Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Μαρτίου

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο

Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Μαρτίου

Νέα Σελήνη στην 21η μοίρα των Ιχθύων

Ένας ιδιαίτερος και μεταβατικός μήνας διαφαίνεται ο Μάρτιος. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 11 του μήνα στην 21η μοίρα των Ιχθύων, μοίρα που συνδέεται με τον Τοξότη και τον κυβερνήτη του το Δία. Ανάλογη Νέα Σελήνη είχαμε όταν είχε προκύψει το ζήτημα με το βασικό μέτοχο επί κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή. Η διαφορά ήταν πως τότε είχε πραγματοποιηθεί στην 19η μοίρα, μοίρα Ζυγού και έξαρσης του Κρόνου. Στην παρούσα φάση, διεγείρονται ζητήματα που σχετίζονται με νόμους, διατάξεις, πρεσβείες όπως και θέματα που συνδέονται με τη θρησκεία, τους δικαστικούς και την ανώτερη εκπαίδευση. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να έχουμε μια ωμή παρέμβαση στο εσωτερικό της χώρας από το εξωτερικό.

Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης στην 3η μοίρα του Σκορπιού

Ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης βρίσκεται πάνω σε αντιπύλη η οποία σχετίζεται με μαύρο χρήμα, καταχρήσεις, τοκογλυφία και γενικότερα απόκτηση χρημάτων με μη σύννομους τρόπους. Πολύ πιθανόν ονόματα και νέες λίστες να τροφοδοτήσουν με υλικό και πάλι τα δελτία.

Το μεσουράνημα της Νέας Σελήνης στην 8η μοίρα του Λέοντα

Το μεσουράνημα είναι στην 8η μοίρα του Λέοντα και βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό, προμηνύοντας δυνατά γεγονότα τόσο με τη νεολαία όσο και με ερωτικά εγκλήματα που πιθανόν να υποκρύπτουν οικονομικά κίνητρα. Δεν αποκλείεται όμως να προκύψουν ζητήματα που να σχετίζονται ή να αφορούν γυναικεία πρόσωπα ενώ ο λαός θα συνεχίσει να είναι απογοητευμένος. Μετά τις 18/3 θα αρχίσει και αυτός να κάνει τη δική του επανάσταση.

Νέα Σελήνη – Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ελλάδας

Εξετάζοντας το χάρτη της Νέας Σελήνης σε συνάρτηση με το γενέθλιο χάρτη της Ελλάδος βλέπουμε πως οι γυναίκες θα είναι αυτές που θα γίνουν μπροστάρηδες σε έναν αγώνα. Από την άλλη, πολύ πιθανόν να υποστεί βία ή να στοχοποιηθεί κάποιο επώνυμο πρόσωπο ή κυβερνητικό στέλεχος.

Νέα Σελήνη – Προοδευμένο Ωροσκόπιο Ελλάδας

Αντιπαραβάλλοντας το χάρτη της Νέας Σελήνης με τον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας προκαλείται προβληματισμός. Το μεσουράνημα της Νέας Σελήνης είναι στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου της Ελλάδας υποδηλώνοντας κρυφές έχθρες και πράξεις ενώ ο ωροσκόπος στον 4ο οίκο της δείχνει πως η χώρα μπαίνει σε μια περίοδο που πρέπει να κλείσει έναν κύκλο προκειμένου να ανοίξει έναν άλλο. Η επαφή της Νέας Σελήνης με τον άξονα Μηδενική Κριού- Ποσειδώνα δείχνει ότι θα υπάρξουν προβλήματα και ζημίες με πληρωμές όπως και με δημόσια κτίρια και περιουσιακά στοιχεία. Επίσης είναι πιθανόν να προκύψει ματαίωση σχεδίων λόγων ενορχηστρωμένης προσπάθειας και συμπαιγνίας από τρίτους. Κυβερνητικές κινήσεις και εντάσεις θα αποτελέσουν πηγή δοκιμασίας και οι επόπτες (δανειστές) θα θελήσουν και άλλα βάζοντας σε κίνδυνο τόσο την ανοχή των Ελλήνων όσο και αυτή του κυβερνητικού σχηματισμού. Ανάπτυξη παρά τα όσα ακούγονται δεν διαφαίνεται, αντίθετα θα υπάρχει συρρίκνωση του εμπορικού κύκλου.

Πανσέληνος στην 6η μοίρα του Ζυγού

Η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στις 27 Μαρτίου στην 6η μοίρα του Ζυγού. Ο ωροσκόπος της Πανσελήνου είναι στην 9η μοίρα του Καρκίνου, επικίνδυνη μπάντα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Προμηνύονται ξαφνικά και προκλητικά γεγονότα ενώ θέματα που δείχνουν να είναι υπό έλεγχο τελικά θα έχουν απρόβλεπτη εξέλιξη. Το μεσουράνημα της Πανσελήνου είναι στην 19η μοίρα των Ιχθύων, μοίρα στην οποία όπως προείπαμε είχε γίνει η Νέα Σελήνη πριν από χρόνια όταν είχε προκύψει η ιστορία με το βασικό μέτοχο. Έτσι δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προβλήματα με κανάλια, ραδιοσταθμούς και ακυρώσεις νόμων ικανά να δημιουργήσουν ένα βέρτιγκο στην κυβέρνηση. Σε πρώτη φάση δεν θα λείψουν οι πολιτικές αντεγκλήσεις

Πανσέληνος – Γενέθλιο Ωροσκόπιο της Ελλάδας

Η Πανσέληνος πέφτει στον 4ο οίκο της Ελλάδος και ενεργοποιεί τη γενέθλιο σύνοδο Σελήνης – Πλούτωνα. Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη την ενεργοποίηση της γενέθλιας συνόδου Ερμή – Κρόνου στο χάρτη της Ελλάδας από τον διελαύνων Πλούτωνα αναμένονται θέματα που θα προκαλέσουν το λαϊκό αίσθημα και θα πυροδοτήσουν βία, αγανάκτηση και απέχθεια για κάθε τι που δεν είναι αυθεντικό.

Πανσέληνος – Προοδευμένο Ωροσκόπιο της Ελλάδας

Συγκρίνοντας τον χάρτη της Πανσελήνου με τον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας προοιωνίζονται ζητήματα κακοδιαχείρισης και προβλήματα με νοσήματα, ασθενείς που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις και γενικότερα αναξιοπαθούντα άτομα. Πολύ πιθανόν, να δούμε και πάλι κινηματογραφικές προσαγωγές ενώ ο κίνδυνος κάποιο ζήτημα να συνταράξει τα θεμέλια του κράτους είναι υπαρκτός.

Νέα Σελήνη - Πανσέληνος

Η αλληλουχία Νέας Σελήνης – Πανσέληνου δείχνει ότι θα προκύψουν προβλήματα με χώρους όπου στεγάζονται δημόσιες υπηρεσίες και εμπρησμούς. Επιπλέον, συναισθήματα θλίψης και αγανάκτησης προκαλούνται από μειώσεις, περιορισμούς, παύσεις και απολύσεις στον εργασιακό τομέα.
Από 30 Μαρτίου μπαίνουμε σε μια προεκλειπτική περίοδο, όπου θα παίξουν πολλά και θα βρισκόμαστε σε εγρήγορση.

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα.

****************************

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved