Uranian χρησμοί Φεβρουαρίου

Τι δίνουν οι εξισώσεις της Uranian για το Φεβρουάριο του 2013 στα κοινωνικο-πολιτικά θέματα της Ελλάδας;

Uranian χρησμοί Φεβρουαρίου

Τα δώρα της Πανδώρας εξέρχονται από το κουτί της

Καλό μήνα σε όλους. Κούτσα, κούτσα, όλο νερά και λούτσα μπαίνει ο Φλεβάρης και από τούδε και στο εξής η στήλη θα είναι ελαφρώς διαφοροποιημένη. Ακολουθώντας το πνεύμα του Υδροχόου που προτάσσει αλλαγές, η ενότητα θα εμπλουτιστεί με περισσότερα στοιχεία της κλασσικής αστρολογίας ύστερα από αίτημα πολλών από εσάς. Ελπίζω να μείνετε ικανοποιημένοι και να δοθεί το ερέθισμα για γόνιμο αστρολογικό διάλογο σε μια γλώσσα επικοινωνίας πιο προσιτή στους περισσότερους από εσάς.

Ύστερα από την πρόβλεψη, στις «ετήσιες προβλέψεις του 2013 – Η ώρα των μεγάλων ανατροπών», περί ελευθέρων σκοπευτών ακολούθησε το χτύπημα στα γραφεία της Ν.Δ. Όταν ερωτήθηκα για αυτό το θέμα απάντησα πως ήταν για έλεγχο των αντανακλαστικών της αστυνομίας , γεγονός που επιβεβαιώθηκε με τη βομβιστική επίθεση που ακολούθησε στο AthensMall.Την ευθύνη για αυτό το χτύπημα ανέλαβε μια νέα τρομοκρατική οργάνωση με όνομα σιδηρόδρομο, για την εμφάνιση της οποίας επίσης είχαμε γράψει στις ετήσιες προβλέψεις του 2013. Δύο επιπλέον στοιχεία που θα προσθέσω για αυτήν τη νέα τρομοκρατική παρουσία και τα οποία μας δίνει η αστρολογική εξίσωση Πλούτωνας – Άδης είναι τα εξής

α) έχει δημιουργηθεί η στρατολόγηση μιας νέας γενιάς τρομοκρατών υπό την εποπτεία παλαιότερων στελεχών άλλης τρομοκρατική ομάδας

β) ακολουθώντας την παροιμία που λέει» το καλύτερο μέρος για να κρυφτείς από το λύκο είναι μέσα στο στόμα του» δεν αποκλείεται το στρατηγείο των τρομοκρατών να βρίσκεται εντός των τοίχων σωφρονιστικού καταστήματος ή σε χώρο που εδρεύουν πλησίον διωκτικές αρχές.

Ας δούμε όμως τα του μηνός Φεβρουαρίου για την Ελλάδα. Η κατάσταση θα είναι αρκετά περίεργη, το πολιτικό σκηνικό θα δημιουργεί σύγχυση και θα είναι διάχυτη η εντύπωση ότι κάποιοι επιχειρούν ένα γενικότερο κουκούλωμα με έναν αποδιοπομπαίο τράγο. Ο λαός θα είναι θεατής σε μια θεατρική παράσταση με κάκιστους ηθοποιούς ενώ η φράση του αείμνηστου Λιαντίνη «Όταν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό τριγύρω μας, πώς θα καταλάβουμε πως όλα είναι ψεύτικα» θα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

Σε πολιτικό επίπεδο θα υπάρχουν μεγάλες ανακατατάξεις. Η κυβέρνηση θα δέχεται πίεση από Τρόικα και Ευρωπαϊκή Ένωση και συγχρόνως από τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να μην παραπεμφθεί ο προκάτοχος του, Γεώργιος Παπανδρέου. Ωστόσο, μέσα στην κυβέρνηση θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις οι οποίες δεν αποκλείεται να φουντώσουν και να επιχειρηθεί μέχρι και αντάρτικό. Με τη Νέα Σελήνη στην κατοικία του Ουρανό, στον Υδροχόο στις 10 Φεβρουαρίου θα ανοιχτεί ένας κύκλος αντιπαραθέσεων. Η 21η μοίρα που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη είναι επιρροής Δίας και ως εκ τούτου οι απρόσμενες ή απότομες αντεγκλήσεις θα είναι ιδεολογικού χαρακτήρα. Το ρήγμα που θα επέλθει θα είναι βαρύ. Επιπλέον, η σιωπή του Κώστα Καραμανλή φαίνεται να φτάνει στο τέλος της. Το καραμανλικό μπλοκ θα πετάξει το γάντι σε όσους πάνε για συγκάλυψη το σκάνδαλο με την ΕΛΣΤΑΤ.

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά την βολιδοσκόπηση πιθανών συμμάχων και το άνοιγμα διάλογου με Σόιμπλε και Αμερικανούς θα συνεχίσει να θεωρείται μη αφοσιωμένος στα ελληνικά συμφέροντα και προσκυνημένος στα ξένα. Το ΠΑΣΟΚ κατακλυσμένο από τα φοβικά του σύνδρομα θα συνεχίσει να βλέπει δαίμονες και δράκους ενώ το ΚΚΕ θα εξακολουθεί να συντηρεί την oldfashionρητορική του. Η ΔΗΜΑΡ αδίκως θα προσπαθεί με κόκκινες γραμμές να περιορίσει τις δημοσκοπικές απώλειες ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αφού απέδειξαν ότι είναι πολύ σκληροί για να πεθάνουν με τους τρεις σωματοφύλακες Χαικάλη- Μαριά- Καπερνάρο να βγάζουν ασπροπρόσωπο τον πρόεδρος τους θα ατενίσουν με σιγουριά το μέλλον απαλλαγμένοι από ευκαιριακούς και βαρίδια. Η χρυσή Αυγή θα κλιμακώσει την επίθεση αλλά θα πρέπει να τους ταράξει η δημοκρατία αφού θα δεχτεί λάσπη σε κάθε της κίνηση και αυτό γιατί το παρελθόν την ακολουθεί.

Σε κοινωνικό επίπεδο τα προβλήματα θα εστιαστούν στην αύξηση της ανεργίας και στο θάνατο του εμποράκου. Μην πάει το μυαλό σας στο ομώνυμο θεατρικό έργο, δεν μιλώ μεταφορικά αλλά κυριολεκτικά. Πολύ πιθανόν μεταξύ 9 και 13 Φεβρουαρίου να υπάρξουν ειδήσεις με θέματα που θα αιφνιδιάσουν ή θα πιάσουν τον λαό εξ απήνης. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 11 του μήνα προμηνύει την έναρξη νέων οικονομικών δυσχερειών και προκλητικά σκληρών φορολογικών μέτρων. Συγχρόνως, θα υπάρχει μια προσπάθεια να χρυσωθεί το χάπι με διάφορα αντισταθμιστικά τεχνάσματα ενώ οι υποψηφιότητες για το βραβείο στη μεγαλύτερη ψευτιά θα είναι πολλές όπως υποδεικνύει ο προοδευμένος Δίας πάνω στο Χείρωνα της Ελλάδος. Από την άλλη, ο Πλούτωνας ακουμπά την ακμή του 7ου οίκου ( φανεροί εχθροί, αποφάσεις, συμβάσεις) και βρίσκεται σε αντίθεση με Ερμή, Κρόνο και Ωροσκόπο. Από 24 Φεβρουαρίου που Πλούτωνας εισέρχεται στην 11η μοίρα, η οποία έχει υδροχοϊκές ιδιότητες και η κατάσταση στους παραπάνω τομείς θα επιδεινωθεί. Δεδομένου ότι ο Υδροχόος καταλαμβάνει τον 8ο οίκο της Ελλάδος, οικονομικά θέματα και ζητήματα με τράπεζες και εφορίες θα απασχολήσουν έντονα τον Έλληνα πολίτη. Από την άλλη, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως το προσωνύμιο του Πλούτωνα στη μυθολογία ήταν Άιδης (α στερητικό και ιδείν = αόρατος) και από διέλευση σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Κρόνο . Επιπλέον, ο Ουρανός σχηματίζει από το 10ο οίκο αντίθεση με Πλούτωνα και Σελήνη της Ελλάδος και επίσης αντίθεση με τον προοδευμένο Άρη. Το συμπέρασμα που προκύπτει ότι είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει πάλι κάποιο «χτύπημα» σε δημόσιο χώρο, δρόμο ή έργο και ενδεχομένως με μεγαλύτερη ισχύ.

Στα εργασιακά, ίσως διαπιστωθεί ένας φαύλος κύκλος από απεργίες και υπάρξει αναμπουμπούλα σε θέματα ωραρίων, συμβάσεων και ζητήματα που σχετίζονται με ασφαλιστικές εισφορές. Η ανάδρομη φορά του Ερμή από 23 Φεβρουαρίου προμηνύει προβλήματα ασυνεννοησίας και τεχνικά προβλήματα σε μηχανήματα. Συμφωνίες που πιθανόν να γίνουν κάτω από το τραπέζι δεν θα αποδώσουν τα αναμενόμενα. Επιπροσθέτως, θέματα που σχετίζονται με συνεργασίες και αποδοχή αυτών από τρίτους θα απασχολήσουν. Με τη συνεπικουρία του Κρόνου που επίσης γυρνά ανάδρομος στις 19 του μήνα θα έρθουν στην επιφάνεια πολιτικά παιχνίδια και θα υπάρξουν έντονοι συνδικαλιστικοί αγώνες.

Περνώντας στα οικονομικά τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο. Ο προοδευμένος Ήλιος είναι σε ακριβέστατο τετράγωνο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα του ωροσκοπίου της Ελλάδας που δείχνει επικοινωνιακά τρυκ, ψέματα και αναλήθειες. Επιπλέον, ο προοδευμένος Ήλιος στον τρίτο οίκο, δείχνει ότι σε οικονομικά θέματα (ο Ήλιος είναι του δευτέρου) θα προκύψει χασούρα από ψέματα στα χαμηλά στρώματα (Ποσειδώνας στον 6ος οίκο). Παράλληλα, ο προοδευμένος Ποσειδώνας που είναι κυβερνήτης του 10ου , που συμβολίζει την εξουσία, είναι πλέον στον 7ο οίκο που δείχνει τους άλλους, τους εταίρους, τους συμμάχους σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο, δείχνοντας ξεκάθαρα μια κατάσταση ουτοπίας, εξαπάτησης και ουτοπίας με την οποία βρίσκεται η κυβέρνηση σε συνεργασία με άλλες δυνάμεις κυρίως παγωμένων και ισχυρών χωρών ή που κυβερνώνται από σκουρόχρωμα πρόσωπα. Η ένεση με ζεστό χρήμα που περιμένει η αγορά ο Ουρανός δείχνει πως δεν θα γίνει ενώ ο διελαύνων Πλούτωνας από 24 Φεβρουαρίου στην 11η μοίρα θα φέρει στην επιφάνεια ένα μεγάλο σκάνδαλο.

Να θυμάστε ότι ο Φεβρουάριος είναι μήνας μεταβατικός. Από το Μάρτιο έρχονται τα σπουδαιότερα.

*Η αστρολογική ανάλυση του μηνός Φεβρουαρίου για την Ελλάδα γίνεται με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα.

****************************

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved