Πανσέληνος Ιουλίου – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Κριοί του δεύτερου δεκαήμερου

Πανσέληνος Ιουλίου – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος του Ιουλίου πραγματοποιείται την Τρίτη 3/7 στις 21.52 το βράδυ, στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου και συγκεκριμένα στις 13 μοίρες του Αιγόκερω.

Πρόκειται για μια δυνατή Πανσέληνο, εφόσον η συμμετοχή του Πλούτωνα σε σύνοδο και του Ουρανού σε τετράγωνο, την κάνουν να μοιάζει με μπαρούτι δίπλα στο αναμμένο φυτίλι.

Επιπλέον το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Πλούτωνα της Ελλάδας και η σύνοδος με τον Δία περιγράφουν την πολιτικοοικονομική κατάσταση, η οποία παίρνει μορφή βόμβας μεγατόνων.

Η Πανσέληνος αυτή γίνεται στον 8ο οίκο της Ελλάδας εκεί που είναι οικοθετημένος ο Δίας της, που σημαίνει πως το ευρώ και οι σχετικές διαδικασίες για το χρέος μας, λαμβάνουν σημαντικές διαστάσεις, διαμορφώνοντας σχέσεις με συγκεκριμένες χώρες.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Κριοί του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο γύρω από την 13η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Τα ζώδια αυτά καλούνται να προσέχουν ιδιαίτερα, καθώς τα ξεσπάσματα της συμπεριφοράς μοιάζουν αναπόφευκτα. Τα απωθημένα, η πίεση, το άγχος, το εσωτερικό βάρος, διογκώνονται, ζητώντας διέξοδο και λύτρωση. Οι βίαιες συμπεριφορές, οι έχθρες και η ανατρεπτική διάθεση, μπορεί να οδηγήσουν πολλούς σε ακρότητες.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει το καθένα ζώδιο ξεχωριστά, αφού υπενθυμίσουμε πως η επιρροή κάθε Πανσελήνου διαρκεί 3 μέρες πριν και 2 μετά, από την ημέρα κορύφωσής της.

ΚΡΙΟΣ

Ξεχύνεστε σαν τον Κόναν τον Βάρβαρο, ζητώντας εκδίκηση για όλα όσα φορτωθήκατε στις πλάτες σας, ειδικά στον επαγγελματικό σας χώρο. Αψιμαχίες, διενέξεις και διαπληκτισμοί, υπερφορτίζουν την ήδη ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, ενώ η επαγγελματική σας πορεία φλέγεται στις ανεξέλεγκτες φλόγες, της ανυποχώρητης εμπρηστικής σας διάθεσης. Γενικότερα έχετε πάρει θέση μάχης, αποφασισμένοι να ανατρέψετε τις υπάρχουσες καταστάσεις. Να θυμάστε όμως πως οι απώλειες είναι αναπόφευκτες. Προσοχή σε ατυχήματα και βίαιες και παρορμητικές ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η φιλική για εσάς Πανσέληνος, φέρνει στο νου τις εξερευνητικές περιπλανήσεις του Κολόμβου, με όλα τα επακόλουθα του βίου αποικισμού. Τουτέστιν εκδηλώνετε όλες τις αναζητήσεις σας σε πνευματικό περισσότερο επίπεδο, ενώ θεωρείτε πως κάθε είδους ενασχόληση με εμπλουτισμό γνώσεων και συλλογή πληροφοριών, είναι μια αναγκαιότητα για την καθημερινότητά σας. Νομικές υποθέσεις θα απασχολήσουν πολλούς, ενώ η ένταση γίνεται πυξίδα σε όλη την περιπλάνηση. Μην θεωρήσετε τίποτα δεδομένο σε ότι αφορά τις νομότυπες διαδικασίες, που πρέπει να ακολουθήσετε κατά γράμμα, αποφεύγοντας το άλικο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείτε να ελίσσεστε θαυμάσια σε αυτή τη συγκρουσιακή Πανσέληνο, παρόλη την υπερκινητικότητα και τη νευρικότητα που σας δημιουργεί. Γύρω σας όλα είναι ανάστατα κι εσείς ακουμπάτε τον ιδρώτα σας σε σεντόνια ερωτικών περιπτύξεων. Από την άλλη σας απασχολούν κληρονομικά θέματα, δάνεια και χρέη, που καθιστούν τις σχέσεις σας με τους άλλους σαν εκείνη του σκύλου και της γάτας.

Είτε αποφασίσετε να γαβγίσετε είτε να νιαουρίσετε, κάποιες εκδορές δεν θα τις αποφύγετε. Φροντίστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί, σαν τσιμπούρια στο δέρμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι σε αυτή την Πανσέληνο που φωτίζει όλα τα λάθη στις σχέσεις με τους αγαπημένους σας, στο γάμο, στη συμβίωση και στις συνεργασίες σας. Το ξέσπασμα αναμένεται επεισοδιακό, κάνοντας και εντυπωσιακό φινάλε. Η καυστικότητα και η εριστικότητά σας δημιουργούν θύελλες, αλλά τίποτα δεν σταματά την ανάγκη σας να ξεκαθαρίσετε όσα σας προβληματίζουν. Θέτετε θέματα επί τάπητος σε συντρόφους και συνεργάτες, ενώ δηλώνετε την πορεία σας και σε όποιον αρέσει. Το θέμα είναι αν είστε έτοιμοι να αντέξετε τα επακόλουθα, ή απλά να κάνετε ντόρο.

ΛΕΩΝ

Χρειάζεστε πολύ νερό στην πλούσια χαίτη σας ώστε να την τινάξετε επιδεικτικά προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις, προκειμένου να κάνετε σαφείς τις προθέσεις σας. Ο εργασιακός σας χώρος είναι αυτός που σας απασχολεί περισσότερο, ενώ θέματα δουλειάς που προκύπτουν σας θυμώνουν. Ευκαιρία να ακολουθήσετε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που θα βοηθήσει τον μεταβολισμό σας να αποβάλλει τις τοξίνες από την ανησυχία που σας έχει δημιουργήσει η δουλειά ή η έλλειψη αυτής. Κατά τα άλλα παραμένετε λιοντάρια εν μέσω καύσωνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όχι μόνο φαίνεστε ανανεωμένοι, αλλά είστε κι όλας, κάτω από το φως της φιλικής αυτής πανσελήνου, που σας κάνει να ξεχνάτε για λίγο τις φυσικές σας συστολές. Δημιουργικοί και κεφάτοι, ερωτικοί και προκλητικοί, ανάβετε αρωματικά κεριά, όταν κάποιοι άλλοι καίνε τα αντικουνουπικά τους. Τίποτα δεν αποκλείεται κάτω από την καλοκαιρινή αύρα, ενώ οι χειρονακτικές δημιουργίες θα βοηθήσουν στη μείωση του άγχους και των αναστολών. Ερωτικότατη η Πανσέληνος, αν δεν το αναλύσετε και πολύ, θα την απολαύσετε σαν μια παγωμένη φέτα καρπούζι σε 40 βαθμούς υπό σκιάν.

ΖΥΓΟΣ

Μαύρα τα μαντάτα για τη Σερενάτα, όπου Σερενάτα δεν είναι η γνωστή γάτα αλλά το οικογενειακό περιβάλλον και το σπίτι που κατοικείτε. Η Πανσέληνος αυτή σας αναστατώνει, δημιουργώντας προβλήματα με οικεία πρόσωπα, συγκάτοικους αλλά και γενικότερα με ότι αφορά κάποιες έκτακτες ανάγκες του χώρου σας. Η έξαλλη συμπεριφορά σας είναι αποτέλεσμα πίεσης και συσσώρευσης προβλημάτων, που τώρα ξεσπούν επικίνδυνα. Η διπλωματία σας καταρρέει σαν πύργος στην άμμο, ενώ η ευγένεια σταματάει μπροστά στις επεκτατικές τάσεις των άλλων. Η ένταση καίει πιο πολύ από τον ήλιο, γι αυτό φυλαχτείτε από οδυνηρά εγκαύματα με κάθε τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικοινωνείτε θαυμάσια με τη δυσλεξία αυτής της Πανσελήνου, πιάνοντας τα μηνύματα στο κεντρί σας, όπως το αγκίστρι τα ψάρια. Πολλοί θα τσιμπήσετε και κάποιες ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα, ενώ οι δημόσιες σχέσεις μοιάζουν με ασταμάτητο βουητό τζιτζικιού. Κάντε κινήσεις για να προωθήσετε ένα σχέδιό σας, μην πιέσετε όμως πολύ, απλά ρίξτε τα δίχτυα σας και περιμένετε. Αν θέλετε να περάσετε μια ιδέα, ή να πείσετε για την αξία της, μπορείτε να το κάνετε μέσα από μια καλομελετημένη παρουσίαση σε προφορική ή γραπτή εκδοχή. Κινηθείτε με άνεση, καμουφλάροντας το κεντρί σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην αγορά του Αλ Χαλίλι παρέα με τους αγαπημένους σας θα ήσασταν ευτυχείς σε αυτή την Πανσέληνο, που ξεσηκώνει τις επιθυμίες σας για υλικές και συναισθηματικές σπατάλες. Το πορτοφόλι σας θα χρειαστεί αλλαγή από το πολύ άνοιξε κλείσε, ενώ επιζητάτε σιγουριά και ασφάλεια μέσα από διαβεβαιώσεις, που λαμβάνετε σε κάθε μορφή. Μια αγορά ακριβού αντικειμένου αλλά και ένα δώρο θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα, η υπερβολή όμως που σας διακατέχει μπορεί να σας παγιδέψει. Τα θέλω σας και η ανάγκη για συνεχείς προσθήκες, χρειάζονται υψηλού βαθμού αντηλιακό για να μην σας τσουρουφλίσουν. Συγκρατηθείτε, χωρίς να χάσετε τον ενθουσιασμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάλης ξεκίνημα και νέους αγώνες επιφυλάσσει η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, που σας κάνει να νιώθετε δυσφορία και μια αίσθηση εγκατάλειψης. Ενεργοποιείστε κάτω από την αφόρητη πίεση που νιώθετε για να επιφέρετε μια αλλαγή που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Τα συναισθήματά σας είναι έντονα, παθιασμένα και συγκρουσιακά, ενώ η έντασή τους κυμαίνεται από 8 έως 10 μποφόρ. Η εικόνα σας χρειάζεται ανανέωση, καθώς ο τρόπος που την πλασάρετε προς τα έξω. Προσέξτε μόνο πολύ τις αντιδράσεις σας, ώστε να μην πληρώσετε πάλι, εκείνους που σας χρωστάνε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μυστικά και ντοκουμέντα φέρνει στο φως αυτή η Πανσέληνος, ενώ δίνει και την ευκαιρία να συσκοτίσετε λίγο το τοπίο, με κάποιες κρυφές και υπόγειες κινήσεις. Χωρίς να γίνετε ο Δρακουμέλ που υπονομεύει τα στρουμφάκια, θα είστε εγκρατείς και υποψιασμένοι, ενώ κάποιοι μπορεί να εκμαιεύσετε κάποια νέα που θα σας χρησιμεύσουν στα μελλοντικά σας σχέδια. Οι ενέργειές σας θα έχουν κάτι από το συνωμοτικό ύφος του Πουαρό, ενώ δεν θα έχετε ιδιαίτερη διάθεση για κοινωνικές επαφές και εκδηλωτικές ενέργειες. Με την πεποίθηση του προσέχετε για να έχετε, παίρνετε το ρόλο του μέρμηγκα, αποστρέφοντας εκείνον του τζιτζικιού.

ΙΧΘΥΕΣ

Εκδηλωτικοί και ευχάριστοι θα είστε σε αυτήν την Πανσέληνο, την οποία θα βιώσετε με κοσμική διάθεση, σαν τις διακοπές στην Μύκονο. Πολλές κοινωνικές επαφές, εκδηλώσεις, αλλά και συλλογικές προσπάθειες θα απορροφήσουν το χρόνο σας, αλλά η νευρικότητα δεν θα λείψει. Οι φιλικές συναναστροφές είναι απαραίτητες για την συναισθηματική κάλυψη των ημερών, ενώ η ανάγκη μπορεί να εξαπατήσει αρκετούς μέσα από νέες γνωριμίες και ανταλλαγές πληροφοριών. Μην ανοιχτείτε πολύ σε βαθειά νερά και βουτήξτε μόνο ως εκεί, που μπορεί να βλέπετε με ασφάλεια την ακτή. Διασκεδάστε με μέτρο και ειλικρίνεια προς τον εαυτό σας.

Θα κρατήσει ο καλοκαιρινός έρωτας;

Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved