Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στις 30/9 στις 7 μοίρες του Κριού στις 6:18 το πρωί ώρα Ελλάδας.

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Πρόκειται για μια πολύ ισχυρή Πανσέληνο στον άξονα των παρορμητικών ζωδίων Κριού – Ζυγού, με σκληρές όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα.

Οι συναισθηματικές εντάσεις θα αποτελέσουν για πολλούς ένα προσωπικό ψυχολογικό δράμα, το οποίο εκτείνεται και σε κοινωνικό.

Η τάση για αποδέσμευση, ελευθερία και ανεξαρτησία, συγκρούεται με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δημιουργώντας ακραίες έως και απερίσκεπτες αντιδράσεις.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο και τα οποία εξεγείρονται είναι οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ειδικά οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, που θα αντιμετωπίσουν κατά πρόσωπο τις αλήθειες και τις αμφιβολίες τους, ανατρέποντας πολλά.

Χωρισμοί, απομακρύνσεις, διαμάχες, ιδιορρυθμίες, ακρότητες και μοιραία γεγονότα, είναι όσα θα αισθανθούμε σε αυτή τη γεμάτη νοήματα και μηνύματα Πανσέληνο και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αγνοήσουμε.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Με τέτοια Πανσέληνο στο ζώδιό σας ούτε ψύλλος στον κόρφο σας! Ακόμα και το πέταγμα μια μύγας είναι ικανό να σας στείλει σε ψυχολόγο. Δείξτε ψυχραιμία και προσπαθήστε να συγκρατήσετε την ένταση και την ανυπομονησία που σας κυριεύουν. Οι προσωπικές σας υποθέσεις και σχέσεις παίρνουν φωτιά και αν θέλετε να αποφύγετε ένα ολοκαύτωμα, μην αντιδράσετε το διάστημα αυτό. Η ανάγκη για λύτρωση είναι μεγάλη, αλλά ακόμα μεγαλύτερη είναι η ανάγκη να λυτρωθείτε, χωρίς αδυσώπητες απώλειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Προτιμήστε να απομονωθείτε σε αυτή την Πανσέληνο, για να μην εξωτερικεύσετε τις ανασφάλειες και την αγωνία που αισθάνεστε. Η ανησυχία μέσα σας μπορεί να γίνει θυμός που, αν του αφήσετε τα περιθώρια να εκφραστεί, θα μετανιώσετε για τα αποτελέσματα.

Κρατηθείτε μακριά από ίντριγκες, μυστικές ενέργειες και παρασκήνιο και μην παρασύρεστε από την περιέργεια να ξεσκεπάσετε κάτι ή κάποιον. Δεν είναι κατάλληλο διάστημα για κατασκοπικές κινήσεις, αντίθετα η μοναχική οδός, οδηγεί στον σωστό προορισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για άλλη μια φορά καταφέρνετε σε μια δύσκολη συγκυρία, να αντεπεξέλθετε με έξυπνους ελιγμούς, παρόλο που θα χρειαστεί κόπος. Η συγκρουσιακή ατμόσφαιρα γύρω δεν σας πτοεί, ακολουθώντας την κοινωνική σας ζωή και τις απαιτήσεις της. Μπορεί το τρίγωνο Ερμή- Δία να σας εξυπηρετεί στο έπακρον, μην επιδιώξετε όμως νέες γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις αυτό το διάστημα, διότι μπορεί να αποχωρήσετε παρατώντας το ποτήρι του κρασιού σας στα κεφάλια των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα φορτική και πιεστική θα είναι αυτή η Πανσέληνος σε όλα τα επίπεδα, αλλά κυρίως σε επαγγελματικά θέματα στα οποία αναμένονται ριζικές αλλαγές. Για άλλη μια φορά καλείστε να αντιμετωπίσετε τους δαίμονές σας, που νιώθετε πως πολλαπλασιάζονται. Εκνευρισμός, ένταση, κούραση και κατάπτωση, δίνουν τη θέση τους στο θυμό που προσπαθεί να εκτονωθεί. Ωστόσο, μην πάρετε καμία σημαντική απόφαση κάτω από τέτοιες συνθήκες, προσπαθώντας να υπομείνετε και τις καταστάσεις, αλλά και τους εαυτούς σας.

ΛΕΩΝ

Παρόλο που γενικά έχετε βρει την άκρη σας, σε αυτή την Πανσέληνο θα ανακαλύψετε πως υπάρχει μια σύγχυση, που ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε. Οι πολλές σας επιθυμίες και ο τρόπος που εκπληρώνονται, σας έχουν συνηθίσει σε βολικές καταστάσεις. Ό, τι αφορά στους ορίζοντές σας και στα μακρόπνοα σχέδιά σας μεταξύ των οποίων σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις, θα σας προβληματίσει με την τροπή που έχουν πάρει. Οι εξελίξεις θα χρειαστούν κινητοποίηση που θα σας στρεσάρει και ίσως απογοητευτείτε από εκεί που δεν περιμένατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι σε θέματα οικονομικής φύσεως που αφορούν δάνεια και χρωστούμενα. Αν χρωστάτε εσείς, απελπίζεστε ψάχνοντας για δραστικές λύσεις. Αν σας χρωστάνε άλλοι, ξεχειλίζετε σαν νερό σε κατσαρόλα που κοχλάζει από τη δυνατή θερμοκρασία, διεκδικώντας τα πάντα. Η υπομονή έχει εξαντληθεί, το ίδιο και η ευγένεια και δράτε σαν πολεμιστές σε μάχη. Ωστόσο, οι καβγάδες και οι λεκτικές αντιπαραθέσεις είναι οι πιθανότερες απολαβές, σε αυτό το δύσκολο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Φτάνετε στα όριά σας και πολλοί τα ξεπερνάτε, δυστυχώς όχι προς όφελός σας. Οι σχέσεις με αγαπημένους και συμβίες κλονίζονται, βγάζοντας στην επιφάνεια όλα εκείνα που σας πληγώνουν και σας καταπιέζουν. Η απομάκρυνση και η στενοχώρια επικρατούν αυτό το διάστημα, φωτίζοντας όλα εκείνα που θάβατε μέσα σας κατά καιρούς. Θυμώνετε, φωνάζετε, επαναστατείτε, βρίζετε, ξεθυμαίνετε, αλλά βεβαιωθείτε αν όλα αυτά αποτελούν την πραγματική σας ανάγκη. Μην βιαστείτε να τελειώσετε άδοξα, κάτι που ήδη δοξάζετε βαθιά μέσα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε αυτή την Πανσέληνο αισθάνεστε πως έχετε συσσωρεύσει πολλή πίεση σε ό, τι αφορά την εργασία σας, είτε δουλεύετε είτε δεν δουλεύετε. Οι εκρήξεις που θα έχετε θα εστιάζονται σε εργασιακά θέματα στα οποία είτε δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε, είτε δεν μπορούν αυτά να σας ικανοποιήσουν. Προσέξτε τις αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, αλλά και την υγεία σας που ταλαιπωρείται από μια ασυνήθιστη ένταση. Οι αϋπνίες και η κακή διάθεση θα καταστείλουν την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπερδιέγερση που θα νιώσετε σε αυτή την Πανσέληνο θα είναι πρωτοφανής, μην ξέροντας προς τα πού να στρέψετε τα ανικανοποίητα συναισθήματά σας, που ξαφνικά εξαγριώθηκαν. Ζηλεύετε, παθιάζεστε, διεκδικείτε κι άλλο, αλλά και οι άλλοι δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τα καπρίτσια σας. Ορμητικοί και σαρωτικοί καθώς θα είστε, βρίσκετε διέξοδο σε δημιουργικά ενδιαφέροντα, αλλά κάποιες ρήξεις δεν θα αποφευχθούν. Για τη στάση του επαναστάτη του χωρίς αιτία, θα αναγκαστείτε να λογοδοτήσετε αλλά και να μετανιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ανάσες που παίρνετε σε αυτή την Πανσέληνο είναι ρηχές και αποπνικτικές, λόγω της αφόρητης πίεσης που αισθάνεστε. Τα προβλήματα διογκώνονται μαζί με τα νεύρα σας, εξωθώντας σας σε ακραίες πράξεις και συμπεριφορές. Η παραμονή σας στο σπίτι μοιάζει με βασανιστήριο των SS και οι αντιδράσεις σας προκαλούν τσακωμούς και βαθιές ρήξεις.

Το διάστημα είναι αδιέξοδο όπως καλά έχετε καταλάβει, για αυτό φροντίστε όσο μπορείτε να μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά και υπομένοντας για το καλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γύρω σας καπνοί, δακρυγόνα, αιματοχυσίες και βουή αλλά εσείς απτόητοι και παράλληλα ατρόμητοι, συνεχίζετε να κρατάτε ψηλά τη σημαία της επικοινωνίας και των αιτημάτων σας.

Σε αυτή τη δύσκολη Πανσέληνο έχετε για μπροστάρη το τρίγωνο Ερμή – Δία, προσπαθώντας διακαώς να διατηρήσετε ισορροπίες, μέσα στο ανατρεπτικότατο κλίμα που επικρατεί και που επηρεάζει και εσάς. Παρόλα αυτά, ακόμα και αν η καθημερινότητά σας γίνεται απρόβλεπτη και κουραστική, βρίσκετε τον τρόπο να πονοκεφαλιάσετε λιγότερο από τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ξαφνικά αντιλαμβάνεστε πως τα οικονομικά σας συναγωνίζονται τα χρέη της χώρας και το γεγονός αυτό σας τρομοκρατεί. Η έλλειψη ασφάλειας και η απόγνωση κατοικοεδρεύουν μέσα σας και η αναστάτωση που αισθάνεστε είναι μεγάλη. Το άγχος για την εύρεση οικονομικών πόρων, σκοτεινιάζει τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο, που κρούει τον κώδωνα για άμεσες αλλά απελπισμένες κινήσεις. Η ψυχραιμία γίνεται άγνωστη λέξη, αλλά τουλάχιστον δέχεστε ένα γερό ταρακούνημα για δράση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved