Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου 2013 - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ο αιφνιδιασμός θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο αυτής της Νέας Σελήνης, αποτελώντας τον σκοπό κάθε νέου ξεκινήματος.

Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου 2013 - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η δεύτερη Νέα Σελήνη του χρόνου πραγματοποιείται στις 10/2 στις 9.20 το πρωί, στις 21ο
μοίρες του Υδροχόου. Ευνοούνται περισσότερο Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, του τρίτου δεκαήμερου.


Παρόλο που αυτή η Νέα Σελήνη δεν δέχεται όψεις από άλλους πλανήτες, φιλοξενεί τη σύνοδο Ερμή, Άρη, Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στον 12ο οίκο.
Το παρασκήνιο θα είναι έντονο και μάλιστα πολύ αποτελεσματικό.


Επίσης, ο ωροσκόπος της στις 7 μοίρες του Κριού, συνοδεύεται από τον Ουρανό, υποδηλώνοντας απρόβλεπτα γεγονότα με ξαφνική και απρόσμενη τροπή, είτε σε προσωπικό είτε σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο. Ο αιφνιδιασμός θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο αυτής της Νέας Σελήνης, αποτελώντας τον σκοπό κάθε νέου ξεκινήματος.


Ας δούμε τι επιφυλάσσει για τα 12 ζώδια ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη κουβαλάει πολλές εκπλήξεις, που προέρχονται περισσότερο από το κοινωνικό περιβάλλον και τους φίλους σας. Αν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες ή απορίες σχετικά με ανθρώπους και καταστάσεις, μπορείτε κάλλιστα να διαφωτιστείτε μέσα από κατασκοπικές ενέργειες. Το παρασκήνιο θα είναι έντονο αλλά ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, οδηγώντας σας σε σωστά συμπεράσματα και καίριες κινήσεις. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη Νέα Σελήνη για να ανιχνεύσετε προθέσεις, στάσεις, μυστικά και ψέματα, που σας αφορούν.


ΤΑΥΡΟΣ

Τον τομέα των επαγγελματικών σας στοχεύει αυτή η Νέα Σελήνη, στον οποίο θα πρέπει να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις και αναθεωρήσεις. Σε αυτήν την προσπάθεια θα βοηθήσουν έμπιστοι άνθρωποι και φίλοι, στους οποίους καλό θα ήταν να αποταθείτε. Αλλάξτε στάση, αφήνοντας πίσω κάθε αποτυχημένη σας ενέργεια, θέτοντας νέες βάσεις. Αποδεικνύεστε χαρισματικοί στο να ελίσσεστε έξυπνα, εκμεταλλευόμενοι και πληροφορίες που αποσπάτε αριστοτεχνικά από άλλους. Προσπαθήστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην επαναπαύεστε καθόλου, κάτι σαν να διαγωνίζεστε στο πόσα περισσότερα αντικείμενα θα βάλετε στο σάκο, σε καθορισμένη χρονική διάρκεια. Ξεκινήστε ένα πρόγραμμα στις σπουδές σας, κλείστε εισιτήρια για ένα σημαντικό ταξίδι, ψάξτε το βιβλίο που σας γοήτευσε, κυνηγήστε τις πνευματικές σας αναζητήσεις. Οι ευκαιρίες που θα ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες σας υπάρχουν μπροστά σας, προσοχή μόνο σε επαγγελματικά θέματα, που κρυφές διαδικασίες μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν από την πραγματικότητα και το μέγεθος μιας κατάστασης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σας δίνεται η ευκαιρία να βγάλετε από τη μέση τα ξίφη που υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και σε δικούς σας ανθρώπους και αφορούν οικονομικά ζητήματα, επιφορτίζοντας τη σχέση σας. Κάντε αποφασιστικές κινήσεις, διεκδικώντας χρήματα που σας χρωστάνε, ή κλείστε ανοιχτούς λογαριασμούς σας με έναν διακανονισμό. Μην επιλέξετε να κάνετε κρυφές και υπόγειες κινήσεις που σας έχουν κοστίσει ως τώρα. Το κόστος θα αποβεί μεγαλύτερο από το χρέος. Τολμήστε γενικότερα να δώσετε και να λάβετε ό, τι πραγματικά ανήκει σε εαυτούς και αλλήλους.

ΛΕΩΝ

Σας διακρίνει μια ασυνήθιστη επιθυμία να διασφαλίσετε μια σχέση ή μια συνεργασία, κάνοντας ενέργειες που θα σφραγίσουν κατά κάποιο τρόπο το μέλλον. Η ανάγκη σας να κλείσετε κάθε συναισθηματική εκκρεμότητα είναι έντονη και σε αυτή τη Νέα Σελήνη μπορείτε να κάνετε ένα καθοριστικό βήμα. Υπαρξιακές ανησυχίες έρχονται στο προσκήνιο, τις οποίες συνδέετε με τη συντροφικότητα, αλλά και το ρόλο που παίζει η οικονομική άνεση στη ζωή σας. Το ξεκίνημα μιας νέας συνεργασίας ευνοείται πολύ, καθώς και όλες οι σχετικές ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στη διατήρηση της καλής σωματικής και ψυχολογικής σας κατάστασης, επιλέγοντας τρόπους να αισθανθείτε καλά. Είτε πρόκειται για ένα πρόγραμμα διατροφής, είτε για την απόφαση μιας δίαιτας, είτε την εγγραφή σε ένα γυμναστήριο, αυτή η Νέα Σελήνη σας παροτρύνει να ξεκινήσετε κάτι από αυτά. Το ίδιο ισχύει για εργασιακά θέματα, που χρειάζονται προσπάθεια και βελτίωση. Αποφύγετε παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και εξιδανικεύσεις, επιμένοντας στην καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ

Δέχεστε πολύ θετικές επιρροές από αυτή τη Νέα Σελήνη, που απογειώνει τις προσωπικές σας σχέσεις. Δώστε σημασία σε μια γνωριμία αλλά και στην πολύχρονη σχέση σας, κάντε μια έκπληξη και υπενθυμίστε με διάφορους τρόπους την αγάπη σας. Ενδιαφέροντα, χόμπι καθώς και κάθε τι δημιουργικό, σας καλούν να τα αναβαθμίσετε, ενώ οι καλλιτέχνες του ζωδίου δέχεστε επιβεβαίωση των προσπαθειών τους. Οι σχέσεις σας με τους άλλους αποκτούν ζεστασιά, ενώ οι προτάσεις περιμένουν μόνο την αποδοχή σας, χωρίς αναβλητικότητα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν σκέφτεστε να μετακομίσετε ξεκινήστε να ψάχνετε σπίτι, αφού αυτή η Νέα Σελήνη σας έχει κρατήσει το καλύτερο. Αν βρίσκετε το δικό σας ιδανικό, θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες κινήσεις, ώστε να αισθανθείτε ακόμα καλύτερα στο χώρο σας. Το να βρείτε ιδανικές ευκαιρίες μέσα στις εκπτώσεις είναι πολύ πιθανό, γεγονός που θα σας ευχαριστήσει πολύ. Η επιθυμία να μοιραστείτε με το ταίρι σας ρομαντικές σπιτικές στιγμές είναι έντονη, ενώ διέπεστε από την ανάγκη να εντυπωσιάσετε και να εντυπωσιαστείτε.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Τινάζεστε σαν ελατήρια, με αφορμή τις πρωτότυπες ιδέες που κατεβάζει ξαφνικά ο νους σας, ζητώντας δικαίως χειροκρότημα για τις ευφυείς διανοητικές σας συλλήψεις. Αυτή η Νέα Σελήνη σας κάνει ικανούς στο να χειριστείτε συμφωνίες, να μεσολαβήσετε, να πείσετε, να αποπλανήσετε και να δημιουργήσετε ντόρο γύρω από το όνομά σας. Η ευθύνη που παίρνετε γίνεται ένα γοητευτικό ρίσκο, ενώ ο γραπτός και προφορικός σας λόγος εντυπωσιάζουν.
Έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο. Αρπάξτε την και χαρείτε την.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μη βασανίζεστε άλλο, μετρώντας συνεχώς τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, στριμωγμένοι σε συντηρητικές και στερητικές αποφάσεις. Αυτή η Νέα Σελήνη σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε μια νέα πηγή εσόδων που είναι ανατρεπτική αλλά πολύ βοηθητική. Ακούστε τις προτάσεις που ενδεχομένως σας γίνουν, εγκαταλείψτε τα αρνητικά συναισθήματα, χαμογελάστε πονηρά και αξιολογήστε τις υποχρεώσεις σας. Οι μηχανορραφίες του μυαλού σας θα αποδειχτούν εξαίρετες πηγές εσόδων, αρκεί να κοντρολάρετε τη βιασύνη και την παρόρμηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη δίνει διέξοδο στις εμμονές και στο πείσμα σας, καταφέρνοντας να επιβληθείτε σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και τις ανάγκες σας. Σας δίνεται η αφορμή να ξεκινήσετε ριζοσπαστικές αλλαγές στην εμφάνιση και στη συμπεριφορά σας. Ένα θέμα που έχει προκύψει το αναλαμβάνετε προσωπικά, μέχρι να φτάσετε στην τελική του έκβαση. Οι μέρες αυτές σας προτρέπουν να τις απολαύσετε, θέτοντας νέες βάσεις και προτεραιότητες. Αγαπημένα πρόσωπα σας στηρίζουν και σας ενθαρρύνουν.


ΙΧΘΥΕΣ

Η διαίσθησή σας λειτουργεί εντυπωσιακά, ενώ η έμπνευση, η διόραση, και το αλάνθαστο ένστικτό σας, οδηγούν σε αποκαλύψεις μεγατόνων. Αισθάνεστε πως όλοι και όλα είναι έτοιμα να εμφανιστούν με την πραγματική τους υπόσταση, ενώ έχετε την ευκαιρία να ξεσκεπάσετε παρασκήνιο και κακόβουλες ενέργειες που σας αφορούν. Το σχέδιο δράσης σας είναι μεγαλοφυές, αποφύγετε όμως ψυχοφθόρες και ιντριγκαδόρικες τακτικές.
Φροντίστε την ψυχολογική σας υγεία και μην παγιώνετε μέσα σας σκέψεις και επιθυμίες.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved