Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Αυγούστου για τα δώδεκα ζώδια

Οι Προβλέψεις της Ινδικής Αστρολογίας για το μήνα Αύγουστο

Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Αυγούστου για τα δώδεκα ζώδια



Οδηγίες προς τους αναγνώστες

Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.

Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.

vedic_aug


Μεσά (Κριός)

Από 13-14/4 έως 13-14/5

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 10ο οίκο της κοινωνικής θέσης και καριέρας. Δέχεται πλήρη όψη από τον Κρόνο και ο πλανήτης κυβερνήτης σας, ο Άρης, είναι εγκατεστημένος από 1-13/8 στον 3ο οίκο της καθημερινής επικοινωνίας, με αποτέλεσμα να ξοδεύετε ενέργεια σε δευτερεύοντα ζητήματα και όχι στα βασικά.

Παράλληλα, τα εφήμερα φλερτ και το χάσιμο χρόνου σε επιφανειακή ψυχαγωγία θα σταθούν εμπόδιο στους στόχους σας. Από 14-31/8, ο Άρης μετακινείται στον 4ο οίκο της σταθερότητας και σημειώνετε αξιόλογες επιτυχίες στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Οι γυναίκες προχωρούν σε πετυχημένες σχέσεις και γάμους. Οι άνδρες σημειώνουν θεαματική εξέλιξη στις δουλειές τους. Άριστες οι σχέσεις με την μητέρα σας. Αγορά σπιτιού.

Βρίσαμπα (Ταύρος)

Από 13-14/5 έως 14-15/6

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 11ο οίκο των δημόσιων σχέσεων και απροσδόκητων ευκαιριών πέραν και έξω από την κύρια επαγγελματική σας δραστηριότητα. Φιλοξενεί τον Δία και τον ραδιούργο Κέτου (νότιο δεσμό). Ωστόσο η εγκατάσταση του πλανήτη κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, στον 12ο δύσκολο οίκο των εξόδων, της σπατάλης και της χασούρας, δημιουργεί το άχαρο σκηνικό του να κερδίζετε από την μια και να τα χάνετε από την άλλη. Η ευαγγελική παραβολή του «ασώτου υιού», ταιριάζει γάντι στην περίπτωση σας. Για να αποτρέψετε αυτή την άχαρη κατάσταση, ας λέτε όλες τις Παρασκευές και τις Τετάρτες του μήνα, Ωμ Σούκραγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας νοτιοανατολικά. Μεγάλα οφέλη από θείους και πρεσβύτερα αδέλφια.

Μιθουνά (Δίδυμοι)

Από 14-15/6 έως 15-16/7

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 12ο δύσκολο οίκο των απωλειών, της απομόνωσης και της διπλής ερωτικής ζωής. Φιλοξενεί την εκμαυλιστική Αφροδίτη και έχει εγκατεστημένο τον κυβερνήτη πλανήτη σας, τον Ερμή, στον ωροσκόπο από 1-28/8 και μάλιστα σε ανάδρομη πορεία από 1-7/8. Η πρώτη λοιπόν εβδομάδα είναι επίφοβη και επικίνδυνη στα εξής σημεία. Αν βρισκόσαστε στην τρίτη ηλικία, η υγεία σας θα δοκιμασθεί σε χρόνιες παθήσεις του αναπαραγωγικού σας συστήματος. Αν είσαστε έγγαμοι σε παραγωγική ηλικία, κινδυνεύει ο γάμος και η υπόληψη σας από ξεσκέπασμα ερωτικού σκανδάλου και απιστίας. Κάντε διακοπές από 10-25/8 στην Ελλάδα.

Κατακά (Καρκίνος)

Από 15-16/7 έως 16-17/8

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 1ο οίκο και ωροσκόπο με αποτέλεσμα να γίνετε το επίκεντρο του περιβάλλοντος σας. Δέχεται πλήρεις αρνητικές όψεις από τον Κρόνο και τον άσπονδο εχθρό της σελήνης σας, τον Ράχου (βόρειο δεσμό), φιλοξενεί τον Ήλιο από 1-15/8 και τον Ερμή από 1-28/8 (ανάδρομο από 1-7/8). Όλο αυτό το σκηνικό δείχνει έναν καυτό και δύσκολο μήνα για τα προσωπικά σας σχέδια και συμφέροντα, ειδικά από 1-15/8. Στο διάστημα αυτό κρατείστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε διακοπές σε πολυσύχναστους προορισμούς και με αδοκίμαστες παρέες. Ας λέτε όλες τις Δευτέρες του μήνα, Ωμ Τσάντραγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές ατενίζοντας βορειοδυτικά. Ιδανικός μήνας για διαλογισμό, ασκήσεις γιόγκα και χορτοφαγία.

Σίμχα (Λέων)

Από 16-17/8 έως 16-17/9

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 2ο οίκο των εισοδημάτων που προέρχονται από την κύρια επαγγελματική σας δραστηριότητα. Ο κυβερνήτης σας, ο λαμπρός Ήλιος θα βρίσκεται από 1-15/8 στον ωροσκόπο και 1ο οίκο κάνοντας το διάστημα αυτό ιδανικό για διακοπές και αποζημίωση των μέχρι τώρα θυσιών σας. Από 16-31/8 ο Ήλιος θα βρεθεί στον θρόνο και ζώδιο σας και έτσι θα χρειασθεί μια ακόμη θυσία για το καλό της δουλειά σας και της τσέπης σας. Έτσι μέσα στο παραδοσιακό, για τους περισσότερους, διάστημα διακοπών, εσείς θάχετε την εύνοια της τύχης αν ασχοληθείτε με την δουλειά σας είτε είσαστε μισθωτός είτε ελεύθερος επαγγελματίας. Σχεδιάστε και προγραμματίστε τα επαγγελματικά σας και θα βγείτε διπλά κερδισμένος.

Κανυά (Παρθένος)

Από 16-17/9 έως 16-17/10

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 3ο οίκο της καθημερινής δραστηριότητας και επιφανειακής επικοινωνίας. Φιλοξενεί τον Άρη και δέχεται πλήρεις θετικές όψεις από τον Δία και τον δαιμόνιο Κέτου (νότιο δεσμό). Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, είναι εγκατεστημένος στον ωροσκόπο από 1-28/8 και μάλιστα ανάδρομος από 1-7/8. Η πρώτη λοιπόν εβδομάδα χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνη και με εσάς να μπλέκετε σε άδικα κουτσομπολιά και σχόλια σε βάρος γνωστών και γειτόνων σας με αποτέλεσμα να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Από 8-31/8 η κατάσταση ομαλοποιείται όμως εσείς θάχετε υπερκινητικότητα και άσκοπη σπατάλη ενέργειας με αποτέλεσμα το τέλος του μήνα να σας βρει εξουθενωμένους σωματικά και οικονομικά σε σημείο να χρειάζεσθε... έξτρα διακοπές για να ηρεμήσετε ψυχοσωματικά. Δείξτε αυτοσυγκράτηση.

Τουλά (Ζυγός)

Από 16-17/10 έως 15-16/11

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 4ο οίκο της μητέρας και της στέγης. Φιλοξενεί θετικά τον Κρόνο παντοδύναμο (έξαρση) και τον Άρη ευεργέτη από 14-31/8. Ωστόσο ο καλός αυτός συνδυασμός αμαυρώνεται και χαραμίζεται από την εγκατάσταση του πλανήτη σας, της Αφροδίτης, στο 12ο σπίτι των απωλειών, σπατάλης και ερωτικών υπερβολών. Έτσι λοιπόν θα υπάρξουν προβλήματα με την μητέρα σας σε σχέση με την προσωπική και συγκεκριμένα ερωτική συμπεριφορά σας που χαρακτηρίζεται ως σχεδόν ανήθικη με τα δικά της στάνταρ και όχι μόνον. Προβλήματα χρόνιων παθήσεων για άτομα στην τρίτη ηλικία καθώς και αναπάντεχα έξοδα ή άσκοπες σπατάλες που θα σας γονατίσουν οικονομικά και κοινωνικά. Ωστόσο ο μήνας είναι κατάλληλος για ήρεμες διακοπές από 14-31/8 και φυσική ζωή.

Βρίστσικα (Σκορπιός)

Από 15-16/11 έως 15-16/12

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 5ο τυχερό οίκο της αγάπης, των παιδιών, της δημιουργίας και δημόσιας ζωής. Φιλοξενεί τον φιλόδοξο και υλιστή Ράχου (βόρειο δεσμό) και έχει τον κυβερνήτη σας Άρη εγκατεστημένο από 1-13/8 στο τρίτο σπίτι της επικοινωνίας και δράσης με αποτέλεσμα το διάστημα αυτό να είναι ιδανικό για διακοπές με δόση περιπέτειας και ερώτων του καλοκαιριού αποκλειστικά για ελεύθερους και απαγορευτικά για ανδρόγυνα. Από 14-31/8 ιδανικό διάστημα για οικογενειακές διακοπές με παιδιά και ... γιαγιάδες-παππούδες. Το ίδιο διάστημα είναι ευνοϊκό για αγορά ακινήτων και μεσολάβηση πολιτικών προσώπων και παραγόντων που θα προωθήσουν για σας δίκαια αιτήματα και τα οποία είχαν εμποδιστεί από ανταγωνιστικά συμφέροντα. Τέλος καλή περίοδος για οικοδομικές εργασίες.

Ντάνους (Τοξότης)

Από 15-16/12 έως 14-15/1

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 6ο οίκο των ανταγωνιστών στο χώρο δουλειάς καθώς και των ζηλόφθονων συγγενών από το σόι της μητέρας σας. Δέχεται θετικές όψεις από την Αφροδίτη και τον Κρόνο και έχει τον κυβερνήτη σας τον Δία εγκατεστημένο στο 11ο σπίτι των κερδών παρέα με τον διαβολικό Κέτου (νότιο δεσμό). Όλα αυτά δείχνουν ότι ο μήνας θα είναι δύσκολος και ανταγωνιστικός με καλύτερο διάστημα για διακοπές από 12-22/8. Ωστόσο θα ξεπεράσετε με επιτυχία τις παγίδες που θα σας στήσουν συνάδελφοι ή υφιστάμενοι στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι μη εργαζόμενες νοικοκυρές θα ξεπεράσουν και αυτές τις άδικες συμπεριφορές από θείες ή εξαδέλφες. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε συναδέλφους ή συγγενείς. Τα οικονομικά σε άνοδο.

Μάκαρα (Αιγόκερως)

Από 14-15/1 έως 12-13/2

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 7ο οίκο της συζυγικής ζωής και των συνεταίρων ή συνεργατών. Δέχεται θετικές όψεις από τον Δία και τον πνευματικό Κέτου (νότιο δεσμό). Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Κρόνος, είναι εγκατεστημένος στον 4ο οίκο της εστίας σε έξαρση και παντοδύναμος. Το καλύτερο διάστημα είναι από 1-13/8 όπου τα ανδρόγυνα θα είναι πολύ αγαπημένα, θα κάνουν καλές διακοπές και κατά τεκμήριο ... δεύτερο μήνα μέλιτος. Από 15-31/8 τα πράγματα κάπως δυσκολεύουν με την παρουσία του καβγατζή Άρη στο 4ο σπίτι. Διχόνοια και συζυγικές γκρίνιες στο σπίτι με βασική αιτία τα οικονομικά και όχι μόνον. Στην δουλειά σας, εάν έχετε συνέταιρο ή συνεργάτες, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα καθηκόντων και διαχείρισης που ξεπερνιούνται.

Κουμπά (Υδροχόος)

Από 12-13/2 έως 13-14/3

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 8ο οίκο των κληρονομικών, των χρόνιων παθήσεων, των σεξουαλικών εμμονών και του αποκρυφισμού. Ο πλανήτης κυβερνήτης σας, ο Κρόνος είναι πανίσχυρος στο 4ο σπίτι των ακινήτων με αποτέλεσμα να έχετε ευνοϊκούς διακανονισμούς σε κάθε μορφή κληρονομικών, γονικών παροχών, προικοδοτήσεων, διατροφών και αποζημιώσεων από ασφαλιστικές εταιρείες. Ίσως χρειασθεί να αναβάλλετε τις διακοπές σας για να είσαστε παρόντες στις εξελίξεις που προανέφερα. Από 14-31/8, η παρουσία του ...σεξομανή Άρη στο τέταρτο σπίτι σας επηρεάζει έντονα με αποτέλεσμα να εμπλακείτε σε ανεξέλεγκτες σχέσεις με ολέθρια αποτελέσματα για την υγεία και υπόληψη σας. Προσοχή λοιπόν στον τομέα αυτό. Η ίδια περίοδος είναι εξίσου επικίνδυνη αν εμπλακείτε σε πνευματικές αναζητήσεις ως μαθητευόμενοι μάγοι.

Μίνα (Ιχθύες)

Από 13-14/3 έως 13-14/4

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 9ο σούπερ – οίκο της τύχης και θεϊκής εύνοιας. Δέχεται αρνητική όψη από τον υλιστή Ράχου (βόρειο δεσμό) και έχει εγκατεστημένο τον κυβερνήτη σας, τον Δία, στον 11ο οίκο των απροσδόκητων κερδών παρέα με τον ραδιούργο Κέτου (νότιος δεσμός). Η επίδραση και των δύο δεσμών κατά κάποιο τρόπο μειώνει την αγνή θεϊκή πρόνοια με αποτέλεσμα, τα όποια οφέλη αποκομίσετε να έχουν ισχυρή δόση εκ του... πονηρού και αθέμιτου παράγοντα. Θα προκαλέσετε λοιπόν με τις απροσδόκητες επιτυχίες σας, το κοινό περί ηθικής και αξιοκρατίας αίσθημα, χαρακτηριζόμενοι σαν συμφεροντολόγοι που πατάτε επί πτωμάτων προκειμένου να πραγματοποιήσετε τους σκοπούς σας. Εξουδετερώστε αυτή την κατάσταση δίνοντας μέρος των κερδών σας σε όσους πραγματικά χρειάζονται βοήθεια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved