Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη – Η πρώτη έκλειψη του χρόνου και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου στις 02:47 ώρα Ελλάδας

Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη – Η πρώτη έκλειψη του χρόνου και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η πρώτη έκλειψη του 2012 θα είναι δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου στις 02:47 ώρα Ελλάδας, στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και συγκεκριμένα στην 1η μοίρα των Διδύμων (00 20') .

Την ίδια στιγμή συντελείται και μια πανίσχυρη Νέα Σελήνη, προτρέποντας για δυναμικά ξεκινήματα με μπροστάρη την επικοινωνία.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, θέτει τις βάσεις για ανατρεπτικές και πρωτότυπες ιδέες, που δεν οπισθοχωρούν μπροστά σε εμπόδια.

Η παράλληλη επιρροή του τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, αποτελεί μια παγίδα η οποία από την μία μας εμπνέει, από την άλλη μας παραπλανεί.

Κάθε νέα ιδέα ή καινούργιο ξεκίνημα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή συνυπολογίζοντας την περίοδο της έκλειψης, ενώ μοναδικός και πολύτιμος οδηγός μας θα είναι η διάκριση.

Τα κίνητρα πάρα πολλά, ο ενθουσιασμός επίσης, ενώ η νοητική δραστηριότητα θριαμβεύει σαν έπαθλο ευρεσιτεχνίας.

Οτιδήποτε σχετίζεται με επικοινωνία, διαφήμιση, μαθησιακά ζητήματα, επιστολές και υπογραφές, εμπορικές συμφωνίες, συγγραφή, σύντομες μετακινήσεις και ηλεκτρονικά μέσα μας παρακινεί το ενδιαφέρον, ενώ η συλλογή πληροφοριών θα είναι άφθονη και μελλοντικά καθοριστική.

Τα ζώδια που θα αναστατωθούν από την έκλειψη αυτή, είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύς που γεννήθηκαν τις πρώτες ημέρες, αλλά και Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, που γεννήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Αντίθετα εκείνοι που θα λειτουργήσουν εντυπωσιακά, είναι οι Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, γεννημένοι τις πρώτες ημέρες των ζωδίων τους.

Τα ίδια ισχύουν και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στις συγκεκριμένες μοίρες των ζωδίων αυτών.

Η έκλειψη συνοδεύεται και από το έλεγχο της Τρόικας για την πορεία των μέτρων, ενώ συντελείται και κοντά στον ωροσκόπο της χώρας μας.

Εκείνο που καταδεικνύει, είναι ένα ξεκαθάρισμα της εικόνας των όσων πρωτοστατούν στην πολιτική σκηνή. Οι διαβουλεύσεις των συμπράξεων θα γίνουν πιο διαφωτιστικές, αλλά θα παραμείνουν ανεπαρκείς ως προς το ζητούμενο.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσουν έκλειψη και Νέα Σελήνη το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία σας είναι κάθε άλλο εκτός από κομμένη, ενώ την έχετε υπεραρκούντος προκαταβάλλει, μαζί με τα χρωστούμενα. Νέα Σελήνη και έκλειψη έχουν σκοπό να σας κάνουν με κάθε επικοινωνιακό μέσο, να πραγματοποιήσετε νέα ξεκινήματα που αφορούν μια δουλειά, ένα νέο εγχείρημα, αλλαγή διαμονής, καθώς και να αναδιαμορφώσουν τις σχέσεις σας με οικεία πρόσωπα. Η έκφραση απογειώνεται και μαζί με τον ενθουσιασμό αποτελούν ένα δελεαστικό πακέτο προσφοράς και ζήτησης, που θα κάνει πολλούς να αναφωνήσετε από χαρά. Εκφραστείτε ελεύθερα και πάνω από απ' όλα, διαδραστικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό θα ήταν να μην δημιουργήσετε σκοτούρες όταν όλα και όλοι γύρω σας φροντίζουν να είστε βασιλιάδες. Μια οικονομική ατασθαλία μπορεί να σας κατσουφιάσει, ενώ παράλληλα δεν μπορείτε να της αντισταθείτε. Η όρεξή σας είναι αχόρταγη σε όλα τα επίπεδα, αλλά η λαιμαργία αποτελεί ένα από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα. Μην ξεκινήσετε ανοίγματα οικονομικής και συναισθηματικής φύσεως σε αυτή τη Νέα Σελήνη και έκλειψη και αρκεστείτε στην υπάρχουσα κατάσταση. Θυμηθείτε πως όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα άφθονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε έντονη την ανάγκη να προβάλλετε τους εαυτούς σας, τις ιδέες σας, την παρουσία σας γενικότερα. Προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή αλλαγή, είτε εμφανισιακά, είτε πιο εσωτερικά. Βρίσκεστε σε εγρήγορση και ένταση, σαν να προσπαθείτε να κρατήσετε στις χούφτες σας όσο περισσότερη άμμο μπορείτε. Η διέγερση που νιώθετε με τη Νέα Σελήνη και την έκλειψη στο ζώδιό σας, μπορεί να σας αποπροσανατολίσει χωρίς να επιφέρει και κάποιο σημαντικό αποτέλεσμα. Ωστόσο είναι κρίμα τόση ενέργεια να πάει χαμένη, γι αυτό προσοχή στις κινήσεις σας και μακριά από απομιμήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναμετρήστε με ενοχές, τύψεις, ανασφάλειες και κρυμμένα μυστικά. Ο ένας εαυτός κοιτάζει τον άλλον και αυτό που δηλώνεται ομόφωνα είναι η έλλειψη σιγουριάς και ο φόβος του τι μέλλει γενέσθαι. Νέα Σελήνη και έκλειψη σας οδηγούν σε μια συναισθηματική δίκη, στην οποία οι ένορκοι κοιτάζουν με δυσπιστία. Ξεκαθαρίστε εκείνα που δεν θέλετε να υπάρχουν στη ζωή σας και ανοίξτε την πόρτα για να μπουν όσα επιθυμείτε πραγματικά. Εγκαταλείψτε τη λογική του μισάνοιχτου παράθυρου και πάρτε αποφάσεις εν όψει καλοκαιριού, ώστε να μην γεμίσετε εγκαύματα.

ΛΕΩΝ

Ορμητικοί και ασυγκράτητοι, άκρως οραματιστές με συλλογική συνείδηση και συμπεριφορά, γίνεστε κάτω από την επιρροή της Νέας αυτής Σελήνης και της έκλειψης. Παρέες, συγκεντρώσεις και φίλοι, μονοπωλούν το ενδιαφέρον προτρέποντάς σας σε διάφορες δημιουργικές και απολαυστικές ενασχολήσεις, ενώ για πολλούς η εκλογική περίοδος ξεσηκώνει πάθη. Πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να ξεριζώσετε κάποια αγκάθια μεταξύ εσάς και των φίλων σας, αλλά και τη δυνατότητα να αποφασίσετε αν τους θέλετε ή όχι πλέον στη ζωή σας. Σημαντικές αναθεωρήσεις και καθοριστικές κινήσεις, σας κάνουν αξιολάτρευτους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ωριμότητα και ευθύνη είναι στοιχεία που συνθέτουν το ζωδιακό σας DNA, αλλά σε αυτή τη Νέα Σελήνη και έκλειψη, ορίζονται και ως φαβορί μιας πολύ αδρά πονταρισμένης κούρσας.

Θέτετε νέες βάσεις που θα σας καταξιώσουν επαγγελματικά, ενθαρρύνοντας την αυτοπεποίθηση ως προς το μέγεθος της καταξίωσής σας. Από την άλλη μελαγχολείτε και βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο, ενώ παλεύετε με σχέδια που θα τονώσουν την επαγγελματική σας εικόνα. Για να μην αναρωτιέστε ποιοί είστε και που πάτε, θυμηθείτε πως δεν είναι ανάγκη να ασφυκτιείτε κάτω από σφιχτοδεμένες γραβάτες και ψηλοτάκουνες γόβες. Χαλαρώστε.

ΖΥΓΟΣ

Αισθάνεστε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με τη λογοτεχνική και φιλοσοφική πλευρά του εαυτού σας, να περιπλανηθείτε, συλλέγοντας εμπειρίες και γνώση. Ταξιδεύετε το νου σας σε μακρινές διαδρομές, ενώ δεν αποκλείεται να ταξιδέψετε και εσείς, αποκομίζοντας κάτι καινούργιο. Σχεδιάζετε το μέλλον σας αξιολογώντας θαυμάσια τις παρελθοντικές εμπειρίες, διασαφηνίζετε τις πεποιθήσεις σας, ενώ βιβλία και μαθησιακά εγχειρίδια προστίθενται στη βιβλιοθήκη σας. Η κατανόηση του αναπόφευκτου σας φέρνει πολύ κοντά αυτό το διάστημα, στην ευθανασία όλων των αμφιβολιών σας. Προχωρήστε άφοβα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέα Σελήνη και έκλειψη έχουν σκοπό να εξάψουν τον ερωτισμό σας, ενώ παθιάζεστε απέναντι σε οποιαδήποτε πρόσκληση ή πρόταση, που ερεθίζει σωματικές και συναισθηματικές σας ανάγκες. Πέραν αυτού, έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε ουσιαστικές ενέργειες, γύρω από τη διευθέτηση κληρονομικών και οικονομικών εκκρεμοτήτων. Βασιστείτε στο πανίσχυρο ένστικτό σας και αποφύγετε όσο μπορείτε παιχνίδια ψυχολογικής αναμέτρησης. Εκείνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να φέρετε στο φως τις πραγματικές σας ανάγκες και όχι να συσκοτίσετε τις ανησυχίες και τους φόβους. Κάθε αντιφατική συγχώνευση, υποθάλπει απογοήτευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Η φλόγα πάει να σβήσει και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει» κι ενώ διόλου ενοχλείστε από το δεύτερο σκέλος, το πρώτο είναι που σας προβληματίζει πολύ. Νέα Σελήνη και έκλειψη φυσάνε προς τη μεριά των σχέσεών σας αλλά και των συνεργασιών, δημιουργώντας εντάσεις, προβληματισμούς και ανάγκη αναδιάταξης. Η ένταση που νιώθετε αυτή τη φορά δεν είναι άλλη μια περιπέτεια την οποία ακολουθείτε με περιέργεια, αντίθετα χρειάζεται ιδιαίτερους χειρισμούς για να επιλύσετε σημαντικά θέματα. Δώστε νέα πνοή στις σχέσεις σας και μην διστάσετε να χαράξετε βαθιές τομές, στην ανατομική σας προσπάθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υποδέχεστε Νέα Σελήνη και έκλειψη με τη σιγουριά που αφήνουν οι πρόσφατες πλανητικές διαβεβαιώσεις, αντιμετωπίζοντας τα εργασιακά θέματα που σας απασχολούν, με αυτοπεποίθηση και καθαρό μυαλό. Έχετε την ευκαιρία να αξιολογήσετε καλύτερα οτιδήποτε αφορά το εργασιακό σας περιβάλλον, να προσλάβετε τον κατάλληλο άνθρωπο, να βρείτε μια ικανοποιητική εργασία ή να καλυτερεύσετε τις συνθήκες εργασίας σας. Παράλληλα εναρμονίστε την υγεία σας με διατροφικές και βιταμινούχες προσθήκες. Την ανανεωτική αύρα που πλανάται γύρω σας, εκμεταλλευτείτε την όπως το παγωτό την κατάψυξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ερωτικά διλλήματα, βλέμματα πονηρά και βήματα γάτας, καθώς και πληθώρα ενδιαφερόντων και δημιουργικής λαίλαπας, δημιουργούν Νέα Σελήνη και έκλειψη. Ξεσηκώνεστε σαν οπαδοί που πανηγυρίζουν το γκολ της ομάδας τους και ξεκινάτε πολλά, ενώ στο τέλος θα καταλήξετε σε λίγα. Ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως θα ζήσετε έντονα, θα μοιραστείτε όμορφες και δημιουργικές στιγμές, ενώ η έκφραση και η συμπεριφορά σας, σαγηνεύουν. Κάποιοι θα αισθανθείτε την έλευση ενός συναρπαστικού γεγονότος. Φροντίστε μόνο να ταυτιστείτε με την ιδέα, πως η διάρκεια της επιτυχίας, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθετε άβολα ακόμα και μέσα στο ίδιο σας το σπίτι, ενώ αγωνιάτε σαν ψάρι έξω από το νερό. Νέα Σελήνη και έκλειψη θέτουν προτεραιότητες που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον, το σπίτι, τα ακίνητα, προτρέποντας επιτακτικά για αλλαγές. Από την άλλη υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να παρερμηνεύσετε τις αναγκαίες ενέργειες και εκεί που πρέπει να μετακομίσετε εσείς να επιπλώνετε τον υπάρχοντα χώρο. Αν κάτι χρειάζεται ανακαίνιση αυτό το διάστημα, είναι ο τρόπος που χειρίζεστε τις ανάγκες σας. Σκεφτείτε καθαρά και διάφανα, ξεκινώντας τις απαραίτητες διαδικασίες μιας αλλαγής. Αν τολμήσετε δεν θα το μετανιώσετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved