Οι χρησμοί του Μαρτίου για την Ελλάδα

Είναι ένας μήνας που θα βγάλει έντονο παρασκήνιο, πολιτικές ανακατατάξεις, απεργίες και πορείες

Οι χρησμοί του Μαρτίου για την Ελλάδα

Καλό μήνα σε όλους τους αναγνώστες της στήλης!


Φτάσαμε στο Μάρτιο του 2013 και αυτό που απομένει να δούμε είναι για ποιους θα είναι γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης κατά τη λαϊκή ρήση. Ο εν λόγω μήνας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως περίοδο προπαρασκευών της περιόδου των εκλείψεων. Όπως έχω γράψει και στις ετήσιες προβλέψεις για την Ελλάδα, το 2013 θα είναι χρονιά ανακατατάξεων και σημαντικών αλλαγών. Επίσης, έχω σημειώσει οικονομικά προβλήματα και συρρίκνωση σε παγκόσμιο επίπεδο.
Στην παρούσα φάση βλέπουμε την οικονομία – ατμομηχανή της Ευρώπης που δεν είναι άλλη από αυτή της Γερμανίας να επιβραδύνει και να μειώνεται οι εξαγωγές της. Το έτερο μέλος του άξονα η Γαλλία διαμέσου του πρωθυπουργού της ανακοίνωσε πως η Γαλλία αδυνατεί να επιτύχει τη δημοσιονομική πολιτική κάτω του 3% του ΑΕΠ. Αυτό σημαίνει πως τόσο η Ευρώπη όσο και το ευρώ υποφέρουν. Ο διορατικός Σόιμπλε βλέποντας όλα αυτά πιστεύει πως η τύπωση κατά βούληση πληθωριστικού νομίσματος από Κίνα, ΗΠΑ και Ιαπωνία προκαλούν οικονομική ασφυξία δημιουργώντας συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού και μια νέα χρηματοπιστωτική κρίση ανάλογη με αυτή του 2008. Έτσι, η ένδεια και η φτώχεια σταδιακά παύει να είναι ελληνικό προνόμιο και αποκτά έναν περισσότερο οικουμενικό χαρακτήρα.

Ας δούμε όμως τι λέει ο μήνας Μάρτιος αποκλειστικά για την Ελλάδα:
Ο διελαύνων Ουρανός στον Κριό που βρίσκεται στον 10ο οίκο της Ελλάδας θα βρεθεί στην 8η μοίρα στις 19 Μαρτίου. Η όγδοη μοίρα που αντιστοιχεί στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι μοίρα έξαρσης για τον Ουρανό. Ολοκληρώνοντας μια όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα της Ελλάδας θα τετραγωνίσει τον Ερμή της και τον Κρόνο της αντίστοιχα. Οικονομικές ειδήσεις θα σοκάρουν και θα προκαλέσουν το κοινωνικό αίσθημα αφού ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με τις καλύτερες προθέσεις.
Επιπλέον, το προοδευμένο Βέρτεξ θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον διελαύνων Ουρανό και το γενέθλιο Βουλκάνους της Ελλάδος. Μεγάλες εντάσεις μέσα από μη αναμενόμενα γεγονότα, πιθανόν και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Σε κυβερνητικό επίπεδο διαφαίνεται μια έντονη κούραση αφού στην πραγματικότητα προσπαθούν να φορτσάρουν για πράγματα που έχουν καθυστερήσει. Οι κυβερνητικές συνιστώσες προσπαθούν να βρουν φόρμουλες για να αντέξουν το πολιτικό κόστος. Ο Δίας ωστόσο είναι σε σύνοδο με τον Υποθετικό Κρόνο και ότι επιτευχθεί θα είναι μέχρι τις 16/3 από κει και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα. Παρά το ότι η παρουσία του διελαύνοντος Δία στον 12ο οίκο της Ελλάδος θα μπορούσε να σημαίνει κάποια βελτίωση μάλλον ταχυδακτυλουργικά κόλπα περιορισμένης ισχύος θα έχουμε.

Ζητήματα εργασίας και απολύσεων θα φέρουν πονοκέφαλο στην Ελλάδα αφού ο υπουργός της ΔΗΜΑΡ, κύριος Μανιτάκης προσπαθεί να απέλθει από αυτό το ποτήρι των απολύσεων. Η κυβέρνηση κάνει και θα κάνει μυστικές διαπραγματεύσεις που όμως δεν θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν έχει το θάρρος ή ακόμα και το θράσος αν προτιμάται να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι. Έτσι δεν αποκλείεται by pass να ληφθούν νέα μέτρα κοινωνικής αναλγησίας με έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και των κομμάτων. Συνυπολογίζοντας και τη Νέα Σελήνη στις 11 Μαρτίου που θα πραγματοποιηθεί στην 21η μοίρα των Ιχθύων κοντά στην ακμή του 10ου ηλιακού οίκου της Ελλάδος προοιωνίζονται επιτακτικές ανακατατάξεις επιβεβλημένες εκ του εξωτερικού.

Εν συνεχεία, η Πανσέληνος στις 27 Μαρτίου στην 6η μοίρα του Ζυγού ενεργοποιεί την επώδυνη γενέθλια σύνοδο Σελήνης – Πλούτωνα στον 4ο οίκο της Ελλάδος. Βαθιά αλλαγές στο εσωτερικό της χώρας με την κυβέρνηση να κρίνεται κατά πόσο μπορεί να υπερασπίσει (;) το Σύνταγμα και την έννομη τάξη. Προβλήματα με Νομικές εμπλοκές, Συμβάσεις, Σύμφωνα, Συνθήκες, Προσφυγές, Καταστατικά, Συνταγματικό Δίκαιο, Νομοθεσία και Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, πιθανόν με κάποιο μέτοχο, συνέταιρο, κοινοτικό κανονισμό, δικαστικές αρχές αλλά και ενδεχομένως σοβαρά γεγονότα που σχετίζονται με πρωτοδικεία, εφετεία, τον Άρειο Πάγο, τον ΟΗΕ. Εκεί κάπου ο Άρης κάνει κάποια νερά βγάζοντας στην επιφάνεια ένοχα μυστικά και συμφωνίες. Το κράτος παρ' όλα αυτά ελέω Άδη όσο και της αντίθεσης Πλούτωνα Κρόνου θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο λαό αφού ο πανικός θα είναι κακός σύμβουλος.

Σε κοινωνικό επίπεδο ο κόσμος θυμίζει κάτι από τους άθλιους του Βίκτωρ Ουγκώ, φτώχεια, ταπείνωση και δυστυχία. Προσδοκίες που δεν πραγματοποιούνται αφού δεν υπάρχει ειλικρίνεια ενώ τα κρούσματα βίας θα επιτείνουν ένα συναίσθημα απελπισίας. Ιδιαίτερα, μάλιστα μεταξύ 12 και 15 Μαρτίου ίσως υπάρξει έγκλημα ή αποτρόπαια πράξη που θα συγκλονίσει.

Εν κατακλείδι, είναι ένας μήνας που θα βγάλει έντονο παρασκήνιο, πολιτικές ανακατατάξεις, απεργίες και πορείες. Προβλήματα επικοινωνίας σε κυβερνητικό επίπεδο αφού θα διαπιστωθεί για άλλη μια φορά έλλειψη συνοχής και διγλωσσίας. Η περίοδος 12 και 21 Μαρτίου είναι αρκετά κρίσιμη, με ενδείξεις για έντονη αντιπαράθεση, αύξηση εγκληματικότητας και βίας, ένοπλές συγκρούσεις. Ίσως υπάρξει κάποια απαγωγή, χτύπημα ή ληστεία μεγάλου βεληνεκούς. Η σχέση τρομοκρατίας και ποινικού δικαίου είναι αλληλένδετη ενώ από τις 19 Μαρτίου ίσως κάποιες διατάξεις και ρυθμίσεις έχουν τροποποιήσεις και πολύ γράψε – σβήσε.

Η επέτειος της 25ης Μαρτίου σύμβολο πατριωτισμού και εθνική ανεξαρτησίας θα έχει μια ιδιαίτερη σημασία το 2013 για την τόνωση του φρονήματος των υπόδουλων Ελλήνων που χωρίς να έχουν για άλλη μια φορά κράτος καλούνται να δώσουν εθνική μάχη για να κερδίσουν πρωτίστως την ελευθερία τους!

«Μα δεν έχετε κράτος» είπε Αυστριακός Καπετάνιος κάποτε στον Κανάρη
και εκείνος με αναστατωμένη την ελληνική ψυχή του απάντησε «Δεν έχουμε κράτος, μα θα κάνουμε!»
Και πράγματι, έχοντας όραμα και δίνοντας αγώνα μετά από χρόνια κάνανε κράτος!

****************************

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved