Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 12/2 έως και 14/2

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Προετοιμάζεσαι μ’ ένα δυναμικό τρόπο και μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις κάτι καινούργιο και δημιουργικό. Το να είσαι πολύ τυπικός/η με μια σχέση δεν σε δελεάζει και πολύ, γιατί έχεις ανάγκη να ξεσκάσεις και να κάνεις τα δικά σου. Το πιο σημαντικό είναι να μπορείς να διατηρήσεις την ελπίδα που ήδη έχει καλλιεργηθεί μέσα σου. Η τάξη που θα αναζητήσεις σε θέματα υλικά θα σε οδηγήσει σε ασφαλείς κινήσεις και κυρίως οργανωμένες. Η διάθεση για να κατέχεις θα είναι πολύ δυνατή. Το έντστικτο της αυτοσυντήρησης θα λειτουργήσει πολύ καλά και με έναν τρόπο πολύ θετικό. Η σχέση με τον Σκορπιό μπορεί να σου φέρει ένα είδος ζήλειας και κτητικότητας. Οι φίλοι θα είναι πολύ κοντά σου αυτές τις ημέρες.

Ταύρος

Είσαι αρκετά αναστατωμένος/η γιατί πρέπει να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα και αυτό είναι που σε απασχολεί ιδιαίτερα. Κυρίως σε ενοχλεί αν έχεις βρεθεί σε καινούργιο περιβάλλον που πρέπει να κάνεις αμοιβαίες υποχωρήσεις. Αλλά τελικά μαθαίνεις από εκεί γιατί αποκτάς νέες εμπειρίες, παρόλο που εκτίθεσαι. Κάποιες αποκαλύψεις που θα σε υποχρεώσουν να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις σε σχέση με τον Κριό θα ξεδιαλύνουν τελείως το τοπίο και κυρίως θα σε αποφορτίσουν. Από το Σάββατο και μετά, θα βελτιώσεις με κάποιο τρόπο τις συνθήκες και θα εξομαλύνεις όλες τις υποθέσεις σου. Αλλά οι συναισθηματικές σου ελλείψεις θα επιμείνουν ακόμα και την Κυριακή σε περίπτωση που σχετίζεσαι με Λιοντάρι, Σκορπιό ή Υδροχόο.

Δίδυμοι

Βελτιώνεσαι με τον τρόπο που ακολουθείς τα πράγματα και έτσι θεωρείς ότι είσαι ένα βήμα πιο μπροστά από άλλες φορές. Η δυναμικότητά σου θα βοηθήσει να εξιχνιάσεις το τοπίο που είναι δύσκολο και κυρίως συναισθηματικά φορτισμένο. Από το Σάββατο και μετά, θα κλειστείς για δικούς σου λόγους πιθανόν μέσα στο σπίτι ή θα κάνεις μεγαλύτερο παιχνίδι από τον προσωπικό σου κλειστό χώρο. Οι σκέψεις σου σίγουρα θα πρέπει να είναι περισσότερο οργανωμένες για να μην χάνεσαι σε λεπτομέρειες που μπορεί να μην είναι και απαραίτητες. Πάντως έχεις την ευκαιρία και γνωρίζεις συνέχεια νέα άτομα τα οποία με τον τρόπο τους σε κάνουν και νιώθεις πολύ καλά, γιατί λαμβάνεις συνεχόμενες νέες πληροφορίες.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Συνεχίζεις να έχεις με τον δικό σου τρόπο μια σημαντική εύνοια αφού κάποια άτομα μπορεί να σου ανοίξουν ξαφνικά μια πόρτα ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένεις. Πάντως οι αναταράξεις δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν και σίγουρα θα σε καθοδηγούν με έναν τρόπο λανθασμένο, αν εσύ συνεχίζεις να μη θέλεις τις αλλαγές και τη διαφοροποίηση απέναντι σε μια κατάσταση τετριμμένη. Από το Σάββατο και μετά, ως δια μαγείας, θα σταματήσουν όλα να σε τρομάζουν και να σε προβληματίζουν, αφού θα βιώσεις όμορφες στιγμές, που θα είναι πολύ πιο έντονες αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Το ίδιο θα συμβεί και με τις στενές σου σχέσεις καθώς επίσης με συνεργασίες που εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει και σου προσφέρουν κάτι πολύ καλό.

Λέων

Αντιπροσωπεύεις πολλά αυτή την περίοδο και έχεις γίνει αρκετά κοινωνικός/ή γιατί όλα είναι μέσα σε καλούπια που σε βολεύουν και σε εξυπηρετούν. Μια δυναμική πραγματικότητα σε βάζει σε καινούργιες καταστάσεις και σε δραστηριοποιεί να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Η σοβαρότητα που αντιμετωπίζεις τις προσωπικές σου σχέσεις σε πάει σε άλλα μονοπάτια και σε βάζει να σκεφτείς τι θα γίνει και στο μέλλον. Η ολοκλήρωση ενός σχεδίου που αφορά και το υλικό κομμάτι θα είναι σχεδόν πιεστική το Σαββατοκύριακο, αφού πιθανόν να νιώσεις ότι κάτι θα χάσεις για να τελειώσει αυτό που θέλεις. Η σχέση με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό θα σε δικαιώσει. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα θέλεις να βιώσεις τον απόλυτο έρωτα.

Παρθένος

Έχεις την εντύπωση ότι κάτι συνέχεια γίνεται γύρω σου και είσαι μόνιμα σε μια ανησυχία η οποία τελικά δεν σε συμφέρει γιατί σε βγάζει από την ηρεμία που επικρατεί. Καλό είναι να μην ψάχνεσαι και βρίσκεις προβλήματα γιατί τελικά θα δεις ότι τα δικά σου είναι πολύ πιο λίγα σε σχέση με άλλα άτομα. Η αλήθεια μπορεί να βγει ξαφνικά και να αφορά ένα συνεργάτη σου και μέσα από αυτό θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω σου. Καλύτερες και πιο εύκολες μέρες το Σάββατο και η Κυριακή, γιατί θα μπορέσεις με τον Σκορπιό να βιώσεις μια ολοκληρωμένη κατάσταση. Οι αντιρρήσεις γενικά θα σταματήσουν και δεν θα υπάρχουν κόντρες με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος. Η οργάνωση του χώρου σου θα είναι μια σημαντική κίνηση που θα κάνεις γιατί θα ξελαφρώσεις από πολλά άχρηστα αντικείμενα τα οποία δεν χρειάζεσαι καθόλου.

Ζυγός

Προσπαθείς να πλησιάσεις με τον καλύτερο τρόπο τα πολύ κοντινά σου άτομα και να δείξεις ένα φιλικό στυλ που τελικά σου ταιριάζει για να εκφραστείς καλύτερα. Οι κινήσεις σου θα είναι πιο δύσκολες από το Σάββατο και μετά, γιατί θα δημιουργηθούν μπλοκαρίσματα σε πρακτικά θέματα τα οποία θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις ακόμα και τις πιο ασήμαντες αποφάσεις σου. Ο ρομαντισμός όμως θα επικρατήσει συγκριτικά με το υλικό κομμάτι για αυτό θα προτιμήσεις ένα όμορφο δείπνο με καλό κρασί. Είναι δύσκολο για σένα να αφήσεις το επικοινωνιακό κομμάτι στην άκρη για να είσαι μέσα στα πράγματα. Την ίδια πραγματικότητα θα θέλεις να μοιραστείς και με τους φίλους σου.

Σκορπιός

Έλκεις πάνω σου συμπεριφορές που μπορεί να σε διχάζουν ή να σε προβληματίζουν γιατί όλα είναι πολύ εκρηκτικά για σένα. Οπότε, παίρνεις αποφάσεις πολύ δυναμικές που θα σε κάνουν να βγεις έξω από τα όρια σου. Η καθημερινότητά σου σε πιέζει να κάνεις κάτι πολύ διαφορετικό, αλλά από το Σάββατο και μετά, θα επανέλθεις στα συνηθισμένα σου και θα μοιραστείς με ένα πολύ έντονα συναισθηματικό τρόπο την συντροφικότητα και τις στενές σχέσεις. Επειδή το καινούργιο σε φοβίζει γιατί στην ουσία σε αναστατώνει και σε ξεβολεύει, δεν θα σου είναι εύκολο να δεχτείς οτιδήποτε προσπαθεί να περάσει σαν ιδιαίτερα αναγκαίο το περιβάλλον σου. Η επικοινωνία με τον Υδροχόο θα έχει ένταση αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον.

Τοξότης

Επικοινωνείς πλέον πολύ καλύτερα και δεν κρύβεσαι. Θέλεις να πεις την αλήθεια και αυτό μερικές φορές σε εξαναγκάζει να ταρακουνάς και λίγο τα λιμνάζοντα νερά, κάτι που σίγουρα σε βγάζει από τη μονοτονία και την πλήξη. Αλλά χρειάζεται και να κρατάς τις ισορροπίες για να μην ξεφεύγεις. Πάντως, αν έχεις ξεκινήσει το φλερτ με ένα Κριό θα δεις τις μετοχές σου να εκτοξεύονται αυτές τις ημέρες. Από το Σάββατο και μετά, θα χαλαρώσεις πολύ περισσότερο γιατί θα σε πιάσουν οι τεμπελιές σου αλλά και η διάθεση να ανοίξεις το ψυγείο και να μην το κλείνεις εύκολα. Μην περιμένεις να δικαιωθείς από τους άλλους και μην περιμένεις επίσης να βρεις την αξία σου από τις συμπεριφορές άλλων ατόμων. Το καλύτερο είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου και να τον εξυψώσεις για να δεις την προσωπική σου αλήθεια.

Αιγόκερως

Κάνεις αλλαγές και μάλιστα πολύ δυναμικές. Πιθανόν να τα πεις έξω από τα δόντια σε όποιους βρεις στον δρόμο σου και ίσως αποκαλύψεις αλήθειες που μπορεί και να πονέσουν. Η διαφορετικότητα που μπορεί να νιώσεις στην επικοινωνία ίσως σου φανεί πολύ δύσκολη, αλλά τελικά μέσα από εκεί θα αναλάβεις ευθύνες και πρωτοβουλίες. Ένα ταξίδι πιθανόν να σε βάλει στην πρίζα και σίγουρα θα θυμηθείς πράγματα από την καθημερινότητα που έχεις ξεχάσει. Από το Σάββατο και μετά όλα θα γίνουν πιο εύκολα, ήρεμα και θετικά. Οτιδήποτε περιμένεις από χρήματα, συνεργασίες ή μια προσωπική σχέση θα γίνει άμεσα. Θα ξεδώσεις πάντως για τα καλά μέσα από διασκέδαση και εξόδους με πολύ αγαπημένα πρόσωπα.

Υδροχόος

Ο Ερμής που μπαίνει στον Υδροχόο την Κυριακή θα σου φέρει νέες ιδέες τις οποίες ήδη τις έχεις διαισθανθεί και τώρα περιμένεις να τις κάνεις πραγματικότητα. Προσπαθείς πάντως να μην διαταράξεις ισορροπίες και με τον τρόπο σου τα καταφέρνεις. Πιθανόν να νιώθεις ότι τα έχεις δώσει όλα και ίσως μια κούραση να σε αναχαιτίσει από τις εξόδους του Σαββατοκύριακου, αλλά δεν θα το βάλεις και πολύ κάτω γιατί νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Η πίεση που υπάρχει όμως δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις, τουλάχιστον εσωτερικά. Γιατί νιώθεις ότι κάτι σου λείπει και πρέπει να το ανακαλύψεις μέσα από τους άλλους. Αν κάνεις στροφή σε σένα θα δεις τον καθρέπτη σου και θα αναγνωρίσεις περισσότερο τις ανάγκες σου. Η φιλική στάση και διάθεση απέναντι σε ό,τι κάνεις θα σε βοηθήσει να είσαι ο εαυτός σου, αλλά και να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

Ιχθύες

Δηλώνεις ανεξαρτησία και αυτό είναι που σε καθορίζει αυτές τις ημέρες. Νιώθεις ότι έχεις δώσει ένα μεγάλο αγώνα και τον έχεις κερδίσει κατά κάποιο τρόπο. Μπορεί εξωτερικά και στους άλλους να μην δείχνεις κάτι σημαντικό, αλλά τώρα όλα είναι πολύ ανοικτά για σένα και πιο εύκολα, γιατί δεν πιέζεσαι συναισθηματικά. Οπότε μπορείς με τον τρόπο σου να διεκδικήσεις χωρίς να εκφράζεσαι διαφορετικά. Η αμοιβαιότητα σε σχέσεις και φιλίες είναι σημαντική για σένα, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ησυχία σου. Θα καταφέρεις πάντως να τα συνδυάσεις και τα δυο και, μέσα από την εσωτερική ασφάλεια που θα νιώσεις καθώς και την εξωτερική ηρεμία που θα έχεις, θα κάνεις έναν πολύ δυνατό συνδυασμό.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved