Δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Πραγματοποιείται στις 31/8 στις 16:58 το απόγευμα στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου και συγκεκριμένα στις 8 μοίρες των Ιχθύων.

Δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Το καλοκαίρι μας αφήνει ημερολογιακά τουλάχιστον, με μια Πανσέληνο που φωτίζει όλες τις καλοκαιρινές πτυχές, δημιουργώντας την αίσθηση της νοσταλγίας και της ονειροπόλησης.

Πραγματοποιείται στις 31/8 στις 16:58 το απόγευμα στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου και συγκεκριμένα στις 8 μοίρες των Ιχθύων.

Η 13η Πανσέληνος του χρόνου επηρεάζει τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των Ιχθύων, Παρθένων, Δίδυμων και Τοξότη και όσους έχουν πλανήτες και ωροσκόπο γύρω από τις 8 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Η Πανσέληνος αυτή δέχεται στις θετικές επιρροές του Άρη και του Πλούτωνα από τον Σκορπιό και τον Αιγόκερω αντίστοιχα, δίνοντάς μας δύναμη και αποφασιστικότητα ώστε να εστιαστούμε στα προβλήματα που μας απασχολούν και με ιδιαίτερη διαίσθηση να ανακαλύψουμε τις λύσεις τους.

Η δράση, η εμβάθυνση, η διαίσθηση και η αναλυτικότητα είναι τα προνόμια αυτής της Πανσελήνου, που σφραγίζει άλλο ένα καλοκαίρι της ζωής μας με τον πιο ειδυλλιακό τρόπο.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει καθένα ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Αναγκάζεστε να συμμαζευτείτε και να κλείσετε για λίγο πόρτες και παράθυρα, προκειμένου να συζητήσετε συνωμοτικά κάποιες καλοκαιρινές παρεκκλίσεις που δεν αντέξατε να μην δημιουργήσετε. Η Πανσέληνος αυτή σας καθιστά μυστικοπαθείς και ενοχικούς, εφευρίσκοντας λύσεις, ώστε να μην εκτεθείτε, ιδιαίτερα σε θέματα δουλειάς. Ωστόσο καλό θα ήταν να μην εμπλακείτε σε παρασκηνιακές κινήσεις, υιοθετώντας τελικά τη γνωστή σας φόρα και όποιον πάρει η παρορμητικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Φαίνεται πως δεν σας έφτασαν οι κοινωνικές αβρότητες όλο το καλοκαίρι και προσπαθείτε στην εκπνοή του να τις συμπεριλάβετε στην καθημερινή σας ενασχόληση. Φίλοι και συνοδοιπόροι συνθέτουν το dream team της Πανσελήνου, βρισκόμενοι μαζί τους σε διάφορα μέρη όπου ξεδιπλώνετε δημόσιες σχέσεις και δραστηριότητες. Αν αισθανόσασταν πως ένα ή περισσότερα φιλικά σας πρόσωπα είχαν απομακρυνθεί, τώρα μπορείτε να τους προσεγγίσετε με πολύ δελεαστικούς τρόπους. Διαθέτετε τρόπο χωρίς καθόλου κόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί τα μπάνια και η ανεμελιά να κρατούν ακόμα την καλοκαιρινή τους διάσταση αλλά το ημερολόγιο σας τρομάζει σαν ηλιακό έγκαυμα. Σκέφτεστε τις επαγγελματικές ευθύνες και την πορεία σας και αναστατώνεστε, πιέζεστε και δυσανασχετείτε. Ερωτήματα όπως «που πάω», «ποιος είμαι», «τι θα κάνω με το επαγγελματικό μου μέλλον», σας κεραυνοβολούν, δημιουργώντας ένταση.

Φυσικά η ασπίδα του Δία παραμένει σαν εικόνα που σας φυλάει, αλλά θα πρέπει να προβείτε σε δραστικές ενέργειες μιας και οι παροχές λιγόστεψαν, σαν το νερό σε νησί που κόβεται για κάμποσες ώρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παίρνετε τη μεγάλη απόφαση να δραστηριοποιηθείτε, εκλαμβάνοντας το τέλος του καλοκαιριού σαν μια καινούργια αρχή. Σε αυτήν την πολύ φιλική σε εσάς Πανσέληνο, αισθάνεστε μια μαγική δύναμη να σας συνεπαίρνει, ταξιδεύοντάς σας σε καινούργια μέρη με εξυπηρετικές συνθήκες και διεύρυνση των οριζόντων σας. Κοιτάτε μπροστά χωρίς ίχνος βλέμματος πίσω, φροντίζοντας να εμπλουτίσετε τη ζωή σας και με νέα πνευματικά ενδιαφέροντα και εικόνες. Πολλοί θα ταξιδέψετε και θα ονειρευτείτε, ενώ οι αποφάσεις σας έχουν ισχύ, μέγεθος και αξιοσημείωτη διαίσθηση.

ΛΕΩΝ

Επιστρέψατε μετά από τις συνήθως συναρπαστικές διακοπές σας και η Πανσέληνος αυτή σας υπενθυμίζει πως χρειάζεται να ρουτινιάσετε με υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν. Ακόμα και με το αντηλιακό στην τσάντα, θα πρέπει να επισκεφτείτε συχνά εφορίες, τράπεζες, ακόμα και δικηγόρους και συμβολαιογράφους, ώστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Είναι κατανοητό πως όλα αυτά για εσάς είναι ανθυγιεινά, αλλά οι υπήκοοι δεν μπορούν να σας εκπροσωπήσουν. Μπορούν όμως κάλλιστα να σας εξυπηρετήσουν αργότερα, στην πλαζ της αρεσκείας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με αυτήν την προκλητικότατη Πανσέληνο απέναντί σας νιώθετε πως η συναισθηματική σας ζωή χρειάζεται έναν απολογισμό από καρδιάς και σπεύδετε να τον πράξετε. Ιδιαίτερα φορτισμένοι σαν ολοκαίνουργιες μπαταρίες, θέλετε να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας κάτω από το άπλετο και γοητευτικό φως της. Έχετε την ευκαιρία να εκφραστείτε και να ανταλλάξετε συναισθήματα και επιθυμίες, δίνοντας έμφαση σε θέματα που σας απασχολούν με σκοπό την επίλυσή τους. Η ένταση που αισθάνεστε μπορεί να σας οδηγήσει σε απροσδόκητες στιγμές και αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μετά από ένα έντονο καλοκαίρι που το άγχος κόλλαγε επάνω σας σαν την άμμο, η Πανσέληνος αυτή σας προτρέπει να ανανεωθείτε ψυχολογικά και σωματικά, φροντίζοντας πάνω από όλα την υγεία σας. Ένα πρόγραμμα διατροφής, ή ξεκίνημα οποιασδήποτε συνεδρίας είναι στα σχέδιά σας, μαζί εργασιακά θέματα που σας απασχολούν. Η εύρεση εργασίας γίνεται αυτοσκοπός, ενώ όσοι εργάζεστε κινητοποιείστε προς διάφορες αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σας. Καλείστε να αντιμετωπίσετε νέα δεδομένα με γνώμονα το ένστικτο και την απαράμιλλη διπλωματία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε οι αγάδες αυτής της Πανσελήνου με τις διαταγές σας να ακούγονται σαν απαράβατος νόμος στα αυτιά των άλλων. Δημιουργικοί, ερωτικοί, αισθαντικοί, σκορπίζετε τον μαγνητισμό γύρω σας και δημιουργείτε χάος. Οι μέρες γύρω από την Πανσέληνο σας απογειώνουν ενώ η αστείρευτη δραστηριότητά σας διοχετεύεται ποικιλοτρόπως.

Ένας καλοκαιρινός έρωτας απασχολεί πολλούς, ενώ βρίσκεστε σε σωματική και συναισθηματική υπερδιέγερση. Επειδή τίποτα δεν φαίνεται να ανακόπτει την πορεία σας, φροντίστε να την απολαύσετε όσο πιο πολύ μπορείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια προβλήματα με το οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς και ό, τι αφορά το σπίτι και τις ανάγκες του, βγαίνουν στην επιφάνεια εν όψει φθινοπώρου. Η Πανσέληνος αυτή σας προβληματίζει αρκετά σχετικά με τον καινούργιο κύκλο ζωής σας που φιλοσοφείτε και προσεγγίζετε. Η ένταση στο χώρο που ζείτε είναι αρκετή αυτές τις μέρες και χρειάζονται μεθοδικές κινήσεις. Αρκετές είναι οι αλλαγές που στοχεύετε με τα αλάνθαστα βέλη σας, προσέξτε όμως μην σας γυρίσουν μπούμερανγκ και λαβωθείτε αιφνιδιαστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην φιλικότατη αυτή Πανσέληνο είστε διατεθειμένοι να εξομολογηθείτε πολλά και σε πολλούς, εφόσον η επικοινωνιακή σας δεινότητα είναι μεγάλη.

Οι σχέσεις μας με κοντινούς ανθρώπους του περιβάλλοντός σας χρειάζονται συμπαράσταση και αλληλοκατανόηση. Τα όνειρά σας πληθαίνουν και οι φιλοδοξίες σας διογκώνονται. Δημόσιες σχέσεις, μετακινήσεις, επαφές, συνεννοήσεις και συμφωνίες θα σας απορροφήσουν πλήρως, με σκοπό την επιδίωξη μιας καλύτερης ποιότητας ζωής. Έχετε όλα τα εφόδια όχι μόνο για να βγάλετε λαβράκι, αλλά ολόκληρο ροφό πολλών κιλών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάτω από τη γενικότερη πλανητική εύνοια που σας περιβάλλει, οι περισσότεροι από εσάς ξοδέψατε πολλά χρήματα για διακοπές, ακόμα και από εκείνα που δεν είχατε και φροντίσατε να βρείτε. Η Πανσέληνος αυτή σας υπενθυμίζει τις οικονομικές σας ατασθαλίες και σας ωθεί να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις, εξασφαλίζοντας την ησυχία σας, αλλά και την αμετανόητα ανατρεπτική σας διάθεση. Οι αγορές στις οποίες πολλοί προτίθεστε να προβείτε, εντυπωσιάζοντας εαυτούς και αλλήλους, θα σας βγάλουν εκτός πραγματικότητας

ΙΧΘΥΕΣ

Με αυτή την Πανσέληνο στο ζώδιό σας μοιάζετε με υπνοβάτες που απολαμβάνουν έναν δικό τους ξεχωριστό κόσμο. Ξεφεύγετε από την καθημερινότητα και τα προβλήματα, φαντασιώνεστε άλλη γη και άλλα μέρη και αρνείστε να δείτε όσα πραγματικά συμβαίνουν. Αποζητάτε τρυφερότητα και αγάπη, γίνεστε δοτικοί και εκμεταλλεύσιμοι, δημιουργώντας όμως ένα μελλοντικό βάρος στις πλάτες και στις καρδιές σας. Η λογική σας έχει εγκαταλείψει, ωστόσο βαθιά μέσα σας ξέρετε πως δεν είστε νικητές των παθών σας. Αναθεωρείστε τη δράση σας.

Διαβάστε επίσης:

-Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved