Η συντροφική Αφροδίτη στον Ζυγό - Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Η Αφροδίτη μπαίνει στο Ζυγό 8 Νοεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου

Η συντροφική Αφροδίτη στον Ζυγό - Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Η Αφροδίτη ξεκινάει μια νέα πορεία στο ζώδιο του Ζυγού για να σου δείξει ένα όμορφο αρμονικό δρόμο. Από τις 8 Νοεμβρίου το βράδυ αργά και μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου θα ρίχνει το απαλό φως της με στόχο την αρμονία, την αγάπη και την συντροφικότητα. Η κοινωνικότητα θα είναι το δυνατό στοιχείο της Αφροδίτης καθώς επίσης ο γάμος και τα ταλέντα στην τέχνη. Πολλοί από εσάς θα είστε ερωτευμένοι με την αγάπη και αυτό θα είναι το πιο όμορφο δώρο στον εαυτό σας αλλά και στους γύρω σας.

Κριός

Η Αφροδίτη που μπαίνει στον άξονά σου από τις 8 Νοεμβρίου αργά το βράδυ θα ξεκινήσει να σου δείχνει μια καινούργια και πιο όμορφη πραγματικότητα που θα σε ενεργοποιήσει για να ανακαλύψεις την ευτυχία μέσα από τη συντροφικότητα. Οι συνεργασίες σου επίσης θα γίνουν πολύ καλύτερες και σίγουρα θα έχεις μια σημαντική εύνοια. Για αυτό καλό είναι να είσαι σε εγρήγορση και να μην χάνεις καθόλου χρόνο. Συμμαχίες, συμφωνίες, νέες συνεργασίες αλλά και αποφάσεις για μια συντροφική ζωή θα είναι τα δώρα της Αφροδίτης που θα σου αλλάξει τη ζωή προς το καλύτερο.

Ταύρος

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης σου θα σε φέρει σε επαφή με την αρμονία και την ομορφιά αλλά με έναν τρόπο πολύ ιδιαίτερο. Αυτό που χρειάζεται από την πλευρά σου είναι να συνενώσεις διάφορα ετερόκλητα στοιχεία για να επιτύχεις ένα αποτέλεσμα αρμονικό και πιο ανοικτό στην επικοινωνία – που όμως θα συνδυάζεται με τα δικά σου μέτρα και σταθμά. Η καλλιτεχνική εργασία είναι κάτι που θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα γιατί θα βρεις νέα ενδιαφέροντα στην καθημερινότητά σου. Η ιδιαίτερη προσοχή που θα δώσεις στα ρούχα και στην διατροφή σου θα σε κάνει να νιώθεις πολύ καλύτερα.

Δίδυμοι

Η ερωτική σου ζωή θα απογειωθεί και θα ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας των αποστάσεων που υπάρχουν εδώ και καιρό. Η αγάπη είναι το απαραίτητο συστατικό για να νιώσεις ευεξία και ευτυχία. Καλλιτεχνία και δημιουργικότητα είναι τα δυο στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να πας παρακάτω και σίγουρα θα κάνεις πράγματα που θα σε ευχαριστούν ιδιαίτερα. Το αντίθετο φύλο θα σε βρίσκει πολύ ελκυστικό/ή για αυτό θα έχεις πολλές ερωτικές περιπέτειες μέχρι να βρεις αποκλειστικά τον δικό σου άνθρωπο. Πάντως άν έχεις ταλέντο στις επιχειρήσεις, αυτές τις ημέρες θα μπει ένα σημαντικό λιθαράκι για το επόμενο επιτυχημένο βήμα.

Καρκίνος

Θα απολαύσεις το σπίτι σου με έναν τρόπο πολύ δημιουργικό και καλλιτεχνικό. Πιθανόν να το βάψεις ή να αλλάξεις τα έπιπλα και τον φωτισμό. Σίγουρα έχεις ανάγκη από μια όμορφη σπιτική γωνιά γιατί σε βοηθάει να εναρμονίσεις τις προσωπικές και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Προσπαθώντας για το καλύτερο, μέσα βέβαια από μια έξτρα δουλειά, θα καταφέρεις να έχεις μια καλή περίοδο με στόχο την αναβάθμιση στη ζωή σου και την ποιότητα μέσα στον προσωπικό σου χώρο. Η κοινωνικότητά σου θα αυξηθεί και αυτό θα βοηθήσει εσένα κυρίως που δεν έχεις και τόσο μεγάλο κύκλο γνωριμιών.

Λέων

Οι ευχάριστες σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα καθώς επίσης και με τους γείτονές σου θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις προς το καλύτερο την ποιότητα της ζωής σου. Η σκέψη σου θα είναι πιο εκλεπτυσμένη και δημιουργική και θα πάρεις γνώσεις που έχουν να κάνουν με τέχνη και καλλιτεχνία. Τα ταξίδια είναι ένα κομμάτι που θα σε ευχαριστήσει, γιατί θα σου προσφέρουν μια νέα πιο όμορφη πραγματικότητα. Γενικότερα, θα είσαι αισιόδοξος/η γιατί θα ερμηνεύεις διαφορετικά τα πράγματα από ότι στο παρελθόν. Επιπλέον, θα αποφύγεις εντελώς τις λογομαχίες και θα προτιμήσεις να πετύχεις τους στόχους σου με έξυπνα και διπλωματικά επιχειρήματα.

Παρθένος

Έχεις την ευκολία να κερδίσεις χρήματα και μάλιστα πιο εύκολα από άλλες φορές Ο λόγος είναι ότι θα δημιουργήσεις μια τέτοια υποδομή ώστε να ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες και να βρεις δρόμο που θα σε οδηγήσει στο εύκολο κέρδος. Το κοινωνικό στάτους είναι σημαντικό και για αυτό θα βρεις πολλές νέες μεθόδους για να ανέβεις σε ένα ψηλότερο σκαλί. Πάντως θα διαλέξεις να βγάλεις χρήματα με ευχάριστους τρόπους και μπορεί να κάνεις καριέρα στις τέχνες. Αν η δουλειά σου απευθύνεται και σε γυναίκες θα έχεις διπλό κέρδος. Η διάθεση να αγοράζεις όμορφα αντικείμενα ή ρούχα θα σε κάνει για λίγο σπάταλο/η.

Ζυγός

Ήρθε η καλή περίοδος για σένα αφού η Αφροδίτη έχει σαν στόχο να σε κάνει να ευχαριστηθείς και όχι μόνο αυτό αλλά και να προοδεύσεις με έναν εύκολο και πολύ ευχάριστο τρόπο. Ομορφιά, αρμονία, ισορροπία, πρσωπική χάρη και καλή τύχη θα είναι μερικά από τα δώρα του πλανήτη στην ζωή σου. Θα απολαύσεις με την ψυχή σου την καλή μουσική αλλά και το έντονο φλερτ. Η εμφάνισή σου θα αναβαθμιστεί, αφού θα κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου για να μεταμορφωθείς σε κάτι καλύτερο από πριν. Φυσικά καλό είναι να αποφύγεις τον ναρκισισμό αλλά και την συνεχόμενη καλοπέραση.

Σκορπιός

Όλο το κρυμμένο παρασκήνιο στην ζωή σου θα μεταμορφωθεί ξαφνικά σε μια σκηνή γεμάτη έμπνευση και συμπόνια για τους γύρω σου. Σίγουρα η πλατωνική αγάπη θα είναι αυτή που θα έχει την τιμητική της. Και ένα πρόσωπο που σε έχει ταλαιπωρήσει με τον τρόπο του θα σου δείξει τελικά ότι θέλει να είστε μαζί. Το απόκρυφο, η μουσική και τα όνειρα είναι τα κομμάτια που θα επιλέξεις για να σε πάει λίγο πιο κάτω στην προσωπική σου εξέλιξη. Το να βοηθήσεις άτομα που έχουν ανάγκη θα είναι μια προσωπική εκτόνωση και συγχρόνως κοινωνικό έργο.

Τοξότης

Αυτό το διάστημα θα αναμειχθείς με φίλους που έχουν κυρίως καλλιτεχνικές ανησυχίες, ενώ η επαγγελματική σου ταυτότητα θα είναι άμεσα συνδεμένη με την ιδεολογία σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις τις ιδιαίτερες ισορροπίες σου και έτσι θα αποφύγεις κάποιες εσωτερικές κόντρες. Ένας φίλος σου μπορεί να παίξει τον ρόλο του εραστή/ της ερωμένης ή το αντίθετο. Το θέμα είναι ότι εσύ θα είσαι καλά γιατί θα ξέρεις πλέον τι θέλεις και θα το αναζητήσεις με ένα πολύ επικοινωνιακό τρόπο.

Αιγόκερως

Θα ομορφύνεις τη ζωή σου μέσα από κοινωνικές ευκαιρίες και ενδιαφέρουσες εναλλαγές και αυτό θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις την καριέρα σου. Ο νέος άνεμος που θα φυσήξει θα έχει την σημαία της συμφιλίωσης σε πολλά επίπεδα. Η ευγένεια και κυρίως η αρμονική συνύπαρξη ακόμα και με άτομα που έχετε αντιθέσεις είναι αυτό που θα σε διαφοροποιήσει από τους άλλους γύρω σου. Αν το δεις θετικά και όχι σαν συμβιβασμό θα μπορέσεις εύκολα να ξεπεράσεις τις τρέχουσες δυσκολίες. Η μόδα και γενικά οτιδήποτε αφορά την ομορφιά σίγουρα θα δώσει μια νέα διάσταση στην καθημερινότητά σου.

Υδροχόος

Θα απολαύσεις πολλά και ευχάριστα ταξίδια, πολιτιστικά γεγονότα αλλά και μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπαίδευση που θα σε βγάλει από πολλά σκοτάδια εσωτερικών συγκρούσεων. Η μελέτη σε θέματα αρχιτεκτονικής, καλών τεχνών ή σε νομικά θέματα θα είναι η ευκαιρία για να δείξεις τα ταλέντα σου. Πιθανόν ένα άτομο από το εξωτερικό να σε συγκινήσει και να κάνεις συχνές διαδρομές για να το συναντήσεις. Η οξεία αίσθηση σε θέματα που για σένα είναι ζωτικά θα βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλές αντιξοότητες. Επίσης ο τομέας της φιλοσοφίας και της διδασκαλίας μπορεί να σε βοηθήσουν να βρεις τον εσωτερικό σου προορισμό.

Ιχθύες

Χρειάζεσαι έναν τρόπο πολύ διπλωματικό για να έρθεις κοντά με άτομα που κατά τη γνώμη σου έχετε διαφορές. Αυτή τη φορά έχεις αποφασίσει να μπεις πιο βαθιά σε μια κατάσταση η οποία μέχρι τώρα σε δυσκόλευε. Επειδή τα πάντα είναι πιο εύκολα και διαχειρίσιμα θα ωφεληθείς από την υποστήριξη τρίτων ατόμων. Για να γίνει αυτό γρήγορα, θα χρειαστεί από την πλευρά σου να κάνεις και συμβιβασμούς ή συνεργασίες ακόμα και με άτομα που παλιά τα είχες παρεξηγήσει. Οι ιδιαίτεροι χειρισμοί θα σου φέρουν το αποτέλεσμα που θέλεις. Κληρονομιές ή οφέλη από έναν συνέταιρο είναι πιθανό να ανατρέψουν την οικονομική σου δυστοκία. Οι αισθησιακές αναζητήσεις σου θα σε κάνουν ιδιαίτερα ρομαντικό/η και ερωτικό/η.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου, πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved