Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/4

Χρήσιμες εφαρμογές και παροχή υπηρεσιών

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/4

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σε γεμίζει με θετική ενέργεια και όρεξη για να πετύχεις τα καλύτερα, ίσως μάλιστα να συμπαρασύρεις κι άλλους/ες με τον ενθουσιασμό σου. Επιπλέον φαίνεται να ενεργοποιείται και το πρακτικό σου πνεύμα, με συνέπεια να φθάσεις στον ύψιστο βαθμό αποτελεσματικότητας. Μικρή εξαίρεση τα οικονομικά, όπου ένα αίτημα σου μπορεί να απορριφθεί.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να πετύχεις, ωστόσο ξέρεις πολύ καλά ότι τα δύσκολα για σένα δεν έχουν να κάνουν τόσο με την κατάκτηση ενός προσώπου αλλά με το πόσο θα συντηρηθεί το ενδιαφέρον σου.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ένα όχι και τόσο ευχάριστο περιστατικό μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά ή τουλάχιστον να σε βάλει σε σκέψεις σχετικά με τον ρόλο ενός προσώπου από το συγγενικό σου περιβάλλον. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει σε κάποια «αβαρία» που θα σου δυσκολέψει την καθημερινότητα. Παράλληλα όμως, ίσως μάθεις κάτι «κομβικής» σημασίας.

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να αναδείξει κρυφές επιθυμίες αλλά και ανταγωνισμούς κι επειδή το ένα φέρνει το άλλο, δεν αποκλείεται τελικά να ξεπεράσεις τα όρια σου, κάνοντας πράγματα που ποτέ δεν φανταζόσουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Από την στιγμή που θα διαπιστώσεις ότι μια οικονομική σου υπόθεση δεν προχωρά όπως θα ήθελες, καλό είναι να αποσύρεις το ενδιαφέρον σου και να μην επιμείνεις, αφού κινδυνεύεις να πέσεις θύμα μιας χειραγώγησης ή ακόμη κι ενός εκβιασμού. Παράλληλα όμως ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου αποκαλύψει ένα μυστικό ιδιαίτερης σημασίας.

Ερωτικά
Αυτό που θα πρέπει να σε ανησυχεί περισσότερο είναι η ενδεχόμενη δημοσιοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων σου αλλά και η αυξημένη πιθανότητα να γνωριστείς με άτομα που δεν έχουν «καθαρές» προθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Κριό σε καλεί να επικεντρωθείς στα επαγγελματικά σου, ρυθμίζοντας κάποιες πολύ ουσιαστικές λεπτομέρειες και αξιοποιώντας τις δυνατότητες που σου παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός/η απέναντι σε μια πρόταση συνεργασίας, αφού φαίνεται να κρύβει παγίδες. Παράλληλα μπορεί να μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Κριό η γοητεία σου «κτυπάει κόκκινο» και ανεξάρτητα από αν έλκεις και τύπους ανθρώπων που είναι φανερό ότι δεν ταιριάζετε, μπορείς να αξιοποιήσεις τις συγκυρίες για να... γίνει το δικό σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα καλείσαι να διεκπεραιώσεις μια υπόθεση, η οποία έχει αρκετές άγνωστες λεπτομέρειες, που μπορεί να σε «κολλήσουν». Χρειάζεσαι λοιπόν είτε ειδικές γνώσεις, είτε τεχνικούς συμβούλους, ώστε να γίνουν όλα πολύ πιο απλά. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο που «έχει τις άκρες του» αλλά είναι αμφιβόλου ηθικής.

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σου... βάζει φυτιλιές κι ίσως να σε φέρει ενώπιον μιας «διαφιλονικούμενης» κατάστασης. Αν πάντως δεν έχεις κάποια δέσμευση είσαι ελεύθερος/η να «παίξεις» κατά το δοκούν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα θα δεις να αναγνωρίζονται οι κόποι και οι προσπάθειες σου, ενώ μπορεί να σου ανατεθούν και καθήκοντα που θα αναδείξουν τα προσόντα σου. Μπορεί ακόμη να δικαιωθείς σε σχέση με τον χειρισμό μιας οικονομικής υπόθεσης που κόντρα σε όλα τα προγνωστικά φαίνεται να εξελίσσεται υπέρ σου. Παράλληλα όμως ίσως να στενοχωρηθείς από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη «φουντώνει» τις επιθυμίες σου κι επειδή δεν θα σου λείψουν οι προτάσεις ή οι προκλήσεις, το πιθανότερο είναι να... κλέψεις χρόνο από τις δουλειές σου για μια μίνι αισθηματική περιπέτεια!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φαίνεται πως μια επαγγελματική συνεργασία έχει όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει, οπότε μην διστάσεις να προχωρήσεις. Επιπλέον, αν δεν κατέχεις καλά ένα αντικείμενο, μπορεί να λάβεις τεχνικές βοήθειες που θα σε ξεμπλοκάρουν. Παράλληλα όμως ίσως χρειαστεί να κάνεις οικονομικές παραχωρήσεις ή να εγκαταλείψεις μια προοπτική στην οποία είχες ποντάρει πολλά.

Ερωτικά
Είσαι το «μήλον της Έριδος» μεταξύ αρκετών «μνηστήρων» κι αν βέβαια είσαι μόνος/η... ποιος στην χάρη σου! Αν όμως έχεις κάποια δέσμευση, ίσως υπάρξουν και οι «παρενέργειες» του ανταγωνισμού ή της ζήλειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα καλείσαι να «ξεσκονίσεις» τις τεχνικές σου γνώσεις αλλά και να διεκπεραιώσεις μια σειρά εργασιών που δεν είναι μεν «πρώτης γραμμής» αλλά χωρίς αυτές δεν πας... πουθενά! Επιπλέον, μπορεί να ρυθμίσεις ένα εργασιακό ζήτημα που σε απασχολεί. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας θα σε βοηθήσει να μάθεις έγκαιρα χρήσιμες πληροφορίες και «κομβικές» λεπτομέρειες.

Ερωτικά
Όσο κι αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει προσπαθεί να σου «ξεγλιστρήσει», εσύ έχεις τον τρόπο για να το φέρεις εκεί που θέλεις! Επιπλέον, μπορεί να σου εκμυστηρευτούν ένα σπουδαίο προσωπικό μυστικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε καλεί να επιταχύνεις τις κινήσεις σου και να εντείνεις τις προσπάθειες σου, ώστε να έχεις εντυπωσιακά αποτελέσματα μέσα σε σχετικά λίγο χρόνο. Ενώ όμως το όποιο ρίσκο μπορεί να «σου βγει» δημιουργικά και να εντυπωσιάσεις εχθρούς και φίλους με την αποτελεσματικότητα σου, σε καθαρά οικονομικό επίπεδο ενδέχεται να σου στοιχίσει κάτι παραπάνω.

Ερωτικά
Είσαι ένα από τα «φαβορί» της ημέρας και σίγουρα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα με καλή παρέα. Από εκεί και ύστερα βέβαια όλα θα γίνουν... δυσκολότερα αν αποσκοπείς σε κάτι πιο διαρκές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Οι υποψίες σου για τις πραγματικές προθέσεις ενός ατόμου του άμεσου περιβάλλοντος σου, φαίνεται να επιβεβαιώνονται κι ίσως τελικά δεν υπάρχει άλλη λύση από το να διακόψεις οριστικά τις μεταξύ σας σχέσεις. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, ίσως χρειαστεί να τους συμπαρασταθείς άμεσα. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό σε καλεί να τακτοποιήσεις και να οργανώσεις τον χώρο σου.

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να φέρει στο φώς μια ερωτική ίντριγκα, κάτι που θα έχει αρνητικές συνέπειες μόνον στην περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένος/η. Αλλιώς... όρεξη να έχεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα δεν θα έπρεπε να αγνοήσεις κάποιες λεπτομέρειες, αφού έχουν την σημασία τους. Επιπλέον, μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία, να βελτιώσεις το επίπεδο των γνώσεων σου, ιδιαίτερα σε τεχνικό επίπεδο.
Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μάλλον δυσάρεστη ή ενοχλητική εξέλιξη στο σπίτι και την οικογένεια σου.

Ερωτικά
Επικοινωνιακά παίρνεις... άριστα, ξέρεις όμως ότι οι κερδισμένες εντυπώσεις πρέπει να συνοδεύονται και από έργα. Επιπλέον, ίσως σε προβληματίσει η πέραν του δέοντος... θερμή στάση ενός φίλου ή μιας φίλης!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Οι θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου αρκούν για να βελτιώσουν την ψυχολογία σου αλλά θα πετύχεις πολλά περισσότερα και ουσιαστικά, αν κινηθείς οργανωμένα κι όχι «χύμα στο κύμα»! Παράλληλα όμως ίσως ταλαιπωρηθείς από την δυσλειτουργία κάποιων συσκευών, δικτύων ή μηχανισμών. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας προσελκύει πλήθος «καλοθελητών».

Ερωτικά
Φαίνεται πως κάποιος/α σε φθονεί ή σε ανταγωνίζεται και η παρέμβαση του/της στα προσωπικά σου, μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες, βάζοντας σε στην διαδικασία να υποψιάζεσαι άδικα πρόσωπα ή καταστάσεις.


*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved