση. Έχετε όλη τη διάθεση και την εύνοια να επικοινωνήσετε τα σχέδιά σας, όμως υπάρχει κάτι που σας διαφεύγει και έχει να κάνει με την αναξιοπιστία κάποιων ανθρώπων. Μπορεί να απογοητευτείτε από ένα μυστικό που θα βγει στη φόρα, ή από δόλιες κινήσεις που θα εμποδίσουν την ανθοφορία στο δρόμο σας. Για να μην βαδίζετε με μια τσουγκράνα στο χέρι, έχετε μάτια και αυτιά ανοιχτά, ρίχνοντας προσεκτικά τους σπόρους στο έδαφος των επιθυμιών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα αισθανθείτε πιεσμένοι, έχοντας και ένα αίσθημα δυσφορίας για ανθρώπους που υπολογίζατε στη βοήθειά τους, αλλά δεν τους βλέπετε και πολύ πρόθυμους. Οικονομικές και φορολογικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν πολύ, ενώ κάποιοι φίλοι ή σύντροφοι σε μια ομάδα, μπορεί να σας απογοητεύσουν. Μην εμπιστεύεστε την τύχη των οικονομικών σας σε υποσχέσεις καλοθελητών χωρίς να βεβαιωθείτε με κάποιο τρόπο πως θα τις τηρήσουν. Εξαπολύστε τον ερωτισμό και το πάθος που σας προκαλεί αυτή η Πανσέληνος και δηλώστε παρόντες μόνο στην απόλαυση, ξεχνώντας για λίγο όσα σας απομακρύνουν από αυτήν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δέχεστε πυρά στις σχέσεις σας με συντρόφους και συνεργάτες και άλλοι αντιστέκεστε γενναία, άλλοι ανταποδίδετε προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στη μάχη. Ακροβατείτε ανάμεσα στο να αποδεσμευτείτε από μια κατάσταση που σας προκαλεί πίεση, ή να δεσμευτείτε ακόμα περισσότερο. Όλα αυτά τα κάνετε υπό το χθόνιο χαμόγελο του Ποσειδώνα που μεταμορφώνει σαν την Κίρκη τις καταστάσεις με το μαγικό ραβδάκι του. Επειδή δεν θα κρατηθείτε, μιλήστε, ξεσπαθώστε, επικοινωνήστε τις προθέσεις σας, αλλά αφήστε το χρόνο να σας δείξει την ουσία και μην πάρετε οποιαδήποτε απόφαση αυτό το διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τρέχετε και δεν φτάνετε τις ημέρες γύρω από την έκλειψη, για να προλάβετε όλα όσα η ραθυμία σας είχε συσσωρεύσει. Σαν να μην φτάνει που νιώθετε σαν κυνηγημένοι για υποχρεώσεις της δουλειάς σας, έχετε να αντιμετωπίσετε και τις υποδείξεις συναδέλφων ή συνεργατών και όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στην υγεία σας. Η διάθεσή σας είναι φθινοπωρινή και η συναισθηματική σας κατάσταση τρικυμιώδης. Μην εγκαταλείπετε τον εαυτό σας και μην πηγαίνετε κόντρα στη χαρά σας. Χαλαρώστε όσο μπορείτε και καλοκαιριάστε τη διάθεση αλλά και την ψυχολογία σας, ακόμα και με ένα ταξιδάκι.

ΛΕΩΝ

Το καπρίτσιο, το νάζι και ο ενθουσιασμός σας ζυγίζουν μεγατόνους, ενώ η δημιουργικότητά σας δεν αφήνει περιθώρια πλήξης. Οι σχέσεις σας με τους άλλους γίνονται συναρπαστικές είτε πρόκειται για φίλους, είτε για συντρόφους είτε απλά για ένα φλερτ. Προσέξτε όμως να μην γίνετε η Αλίκη των θαυμάτων που έπεσε στη λαγότρυπα και μην ανοίγεστε άμετρα. Μην δανείσετε χρήματα, μην εμπλακείτε σε διεκδικήσεις χρημάτων και πάνω από όλα μην ευαισθητοποιείστε χωρίς λόγο και αιτία. Δρομολογήστε τα σχέδιά σας χωρίς υπερβολές, σεμνά και μεθοδικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκούρα τα πράγματα για την οικογενειακή σας ζωή και τη γαλήνη στο χώρο που ζείτε, καθώς η έκλειψη αυτή ανακινεί διάφορα θέματα. Κάποιες δηλώσεις μπορεί να σας κάνουν να λυπηθείτε, μια αναγκαστική κίνηση να σας διχάσει, ή μια υπόθεση με ένα ακίνητο να σας φέρει προ τετελεσμένου. Η αναλυτική σκέψη σας θολώνει γι αυτό προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο σε ότι καλείστε επίμονα από τους άλλους να συμμετέχετε. Μην συγκατατεθείτε σε σημαντικές προκλήσεις, ενώ καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, πως το να τα αγαπάτε δεν σημαίνει και πως εγκρίνετε όλες τους τις ενέργειες.

ΖΥΓΟΣ

Μιλάτε πολύ και ακατάσχετα, ενώ όταν αυτό δεν συμβαίνει σκέφτεστε διαρκώς τα ίδια και τα ίδια. Βάλτε μια άνω τελεία και συγκεντρωθείτε, διότι αυτή η ευνοϊκή για εσάς έκλειψη, θέλει να σας δείξει τους κατάλληλους τρόπους συνεννόησης ειδικά με τους στενούς συγγενείς σας και άτομα της καθημερινότητά σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται στον εργασιακό σας χώρο, εντείνετε τις προσπάθειές σας να βρείτε μια δουλειά και ασχοληθείτε με την ευεξία του πνεύματος και του σώματός σας. Μην δημιουργείτε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και αφήστε τους άλλους να νομίζουν πως σας παραπλανούν, ενώ εσείς κάνετε το δικό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη σας να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας γίνεται έντονη, ειδικά σε οικονομικό επίπεδο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, ούτε να βάζετε τη στολή του σερίφη για να επιβληθείτε στους άλλους. Είστε αρκετά ρεαλιστές με τον Κρόνο να φρουρεί τα συμφέροντά σας και δύσκολα θα ξεγελαστείτε από προσπάθειες αποπροσανατολισμού. Ρίξτε το βάρος στις ερωτικές σας επαφές και στην ενασχόληση με τα ενδιαφέροντά σας και απολαύστε δημιουργικές στιγμές που θα σας κάνουν να νιώσετε πως το ανέφικτο, δεν θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται πλέον στις επιδιώξει σας, διότι δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντικρίζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και καλείστε να δείτε όλους τους αντικατοπτρισμούς, προβάλλοντας παράλληλα τις επιθυμίες σας. Για εκείνο που θα πρέπει να βεβαιωθείτε είναι η παραμόρφωση που μπορεί να υπάρχει οδηγώντας σας σε λάθος συμπεράσματα άρα και σε λάθος επιδιώξεις. Οι πυρακτωμένες αποφάσεις που θέλετε να πάρετε δεν θα είναι σταθερές, αλλά παρόλα αυτά θα τις πάρετε. Η κοινωνική σας ζωή γίνεται έντονη και εσείς λάμπετε από ικανοποίηση. Κάπου όμως χάνετε την επαφή με τις ανάγκες των άλλων και αυτό θα πρέπει να σας απασχολήσει τώρα, παρά αργότερα που ίσως δεν θα έχει νόημα για κανέναν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όχι πως είχατε πετάξει τα ρούχα σας και είχατε ξεχυθεί στις παραλίες αφημένοι στον ήλιο να σας κατακαίει, αλλά το να κρυφτείτε σε καταφύγιο, είναι κάπως παρατραβηγμένο. Η διάθεσή σας όμως σε αυτή την έκλειψη εκεί σας οδηγεί, παίρνοντας μαζί σας και τις λίστες από τις οικονομικές και τις εργασιακές υποχρεώσεις. Δεν έχετε χρόνο να διαθέσετε στις προσωπικές σας ανάγκες γιατί τον τρώει η μαρμάγκα των επιθυμιών που όλο και κάτι γίνεται και τις καθιστά ανεκπλήρωτες. Ό, τι και αν σας τάξουν για να λάβουν τις υπηρεσίες σας κοσκινίστε το καλά και αν δείτε πως θα σας κοστίσει και αυτό ακριβά, μείνετε για λίγο ακόμα στη σκοτεινή, αλλά δροσερή σπηλιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να η ευκαιρία για να δείξετε σε φίλους, γνωστούς, συνοδοιπόρους και συντρόφους πως είστε αποφασισμένοι να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας και να μην αφήσετε να ναυαγήσει ένα οικοδόμημα. Ευνοείστε από αυτή την έκλειψη σε πολλά επίπεδα, μπορεί να έχετε και έσοδα από μια πρόσκαιρη δουλειά, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως αισθάνεστε να πατάτε γερά στις απόψεις σας και να πετάτε ψηλά με τα όνειρά σας. Μην αφήσετε περιθώρια σε κάποιους να γίνουν σειρήνες στα αυτιά σας, μην παραπλανηθείτε, επιμένοντας στην πορεία σας και αποφασίζοντας για το μέλλον σας, με ή χωρίς αυτούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συμμετοχή του πλανήτη σας Ποσειδώνα σε αυτή την έκλειψη είναι καθοριστική, διότι πρέπει να αφήσετε πίσω ένα παρελθόν, το οποίο μεταφέρει τις αναμνήσεις του στο μέλλον. Αυτό σημαίνει πως μετά από έναν δύσκολο επαγγελματικό κύκλο που φαίνεται να κλείνει, περνάτε σε έναν προσωπικό με καινούργιες επιδιώξεις, αλλά καθόλου ξεκομμένο από τα παλιά. Αφήστε την έμπνευση να σας κατευθύνει, ελέγξτε το συναίσθημά σας, ασχοληθείτε με μια καλλιτεχνική δραστηριότητα και συλλογιστείτε από πού να κάνετε την αρχή για να αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά σας. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σας, θα ήταν μια καλή αρχή.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved