Ο Άρης στον Τοξότη – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Στις 7/10 στις 6.21 το πρωί ώρα Ελλάδας, ο περιπετειώδης Άρης εισέρχεται στον τολμηρό Τοξότη, παραμένοντας έως τις 17/11 στις 5.37 το πρωί, που θα περάσει στον Αιγόκερω.

Ο Άρης στον Τοξότη – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Το διάστημα της παραμονής του στο ζώδιο που κυβερνά ο Δίας, αποτελεί ευκαιρία διεύρυνσης των οριζόντων και διόγκωση της δράσης, σε μια σουρεαλιστική απόδραση από όλες τις μουχλιασμένες απέχθειες.

Από αυτή τη θέση ο Άρης προτρέπει να περιπλανηθούμε με γρήγορο ρυθμό, ενθουσιασμό και αισιοδοξία, σαν ταξιδιώτες που ξεκινούν για το ταξίδι των ονείρων τους.

Αν ο υπερβολικός ενθουσιασμός επιδράσει δυσμενώς στην αντοχή μας, θα έχουμε την ανάμνηση μιας έστω πρόσκαιρης ταλάντευσης, που μας αποσπά από την καθημερινή λήθη.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Με τον κυβερνήτη σας να βρίσκεται στον φιλικό σας Τοξότη και τον Δία να φλερτάρει το ζώδιό σας, αδιαφορείτε για κάθε πρόβλημα κοιτώντας μόνο μπροστά. Είστε έτοιμοι να απολαύσετε ένα πολύ ευχάριστο διάστημα, που δοκιμάζει τις αντοχές και το μέγεθος των επιθυμιών σας. Θα ήταν ιδανικό να ταξιδέψετε, να παρακολουθήσετε σεμινάρια, ή να ξεκινήσετε οτιδήποτε προάγει την πνευματική σας ανέλιξη. Ο ενθουσιασμός σας είναι άμετρος, αλλά τουλάχιστον αποφεύγετε τον ίλιγγο της νωθρότητας και της μεμψιμοιρίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έξαψη που αισθάνεστε με τον Άρη στον Τοξότη, ξεπερνά και την ομώνυμη ταινία που η γυναίκα αράχνη δελεάζει τον αφελή και παγιδευμένο από τις σεξουαλικές του ορμές δικηγόρο.

Θα ήταν προτιμότερο να δωροδοκήσετε την ανεβασμένη σας λίμπιντο, από το να τσακώνεστε διαρκώς για όσα σας χρωστούν και για όσα χρωστάτε. Ωστόσο σας δίνεται και η ευκαιρία να ρυθμίσετε οικονομικές και φορολογικές σας εκκρεμότητες την ημέρα, εκτονώνοντας τον εκνευρισμό σας το βράδυ. Χρήμα και sex πρωταγωνιστούν σε δύο ρόλους φωτιά. Προσοχή στα εγκαύματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη απέναντί σας και τον Δία στο ζώδιό σας, όλα μοιάζουν τρισδιάστατα και περισσότερο οι σχέσεις με αγαπημένους, συμβίες και συνεργάτες. Υπερβολικοί και λατρεμένοι, δημιουργείτε όλο αυτό το διάστημα υπερπαραγωγές, με κινήσεις γενναιοδωρίας και διάφορες στρατηγικές εντυπωσιασμού. Ωστόσο οι εντάσεις δεν θα λείψουν, σαν αποτέλεσμα του υπέρμετρου ενθουσιασμού σας που δυσκολεύεται να πείσει. Οι προθέσεις σας είναι καλοπροαίρετες, αλλά μην ζητάτε υποκλίσεις, γιατί θα απομείνετε με το χαμόγελο παγωμένο στα χείλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή να διαψεύσετε όσους σας θεωρούν δυσκίνητους και αργούς σαν τα καβουράκια. Ο Άρης από τον Τοξότη σας ενεργοποιεί βγάζοντας τη διπλή δουλειά και κάνοντας τους άλλους να μονολογούν για το ανέλπιστο. Ψάχνετε ευκαιρίες, νέες δουλειές, ενώ παράλληλα ασχολείστε και με την υγεία σας. Γράφεστε επιτέλους στο γυμναστήριο και ακολουθείτε το περιβόητο διατροφικό πρόγραμμα. Κάνετε και ένα ετήσιο check – up και βγάζετε ασπροπρόσωπο τον εαυτό σας. Τελικά συνειδητοποιείτε πως η δράση έχει τη χάρη της και ικανοποιείστε με το παραπάνω.

ΛΕΩΝ

Είστε αναμφισβήτητα οι θριαμβευτές από αυτή τη διέλευση του Άρη από τον Τοξότη, εφόσον η δυναμική και η γοητεία σας προωθούνται από μεγάλους χορηγούς σαν το τελευταίο υβριδικό μοντέλο της BMW. Το διάστημα αυτό θα νιώσετε απελευθερωμένοι από στεγανά, θα διεκδικήσετε έρωτες, θα δημιουργήσετε ανεπανάληπτα και γενικά θα αισθανθείτε γεμάτοι και αισιόδοξοι σαν να έχετε κερδίσει το λαχείο. Κινητοποιήστε προς πάσα κατεύθυνση που αισθάνεστε πως μπορεί να καλύψει τα κενά σας, αποκτώντας συνείδηση της δύναμης και της ισχύς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε για να αποφύγετε τη γκρίνια και τις συγκρούσεις, είναι να ενεργήσετε μεθοδικά και χωρίς απότομες συμπεριφορές, που δυσχεραίνουν τη θέση σας στο περιβάλλον που ζείτε. Σας ενοχλούν οι συγκάτοικοι και οι συνήθειές τους, διαφωνείτε με τους γονείς ακόμα και αν ζουν μακριά σας και επιζητάτε ένα ξεκαθάρισμα. Ο εκνευρισμός που αισθάνεστε μπορεί να γίνει εποικοδομητικός μόνο αν συγκρατήσετε τα επικριτικά σας σχόλια και εστιαστείτε στην ουσία. Δεν σας χωράει ο τόπος, αλλά μην κάνετε και σαν κυνηγημένοι.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη στον φιλικό σας Τοξότη και τον Δία αρωγό κάνετε κατάχρηση δοθείσης ευκαιρίας και τώρα που βρήκατε παπά ας θάψετε πεντέξι. Κουνώντας και το μαντήλι στον Κρόνο καταχαρούμενοι, δεν αφήνετε λεπτό να μην εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Η καθημερινότητά σας μοιάζει με επικοινωνιακό πανηγύρι, κανονίζετε ραντεβού, συναντήσεις, κλείνετε υποθέσεις και προσπαθείτε να κερδίσετε χαμένο χρόνο. Οι επαφές σας είναι εντυπωσιακές και η βιασύνη σας επίσης. Τολμάτε τα απίθανα, αλλά μην ξοδεύετε άσκοπα τα αποθέματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας από τον Τοξότη, έχει βαλθεί να διοχετεύσει όλη σας την ενέργεια στη διευθέτηση οικονομικών θεμάτων. Παίρνετε το κεντρί σας παραμάσχαλα και τρυπώνετε σε μέρη στα οποία μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα, που θα σας κάνουν να νιώσετε ασφαλείς. Επιθυμείτε την απόκτηση κάποιων αγαθών και προσανατολίζεστε προς αυτόν τον σκοπό με πάθος. Η συναισθηματική ένταση φέρνει αξιοσημείωτη δράση και το πείσμα σας γίνεται παροιμιώδες. Η περίπτωση όμως να κάνετε λάθη, καραδοκεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σας και τον Δία απέναντι, ξεκινάει ένα διάστημα που το μόνο που επιθυμείτε περισσότερο είναι να συμμετείχατε στο «survivor» εκτονώνοντας την αστείρευτη ενέργεια που έχετε και αποκομίζοντας την μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής σας. Προσαρμόζετε όμως αυτή την επιθυμία στην καθημερινή σας ζωή, βγάζοντας τον περιπετειώδη και ριψοκίνδυνο εαυτό σας. Τίποτα δεν φαίνεται ακατόρθωτο, αλλάζετε από εμφάνιση μέχρι συνήθειες, τολμάτε, διεκδικείτε και δημιουργείτε. Ανατρέπετε πολλά και απολαμβάνετε όλα τα προνόμια ενός ήρωα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθάνεστε σαν τον Ηρακλή Πουαρό στα μυθιστορήματα της Αγκάθα Κρίστι με μια αόριστη αίσθηση να σας απομονώνει, αλλά παράλληλα να λειτουργεί ασταμάτητα, δρώντας στο παρασκήνιο του μυαλού και των γεγονότων. Θέλετε να ανακαλύψετε αλήθειες και να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις βάζοντας προτεραιότητες που σας αναγκάζουν να στριμωχτείτε, μέχρι τη στιγμή του αιφνιδιασμού. Το αλάνθαστο ένστικτό σας δραστηριοποιείται, παίρνοντας αποφάσεις συνωμοτικά και με πλήρη μυστικότητα. Στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει, μαζί με τον ντετέκτιβ μέσα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη νέα θέση του Άρη έχετε κάθε λόγο να πλασάρεστε στο top 10 των κοινωνικών σας συναναστροφών. Η διάθεσή σας να ανταποκρίνεστε σε πάσης φύσεως εκδηλώσεις και δραστηριότητες, σας φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Κινείστε με αέρα star στο κόκκινο χαλί του Χόλλυγουντ, ενώ παρέες και φίλοι είναι οι μόνιμοι συνδαιτυμόνες σας. Βρίσκεστε συνέχεια εκτός σπιτιού, ενώ οι δημόσιες σχέσεις σας φέρνουν απροσδόκητες προτάσεις και εξελίξεις. Αντιστέκεστε μόνο, όταν πλέον δεν σας κρατούν τα πόδια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τρέχετε και δεν φτάνετε με τον Άρη στον Τοξότη, που προκαλεί άγχος και ένταση, ειδικά σε επαγγελματικά θέματα. Ξεκινάτε το πρωί με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες και καταλήγετε το βράδυ αποκαμωμένοι και χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συγκρούεστε, διαφωνείτε, ψάχνετε, απογοητεύστε και ξενυχτάτε σκεφτόμενοι την επόμενη μαραθώνια ημέρα. Η ένταση που νιώθετε σας υπενθυμίζει τα καθήκοντά σας, αλλά η κούραση σας πτοεί. Ξεβολευτείτε από το όνειρο και μπείτε στην πραγματικότητα αποφασιστικά, ώστε να καταφέρετε αυτό που φοβάστε.

Σκιαγραφώντας όλα όσα μας κάνουν ευτυχισμένους, γεμίζουμε κατόπιν με εκτυφλωτικά χρώματα το περιεχόμενο του σκίτσου μας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved