Ο Ουρανός στον Κριό-Τι θα φέρει στα 12 ζώδια

Κάθε φορά που ο Ουρανός αλλάζει ζώδιο ο καθένας μας καλείται να συντονιστεί με τους νέους ρυθμούς που επιτάσσει ο πλανήτης
Ο Ουρανός στον Κριό-Τι θα φέρει στα 12 ζώδια

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κάθε φορά που ο Ουρανός αλλάζει ζώδιο ο καθένας μας καλείται να συντονιστεί με τους νέους ρυθμούς που επιτάσσει ο πλανήτης. Το 2010 δεν προλάβαμε καλά-καλά να πάρουμε μια γεύση από το τι προτίθεται να κάνει ο Ουρανός στον Κριό, αφού παρέμεινε στο ζώδιο μόλις δυόμισι μήνες. Από το Σάββατο όμως στις 2:49 τα ξημερώματα μπαίνουμε για τα καλά στο χορό, που θα κρατήσει ούτε λίγο ούτε πολύ επτά χρονάκια.

Ως το 2018 οι αλλαγές, οι αναθεωρήσεις και οι ανατροπές που επαγγέλλεται ο «τρελάρας» του ζωδιακού θα βιωθούν από το κάθε ζώδιο σε διαφορετικό τομέα. Άλλες φορές πιο έντονα ή πιο δραματικά κι άλλες σαν φυσική συνέπεια των αποφάσεων που παίρνουμε εμείς οι ίδιοι. Το δεύτερο είναι και το ζητούμενο. Να μπορέσουμε δηλαδή να αφουγκραστούμε την κοσμική παλίρροια και να πράξουμε τα δέοντα πριν μας πέσει ο ...ουρανός στο κεφάλι.

Για να γίνει αυτό υπάρχει μια και μόνη βασική προϋπόθεση: Όσο πιο κοντά στον εαυτό μας βρισκόμαστε, όσο περισσότερο αγγίζουμε την αλήθεια μας, τόσο πιο φιλικά θα μας φερθεί και ο πλανήτης. Αν αντίθετα προσπαθήσουμε να οχυρωθούμε στις βολικές συμβάσεις του παρελθόντος, στα στερεότυπα που μας κρατούν μακριά από αυτό που μας εκφράζει πραγματικά, τότε θα βιώσουμε τη δική μας προσωπική «Αποκάλυψη».

Ούτε σε αυτήν την περίπτωση όμως το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο ή σώνει και καλά αρνητικό. Απλά οι αναταράξεις θα είναι πιο έντονες, αφού θα κλονιστεί συθέμελα η βεβαιότητα και η σιγουριά μας γι’ αυτό που θεωρούσαμε ως δεδομένο ή «ακλόνητο φαβορί».

Σε αυτήν την επταετή πορεία ο Ουρανός θα έχει τις καλές του και τις στραβές του. Τα επτά τετράγωνα που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα την επόμενη τριετία θα κάνουν μερικές ανατροπές ακόμη πιο εκκωφαντικές. Σε κάθε περίπτωση όμως οι πλανήτες κάνουν τη δουλειά τους κι εμείς τη δική μας.

Γιατί στις πλείστες των περιπτώσεων το πιο σημαντικό δεν είναι τα γεγονότα αλλά το πως αντιδρούμε σε αυτά. Και είναι προφανές ότι οι υποψιασμένοι θα έχουν καλύτερα αντανακλαστικά.

Ας δούμε όμως το αστρολογικό δελτίο αλλαγών για κάθε ζώδιο.

Κριός

Αναμφισβήτητα οι Κριοί θα είναι από τους πρωταγωνιστές της επταετίας και οι περισσότεροι θα ανοίξουν έναν νέο κύκλο στη ζωή τους. Προσωπικά και επαγγελματικά, η καθημερινότητα τους θα μοιάζει με την απογείωση ενός αεροπλάνου. Στην κορυφή μέσα σε δευτερόλεπτα... Έτσι κι αλλιώς η φύση του Ουρανού είναι φιλική με την ψυχοσύνθεση τους και ο πλανήτης δεν θα ζητήσει τίποτε παραπάνω από αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά. Δηλαδή, το να ξεκινάνε, να πρωτοπορούν και να ανοίγουν δρόμους για τις επόμενες γενιές. Αν παρ’ ελπίδα κάποιος Κριός έχει ξεχαστεί σε ασφαλές λιμάνι ή στο δικό του «νησί της Καλυψώς» μακριά από την περιπέτεια, ο πλανήτης θα τον ξυπνήσει θυμίζοντας του ότι δεν ήρθε σε αυτόν τον κόσμο για να δεξιώνεται την πλήξη αλλά για να διεκδικεί, πέρα και πάνω από οποιοδήποτε προσωπικό κόστος. Μπορούν άφοβα λοιπόν να κρεμάσουν στον τοίχο τους τις φωτογραφίες του Τσε ή του Τζέημς Ντην και να υψώσουν το λάβαρο της δικής τους επανάστασης.

Ταύρος

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη για την πλειοψηφία των Ταύρων που καλούνται κυρίως να προσαρμοστούν στα νέα εργασιακά δεδομένα.

Μερικοί ωστόσο θα δοκιμαστούν από τα σκαμπανεβάσματα μιας απίθανης βουτιάς στον εσωτερικό τους κόσμο.

Η ανακάλυψη της δικής τους «Ατλαντίδας» μπορεί βέβαια να είναι σταθμός στη ζωή τους αν κατορθώσουν να αφομοιώσουν έγκαιρα φιλοσοφικά νοήματα και αξίες ενός κόσμου που δεν είναι ούτε ορατός, ούτε χειροπιαστός. Στις πιο δύσκολες περιπτώσεις θα πρέπει να διευθετήσουν την αναστάτωση που θα προκύψει από μια εσωτερική ανταρσία. Μια επανάσταση όλων εκείνων που είχαν κρύψει με σπουδή στο σεντούκι τους. Ασυνείδητα περιεχόμενα, καταπιεσμένες ορμές και φαντάσματα του παρελθόντος θα ξυπνήσουν σέρνοντας με θόρυβο τις αλυσίδες τους. Κατά βάθος οι αντάρτες έχουν καλές προθέσεις και το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι Ταύροι είναι να ακούσουν τα αιτήματα τους και να τους συγχωρέσουν για την ενδεχόμενη βαρβαρότητα τους, αφού στην πραγματικότητα είναι δικά τους παιδιά. Τα παιδιά ενός θεού που οι ίδιοι έκαναν κατώτερο.

Δίδυμοι

Ένα ακόμη ζώδιο που μάλλον θα πρέπει να πανηγυρίζει για την είσοδο του Ουρανού στον Κριό. Οι νέες προοπτικές στην κοινωνική ζωή και τα ενδιαφέροντα τους, η διεύρυνση του φιλικού τους κύκλου και ο εμπλουτισμός του με κάθε λογής «περίεργα και παράξενα», στις περισσότερες περιπτώσεις θα διεγείρει την περιέργεια τους και θα τους κάνει να νοιώσουν σαν ταξιδευτές στον αλλόκοτο κόσμο του «Deep Space 9». Συλλογική προσπάθεια με την ατομικότητα του καθενός εξασφαλισμένη και διακριτή. Άλλος από τη Γη, άλλος από το Σείριο κι άλλος από το Άλφα του Κενταύρου θα είναι όλοι μια ...ωραία ατμόσφαιρα. Τι κι αν σπάσουν «αιώνιοι» δεσμοί, τι κι αν ανοίξουν νέοι δρόμοι ακόμη και στις προσωπικές τους σχέσεις. Ο θαυμαστός καινούργιος κόσμος βρίσκεται στα πόδια τους και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να αφεθούν στην γοητεία του.

Καρκίνος

Δεν έφταναν ο Πλούτωνας και ο Κρόνος, να ‘σου κι άλλος επισκέπτης στο τσαρδί, έτοιμος μάλιστα να αλλάξει τα πάντα. Συνήθειες, δουλειές, σχέσεις, όλα γίνονται καπνός και ζητείται επειγόντως ένα ζωντανό ...παρελθόν, ένα κάστρο ικανό να αντέξει στους βομβαρδισμούς των νεοβαρβάρων ελευθερωτών.

Η δυσκολία προσαρμογής του ζωδίου σε νέες καταστάσεις που μάλιστα προκύπτουν ξαφνικά είναι το μεγαλύτερο αγκάθι για την επόμενη επταετία. «Αρχίστε την επανάσταση χωρίς εμένα» θα ήθελε να φωνάξει ο Καρκίνος αλλά μήπως πρόκειται να τον ακούσει κανείς; Αντίθετα από παντού ηχούν οι σειρήνες και οι Σειρήνες: «Θάνατος στ’ αφεντικά, δεξιά κι αριστερά!» Και γιατί παρακαλώ να αλλάξουμε δυνάστη; Τα χούγια του παλιού τα ξέραμε και μέχρι να μάθουμε του νέου θα έχει ξεκουμπιστεί κι αυτός... Ω καιροί, ω ήθη!

Κάτω από αυτές τις συνθήκες η ανασφάλεια κτυπάει κόκκινο και η ανάγκη ένταξης σε μια μεγάλη οικογένεια πολλαπλασιάζεται. Το έθνος, η πατρίδα, η φυλή θα γίνουν πιθανότατα το αποκούμπι για όσους Καρκίνους στερηθούν την ασφάλεια του δικού τους μικρόκοσμου. Η κοινωνικοποίηση και ο ενεργός τους ρόλος στα κοινά μπορεί βέβαια να αναδείξει ταλέντα που ούτε καν τα υποψιάζονταν, από την άλλη όμως, στην προσωπική τους ζωή, η κατάσταση θα είναι δύσκολη κυρίως εξ αιτίας της ταχείας εναλλαγής των καταστάσεων, συχνά μάλιστα με απρόβλεπτο ή παράλογο τρόπο. Οι καιροί είναι δύσκολοι για ...γούτσου-γούτσου!

Λέων

Ένα θαυμαστό ταξίδι ξεκινά, ανάλογο με αυτά που γεννήθηκαν στην φαντασία των μεγάλων λογοτεχνών: Το ταξίδι της Αλίκης στην Χώρα των Θαυμάτων, τα Ταξίδια του Γκιούλιβερ, η Οδύσσεια -είτε η κλασική, είτε του Διαστήματος- η Αργοναυτική Εκστρατεία ακόμη και το Ταξίδι στο Κέντρο της Γης, παύουν να είναι μια απίθανη πραγματικότητα και περνούν στη σφαίρα του υπαρκτού. Φυσικά υπάρχουν και οι περιπλανήσεις του νου σε άγνωστους κόσμους της γνώσης και από αυτήν την άποψη η επόμενη επταετία δεν θα είναι σώνει και καλά κουραστική και περιπετειώδης. Αντίθετα θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, αρκεί βέβαια οι υπερήφανοι Λέοντες να μην κλείσουν την πόρτα στις νέες ιδέες και τις προκλήσεις μιας νέας εποχής.

Τα επιτεύγματα της τεχνολογίας θα τους βοηθήσουν να κάνουν την καθημερινότητα τους ακόμη πιο μοναδική και θα τους προσφέρουν τη δυνατότητα να φουσκώνουν από χαρά όταν θα είναι εκείνοι οι πρώτοι, οι μοναδικοί που έχουν στην κατοχή τους το τελευταίο μοντέλο του ...Εντερπράιζ.

Κάπταιν Κερκ προς Σούλου: Ταχύτητα δίνης... Φύγαμε!

Φυσικά ο δρόμος της επόμενης επταετίας δεν θα είναι σπαρμένος μόνον με άστρα. Υπάρχει πάντα και η Γη με τα γνωστά και άγνωστα προβλήματα της, Τα πιο δύσκολα θα έχουν να κάνουν με πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος, αφού άλλος θα πάρει τα βουνά κι άλλος θα καβαλήσει το καλάμι...

Ακόμη το άνοιγμα μιας νομικής υπόθεσης που δείχνει να είναι a piece of cake, τελικά ενδέχεται να αποδειχθεί Γολγοθάς. Φοβού την Θέμιδα λοιπόν ή τους λειτουργούς της και δώρα φέροντες...

Παρθένος

Το να προφητεύει κανείς αλλαγή του οικονομικού πλαισίου και εισοδηματικές ανατροπές σε μια τέτοια περίοδο, είναι σαν να κλέβει εκκλησία. Έλα όμως που αυτό προτίθεται να κάνει ο αναποδιασμένος!

Η πιο σημαντική πληροφορία βέβαια είναι ότι όλα αυτά θα προκύψουν -κι όχι πάντα για κακό- μέσω τρίτων. Όπου «τρίτος» εστί ο έφορος, ο ασφαλιστής, ο χρηματιστής, ο ληστής της γειτονιάς αλλά και ο θείος από την Αμερική.

Η δυσκολία για τους Παρθένους έγκειται στο ότι συνήθως αρέσκονται να προγραμματίζουν αυστηρά τις δραστηριότητες τους και κάθε παρέκκλιση -πολλώ δε μάλλον αν είναι ξαφνική- τους αποσυντονίζει.

Ο χρυσός κανόνας είναι: Θα γίνεται πάντα το αντίθετο από αυτό που υπαγορεύει η λογική. Και βέβαια αυτό είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο για όσες και όσους φαίνεται πως δεν έχουν στον Ήλιο (οικονομική) μοίρα. Αντίθετα, οι «σίγουροι» αντί να βαυκαλίζονται με το «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» θα πρέπει να θυμούνται ότι «το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται»...

Ζυγός

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Να ένα δίλημμα απέναντι στο οποίο η αναποφασιστικότητα μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη. Ωστόσο η καλή απάντηση στο «να πέσω ή να μην πέσω;» είναι το «πέτα». Αυτό σημαίνει πως αν οι Ζυγοί ακολουθήσουν την πεπατημένη, επιζητήσουν δηλαδή το συμβιβασμό και έχουν τη διπλωματία κάτω από το μαξιλάρι τους, δεν θα τους βγει. Οι καιροί απαιτούν δραστικές λύσεις -ενίοτε σουρεαλιστικές- τόσο σε προσωπικά, όσο και σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, στο γνωστό πλέον πνεύμα του «αλλάζουμε ή βουλιάζουμε». Και σε αρκετές περιπτώσεις η συμπόρευση με μια χούφτα «τρελαμένων» ομοϊδεατών θα αποδειχθεί αναγκαίο κακό. Οι επιταγές των καιρών είναι να μπουν σε μια μάλλον επαναστατική διαδικασία, ξεπερνώντας τις αγκυλώσεις της αποδοχής και του πλειοψηφικού ρεύματος. Οι μειοψηφίες κινούν την Ιστορία και οι εξαιρέσεις βεβαιώνουν τους κανόνες. Έτσι κι αλλιώς η σύνθεση των αντιθέσεων αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν είναι εντελώς ασύμβατες. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Όσον αφορά το φλέγον ζήτημα των σχέσεων ο Ουρανός είναι σαφής: Οι τελευταίοι έσονται πρώτοι και οι πρώτοι τελευταίοι. Όπερ σημαίνει, χωρισμοί για τους ζευγαρωμένους και παντρειές για τους ελεύθερους. Σε κάθε περίπτωση η ζωή των Ζυγών μπορεί να αλλάξει εξ αιτίας μιας σχέσης ή συνεργασίας και μάλιστα με απρόσμενο τρόπο. Οι νέες ιδέες και οι extreme εμπειρίες που θα αποκομίσουν θα ανοίξουν κι άλλο τους ορίζοντες τους, έστω κι αν διαταράξουν καίρια τις ισορροπίες τους.

Το ίδιο απροσδόκητες ενδέχεται να είναι οι εξελίξεις και στο νομικό μέτωπο, όπου μια αντιδικία από ψύλλου πήδημα μπορεί να γίνει ελέφαντα...

Σκορπιός

Τρελό πάρτι θα στηθεί στα απανταχού Σκορποχώρια, αφού ο οξαποδώ πήρε πόδι από τον 5ο οίκο των ερωτικών σχέσεων. Ανεξαρτησίες, ελευθερίες, νέες ιδέες και κουραφέξαλα μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας και η τάξη της απόλυτης ...υποταγής αποκαθίσταται.

Είναι γεγονός πως η φύση του ζωδίου και του πλανήτη ταιριάζουν μόνον στην έρευνα και τις καταστροφές, και από αυτήν την άποψη η ενεργοποίηση του 6ου οίκου των εργασιακών σχέσεων και των μηχανικών υπηρετών μας (κουζίνες, πλυντήρια κλπ) μπορεί να έχει δραματικές συνέπειες.

Το αντίδοτο είναι απλό: Οι όποιες αλλαγές και ο εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού οφείλουν να γίνουν πλήρως εναρμονισμένα με το αλάνθαστο ένστικτο του Σκορπιού και όχι σύμφωνα με τις λογικοφανείς εισηγήσεις των περισπούδαστων ειδικών. Αν νοιώσουν πως κάτι δεν πάει καλά ας αποχωρήσουν πριν ξεσπάσει ο ...σεισμός ή το τσουνάμι. Οι στατιστικές βεβαιότητες και οι ανάλογες εγγυήσεις δεν πιάνουν μια μπροστά στον Ουρανό που τις καταπίνει αμάσητες στην πρώτη κοσμική «άσκηση ετοιμότητας». Κόντρα στο ρεύμα, κόντρα στη λογική αλλά σφιχταγκαλιασμένοι με τη διαίσθηση. Αυτή είναι η μαγική συνταγή για τους Σκορπιούς, μέσω της οποίας οι αλλαγές θα γίνουν στον σωστό τόπο και χρόνο.

Τοξότης

Να ’ταν τα νιάτα δυό φορές λέει η παροιμία και βέβαια οι Τοξότες απαντούν: Και δυό και τρεις και δεκατρείς!

Μια λαμπρή περίοδος περιπέτειας και έντονης κοινωνικής ζωής περιμένει τους «κολλητούς» του Δία, που δεν θέλουν και πολύ για να ξεχάσουν ευθύνες και ανειλημμένες υποχρεώσεις και να το ρίξουν στην ...τρελή. Στην περίπτωση τους οι αλλαγές και οι ανατροπές κτυπούν την πόρτα -για την ακρίβεια την γκρεμίζουν- των σχέσεων, δημιουργώντας νέα απροσδόκητα δεδομένα, είτε ως προς το είδος και την ποιότητα της σχέσης, είτε ως προς τον/την ευτυχή σύντροφο που δείχνει να βρίσκεται σε άλλο πλανήτη. Αν κάποιοι έχουν πιθανότητες να τα φτιάξουν με άλιεν, αυτοί είναι αναμφισβήτητα οι Τοξότες, αποκτώντας το πλεονέκτημα της εκμάθησης μιας ακόμη ξένης γλώσσας.

Βέβαια, οι έχοντες ήδη μια σχέση, όπως και οι φιλόστοργοι γονείς ενδέχεται να διαπιστώσουν ότι οι αγάπες τους σήκωσαν μπαϊράκι και ζητούν τον ουρανό με τ’ άστρα. Και στις δύο περιπτώσεις θα είναι μια ευκαιρία να αλλάξουν την τακτική των παροχών-που δεν θα πιάσουν χαρτωσιά- και να περάσουν στη φάση μιας ουσιαστικής επαφής με τα «καινά δαιμόνια». Εξ άλλου ούτε η μαμά, ούτε ο μπαμπάς Τοξότης το’ χουν σε τίποτα να το γυρίσουν από ζεϊμπέκικο σε χιπ χοπ. Ο Λούκας Γιώρκας έδειξε το δρόμο για να παραμείνουν «ζωντανοί» σε ένα κόσμο που γερνάει ολοένα και περισσότερο.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι οι τελευταίοι των Μοϊκανών -δηλαδή των παρορμητικών- που καλούνται να διαχειριστούν μια κρίση σαρωτική και εν μέρει απρόβλεπτη.

Προορισμένοι να διοικούν και να κυβερνούν καλούνται να βαπτιστούν πρώτα στην κολυμπήθρα της αμφισβήτησης.

Τυπικά ο Ουρανός βρίσκεται στον 4ο οίκο τους κάτι που σημαίνει πως η κρίση αφορά κυρίως οικογενειακά και περιουσιακά θέματα. «Πέτα ότι σε βαραίνει» είναι το σύνθημα και καλά θα κάνουν να το ακολουθήσουν πριν γίνουν ουραγοί στις εξελίξεις.

Παράλληλα ωστόσο το κύμα των αλλαγών δεν θα αφήσει ανεπηρέαστους και τους άλλους βασικούς τομείς της ζωής τους, όπως είναι για παράδειγμα η καριέρα ή οι σχέσεις τους. Νέοι επαναστάτες εκκολάπτονται, πρόθυμοι να καταλύσουν μια τάξη για να επιβάλουν τη δική τους.

Κι εδώ ο κανόνας είναι η ανατροπή του υπάρχοντος πλαισίου, οπότε εκείνες κι εκείνοι που θα πρέπει να ανησυχούν είναι οι έχοντες και κατέχοντες. Αντίθετα οι μέχρι τώρα «ριγμένοι» Αιγόκεροι θα δουν την μοίρα τους να φωτίζεται, συχνά με απροσδόκητο τρόπο. Δεν αποκλείεται βέβαια την ίδια στιγμή που ο ένας τομέας θα πηγαίνει πρίμα, ο άλλος να πιάνει πάτο. Ο Ουρανός αρέσκεται στο παιχνίδι των αντιθέσεων, κάτι το οποίο βέβαια δεν βρίσκει καθόλου σύμφωνα τα παιδιά του Κρόνου, που το DNA τους είναι βαπτισμένο στην πυραμιδοειδή ιεράρχηση.

Κι αυτό -η ακύρωση δηλαδή των κανόνων και της τάξης- είναι ίσως το μεγαλύτερο αγκάθι της επόμενης επταετίας.

Υδροχόος

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Η πρωτοπορία, της πρωτοπορίας, ω πρωτοπορία!

Για τους Υδροχόους η κίνηση του Ουρανού έχει μια επιπλέον σημασία αφού είναι ο πλανήτης τους και η θέση του σε ζώδιο-οίκο αλλάζει άρδην το ρυθμό και τις προτεραιότητες τους. Τα προηγούμενα επτά χρόνια η ταμπακέρα ήταν το οικονομικό, ένας τομέας που δεν είναι του στυλ τους. Αντίθετα, το ξημέρωμα μιας νέας μέρας όπου το σύνθημα είναι «υλοποιείστε το αδύνατο» τους βρίσκει μάλλον να πανηγυρίζουν πάνω στο βουνό της θεωρίας τους.

Νέες ιδέες, νέοι άνθρωποι, νέες εμπειρίες. Κι όλα αυτά μέσα από την καθημερινότητα που επιτέλους παύει να είναι ρουτινιάρικη.

Οι Υδροχόοι θα έχουν μια διαρκή ευκαιρία για να ανανεώσουν το πνευματικό τους οπλοστάσιο αλλά και να εφαρμόσουν στην πράξη πολλές από τις ...τρελές θεωρίες τους. Σπουδές, βιβλία, υπολογιστές, κοινωνική δικτύωση αλλά και οι απανταχού ...ΕΤ βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, γεμίζοντας τις στιγμές αλλά και τα χρόνια των Υδροχόων με γόνιμες σκέψεις και ευφάνταστες εφαρμογές.

Στις πιο απλές περιπτώσεις, όπου η πνευματικότητα δεν είναι το απόλυτο φαβορί, θα πρόκειται για μια ραγδαία αλλαγή των καθημερινών συνηθειών, της γκαρνταρόμπας, του αυτοκινήτου και του τρόπου ζωής, πάντα σε αντίθεση με ότι συνέβαινε μέχρι σήμερα. Όσοι δεν ταξίδευαν θα το κάνουν πλέον κατά συρροή κι όσοι δεν είχαν αφήσει ...πλανήτη για πλανήτη θα αποφασίσουν να ρίξουν άγκυρα όπου δει.

Σε δοκιμασία ενδέχεται να μπουν μόνον οι σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα, ιδιαίτερα αυτές που δείχνουν πολύ στενές.

Ιχθύες

Μετά τις πολλές και επίμονες αλλαγές των τελευταίων χρόνων ήρθε η ώρα για να κάνουν ...ταμείο.

Οι αναθεωρήσεις και οι ανατροπές στα οικονομικά αλλά και γενικότερα στο σύστημα αξιών τους γίνεται το κεντρικό ζήτημα για ένα ζώδιο που απλά ....δεν έχει καμία σχέση με αυτό το θέμα. Όπως και στην περίπτωση των Σκορπιών η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση της διαίσθησης, αφού κάθε λογικό κριτήριο ενδέχεται να αποδειχθεί όχι μόνον αναποτελεσματικό αλλά και εν μέρει καταστροφικό.

Το «προσεύχομαι για να έχω» είναι μια πολύ καλή απάντηση στις αναλύσεις των οικονομολόγων που ποτέ δεν μπορούν να εκτιμήσουν τον αστάθμητο παράγοντα, την έκπληξη, είτε είναι ο θεός της Ελλάδας, ο θεός των Ιχθύων ή απλά ένας ...Ιχθύς.

Και για τα παιδιά του Ποσειδώνα το κυνήγι της έκπληξης, κόντρα στο ρεύμα είναι η καλύτερη τακτική στις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Και ναι... Το «κατσαριδάκι» μπορεί να κερδίσει το Παρίσι-Ντακάρ. Γιατί εκεί που οι άλλοι βουλιάζουν, ο Ιχθύς επιπλέει και όχι μόνον...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved