Η Αφροδίτη στην Παρθένο και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο από τις 6 έως τις 29 Αυγούστου.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, η συμπεριφορά όλων θα διακρίνεται από απλότητα και λίγο-πολύ θα είναι βασισμένη στη λογική. Επιπλέον θα υπάρχει διάχυτη μια εσωτερική παρόρμηση για να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου σε άτομα αδύναμα ή κατατρεγμένα που έχουν ανάγκη τη βοήθειά σου. Μεγάλη ευαισθησία θα υπάρχει και για τα κατοικίδια, καθώς και σε θέματα οικολογίας.
Η εργατικότητα θα σε βοηθήσει να εκφράσεις καλύτερα όλα τα προσόντα που διαθέτεις σε διανοητικό επίπεδο και να τα εφαρμόσεις στην πράξη άμεσα. Περισσότερο ευνοούνται Παρθένοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες.

Κριός

Είναι η εποχή που θα ασχοληθείς με τα πρακτικά κομμάτια της ζωής σου προσπαθώντας να οργανώσεις οτιδήποτε έχεις αφήσει πίσω. Επίσης, το ενδιαφέρον σου θα διοχετευτεί περισσότερο στο να προσφέρεις υπηρεσίες είτε στον εαυτό σου είτε σε άλλα άτομα που έχουν την ανάγκη σου. Και όσον αφορά το δικό σου κομμάτι, η θέση αυτή της Αφροδίτης θα σου κάνει καλό γιατί θα αναζητήσεις περισσότερο την υγιεινή διατροφή και πιθανόν να ακολουθήσεις την πρόληψη σε θέματα υγείας. Οπότε θα νιώσεις κάποια στιγμή ότι προσέχεις τον εαυτό σου και δεν αμελείς για τις πιο βασικές του ανάγκες. Πιθανόν μέσα στη δουλειά σου να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο που όμως θα ξεκινήσετε να μιλάτε επειδή θα σας ενώσουν κοινά προβλήματα.

Ταύρος

Θα περάσεις καλά αυτό το διάστημα αφού η ενέργεια της Αφροδίτης στην Παρθένο θα έρθει και θα κουμπώσει περισσότερο με τις ερωτικές σου επιλογές. Οπότε θα νιώσεις όμορφα και για αυτό μάλλον θα αφεθείς. Πιθανόν να μπεις σε μια μικρή όμως διαδικασία να ψειρίζεις για λίγο κάποιες συμπεριφορές. Αλλά θα το καλύπτεις συνέχεια, αφού γρήγορα το μυαλό σου θα φεύγει από εκεί. Οικονομικά οφέλη μπορεί να έρθουν από μια προσωπική δουλειά που θα κάνεις, από την οποία με τον τρόπο σου θα κερδίσεις χωρίς στην ουσία να ρισκάρεις. Το μυστικό είναι να γίνεις για λίγο παιδί και να έχεις εμπιστοσύνη στο σύμπαν αλλά και στους γύρω σου.

Δίδυμοι

Θα έχεις την ανάγκη να δημιουργήσεις μια πιο πρακτική βάση στην προσωπική σου σχέση γιατί με αυτόν τον τρόπο θα βιώσεις στιγμές μέσα σε οικογενειακό κλίμα. Το ότι θα σε πιάσει καλοκαιριάτικα να φτιάξεις τον χώρο σου και να οργανώσεις καλύτερα ντουλάπες και συρτάρια θα σε βοηθήσει να νιώθεις εσωτερική τάξη και ηρεμία. Μπορεί να μην είσαι σε μεγάλο ερωτικό οίστρο αλλά θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γιατί οι τόνοι θα χαμηλώσουν και εσύ θα έχεις ανάγκη κάπου να φανείς χρήσιμος/η στο άλλο άτομο ή ακόμα και μέσα στην οικογένεια σου. Πάντως θα κάνεις μια σχετική αναβάθμιση, αλλά μέσα από εφαρμογή όλων των ιδεών που έχεις και σίγουρα δεν θα γίνει με τον πιο εύκολο τρόπο.

Καρκίνος

Θα περάσεις καλά γιατί θα έχεις μεγαλύτερη επιθυμία να επικοινωνήσεις με άτομα από το συγγενικό σου περιβάλλον. Επίσης θα καταξιωθείς στον επαγγελματικό χώρο μετά από συναντήσεις που θα κάνεις με κάποια άτομα, πιθανόν σε ταξίδι η κάπου μακριά από το μέρος που βρίσκεσαι. Γενικά, θα ευνοηθείς πολύ από επικοινωνίες και από μετακινήσεις. Με τα αδέλφια ή με συγγενικά πρόσωπα θα έρθεις πιο κοντά γιατί θα υπάρχει διάθεση να αλληλο-εξυπηρετηθείτε. Οπότε θα χαλαρώσεις και θα νιώσεις ασφάλεια και προστασία από τις εξωτερικές συνθήκες. Η διάθεση να δημιουργήσεις κάτι σε επίπεδο καλλιτεχνικό μπορεί να μην είναι και τόσο πρακτική ή ρεαλιστική.

Λέων

Θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με τις επιθυμίες σου αλλά θα βγει και ένα άλλο κομμάτι του χαρακτήρα σου που θα διακρίνεται από μεγαλύτερη σεμνότητα και δεν θα θέλεις να φαίνεσαι σε ότι κάνεις. Για αυτό οτιδήποτε ζητήσεις και οτιδήποτε θέλεις δεν θα το κάνεις με σκοπό να είσαι το επίκεντρο και να διακριθείς ανάμεσα στα άλλα άτομα. Αντίθετα, θα σε τραβήξουν ιστορίες και άτομα που χρειάζονται τον σεβασμό σου και κατά κάποιο τρόπο θα προσπαθήσεις να παραμείνεις στο περιθώριο για να μην υπάρχουν ενστάσεις από την πλευρά τους. Οι επιθυμίες σου αυτό το διάστημα θα κοντρολαριστούν και θα αντικατασταθούν από βασικές ανάγκες που έχουν να κάνουν με την λογική και την πρακτικότητα στην καθημερινή διαβίωση.

Παρθένος

Η Αφροδίτη σίγουρα θα σε ευνοήσει για όλον το μήνα αφού θα είναι στο ζώδιό σου και θα σου φέρει προσωπική λάμψη που όλοι θα θέλουν να σχετιστούν μαζί σου. Η επέκταση σε διάφορους τομείς θα επιτευχθεί αυτό το διάστημα και σίγουρα θα δράσεις με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία. Παρόλο που σαν ζώδιο έχεις μια μοναχικότητα αυτήν τη φορά θα ψάξεις να βρεις το άλλο σου μισό. Γιατί θα έχεις μεγάλη άνεση στην επικοινωνία και στην προσωπική επαφή, οπότε θα κάνεις άλματα αυτόν τον μήνα και θα αναδείξεις κάτι πολύ πιο μεγάλο από συνήθως εκφράζεις σαν προσωπικότητα. Θα έχεις αισιοδοξία αλλά και διάθεση να βοηθήσεις ή να στηρίξεις οποιονδήποτε έχει την ανάγκη σου.

Ζυγός

Θα βρεθείς για ένα διάστημα ακόμα και τώρα που είναι καλοκαίρι έξω από τα νερά σου και ο λόγος είναι ότι θα αναζητήσεις από μόνος/η σου την απομόνωση και την απόλυτα ποιοτική μοναξιά. Θα αλλάξεις δηλαδή για λίγο τη συμπεριφορά σου η οποία συνήθως διακρίνεται από μια υπερβολική κοινωνικότητα και τάση για επικοινωνία και θα είσαι τελείως διαφορετικός/η. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα περάσεις άσχημα. Απλά το σύστημά σου σε σπρώχνει να αποσυρθείς για να μαζέψεις δυνάμεις για την επόμενη... σεζόν, γιατί εκεί θα κάνεις μεγάλο παιχνίδι. Οπότε υπάρχει ανάγκη για αληθινή ξεκούραση, περισυλλογή καθώς και για μια μικρή κάθαρση σχετικά με τον εαυτό σου αλλά και με τα άτομα που σχετίζεσαι. Ίσως για ένα διάστημα να υπάρξει κάτι κρυφό και ιδιαίτερο με ένα πρόσωπο, που δεν θα σου αρέσει και πάρα πολύ.

Σκορπιός

Βάζεις τα δυνατά σου και τελικά πετυχαίνεις αυτό που θέλεις. Και μάλιστα δεν περνάς καθόλου απαρατήρητος/η παρόλο που θα ήθελες να είσαι όσο μπορείς διακριτικός/η. Η εύνοια που θα έρθει από το εξωτερικό πιθανόν να αφορά δουλειά που μάλλον είχες αρνηθεί το προηγούμενο διάστημα και τώρα επανέρχεται η πρόταση. Οπότε δεν θα πρέπει να αρνηθείς αν σε ενδιαφέρει αληθινά. Η διάθεση για ποιοτική ζωή μέσα από συναυλίες, ενδιαφέροντα βιβλία, συζητήσεις που ακονίζουν το μυαλό και την ψυχή, σίγουρα θα σε κάνει να διαφοροποιηθείς από την κοσμοθεωρία σου. Για σένα είναι αναγκαίο αυτή την στιγμή να υπάρχει καθαρότητα και αγάπη στις σχέσεις σου. Μια νέα γνωριμία μπορεί να θεωρείται δεδομένη, κυρίως με ένα άτομο που βρίσκεται στο εξωτερικό.

Τοξότης

Μπορεί να μην σου ταιριάζει γάντι η Αφροδίτη στην Παρθένο γιατί δεν είναι του τύπου σου η ενέργεια που εκφράζει. Αλλά θα διαπιστώσεις ότι κατά μια έννοια σε οργανώνει και θα σε βοηθήσει να καταλήξεις σε τι είδους πρόγραμμα θα ήθελες να ενταχθείς σε σχέση με το κοινωνικό σου στάτους. Μπορεί να μπεις στην διαδικασία του «ψειρίσματος» και της κριτικής και να διαπιστώσεις ότι είσαι πολύ μακριά από τον εαυτό σου γιατί γενικά σαν άτομο είσαι καλοπροαίρετος/η. Αλλά δεν θα το βάλεις κάτω και επειδή έχεις ανοικτούς ορίζοντες θα δεχτείς τους πάντες και τα πάντα με τις ιδιαιτερότητές τους. Το μυστικό είναι να εφαρμόσεις την ιδέα της αγάπης προς τους άλλους και κυρίως προς το πρόσωπο με το οποίο σχετίζεσαι μέσα από ανιδιοτελή προσφορά και αφοσίωση.

Αιγόκερως

Αναλαμβάνεις πλέον να κάνεις πολλά πράγματα που πιθανόν να μην σου έβγαιναν πριν και μάλιστα με τις καλύτερες συνθήκες. Ο λόγος είναι ότι θα νιώσεις καλά και θα πετύχεις εύκολα τα σχέδιά σου γιατί θα νιώσεις ηρεμία και ψυχική αγαλλίαση. Οπότε θα δικαιωθείς σε κάποια θέματα και θα προσπαθήσεις με καλύτερες προοπτικές να επιτύχεις σε κάποιους τομείς πιο δύσκολους. Το καλό είναι ότι θα έχεις έμπνευση και κυρίως θετική διάθεση. Οι πόρτες θα ανοίξουν και θα δεις επιτέλους να υλοποιούνται σχέδια σε κοινωνικό και σε προσωπικό επίπεδο και κατά ένα μέρος σε υλικό. Οι ελπίδες σου θα ανυψωθούν και θα γίνεις εσύ φορέας θετικής σκέψης και δράσης, οπότε θα μπορείς να δεις από άλλη σκοπιά τα πράγματα και να επενδύσεις σε τομείς που ταιριάζουν στην ψυχοσύνθεσή σου. Τα ταξίδια στο εξωτερικό κυρίως με ένα πρόσωπο που πιθανόν να συνεργάζεσαι μαζί του θα σου απογειώσουν τη διάθεση.

Υδροχόος

Θα ζεις για τους άλλους για ένα διάστημα και αυτό σίγουρα θα σου αλλάξει κάπως τον τρόπο και σκέψης και δράσης. Πιθανόν να γίνεις για λίγο... μοιρολάτρης σε συνεργασίες και σε οικονομικές δοσοληψίες. Και επειδή θα νιώθεις ότι κάπως εξαρτάσαι πιθανόν να μην είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Η σκέψη σου γίνεται περισσότερο πρακτική και θα προσπαθήσεις να εφαρμόσεις αυτά που σκέφτεσαι σε συνεργασίες αλλά και σε συντροφικό επίπεδο. Μπορεί να πιστεύεις ότι κάπου θυσιάζεσαι και να μην είσαι πολύ ενθουσιασμένος/η με την ζωή που κάνεις αυτή την στιγμή. Αλλά όλα χρειάζονται για να βλέπεις τις καταστάσεις και από μια άλλη οπτική γωνία που πριν δεν μπορούσες να δεις.

Ιχθύες

Θα βρεθείς μπροστά σε πολλές ανοικτές πόρτες γιατί όλα θα είναι πιθανά και αυτό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις σε θέματα δημοσίων σχέσεων αλλά και να κάνεις επαγγελματικά ανοίγματα. Το πιο σημαντικό θα είναι η βελτίωση των πολύ προσωπικών σχέσεων σου όπου μάλλον θα λάβεις απαντήσεις που εδώ και πολύ καιρό προσπαθούσες. Μια σημαντική συνεργασία θα σου φέρει χρήμα αλλά και θα εφαρμόσεις με έναν πολύ πρακτικό τρόπο κάποιες ιδέες που είχες. Θα περάσεις λοιπόν καλά για ένα μεγάλο διάστημα και θα βιώσεις όμορφες στιγμές. Το καλοκαίρι αυτό θα βάλει το στίγμα του για τα καλά πάνω σου, αφού θα σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα εφ’ όλης της ύλης.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved