Πανσέληνος Δεκεμβρίου - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Πρόκειται για μια εύφλεκτη Πανσέληνο σε δυσαρμονικές όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα, αλλά και με τον ωροσκόπο από τον Κριό και το μεσουράνημα στον Αιγόκερω.

Πανσέληνος Δεκεμβρίου - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η τελευταία Πανσέληνος του χρόνου πραγματοποιείται στις 28/12 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω και συγκεκριμένα στις 7 μοίρες του Καρκίνου στις 12.21 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας. Πρόκειται για μια εύφλεκτη Πανσέληνο σε δυσαρμονικές όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα, αλλά και με τον ωροσκόπο από τον Κριό και το μεσουράνημα στον Αιγόκερω.

Η αρμονική όψη με τον Κρόνο γίνεται το μαγικό χέρι του πυροσβέστη, σε μια φωτιά που τείνει να γίνει πυρκαγιά ενδεχομένως και ολοκαύτωμα.

Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου, είναι ιδιαίτερα νοηματική, δηλώνοντας επιτακτικά την ανάγκη να αφήσουμε πίσω κάθε τι ξεθωριασμένο και σαθρό, χαράζοντας μια νέα αξιόπιστη και συνετή πορεία.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι του πρώτου δεκαήμερου επηρεάζονται άμεσα και είναι αυτοί που θα νιώσουν περισσότερο στο πετσί τους, την μεγαλειώδη φράση του Γαλιλαίου: «Δεν μπορείς να διδάξεις τίποτα στον άνθρωπο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον βοηθήσεις να ανακαλύψει αυτό που έχει μέσα του».


Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.



ΚΡΙΟΣ

Θέλετε να κάνετε πολλά, αλλά μπορείτε μόνο ελάχιστα. Στριφογυρίζετε ανάμεσα στο πρέπον και στο δέον, πιέζεστε από οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα και βεβαιώνετε τους εαυτούς σας πως θα δώσετε ένα τέλος. Η αναταραχή που έχετε όμως μέσα σας από τη μία ωθεί και από την άλλη προκαλεί ψυχολογικό χάος. Μην ξεχάσετε στο νέο χρόνο που έρχεται να ανάψετε το δεοντολογικό σας πούρο, καίγοντας σε κάθε ρουφηξιά και μια ένταση, που δεν σας αφήνει να ησυχάσετε και να προχωρήσετε ήρεμα και σταθερά.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε σκοπό να επικοινωνήσετε τις διαθέσεις σας, αντιλαμβανόμενοι πως τη νέα χρονιά θα χρειαστεί να είστε σαφείς και περιεκτικοί στις οποιεσδήποτε σχέσεις σας. Σε αυτή την Πανσέληνο διασφαλίζετε τα κεκτημένα σας, αξιολογώντας πρόσωπα και καταστάσεις. Η συναισθηματική ένταση είναι μεγάλη, ενώ οι επιθυμίες παθιάζουν τις αντιδράσεις σας. Άνθρωποι της άμεσης καθημερινότητας καθώς και συγγενείς, σας βάζουν ιδέες που κρατάτε προς υλοποίηση τον καινούργιο χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι τελευταίες ημέρες του χρόνου σας βρίσκουν να ξοδεύετε χρήματα, μην μπορώντας να αντισταθείτε σε πειρασμούς, κάνοντας και πολλά δώρα. Παράλληλα σχεδιάζετε και το πώς θα αποκτήσετε περισσότερα. Σκοπεύετε τον καινούργιο χρόνο να ρυθμίσετε όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες, ώστε να ησυχάσετε από την αγωνία που σας διακατέχει. Η υπερβολή και ο ενθουσιασμός θα σας παρασύρουν τόσο, όσο χρειάζεται να συνειδητοποιήσετε, πως ήρθε η ώρα να βάλετε το πόδι σας, σταθερά στο φρένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συναισθηματική φόρτιση είμαι έντονη σε αυτή την Πανσέληνο δημιουργώντας σας πολλά αντιφατικά συναισθήματα, που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Από την κωμωδία στο δράμα και τούμπαλιν, στριφογυρίζοντας μαζί με τις αναμνήσεις στο παρελθόν και προσπαθώντας να συνθέσετε το μέλλον. Σύντροφοι και αγαπημένοι αποκτούν άλλο μέγεθος στα μάτια σας, νιώθοντας την ανάγκη να τους κρατήσετε σφιχτά, ή να τους απομακρύνετε χωρίς τύψεις.

Το σίγουρο είναι πως ο νέος χρόνος σας βάζει σε μια εντελώς διαφορετική τροχιά.

ΛΕΩΝ

Η ακτινοβολία σας στις γιορτινές αυτές μέρες, μπορεί να μειωθεί αρκετά σε αυτή την τελευταία Πανσέληνο του χρόνου, που σας δημιουργεί ανασφάλεια και πολλά ερωτηματικά. Τα πώς και τα γιατί όλου του χρόνου έρχονται στην επιφάνεια και σας απομονώνουν σε μια γωνιά, προσπαθώντας να καταλάβετε πού κάνατε λάθος. Παρόλα αυτά δεν είστε διατεθειμένοι να χάσετε την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας, προχωρώντας όμως πλέον σας εισαγγελείς και όχι σαν μάρτυρες υπεράσπισης του εαυτού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή επισκιάζει τα προβλήματα, μέσα από την οποία προσπαθείτε να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Οι φίλοι σας έρχονται στο προσκήνιο αποφασίζοντας λίγο πριν τον καινούργιο χρόνο να δείξετε την αγάπη σας σε κάποιους και σε άλλους τον δρόμο χωρίς επιστροφή. Σας ενδιαφέρει πολύ η εικόνα σας προς τα έξω και γίνεστε πολύ επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που σας περιτριγυρίζουν. Σκοπός σας είναι να αναδείξετε όλα τα χαρίσματά σας βγάζοντας knockout όσα περισσότερα ελαττώματα μπορείτε.

ΖΥΓΟΣ

Αναστάτωση και υπερένταση προκαλεί η τελευταία Πανσέληνος του χρόνου, που σας κάνει να σκέφτεστε επαγγελματικά θέματα, κουβαλώντας ένα σίγουρο βάρος στη νέα χρονιά.

Δυσκολεύεστε να απεγκλωβιστείτε από ευθύνες και υποχρεώσεις, χρειάζεστε ξεκούραση και ανάπαυλα, ενώ μια άδεια που έχετε κατά νου, είναι πιθανόν να μη σας δοθεί. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και αυτό σας δημιουργεί άγχος και εκνευρισμό. Ωστόσο βρίσκετε αποκούμπι στον ευεργέτη Δία και μπορείτε να σκορπάτε χαμόγελα, που κρύβουν δηλητήριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σας δίνεται η ευκαιρία να πλησιάσετε σε απόσταση αναπνοής από ένα όνειρό σας, που κλώθετε χρόνια στον αργαλειό των επιθυμιών σας. Η Πανσέληνος αυτή θέτει τις βάσεις για την εδραίωση μιας φιλοδοξίας, ενός στόχου, ή μιας συναισθηματικής κατάστασης. Κάποιοι παίρνουν σημαντικές αποφάσεις, ενώ άλλοι προχωρούν προς αυτές μεθοδικά και αποφασιστικά. Νιώθετε πως έχετε ωριμάσει μέσα σας και πως πλησιάζει η στιγμή να απολαύσετε τους χυμούς της ώριμης αναζήτησής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάνετε μια πολύ ωραία προσποίηση λίγο πριν τον καινούργιο χρόνο σαν παίκτης μεγάλης κλάσης, που αφορά οικονομικά θέματα που χρειάζονται διευθέτηση. Μέσα στο γενικότερο κλίμα ευφορίας, η εφορία, τα δάνεια και κάποιες κληρονομικές υποθέσεις, βγαίνουν στην επιφάνεια και σας καλούν να έρθετε αντιμέτωποι. Θα χρειαστεί να χαλάσετε φαιά ουσία και να έρθετε και σε αντιπαλότητα, παίρνοντας παράταση για τον καινούργιο χρόνο. Η παροδική πίεση που θα αισθανθείτε μετατίθεται για αργότερα, αλλά μην αμελήσετε να πιεστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κοινή ζωή με το άλλο σας μισό και τους συνεργάτες σας μυρίζει μπαρούτι, ενώ λίγο πριν την είσοδο του νέου χρόνου συνειδητοποιείτε πως δεν αντέχετε να υποβάλλετε τους εαυτούς σας σε περαιτέρω εντάσεις. Η Πανσέληνος αυτή εξάπτει την προσωπική σας ζωή, βάζοντας όρια και κανόνες, κάτι που αγαπάτε να κάνετε ούτως ή άλλως. Το θέμα είναι πως αναστατώνεστε αρκετά, προκειμένου να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα κάτω από έκρυθμες συμπεριφορές. Παρόλα αυτά ο προστάτης σας Κρόνος, βοηθά να επιλύσετε όσα σας θυμώνουν και σας απογοητεύουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γενικότερη διάθεσή σας είναι ενθουσιώδης και ασυγκράτητη, αλλά αυτή η Πανσέληνος δηλώνει πως η υπερεκτίμηση και η υπερβολή σε κάποια πράγματα και καταστάσεις, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Φροντίστε την υγεία σας και μην παρασύρεστε σε διατροφικές και συνοδευτικές ασυδοσίες. Ο εργασιακός σας χώρος προβληματίζει πολλούς, αποτελώντας την κύρια έγνοια σας στη νέα χρονιά. Μην ανακινείτε παλιά θέματα και φροντίστε να ξεκουραστείτε σωματικά και νοητικά, απολαμβάνοντας συνετά το εορταστικό κλίμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια άκρως αποκαλυπτική Πανσέληνος λίγο πριν μπείτε στον καινούργιο χρόνο, σας κάνει να αισθάνεστε μια γλυκιά ανατριχίλα στην ερωτική σας ζωή και όχι μόνο. Κάτι που θα φέρει μια απροσδόκητη έκπληξη θα σας κάνει να πιστέψετε στον Αι Βασίλη, ενώ η συναισθηματική σας υπερδιέγερση σας οδηγεί σε διασκεδαστικές, ερωτικές και πολύ δημιουργικές στιγμές.

Συνεχίζοντας να απολαμβάνετε τις γιορτές, η φαντασία και η ονειροπόληση προβλέπεται να σας ακολουθήσουν στη νέα χρονιά, γεμίζοντας τις ψυχολογικές σας μπαταρίες.





Διαβάστε επίσης:

Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved