Η λαμπερή Αφροδίτη στον Λέοντα και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα από τις 12 Ιουλίου έως και 5 Αυγούστου

Η λαμπερή Αφροδίτη στον Λέοντα και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα εκφράζει τη λαμπερή και όμορφη φύση της. Από τις 12 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου το σκηνικό της ομορφιάς, των σχέσεων και της κοινωνικής ζωής θα αλλάξει, με στόχο να γίνει πιο πλούσιο, πολυτελές ίσως και υπερβολικό, αλλά πάντα με μια δόση γενναιοδωρίας και λάμψης.
Ευνοούνται κυρίως οι Λέοντες κι ακολουθούν οι Κριοί, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι. Επειδή η Αφροδίτη θεωρείται από τους «ευεργέτες» πλανήτες του ζωδιακού, θα ευνοήσει και τα υπόλοιπα ζώδια αλλά χρειάζεται να μη γίνει εστίαση στον ατομικισμό.

Κριός

Μπαίνεις σε μια περίοδο κατά την οποία θα ξεπεράσεις κάποιες μίζερες ή δύσκολες στιγμές και θα νιώσεις πλέον ότι αγαπιέσαι. Θα ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση και τη λάμψη σου και θα ασχοληθείς περισσότερο με τα προσωπικά σου θέματα γιατί θα έχεις όρεξη αλλά και ευκαιρίες για να περάσεις καλά και να μοιραστείς με φίλους και φίλες όμορφες στιγμές. Είναι πολύ πιθανό να επεκτείνεις και τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες, αφού θα αισθανθείς ότι έχεις εύνοια και μπορείς να πετύχεις όπου και να ρισκάρεις. Μια πολύ φιλική σχέση ίσως μετατραπεί σε καυτό ειδύλλιο γιατί θα συνειδητοποιήσεις ότι σου είναι αδύνατο να ζήσεις μακριά από το συγκεκριμένο άτομο.

Ταύρος

Μπαίνεις στην φάση της υπερβολής αλλά μέσα από εκεί θα φανεί τι μπορείς τελικά να κάνεις και τι όχι. Έχεις ανάγκη να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον και να γίνεις το επίκεντρο και μεν είναι πιθανό να μπεις σε ένα φαύλο κύκλο που θα σε κουράσει, από την άλλη όμως θα είσαι πιο ζεστός/η και θα πετάξεις από πάνω σου την μίζερη συμπεριφορά. Θα υπάρχουν εξελίξεις σε όλα τα θέματα και αν κινήσεις σωστά τα νήματα, θα έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα. Μόνο να αποφύγεις την παγίδα του φαίνεσθαι γιατί εκεί ίσως την πατήσεις. Αν ετοιμάζεις το σπίτι σου ή ασχολείσαι με ένα ακίνητο και θέλεις να το διακοσμήσεις με τα πιο ακριβά πράγματα, μπορεί να καταπιεστείς αρκετά, αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να το κάνεις. Αν δε χάσεις το μέτρο όμως, δε θα έχεις τόσο έντονες επιθυμίες.

Δίδυμοι

Αλλάζει σιγά-σιγά το σκηνικό και μπαίνεις σε καλύτερους χώρους, αφού έχεις πιο προσωπικές επαφές κι αυτό σε οδηγεί στην επιτυχία. Θα πάρεις τα πάνω σου και θα νιώσεις ότι έχεις κάνει κάτι καλό σε θέματα σπουδών ή γνώσεων. Σίγουρα δεν θα αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη γιατί θα έχεις το θάρρος και την πεποίθηση ότι βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο. Γενικά, θα προσπαθήσεις να αναπτύξεις κάθε είδος επικοινωνίας και συναναστροφών που σε ενδιαφέρει και κυρίως θα φερθείς με ένα γενναιόδωρο τρόπο, ακόμα και σε άτομα που σε έχουν πληγώσει ή δεν σε έχουν υποστηρίξει. Η σκέψη σου θα είναι πιο συγκεντρωμένη και θα εστιάσεις πιο εύκολα στον στόχο σου.

Καρκίνος

Θα κάνεις μια στροφή και θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις εμπόδια που δεν σε αφήνουν να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Θα είσαι πιο αποφασιστικός/η και όχι φτερό στον άνεμο. Η προσπάθειά σου να βελτιώσεις την εμφάνισή σου θα ξεκινήσει με αγορές καλλυντικών, ρούχων και γενικά οτιδήποτε το οποίο θα σε κάνεις να νιώσεις άνετα με τον εαυτό σου και θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σου. Από την άλλη, η μεγάλη γενναιοδωρία που θα σε πιάσει, θα σε βγάλει από στενόμυαλες σκέψεις και συμπεριφορές. Υπάρχει περίπτωση να γίνεις πολύ απαιτητικός/η ή να θέλεις να ορίσεις τον τρόπο που θα σε αγαπούν γιατί έχεις ανάγκη να είσαι στο κέντρο της προσοχής. Απόφυγε τις υπερβολές και τη ματαιοδοξία.

Λέων

Θα πάρεις την ρεβάνς και θα σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, όχι μόνο θα σου δώσει σιγουριά, αλλά θα σε ανταμείψει και με πολλά δώρα. Το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στο πώς θα μπορέσεις να βελτιώσεις οτιδήποτε αφορά στην προσωπικότητά σου γι’ αυτό θα φτιάξεις την εμφάνισή σου και θα στοχεύσεις στην συνολικότερη αναβάθμισή σου. Η σχέση σου με τους άλλους θα γίνει καλύτερη γιατί θα έχεις έναν όμορφο λόγο και μια θετική σκέψη για όλους. Οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο, θα έχεις μεγάλη εύνοια, θα περάσεις καλά και θα συσπειρώσεις τις δυνάμεις σου προς μια κατεύθυνση.

Παρθένος

Θα ασχοληθείς με υποθέσεις που δεν είναι και τόσο φανερές αλλά θα έχεις ένα κρυμμένο άσσο στο μανίκι σου. Ό,τι κάνεις θα είναι για τη δική σου προστασία και για να εξωραΐσεις τα κακώς κείμενα. Θα έχεις τύχη εκεί που δεν περίμενες κι όλα θα γίνουν γρήγορα και κάπως μη αναμενόμενα. Η συμπόνια και η στήριξή σου σε άτομα που έχουν ένα πρόβλημα θα αποδείξουν πόσο ενδιαφέρεσαι για τα άλλα άτομα. Γενικά πάντως θα κινηθείς στο περιθώριο αλλά ο στόχος σου δεν θα είναι αμελητέος. Αντίθετα, θα έχεις ένα πολύ σημαντικό κίνητρο που θα σε βοηθήσει να γίνεις πολύ πιο δοτικός/η. Η δημιουργικότητα σε τομείς που είναι καλλιτεχνικοί θα είναι στο φόρτε της αυτή την περίοδο.

Ζυγός

Βρίσκεις τον εαυτό σου και ο λόγος είναι ότι η Αφροδίτη αυτή σε αναπτύσσει υπερβολικά και σε ωθεί να γίνεις το επίκεντρο σε ομάδες και σε φιλικές παρέες γι’ αυτό θα βγάλεις πιο εύκολα τις καλλιτεχνικές ή δημιουργικές σου ανησυχίες. Η δράση σου θα εξυπηρετήσει και τον επαγγελματικό σου τομέα κι ίσως υπάρξει μια νέα δραστηριότητα η οποία θα σου φέρει χρήματα. Οι σχέσεις σου θα βγουν από την αφάνεια και θα είσαι μέσα σε πράγματα που σίγουρα θα φέρουν τη λάμψη σου στην επιφάνεια. Το καλό είναι ότι θα έχεις περίγυρο που θα σε στηρίζει σε ό,τι και αν κάνεις. Πιθανόν μια νέα γνωριμία που θα ξεκινήσει ως φιλική να εξελιχθεί σε ερωτική. Ακόμα, η σχέση σου ίσως γίνει καλύτερη, αφού θα υπάρχει διάθεση για αγάπη και δόσιμο.

Σκορπιός

Θα έχεις μια ιδιαίτερη λάμψη που θα σου χρησιμεύσει περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον κοινωνικό, αφού θα σου γίνουν ανοίγματα και προσκλήσεις που θα σε υποχρεώσουν να αναδείξεις τα κρυμμένα σου προσόντα. Η σκέψη σου πάντως μπορεί να είναι κάπως απόλυτη και να μην σε βοηθά να κάνεις ελιγμούς. Το ότι θα πρέπει να μπεις μπροστά και να φανείς σε ό,τι κάνεις, πιθανόν να μην σου αρέσει και τόσο γιατί σαν άτομο προτιμάς να λειτουργείς στο παρασκήνιο ενώ τώρα αναγκαστικά θα βγεις στο προσκήνιο και θα μιλήσεις περισσότερο για την δουλειά σου αλλά και για την προσωπικότητά σου. Οι επιθυμίες σου θα είναι πιο έντονες και ίσως πιο εγωκεντρικές, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσεις αποδείξεις την αξία σου, οπότε δε θα σου βγει σε κακό.

Τοξότης

Θα δώσεις μεγαλύτερο βάρος στην ποιότητα της ζωής σου και αυτό θα σε βγάλει από συναισθηματικές δυσκολίες και αδιέξοδα. Η εμπιστοσύνη σου θα επανέλθει και η πίστη σου στο Θεό και στο καλό θα γίνει πλέον πολύ δυνατή. Οπότε αυτό θα σε στρέψει προς άλλες κατευθύνσεις και τομείς ενασχόλησης. Επειδή κάνεις ένα αγώνα επαγγελματικής σταθερότητας, θα δεις ότι θα δημιουργηθούν κάποιες καλύτερες βάσεις είτε από το εξωτερικό είτε από έξτρα σπουδές που θέλεις να κάνεις. Θα υπάρξει εύνοια παντού ενώ θα έχεις μια επιτυχία σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί πια να είσαι πιο επιλεκτικός/η στις σχέσεις σου γι’ αυτό θα είσαι πιο προσεκτικός/η στις επιλογές σου.

Αιγόκερως

Ξεκινάει μια περίοδος που θα πρέπει να αποδείξεις πρώτα στον εαυτό σου και μετά στους υπόλοιπους την αξία σου κι αυτό μπορεί ως ένα σημείο να σε ζορίσει γιατί ο τρόπος που θα το προσπαθήσεις ίσως είναι λανθασμένος. Επειδή είσαι ένα πρόσωπο με ισχυρές φιλοδοξίες, αλλά προτιμάς να κρατάς χαμηλούς τους τόνους στην προσωπική σου ζωή και στην εμφάνισή σου, τώρα θα διαπιστώσεις ότι χρειάζεται να εστιάσεις στο παρόν και προκειμένου να παραμείνεις στο παιχνίδι, θα πρέπει να κάνεις κινήσεις που -κατά την γνώμη σου- είναι πομπώδεις. Ενδεχομένως να νιώσεις την ανάγκη να βιώσεις ένα συγκεκριμένο είδος ζωής, πολυτελές και εντυπωσιακό.

Υδροχόος

Θα έχεις τύχη και θα περιτριγυρίζεσαι από άτομα που με τον τρόπο τους θα σου δείξουν ότι σε εκτιμούν για τις επιλογές σου και τις κινήσεις που έχεις κάνει. Οτιδήποτε είχες προσφέρει κατά το παρελθόν σε ανθρώπους, τώρα θα το βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου. Επίσης, κάποιες ιδέες σου μπορεί να εφαρμοστούν, αφού θα βρεις άτομα που θα σε υποστηρίξουν. Θα κάνεις ιδιαίτερες σχέσεις και θα έρθεις πολύ κοντά με άτομα τα οποία πιθανόν να θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου ή εσύ θα επιθυμείς να αποκτήσεις πιο στενούς δεσμούς με αυτά. Ίσως να πάρεις μια απόφαση για γάμο ή συμβίωση, καθώς και να κάνεις μια πολύ σοβαρή συνεργασία. Όλα πάντως, αν τα διαχειριστείς σωστά, θα είναι υπέρ σου.

Ιχθύες

Πιθανόν να πρέπει να αποδείξεις σε συνεργάτες ή σε άτομα που έχετε κοινούς οικονομικούς στόχους πολύ περισσότερα από αυτά που μπορείς. Αναγκαστικά θα ανεβάσεις τον πήχη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα πιέζεσαι ή δε θα σου δημιουργούνται ανησυχίες. Δεν αποκλείεται οι απαιτήσεις ή οι προσδοκίες σου να είναι πολύ υψηλές γι’ αυτό μπορεί να κάνεις συμβιβασμούς με άτομα που δε σου ταιριάζουν. Μια έντονη σεξουαλικότητα ίσως σου βγει στην επιφάνεια και σε συνδυασμό με την επιθυμία σου να είσαι το επίκεντρο, θα σε οδηγήσει σε υπερβολές και θα ξεφύγεις από το μέτρο. Επίσης, θα πρέπει να προσέχεις γιατί η αναζήτηση συνεργατών που κουβαλούν μεγάλη δόση αυταρέσκειας, θα είναι ένα λάθος που θα το καταλάβεις αργότερα. Ό,τι και αν κάνεις, θα προσπαθήσεις με κάποιο τρόπο να βγεις κερδισμένος/η.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved