Πανσέληνος Μαρτίου στο Ζυγό: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος του Μαρτίου πραγματοποιείται στις 27/3 στις 11:27 το πρωί, στον άξονα Κριού – Ζυγού

Πανσέληνος Μαρτίου στο Ζυγό: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;


Η Πανσέληνος του Μαρτίου μοιάζει με φλογοβόλο που απανθρακώνει ακόμα και την τελευταία ψευδαίσθηση, πως η υπομονή και η πραότητα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Πραγματοποιείται στις 27/3 στις 11.27 το πρωί, στον άξονα Κριού – Ζυγού και συγκεκριμένα στην 7η μοίρα του Ζυγού και ωροσκόπο στις 9 μοίρες του Καρκίνου.

Η παρορμητική της διάθεση όμως φαίνεται πως δεν σταματά πουθενά, συμπαρασύροντας μαζί και συναισθήματα έξαψης, θυμού, αντίδρασης, ξεσπάσματος, που διαμορφώνουν για πολλούς μια προσωπική επανάσταση. Η αντίθεση ιδιομοιρίας με την Αφροδίτη, η αντίθεση με τον Ουρανό και τον Άρη αλλά και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε Ταυ – τετράγωνο με τον ωροσκόπο, βγάζουν βίαια από τα μάτια μας τα ροζ γυαλιά, τοποθετώντας με εξαναγκασμό εκείνα της ηλεκτροκόλλησης. Παράλληλα η σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό και το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, προκαλούν συσπειρωμένα με τις προηγούμενες όψεις να ξεφύγουμε από τα όρια μιας συμβιβασμένης ζωής και να τολμήσουμε να διεκδικήσουμε όλα εκείνα που θεωρούμε πως θυσιάσαμε, στο βωμό της συγκατάβασης και των παραβλέψεων.

Κάθε ανικανοποίητη αίσθηση ψάχνει τρόπους να εκφραστεί, ενώ η συμπεριφορά μας θα είναι προκλητική και ανεξημέρωτη, προκειμένου να μηδενίσουμε το κοντέρ κάνοντας μια νέα αρχή, με κάθε κόστος.

Δεν υπάρχει έλεος σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε προσπαθεί να σβήσει τη φλόγα μας, ενώ θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε προσβλητικά και εριστικά λόγια, που φέρνουν ομηρικές αντιδράσεις και συγκρούσεις.

Η Πανσέληνος αυτή βάζει και το πρώτο λιθαράκι στο ξεκίνημα των ανατροπών για την Ελλάδα, οι οποίες θα κορυφωθούν τον Νοέμβριο και μέσα από μια σειρά εκλείψεων, ενώ βίαια γεγονότα σε όλα τα επίπεδα είναι το κύριο μενού αυτής της Πανσελήνου.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι ειδικά του πρώτου δεκαήμερου, αποτελούν το κουαρτέτο της εμβατηριακής υπόκρουσης, ενώ είναι αυτοί που θα βιώσουν εντονότερα τη σκληρή πραγματικότητα.

Η σύσταση σύνεσης και εγκράτειας είναι σίγουρα μια πολύτιμη συμβουλή, αλλά δεν υπάρχουν διαθέσιμα αυτιά για να την ακούσουν, εκτός λίγων εξαιρέσεων.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Υπενθύμιση: H Πανσέληνος έχει ισχύ 3 μέρες πριν και 3 μέρες μετά την κορύφωσή της.

ΚΡΙΟΣ

Ζείτε το απόλυτο συναισθηματικό ολοκαύτωμα, με τον κυβερνήτη σας Άρη να πρωταγωνιστεί, μπαίνοντας στον κλοιό μιας αλύτρωτης και επίπονης διαδικασίας. Η παρορμητική φύση σας θυμάται την ύπαρξή της και η ηρωική φαντασία σας κάνει τον Κόναν τον Βάρβαρο μέσα σας να διεκδικεί μια σχέση, στην οποία θα αισθάνεστε ο εαυτός σας και δεν θα χρειάζεται να απολογείστε για το παραμικρό. Επαναστατείτε απέναντι σε πιέσεις, αλλά προσπαθείτε να βιώσετε και συναρπαστικές στιγμές. Προσοχή στη βιασύνη και στην οδήγηση. «The winner takes it all» ακούγεται από τα μεγάφωνα του μυαλού σας, χωρίς να σας νοιάζει αν νικήσατε ή χάσατε, παρά μόνο αν καταφέρατε να αποτινάξετε τον κλοιό της μετριότητας.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιλέγοντας τη μυστικοπάθεια και το να κρυφτείτε σε καταφύγια, είναι μια λύση για να αποφύγετε τα πυρά αυτής της Πανσελήνου και μια ευκαιρία να κερδίσετε χρόνο, προσκειμένου να λειτουργήσετε σωστά και προς όφελός σας. Είστε από τους πιο σιωπηλούς όταν οι περισσότεροι γύρω σας ουρλιάζουν. Οι πιέσεις που δέχεστε αφορούν κυρίως τη στάση σας απέναντι σε θέματα υλικών και συναισθηματικών οφειλών. Αυτό που θα συνειδητοποιήσετε είναι πως τα δανεικά δεν πρέπει ποτέ να είναι αγύριστα και ήρθε η ώρα να αποδείξετε πως είστε διατεθειμένοι να δώσετε αν όχι να ξοφλήσετε. Κάποιοι τσεκάρουν τις προθέσεις σας και δοκιμάζουν τις αντιστάσεις σας. Μην ανοίξετε νέους λογαριασμούς αν πρώτα δεν τακτοποιήσετε τους παλιούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το παιχνίδι παίζεται ακόμα για εσάς, που σε αυτή την Πανσέληνο επιθυμείτε να δώσετε τη δική σας κατεύθυνση στους φίλους σας, ξεκαθαρίζοντας πολλά. Τυχαίες συναντήσεις, ή κουβέντες θα γίνουν η αιχμή του δόρατος που θέλετε να καρφώσετε στον στόχο. Εκλαμβάνετε την μπαρουτιασμένη ατμόσφαιρα σαν μοναδική ευκαιρία να ξεδιπλώσετε τις θέσεις σας, ενώ η ερωτική σας διάθεση υπερισχύει της πολεμοχαρούς. Οι ανατροπές που θέλετε να επιφέρετε εξυπηρετούν τις ανάγκες σας να βρείτε ανταπόκριση από ανθρώπους που θεωρείτε δικούς σας, θέλοντας να εξακριβώσετε κατά πόσο αυτό ισχύει. Η προσπάθειά σας να μοιραστείτε τα όνειρά σας ζητάει άμεση απάντηση και το κυνήγι της πληροφορίας γίνεται αυτοσκοπός.
Το φιλικό σας περιβάλλον μπορεί να υποδείξει μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν έχετε αποθέματα κουράγιου να αντιμετωπίσετε όλα τα ανοιχτά μέτωπα που έχουν δημιουργηθεί. Ο θυμός σας εναλλάσσεται με την εξάντληση και η συναισθηματική σας κατάσταση μοιάζει με λαβωμένο χελιδόνι στην προσπάθειά του να αποδημήσει. Μέσα σε όλα αυτά αντιμετωπίζετε πιέσεις από την οικογένεια και από την επαγγελματική σας καθημερινότητα, με αποτέλεσμα να βρίσκεστε παγιδευμένοι. Οι σύντροφοί σας δεν βοηθούν με τη στάση τους, συσσωρεύοντας απωθημένα έτοιμα να εκραγούν προς πάσα κατεύθυνση. Αισθάνεστε μόνοι ακόμα και αν έχετε συντροφιά και η αίσθηση πως σας χειραγωγούν σας μελαγχολεί. Κτητικότητα και εντάσεις, κάνουν τις ισορροπίες ένα κακόγουστο ανέκδοτο για κουτσούς.

ΛΕΩΝ

Καταφέρνετε να επικοινωνείτε θαυμάσια μέσα από τις άναρθρες κραυγές που ακούγονται γύρω σας, ενώ παράλληλα μεταφράζετε κάθε δυσνόητη συμπεριφορά, σαν να είχατε αριστείο στη νοηματική. Η εκρηκτική Πανσέληνος δαμάζεται εύκολα από την ψυχοσύνθεσή σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν βρίσκεστε σε εγρήγορση και υπερένταση. Φίλοι, γνωστοί, οικείοι, συγγενείς, σας βομβαρδίζουν με προβλήματα και ξαφνικές απαιτήσεις, ζητώντας να πάρετε θέση. Η αντίδρασή σας είναι κεραυνοβόλα ξεκαθαρίζοντας πως δεν θέλετε να συμμετέχετε, ενώ το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να απολαύσετε την προσωπική σας ένταση, που καθοδηγείτε μόνοι σας. Προσοχή στον ενθουσιασμό σας για μια νέα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διοχετεύετε την ενέργειά σας σε ερωτικές στιγμές, προσπαθώντας να κυριαρχήσετε πάνω τους, εξαπολύοντας όλο το πάθος σας. Κλείνετε ρολά και τραβάτε με νόημα τις κουρτίνες σε οποιοδήποτε αδιάκριτο μάτι. Αποφασίζετε να αφήσετε έξω από την πόρτα σας τις λεκτικές αντιπαραθέσεις και τους καβγάδες και να νιώσετε την ένταση της ίντριγκας, της μυστικής ζωής και του παρασκηνίου. Πολλοί καταφεύγετε σε υπαρξιακές αναζητήσεις, ενώ φιλοσοφείτε αδιάκοπα την ευκαιρία να μπήξετε τη λεπίδα στη σάρκα του άλλου. Ο ρόλος του δήμιου σας προκαλεί άγχος, ακόμα και αν σκέφτεστε πως ήρθε η ώρα για κάποιους να πληρώσουν. Είναι στο χέρι σας αν θα προτιμήσετε τη λαιμητόμο, από ένα ειδυλλιακά στρωμένο κρεβάτι.

ΖΥΓΟΣ

Οι προκλητικές συμπεριφορές των συντρόφων σας γίνονται το κόκκινο πανί στην αρένα της σχέσης σας και η διπλωματία σας δεν βρίσκεται καν στην εξέδρα. Η οργή που νιώθετε ζυγίζει μεγατόνους, ενώ η αίσθηση της καταπίεσης είναι αφόρητη. Επιζητάτε ανατροπές, υποσχόμενοι πως δεν θα συνεχίσετε άλλο τη μορφή που έχει πάρει η σχέση σας. Η καθοριστική αυτή Πανσέληνος στο ζώδιό σας, δοκιμάζει αδυσώπητα πάσης φύσεως σχέσεις, ενώ η ρήξη είναι βαθιά. Από την άλλη οι ευκαιρίες απόδρασης πολλαπλασιάζονται, αφού εκτός από την τύχη, καινούργιοι άνθρωποι φλερτάρουν το casting των επιθυμιών σας, είτε πρόκειται για νέες αφίξεις, είτε για πρόθυμη φιλοξενία από φίλους και δικούς σας ανθρώπους. Η ελευθερία στην έκφραση, είναι το μεγαλύτερό σας ζητούμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε αυτή την Πανσέληνο οι άλλοι γίνονται ο καθρέφτης του εαυτού σας. Άλλοτε τον βλέπετε παραμορφωμένο και άλλοτε ιδανικό. Η μονοτονία που αισθάνεστε παίρνει αμπάριζα και βγαίνει, σε ένα περιβάλλον που θα χρειαστεί να αγκομαχήσετε για να μη σας βρουν οι σφαίρες. Στο χώρο της δουλειάς σας συμβαίνουν πολλά απρόοπτα, ενώ η ψυχολογία σας τείνει να μοιάζει με μαραμένο λουλούδι στο βάζο. Παρόλα αυτά η αποφασιστικότητά σας λειτουργεί ευεργετικά, εξασφαλίζοντας στον εαυτό σας ένα διάστημα χαλάρωσης και απομόνωσης, στο οποίο καταστρώνετε σχέδια εξόντωσης κάθε ανεπιθύμητης συμπεριφοράς.
Μην ζητήσετε εξηγήσεις, παρά βαδίστε με βάση το ένστικτό σας. Η εικόνα που είχατε για κάποιους ανατρέπεται, επιβεβαιώνοντας τους φόβους και τις ανασφάλειές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ικανότητά σας να σηκώνετε το λευκό πανί της συνθηκολόγησης αποκλιμακώνοντας την ένταση, είναι παροιμιώδης σε αυτή την Πανσέληνο, που οι τραυματίες γύρω σας είναι πολλοί. Το ίδιο πολλοί είναι και οι προβληματισμοί σας, που αφορούν μια φιλική και μια ερωτική σχέση, αλλά δεν έχετε σκοπό να τα βάψετε μαύρα. Οι προτροπές είναι πολλές και η δημιουργική σας διάθεση σας ωθεί να πρωτοπορήσετε, παίρνοντας ρίσκα και τολμώντας ανεπιφύλακτα. Η τύχη είναι με το μέρος σας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που θα σας βγουν σε καλό, κάνοντας πολλούς να σας ευγνωμονούν. Βάλτε σε εφαρμογή ένα μεγαλόπνοο σχέδιο, διασκεδάστε, εκτονωθείτε και αφιερωθείτε στη δημιουργική δράση, που θα μεταμορφώσει την καθημερινότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε αυτή την Πανσέληνο θα ήταν παρακινδυνευμένο να δείξετε πόσο αυταρχικοί, αυστηροί, δογματικοί και αδίστακτοι μπορείτε να γίνετε. Ωστόσο δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, ειδικά σε επαγγελματικά θέματα που έχετε μαζέψει πολλά, αλλά και με άτομα της οικογένειάς σας, που αισθάνεστε να σας έχουν κάνει τη ζωή πατίνι. Δεν χαρίζεστε σε κανέναν ενώ αρνείστε να κάνετε πίσω, περιφρονώντας κατάμουτρα κάθε συμβιβασμό. Ο ρεαλισμός σας όμως δεν σας προφυλάσσει από απόλυτες συμπεριφορές. Οι φιλοδοξίες σας ισχυροποιούνται και η προσωπική σας ζωή μοιάζει με τυφώνα που σαρώνει τα πάντα γύρω του. Να θυμάστε πως κάνοντας το καθήκον σας, έχετε περισσότερες πιθανότητες να ρεφάρετε αντί να υπερχρεωθείτε άδικα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νευρικότητα και εριστική διάθεση επικρατούν σε αυτή την Πανσέληνο, στην οποία εκτός από τις μετακινήσεις σας, πρέπει να προσέχετε και τον τρόπο συμπεριφοράς σας. Οι κόντρες και οι διαφωνίες με άτομα που σχετίζεστε στην καθημερινότητα θα είναι αδιάκοπες, ενώ δεν διστάζετε να προσβάλετε, όσους θεωρείτε πως δεν κατανοούν τις επίμονες θεωρίες σας.
Από την άλλη, μπορεί η επαναστατική σας διάθεση να δημιουργεί αντιπαλότητες, αλλά στην προσωπική σας ζωή φυσάει αναζωογονητικό αεράκι που σας ταξιδεύει σε ερωτικές θάλασσες, γεμάτες βυθούς από στρείδια και μαργαριτάρια. Ο έρωτας φοράει το ανατρεπτικό άρωμα που ονειρεύεστε, ακόμα και αν δεν εστιάζεται σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Επικοινωνήστε τις εκκεντρικές σας επιθυμίες με κάθε τρόπο και σε κάθε επίπεδο. Αναβάλλετε μια νομική εκκρεμότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μετά τη μεγάλη παραμονή σας στη θάλασσα, βρίσκεστε να στεγνώνετε στη φωτιά, αισθανόμενοι πως θα πρέπει να αναλάβετε δράση, κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σας.
Συνειδητοποιείτε το μέγεθος των υποχρεώσεών σας και καλείστε να πάρετε τις ευθύνες σας. Το γεγονός αυτό σας τρομοκρατεί και σας στέλνει κατευθείαν στον ψυχολόγο ή σε τρίτα πρόσωπα που θα τον αντικαταστήσουν, εφόσον δεν θα έχετε χρήματα να τον πληρώσετε. Σε καμία περίπτωση μη ζητήσετε επιπλέον οικονομική βοήθεια διότι έτσι δεν βοηθάτε το πρόβλημά σας. Τα συναισθήματά σας είναι συγκεχυμένα αφήνοντας κάποιους να σας εξουσιάζουν. Μην παραδίνεστε σε σαδιστικές προτάσεις αλλά ούτε να υιοθετήσετε μαζοχιστικές συμπεριφορές. Απλά κάντε αυτό που πρέπει.




Διαβάστε επίσης:

Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved