Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Πως θα είναι ο μήνας στα ερωτικά, τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας από 22/7 έως 22/8;

Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ό Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα στις 22/7 στις 13.01 ώρα Ελλάδας, εν μέσω ενός καυτού καλοκαιριού, που επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και αρκετές απογοητεύσεις. Θα παραμείνει έως τις 22/8 στις 20.07 το βράδυ, που θα περάσει στην Παρθένο. Χρόνια Πολλά στους Λέοντες και καλό καλοκαίρι!

ΚΡΙΟΣ

Εκείνο που θα απολαύσετε αυτό το μήνα, είναι η μέτρηση της αδρεναλίνης σας που θα σπάσει κάθε ρεκόρ, καθιστώντας σας υπερδραστήριους και συναισθηματικούς.

Η ένταση δεν θα λείψει αντιθέτως... Περισσότερα

ΤΑΥΡΟΣ

Εξακολουθείτε να τα βγάζετε πέρα ακόμα και αν κάποιες φορές νιώθετε πως οι δυσκολίες είναι πολλές και αξεπέραστες. Η δύναμη, η επιμονή και η υπομονή σας και αυτόν τον μήνα, θα σας κάνουν να... Περισσότερα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παραμένετε ενεργητικοί, καλοδιάθετοι και αισιόδοξοι, ακόμα και αν για ένα μεγάλο διάστημα μπλοκάρετε, προσπαθώντας να ξεδιαλύνετε την ήρα από το σιτάρι.

Ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι αυτός που ορίζει τη διάθεση και τις πράξεις σας, εφόσον τον μισό περίπου... Περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα προσωπικά σας θέματα βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό στο προσκήνιο, παρ' όλο που πολλοί από εσάς προτιμάτε να κινείστε παρασκηνιακά ένεκα της ανάγκης, αλλά και της κάπως επιφυλακτικής ιδιοσυγκρασίας σας.

Ο μήνας αυτός επιφυλάσσει πολλές συναισθηματικές εκπλήξεις, ειδικά για... Περισσότερα

ΛΕΩΝ

Όλα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας αυτόν τον μήνα των γενεθλίων σας, αν και τον τελευταίο καιρό δεν πρέπει να έχετε παράπονο για τα σύνολα υψηλής αισθητικής και αξίας, που σας προσφέρονται.

Ήλιος και Ερμής στο ζώδιό σας και παρότι ο τελευταίος λίγο ανάδρομος, η... Περισσότερα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις επάλξεις σας θέλει αυτός ο μήνας, μια και οι πλανητικές συγκυρίες σας κρύβουν την αλήθεια και σας πάνε σε πόλεμο με νεροπίστολα, όπως αναφέρει και το γνωστό άσμα.

Επιπλέον ο κυβερνήτης σας Ερμής κινείται ανάδρομα περίπου το μισό διάστημα του μήνα, γεγονός που σας κάνει να... Περισσότερα

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας αυτός έχει βαλθεί να σας κάνει να ξεχάσετε τα δεινά των τελευταίων χρόνων, με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό, σαν botox που εξαφανίζει τις ρυτίδες.

Με ανανεωμένη διάθεση και δραστηριοποιημένοι προς πάσα κατεύθυνση, αντλείτε δύναμη για να αντεπεξέλθετε στα δύσκολα, που ακόμα δεν... Περισσότερα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτόν το μήνα θα πρέπει να σκεφτείτε πως μπορεί η επαγγελματική σας επιμονή και έγνοια ή και το κυνήγι για εύρεση δουλειάς να αποφέρουν οικονομικές απολαβές, αλλά ίσως να μην έχετε με ποιους να τις χαρείτε.

Αυτό σημαίνει πως πρέπει να... Περισσότερα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεφεύγετε κυριολεκτικά και μεταφορικά αυτόν τον μήνα σε δικές σας συναρπαστικές αποδράσεις, ενώ όπου γέλιο και χαρά πρώτοι και καλύτεροι.

Άλλωστε το πλανητικό σκηνικό είναι στρωμένο για εσάς, σαν την πιο προσεγμένη ομπρέλα στην παραλία των ονείρων σας.

Ο ανάδρομος Ερμής από 22/7 έως 7/8 στον φιλικό σας Λέοντα, είναι ο μόνος που μπορεί να ανακόψει την... Περισσότερα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν ξέρετε πώς να ιεραρχήσετε τις σκέψεις αυτόν τον μήνα, αλλά και πώς να διαχειριστείτε την υπερένταση που δημιουργείται σε κάθε σας κίνηση. Αισθάνεστε πως είναι τόσο μάταιο να προσπαθήσετε να βγάλετε άκρη, όσο και το να πουλήσετε πάγο σε έναν Εσκιμώο.

Αρχικά είναι ο... Περισσότερα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άλλος ένας μήνας που σας βρίσκει με λαχταριστό αστακό στο πιάτο, απολαμβάνοντας το ουζάκι σας κάτω από την δροσερή σας διάθεση. Το πιο φιλήδονο είναι, πως οι πλανήτες σας αντιμετωπίζουν όπως η πεταλούδα τη λάμπα.

Ο Ερμής διαγράφει την... Περισσότερα

ΙΧΘΥΕΣ

Η σχέση μεταξύ πραγματικότητας και πλάνης για εσάς, είναι πως ακόμα και αν ζείτε στην πραγματικότητα, την βιώνετε μέσα από την πλάνη. Ταυτιζόμενοι απόλυτα και με τα... Περισσότερα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved