Προβλέψεις Ταρό Φεβρουαρίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για το Φεβρουάριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Φεβρουαρίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

ΙΧ ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Οι σκέψεις είναι οι λέξεις του νου

Γενικά: Αυτό το μήνα στηριχτείτε στον εαυτό σας και επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας. Αυτό που έχει σημασία είναι η δική σας γνώμη και όχι τι σκέπτονται οι άλλοι.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι παρ’ όλο που νοιώθετε τρυφερά για το σύντροφο σας η ψυχρή σας συμπεριφορά τον απομακρύνει. Οι αδέσμευτοι με τη βοήθεια ενός φίλου ξεκαθαρίζετε τι πραγματικά θέλετε.

Επαγγελματικά: Θα αποδώσετε καλύτερα αν εργάζεστε σε ένα απομονωμένο περιβάλλον που τίποτα δεν θα αποσπά την προσοχή σας. Αν δεν είναι εφικτό αποφύγετε όσο μπορείτε προστριβές και αντιθέσεις

Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα μπορεί να μην λείψουν οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Χ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Απολαύστε την εύνοια των άστρων

Γενικά: Αυτό το μήνα απολαύστε την εύνοια των άστρων. Θα έχετε τη στήριξη και την επιβεβαίωση που χρειάζεστε από του αγαπημένους σας, αλλά και από άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ξεκουράζουν. Οι αδέσμευτοι φλερτάρετε όσο θέλετε, οι μέρες της μοναξιάς πέρασαν.

Επαγγελματικά: Η ευελιξία που θα δείξετε στον επαγγελματικό σας χώρο θα αποβεί εποικοδομητική. Ευνοούνται οι επαφές και οι συμφωνίες.

Οικονομικά: Αξιολογήσετε τις εκκρεμότητες σας και μην υποκύψετε σε άσκοπες δαπάνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΧΙ ΔΥΝΑΜΗ

Μια ευχάριστη νότα

Γενικά: Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέλω και να ικανοποιήσετε προσωπικές σας επιθυμίες. Η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός σας θα έχει θετικό αντίκτυπο στα κοντινά σας άτομα.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να πλησιάσετε το σύντροφο σας και να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι ευνοείστε για νέες γνωριμίες που υπόσχονται πολλά.

Επαγγελματικά: Έντονη κινητικότητα στο χώρο της εργασίας σας και επαφές με άτομα κύρους θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για επαγγελματική άνοδο.

Οικονομικά: Περιορίζοντας τις άσκοπες δαπάνες θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται ικανοποιητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΧΙΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Θολό τοπίο

Γενικά: Αυτό το μήνα η ψυχολογία σας είναι αρκετά μπερδεμένη, γι αυτό αποφύγετε να αναλάβετε υποχρεώσεις και να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι κλείνεστε προσωρινά στον εαυτό σας από φόβο ότι μπορεί να πληγωθείτε για μια ακόμα φορά. Οι αδέσμευτοι νοιώθετε νοσταλγία για μια ιστορία από το παρελθόν.

Επαγγελματικά: Να είστε επιφυλακτικοί γιατί κάποιοι είναι έτοιμοι να σας τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια σας. Μετακινήσεις και υπογραφές απαιτούν προσοχή.

Οικονομικά: Μην παρασυρθείτε σε έξοδα χωρίς σοβαρή αιτία. Οι καιροί είναι δύσκολοι.

ΛΕΩΝ

ΧΙΙΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Θίξτε τα κακώς κείμενα

Γενικά: Τον μήνα αυτό προμηνύονται ριζικές αλλαγές. Είναι καιρός να θίξετε τα κακώς κείμενα και να αποδεσμευτείτε από αρρωστημένες καταστάσεις..

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι με την ακραία συμπεριφορά σας προκαλείτε τριβές που θα οδηγήσουν στη ρήξη ή στην αναθέρμανση της κοινής ζωής σας. Οι αδέσμευτοι βαρεθήκατε τις τοξικές σχέσεις και αναζητάτε κάποιον που θα αγγίξει την ψυχή σας.

Επαγγελματικά: Οι συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας. Εξομαλύνετε τις προσωπικές σας σχέσεις και αποφύγετε διφορούμενες καταστάσεις.

Οικονομικά: Η οικονομική σας κατάσταση θα εξαρτηθεί από τη διαχείριση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΧΙV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Διαχειριστείτε το άγχος σας

Γενικά: Αυτό το μήνα η θετική στάση σας θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε καταστάσεις που μέχρι χτες σας προκαλούσαν άγχος.Αντισταθείτε στην αδράνεια.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αντιδράστε στη μιζέρια που σας πιάνει όταν δεν μπορείτε να έχετε τα πράγματα έτσι όπως τα θέλετε. Οι αδέσμευτοι προσεγγίστε φιλικά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά: Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις σας σε συνδυασμό με μια λεπτομερή ανάλυση των καταστάσεων που συμβαίνουν στο χώρο εργασίας σας και κάντε δημόσιες σχέσεις.

Οικονομικά: Αντιμετωπίστε τις εκκρεμότητες σας με πρόγραμμα και σύνεση και μη φοβάστε τίποτα.

ΖΥΓΟΣ

XV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Η ερωτική σας ζωή στο προσκήνιο

Γενικά: Αυτό το μήνα η συναισθηματική και η ερωτική σας ζωή είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Σας προβληματίζουν πράγματα που δεν έχουν καμιά σημασία.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι διεκδικείτε την προσοχή του ερωτικού σας συντρόφου και σκαρφίζεστε διάφορους τρόπους προκειμένου να το επιτύχετε. Οι αδέσμευτοι κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας οδηγήσουν σε πρωτόγνωρα καυτά μονοπάτια

Επαγγελματικά: Θα παρουσιαστούν ανοίγματα επαγγελματικής φύσης, αλλά μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις αν δεν τα εξετάσετε από όλες τις πλευρές.

Οικονομικά: Έχετε ξεφύγει από τον προϋπολογισμό σας και τώρα πρέπει να περιοριστείτε στα απαραίτητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

XVΙ ΠΥΡΓΟΣ

Κάνοντας τα ίδια πράγματα θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα

Γενικά: Αυτό το μήνα αποδεχτείτε ότι κάποια πράγματα χρειάζεται να τελειώσουν για να ανοιχτεί ένας καινούργιος δρόμος. Μπορεί λόγω κακής ψυχολογίας να εκδηλωθούν ψυχοσωματικά προβλήματα τα οποία θα είναι προσωρινά.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι όσο κι αν νοιώθετε κουρασμένοι από τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί ψάξτε για λύσεις που θα σας ανακουφίσουν έστω και προσωρινά. Οι αδέσμευτοι γοητεύετε για μια ακόμα φορά τον περίγυρο σας.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα θα σας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσετε τις ιδέες σας και να προκαλέσετε ευχάριστα. Το τοπίο σύντομα αλλάζει.

Οικονομικά: Θα χρειαστεί να κάνετε επιπρόσθετες προσπάθειες για να αντεπεξέλθετε στις αυξημένες υποχρεώσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

XVIΙ ΑΣΤΕΡΙ

Επιλέξτε την ποιότητα

Γενικά: Αυτό το μήνα αν θέλετε να περάσετε καλά , μην προβείτε σε βιαστικές και επιπόλαιες αλλαγές. Κάντε πράγματα που σας αρέσουν και σας ξεκουράζουν.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι μη ζητάτε από το σύντροφο σας την τελειότητα που δεν υπάρχει. Οι αδέσμευτοι είστε συναισθηματικά ευάλωτοι και επιρρεπείς σε επιπόλαιες αποφάσεις.

Επαγγελματικά: Βελτιώστε τις σχέσεις σας και μεγαλώστε τον κοινωνικό σας κύκλο.Να είστε όμως ρεαλιστές και να μην έχετε φιλοδοξίες που ξεπερνούν τις δυνατότητες σας.

Οικονομικά: Αξιολογήστε σωστά τις εκκρεμότητες που σς έχουν κουράσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

XVIIΙ ΣΕΛΗΝΗ

Φλερτ με το απαγορευμένο

Γενικά: Αυτό το μήνα έχετε την ανάγκη να αποδράσετε από τα καθιερωμένα πλαίσια της καθημερινότητας με κάθε τρόπο. Αποφύγετε όσο μπορείτε τις υπερβολές.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι στην προσπάθεια σας να ανανεωθείτε μπορεί να βάλλετε σε κίνδυνο το δεσμό σας. Οι αδέσμευτοι είστε ευάλωτοι σε παράλληλες σχέσεις.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα θα προκύψουν δελεαστικές προτάσεις για συνεργασία. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με καταστάσεις που υπόσχονται εύκολο χρήμα, από άγνωστες πηγές.

Οικονομικά: Προσέξτε να μην παρασυρθείτε σε άσκοπες αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

XΙΧ ΗΛΙΟΣ

Καινούργια παιχνίδια και νέοι ρόλοι

Γενικά: Αυτό το μήνα με τις ακατάπαυστες δραστηριότητες, την αλλαγή στη συμπεριφορά, στην εμφάνιση και το στυλ σας τραβάτε όλα τα βλέμματα επάνω σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι εκφράζετε ανοιχτά τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας και ξεχνάτε τις διαφορές που υπήρξαν μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε ερωτικές στιγμές πάθους.

Επαγγελματικά: Ο επαγγελματικό σας τομέας βρίσκεται σε φάση ανόδου. Οι επαφές και οι συμφωνίες που θα κάνετε θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σας.

Οικονομικά: Η οικονομική σας κατάσταση βελτιώνετε αισθητά, αλλά η υπερβολική ανεμελιά σας θα έχει επιπτώσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Πίστη και αυτογνωσία

Γενικά: Αυτό το μήνα η ψυχολογία σας αλλάζει. Έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και είστε πλέον έτοιμοι να διευθετήσετε υποθέσεις από το παρελθόν που σας προβληματίζουν από καιρό.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο σας και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με ωραίες συζητήσεις. Για τους αδέσμευτους οι γνωριμίες και οι φιλίες θα δώσουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στην καθημερινότητα σας.

Επαγγελματικά: Μεγάλη κινητικότητα στον εργασιακό σας χώρο. Ιδιαίτερα εσείς που είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε αυξημένη δουλειά, συνεπώς περισσότερα χρήματα.

Οικονομικά: Θα ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσίας σας.

*Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved