Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Πως θα είναι ο μήνας στα ερωτικά, τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας από 22/9 έως 22/10;

Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Μηνιαίες προβλέψεις από 23/9 έως 22/10/2012 – Ο μήνας του Ζυγού

Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι για τα καλά με μια συστολή που όλο και διογκώνεται, ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 στις 17.49 το απόγευμα, παραμένοντας έως τις 23/10 στις 3.14 το πρωί, που περνάει στον Σκορπιό.

Το γεγονός της Φθινοπωρινής Ισημερίας που σηματοδοτεί ο Ήλιος στον Ζυγό, μας δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσουμε εκ νέου την καθημερινότητά μας.

Καινούργια ενδιαφέροντα, αποφασιστικές κινήσεις, αναθεώρηση στάσεων και συμπεριφορών και πάσης φύσεως αλλαγές, συνθέτουν μια πορεία που θα διαρκέσει έως την επόμενη Εαρινή Ισημερία του Μαρτίου.

Καλό μήνα και Χρόνια Πολλά στους Ζυγούς!


ΚΡΙΟΣ

Ένας όμορφος μήνας σας περιμένει και δύο πλανητικά γεγονότα, που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, δίνοντας φτερά στην αλύτρωτη ενεργητικότητά σας.

Αρχικά ο Ερμής.... Περισσότερα

ΤΑΥΡΟΣ

Περιμένετε με αγωνία την καινούργια πλανητική πραγματικότητα, προσπαθώντας παράλληλα να διασφαλίσετε όσα θεωρείτε αναμφίβολα αναγκαία και αδιαπραγμάτευτα.

Αυτός ο μήνας σας φέρνει ένα... Περισσότερα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλα φαίνονται να εννοούνται για εσάς αυτόν τον μήνα, παίρνοντας σαν δεδομένο πως βρίσκεστε σε μια καλή περίοδο εδώ και καιρό, η οποία συνεχίζει την ομαλή της πορεία.

Ο κυβερνήτης σας Ερμής κινείται... Περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μοιάζετε σαν να κάθεστε πάνω από τη ρουλέτα έχοντας ποντάρει τα τελευταία σας χρήματα, κοιτώντας με αγωνία τη μπίλια. Και ναι! Λίγο πριν τα χάσετε όλα, η τύχη σας χαμογελάει.

Έτσι και ο μήνας αυτός, έχει ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς.

Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Ζυγό έως τις 4/10 ταλαιπωρώντας λίγο τη... Περισσότερα

ΛΕΩΝ

Δίνετε την εντύπωση πως είστε άτρωτοι διαμορφώνοντας καθημερινά τη δική σας σαβάνα, από την οποία βρυχάσθε με εντυπωσιακούς και μεγαλοπρεπείς ήχους.

Αυτόν τον μήνα θα ταρακουνηθεί κάπως η... Περισσότερα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παραμερίζετε αυτόν τον μήνα ευαισθησίες και συναισθηματισμούς, φορώντας ύφος πρακτικού τεχνοκράτη, προσπαθώντας να υπερνικήσετε τις αντιξοότητες με λογική και σύνεση.

Ο κυβερνήτης σας Ερμής που ως τις 4/10 θα βρίσκεται στον Ζυγό, σας έχει από καιρό προειδοποιήσει πως η... Περισσότερα

ΖΥΓΟΣ

Τα πρωτοβρόχια επιφυλάσσουν εκπλήξεις οι οποίες μοιράζονται ανάλογα με τις πλανητικές θέσεις στα δεκαήμερά σας.

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου κάνετε ευχέλαια και δεήσεις στον... Περισσότερα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με δύο πλανήτες στο ζώδιό σας αυτόν τον μήνα για ένα αξιοσημείωτο διάστημα και έναν τρίτο που θα κάνει αρμένικη βίζιτα, βρίσκεστε στο προσκήνιο αμέσως μετά τους εορτάζοντες Ζυγούς.

Η έναρξη μιας νέας πραγματικότητας βρίσκεται στο... Περισσότερα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πράγματι πολύ όμορφες οι παρατεταμένες ώρες που περνάτε στην ιδιωτική παιδική σας χαρά εδώ και αρκετό καιρό και αυτός ο μήνας σας επιφυλάσσει επιπλέον κίνηση, δράση, ευχαρίστηση και ενεργητικότητα.

Ο Ερμής θα βρίσκεται στον φιλικό σας Ζυγό έως τις 4/10, επηρεάζοντας ευνοϊκά τους... Περισσότερα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρ' όλο που το τοπίο ξεκαθαρίζει σιγά – σιγά και το έδαφος είναι έτοιμο για τη σπορά, ο μήνας αυτός σας τονίζει, πόσο απαραίτητα είναι τα σκιάχτρα.

Βρισκόμενοι μπροστά σε έναν απολογισμό, η... Περισσότερα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρπάζετε από τα μαλλιά τις ευκαιρίες χωρίς διάθεση ανίχνευσης για καμία κολλημένη τσίχλα, παρά μόνο με τη σιγουριά που προσδίδει η παρατεταμένη πλανητική εύνοια, η οποία συνεχίζεται και αυτόν τον μήνα.

Ο Ερμής από τον φιλικό σας Ζυγό έως τις 4/10 γίνεται ο... Περισσότερα

ΙΧΘΥΕΣ

Η αίσθηση που έχετε αυτόν τον μήνα είναι εκείνη της τροποποίησης ενός φθαρμένου ρούχου, που ενώ το είχατε για πέταμα, αυτό μεταποιείται και γίνεται εκθαμβωτικό.

Παύετε πια να ονειρεύεστε, διότι τα όνειρα γίνονται... Περισσότερα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved