Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Απριλίου

Ο Απρίλιος του 2013 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 1.

Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Απριλίου


Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Απρίλιος, προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 1 - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα: αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα προσθέστε την ημέρα γέννησης σας (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (1), 12+1=13. Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 13 σε μονοψήφιο 1+3=4. Το 4 είναι ο προσωπικός σας μήνας για τον Απρίλιο.

Για τον μήνα Απρίλιο

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1

Αυτό το μήνα πάρτε τον έλεγχο σε κάθε κατάσταση και κάντε ό, τι πρέπει να γίνει. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ορίσετε τους στόχους και τις προθέσεις σας.
Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δείξετε τις ικανότητες σας. Με τις πρωτοποριακές ιδέες και τα εκτελεστικά σας προσόντα κερδίζετε την εύνοια των ανωτέρων σας.
Στον οικονομικό τομέα ζυγίστε καλά τα οικονομικά σας πριν αρχίσετε να ξοδεύετε.
Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι δημιουργείτε εντάσεις με την αδιαλλαξία και τα καυστικά σας σχόλια. Οι αδέσμευτοι φλερτάρετε και προκαλείτε αλλά για δέσμευση ούτε λόγος.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2
Αυτό το μήνα μην διστάσετε να ζητήσετε συμβουλές για θέματα που σας ταλανίζουν καιρό από άτομα τα οποία εμπιστεύεστε. Μην αγνοείτε τις ανάγκες σας.
Στα επαγγελματικά σας δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και μην αφήνετε ατελείωτο κάτι που έχετε αρχίσει. Αποφύγετε τυχόν φιλονικίες.
Στον οικονομικό τομέα υπάρχει αστάθεια. Απρόσμενη βοήθεια από ένα άτομο μεγάλης ηλικίας.
Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι λύστε τις διαφορές με τέτοιο τρόπο που και οι δύο να νοιώθετε ευχαριστημένοι. Οι αδέσμευτοι δείχνετε μεγάλη ευαισθησία στις ανάγκες των άλλων με αποτέλεσμα να σας χρησιμοποιούν.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3
Αυτός είναι ένας μήνας διασκέδασης και παιχνιδιού. Είναι κατάλληλη περίοδος για να πάτε για ψώνια και να διακοσμήσετε το σπίτι σας.
Στον επαγγελματικό τομέα μην αποκαρδιώνεστε με τις μικρές αποτυχίες. Συνεχίστε τις προσπάθειες με συγκεκριμένα σχέδια και υπευθυνότητα.
Στον οικονομικό τομέα τα χρήματα σας έρχονται εύκολα, αλλά και σας φεύγουν εύκολα. Ξοδέψτε με περίσκεψη.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι μετριάστε τις υπερβολικές απαιτήσεις σας και μην σκέπτεστε μόνο τις δικές σας ανάγκες, δεν είστε μόνοι. Οι αδέσμευτοι επιδιώκετε να σας θαυμάζουν και να σας κολακεύουν.

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4
Τον Απρίλιο μπορεί να γίνετε πολύ πεισματάρηδες και ισχυρογνώμονες. Αν σας μπει μια ιδέα δύσκολα ξεκολλάτε από αυτήν.
Στον επαγγελματικό τομέα αν και σας λείπει η πρωτοτυπία, αναπληρώνετε το κενό με την οργάνωση και την σκληρή δουλεία.
Στον οικονομικά τομέα δείξτε πειθαρχία, η περίοδος είναι ακατάλληλη για σπατάλες.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι δεν αντέχετε να σας εξουσιάζουν και μια τέτοια συμπεριφορά από το σύντροφο σας δημιουργεί εντάσεις. Οι αδέσμευτοι προετοιμαστείτε για δυνατές συγκινήσεις.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5
Αυτό το μήνα χάρη στην αεικίνητη φύση σας και το κοφτερό μυαλό θα επεκτείνετε τους ορίζοντες σας. Νέες κατευθύνσεις και έκτακτα γεγονότα θα σας συναρπάσουν.
Στα επαγγελματικά σας χρησιμοποιείστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να προωθήσετε τα ενδιαφέροντά σας. Μην κάνετε όμως μακροχρόνια σχέδια.
Στον οικονομικό τομέα χρήματα που δεν περιμένατε σας ανακουφίζουν προσωρινά.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι πλήττετε εύκολα και ότι κι αν κάνει ο ερωτικός σας σύντροφος δεν σας συναρπάζει. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια απρόσμενη γνωριμία που ωστόσο δεν πρόκειται να καταλήξει σε σταθερό δεσμό.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6
Αυτό το μήνα με τη διπλωματία σας κερδίζετε την εκτίμηση και τον θαυμασμό των άλλων. Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και επιδιώξτε μικρές αποδράσεις.
Στον επαγγελματικό τομέα αποφύγετε να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες. Ο σκοπός σας δεν είναι να κερδίσετε με κάθε τίμημα αλλά να βρείτε εναλλακτικές λύσεις.
Στον οικονομικό τομέα προσαρμοστείτε στο κλίμα της εποχής και περιορίστε τα περιττά έξοδα
Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι αφήστε τις ζήλιες και τους εγωισμούς και επιδιώξτε να επιλύσετε τις εντάσεις. Οι αδέσμευτοι αναζητάτε μια αδελφή ψυχή για να νοιώσετε πλήρεις.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7
Αυτό το μήνα επιλέξτε προσεκτικά τα άτομα που θα είναι δίπλα σας. Μην εκτίθεσθε υπερβολικά επειδή μπορεί να υποστείτε μεγάλη πίεση. Έχετε ανάγκη από ηρεμία και ψυχική γαλήνη.
Στον επαγγελματικό τομέα μην έχετε φιλοδοξίες που ξεπερνούν τις δυνατότητες σας. Υιοθετήστε νέες στρατηγικές για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.
Στον οικονομικό τομέα μια ριζική αλλαγή θα ανατρέψει την κατάστασή σας.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι μην αφήνετε το σύντροφό σας να νοιώθει μοναξιά. Οι αδέσμευτοι με τη μυστικοπάθεια και την απόμακρη στάση σας δεν αφήνετε τους άλλους να σας πλησιάσουν.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8
Αυτό το μήνα οι αποφάσεις που θα πάρετε θα επηρεάσουν τόσο για τη συναισθηματική σας ζωή όσο και για την καριέρα σας. Κινηθείτε μεθοδικά και χωρίς βιασύνη.
Στον επαγγελματικό τομέα οι ικανότητες σας έχουν εκτιμηθεί από σημαντικά άτομα. Οι συζητήσεις που θα κάνετε θα καταλήξουν σε ουσιαστικές συμφωνίες.
Στον οικονομικό τομέα με επιδέξιους χειρισμούς αντιμετωπίζετε προβλήματα του παρελθόντος.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι λόγω των εντάσεων θα νοιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι. Τελικά όμως όλα θα πάνε καλά. Οι αδέσμευτοι επειδή έχετε ανάγκη από παρέα κάνετε σπασμωδικές κινήσεις.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9
Αυτός είναι ένας μήνας έντασης, γι αυτό μην πάρετε αποφάσεις μέχρι να ησυχάσουν τα πράγματα. Ένα ηλικιωμένο άτομο μπορεί να χρειαστεί τη βοήθεια σας.
Στον επαγγελματικό τομέα ένα πρόβλημα που σας απασχολεί φτάνει στο τέλος του. Είστε περισσότερο κουρασμένοι από ό, τι συνήθως με αποτέλεσμα να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο.
Στον οικονομικό τομέα το άγχος και η ανασφάλεια συνεχίζονται. Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες ως προς τις προθεσμίες.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα βρεθείτε στην κόψη του ξυραφιού. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε σύντομες σχέσεις επειδή ο σύντροφός σας δεν θα είναι ελεύθερος

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved