Οι τάσεις του Ιουλίου για το Χρηματιστήριο

Εν μέσω θέρους, καύσωνα και Λίβα που καίει τα σπαρτά.

Οι τάσεις του Ιουλίου για το Χρηματιστήριο

Γεια σας, επιτέλους σε κάποιες προβλέψεις μου δεν ήμουν σωστός (ανοίξτε σαμπάνιες να το γιορτάσουμε). Είναι γεγονός ότι μάλλον είμαι ο μόνος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη όπου τολμώ τέτοιες προβλέψεις. Ε, καιρός ήταν, να κάνουμε ένα λογοπαίγνιο, όπως λεει και η διαφημίσει για το «κτήνος». Το σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιουλίου στον «Επενδύτη» και στο ένθετο «Οικονομία» σελ 30, οι τεχνικοί αναλυτές της eZMarket με εξέπληξαν ευχάριστα. Ο τίτλος της ανάλυσης τους ήταν, «το Ελληνικό χρηματιστήριο σε πολύ κρίσιμο σημείο για την μελλοντική πορεία του». Ο τίτλος και μόνο προδίδει τα δύσκολα των καιρών που έρχονται. Αμέσως, ξέχασα το Alzheimer μου και ανέτρεξα στην ομιλία που είχα πραγματοποίηση στο περσινό 1ο συνέδριο του «Πάμε Αστρολογία» την ομιλία μπορείτε να την βρείτε στο site του συλλόγου, το ενδιαφέρον είναι προς το τέλος. Είναι γεγονός ότι όσοι γνωρίζουν αστρολογία ξέρουν ότι λεει αλήθεια, ο «μετάφρασης των αστρικών ταγών» είναι αυτός που πέφτει σε λάθη.

Στην εικόνα που ακολουθεί βλέπετε το σχετικό δημοσίευμα και είναι εμφανής η ομοιότητα με την πορεία του καναλιού που βλέπατε όλο το 2011 από το www.astrology.gr, (κάποιοι αντιγράφουν την αστρολογία, και δεν το λένε)! Επίσης καλό είναι να διαβάσετε τα ετήσια σχόλια μου για το 2010 και 2011 που είναι ακόμα επίκαιρα. Το τι αναμένεται, οι τεχνικοί αναλυτές το προδιαγράφουν κι εμείς τα έχουμε πει από το Νοέμβριο του 2011 στο συνέδριο. Μπορείτε να κρίνετε ποιοι είναι πιο σωστοί.

20120709_164521

Τώρα για τον Ιούλιο του 2012, αναμένουμε ότι για την δεύτερη εβδομάδα, από τις 9/7 έως τις 13/7, αναμένεται να φτάσουμε σε σημαντικά σημεία της Τ.Α. και να δοθούν ισχυρά σήματα, κατά πάσα πιθανότητα πτωτικά.

Για την τρίτη εβδομάδα, από 16/7 έως τις 20/7 ανοδική, εξαίρεση θα είναι η Τρίτη 17/7.

Για την τέταρτη εβδομάδα, από τις 23/7 έως τις 27/7, αναμένεται να επικρατήσουν καθοδικές τάσεις.

Για τις δυο τελευταίες μέρες προσπάθεια ανόδου θα γίνει μόνο στις 31/7.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved