Uranian χρησμοί Ιουλίου

Τι δίνουν οι εξισώσεις της Uranian για τον Ιούλιο του 2012;

Uranian χρησμοί Ιουλίου

«Απ' τα τσακάλια δεν γλιτώνεις μ' ευχές και παρακάλια»

Κ. Βάρναλης

Ο Ιούλιος έφτασε και η νέα κυβέρνηση θα έχει πολλά να κάνει αλλά χωρίς τα απαραίτητα και αναγκαία υλικά. Όλοι οι πολιτικοί και δη οι υπουργοί θα έχουν ένα δύσκολο έργο μπροστά τους για το οποίο θα αγκομαχούν σε καθημερινή βάση ενώ τα καθήκοντα τους θα αποτελούν για αυτούς βαρύ σταυρό.

Για πολλά πράγματα που δεν θα επιτευχθούν η κυβέρνηση θα επικαλείται ως πρόφαση ή δικαιολογία «το πρόσφατο της κυβέρνησης» ενώ το κυβερνητικό έργο κινδυνεύει όχι τόσο από το δημόσιο κυβερνητικό κατήγορο που είναι φύσει και θέσει η αξιωματική αντιπολίτευση αλλά από εσωκομματικούς «Ιζνογκούντ»!

Είτε από ενδογενείς είτε από εξωγενείς παράγοντες η κυβέρνηση θα αισθανθεί ότι κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν ένα δικό τους άγραφο νόμο δημιουργώντας ένα κράτος εν κράτει. Παράλληλα, αναθεωρήσεις - ακυρώσεις διαταγμάτων και νόμων θα είναι στην ατζέντα αυτού του μήνα, επιφέροντας τελικά μια μεταστροφή της κοινής γνώμης και η κυβέρνηση, πλην ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων, θα χάσει την εμπιστοσύνη του λαού.

Τα όποια χρήματα αποκομισθούν θα φαγωθούν εύκολα καθώς όπως δείχνει η εξίσωση Ποσειδώνας/Κρόνος θα υπάρχει μια επίπλαστη και τεχνητή προς τα έξω εικόνα όσον αφορά το χρηματιστήριο και τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές και κατ' επέκταση ένας καλπάζων πληθωρισμός (ανατιμήσεις προϊόντων κτλ).

Η ελληνική βιομηχανία θα παρουσιάσει ελαφρά ανάπτυξη μέσα από ένα έντονο παρασκήνιο λόγω του ότι πλέον θα είναι διαθέσιμα ακόμα φτηνότερα εργατικά χέρια. Σε φορολογικά ζητήματα θα υπάρξουν κάποιες ευνοϊκές ρυθμίσεις ή παρατάσεις οι οποίες θα ευνοήσουν κάποιους αλλά ουσιαστικά και αυτές θα αποτελούν σταγόνες στον ωκεανό. Ο Βόρειος Δεσμός δείχνει πως ο λαός θα σφίξει ακόμα ένα νούμερο το ζωνάρι περιορίζοντας ακόμα τις ανάγκες του πόσο δε τις απολαύσεις του.

Σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής θα υπάρχουν διχογνωμίες στους κόλπους των εταίρων όσον αφορά το θέμα «Ελλάδα». Τα πράγματα στην Ε.Ε ένωση κινούνται παρασκηνιακά ώστε να οδηγήσουν την Ελλάδα προς την πόρτα της εξόδου. Ιδίως μετά τις 13 Ιουλίου κάποια ξαφνική απόφαση θα προκαλέσει στην Ελλάδα «χαμό» καθώς θα τη φέρει σε ιδιαίτερα δυσμενή θέση. Η προσοχή και η στήριξη των εταίρων θα προσανατολιστεί σε άλλη χώρα/χώρες ενώ μια συμφωνία έκπληξη θα διαφοροποιήσει τα πράγματα σύμφωνα με τον άξονα Ουρανό/Cupido.

Παράλληλα, η ενεργοποίηση του άξονα Ζευς/Κρόνου που συνδέεται με την πυροπροστασία και τα πολεμικά ή εξοπλιστικά προγράμματα δείχνει ότι είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει μια κατάσταση για την όποια ίσως θεωρηθεί απαραίτητη η σύγκληση του ΚΥΣΕΑ.

Ο Ζευς αυτό το μήνα προοιωνίζει σοβαρούς τραυματισμούς μέσω πυρκαγιάς ή πυροβολισμών και είναι πολύ πιθανόν να τραυματιστεί άτομο που υπηρετεί το κράτος (ένστολο ή μη). Συνάμα δείχνει ότι αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανόν ένας ηγέτης εγκληματιών ή πρόσωπο που λαμβάνει πυρά για τις «άσχημες» θέσεις του να απασχολήσει με κάποιο τρόπο το κοινωνικό γίγνεσθαι.

Σε θέματα ηγεσίας θα υπάρξει μεγάλη αμφισβήτηση ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε προβλήματα με μηχανές που παράγουν ενέργεια σύμφωνα με τον άξονα Κρόνο/Ζευς. Τέλος ένα θέμα υγείας θα ταράξει την πολιτική ζωή της χώρας, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε τη βεβήλωση ενός μνημείου ή τάφου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved