Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/2

Ένα νέο ξεκίνημα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/2

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε παρακινεί για να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων, αφήνοντας πίσω σου ότι σε ταλαιπώρησε ή σε στενοχώρησε. Καλό είναι όμως να αποφύγεις τα μακροπρόθεσμα σχέδια αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι στην πορεία θα βαρεθείς και θα τα αφήσεις όλα στη μέση. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι η βιασύνη και η επιπολαιότητα δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνουν.

Ερωτικά
Ο Άρης στον Σκορπιό απελευθερώνει τις ερωτικές σου επιθυμίες, στην παρούσα φάση όμως μπορεί να... πέσεις σε τοίχο, οπότε καλό είναι να αφήσεις τις απ’ ευθείας «επιθέσεις» προτιμώντας τις «πλαγιοκοπήσεις», που είναι πολύ πιο ασφαλείς!


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, ίσως μάλιστα να σου δώσει μια... καλή αφορμή για να το πράξεις είτε σου αρέσει, είτε όχι! Παράλληλα όμως θα πρέπει να κινηθείς αποφασιστικά για να αντιμετωπίσεις ή να προλάβεις κάποιες δυσάρεστες οικονομικές εξελίξεις, που ενδεχομένως συνδέονται με ένα συνεργάτη ή ένα πολύ κοντινό σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση είναι δύσκολο να τα έχεις όλα κι όπως τα θέλεις, οπότε ακόμα και στην περίπτωση ενός προσωπικού «θριάμβου» σε μια ερωτική υπόθεση, να περιμένεις και την συνέχεια που μπορεί να είναι κάπως... αποκαρδιωτική!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται πως βαδίζεις... ολοταχώς για μια ρήξη που δεν συμφέρει κανέναν, οπότε πριν πάρεις αποφάσεις «εν θερμώ», αναζήτησε τρόπους συμβιβασμού. Ενώ όμως οι καιροί είναι δύσκολοι για συνεργασίες, αντίθετα στον κοινωνικό τομέα μπορεί να κάνεις ποικίλα «ανοίγματα», αφού η Σελήνη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας έντονης διαφωνίας που θα μπορούσε να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξή της. Αν όμως πάρεις άμεσα κάποια απόφαση, μπορεί να κάνεις λάθος, γι αυτό είναι προτιμότερο να τηρήσεις μια στάση αναμονής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Πολλά είναι αυτά που πάνε «ανάποδα», φαίνεται μάλιστα ότι περιστοιχίζεσαι από πρόσωπα που δεν σε καταλαβαίνουν ή σε κρίνουν πολύ επιφανειακά αλλά σίγουρα μπορείς να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στους δικούς σου τρόπους κι εκείνους των άλλων. Κι αν τα καταφέρεις, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να ορίσει την έναρξη ενός νέου κύκλου στα επαγγελματικά σου αλλά και συνολικά στην κοινωνική σου παρουσία.

Ερωτικά
Είσαι «το μήλον της Έριδος» και εννοείται ότι είναι μια κατάσταση που μπορείς να εκμεταλλευτείς στον μέγιστο βαθμό, ίσως όμως να υπάρξουν και εκδηλώσεις αντιζηλίας που θα σε «ταράξουν», ιδιαίτερα αν είσαι ήδη σε μια σχέση και θες απλά την ησυχία σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η ημέρα έχει αυξημένες επικοινωνιακές απαιτήσεις, ίσως μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να χρειαστεί η άμεση ανταπόκρισή σου σε αιτήματα που πρέπει να υλοποιηθούν «εδώ και τώρα». Μπορείς ωστόσο να επικεντρωθείς και στην βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου. Παράλληλα, ο Άρης σε καλεί να διαχειριστείς με σύνεση τις αντιθέσεις μεταξύ των οικείων σου, πριν πάρουν μεγάλες διαστάσεις.

Ερωτικά
Φαίνεται πως στον χώρο της εργασίας σου η ατμόσφαιρα «μυρίζει έρωτα», πρόσεξε όμως μήπως δεν πρόκειται για ένα «αθώο» παιχνίδι αλλά για το μέρος ενός σχεδίου, που αποσκοπεί στην εύνοια σου με καθαρά ωφελιμιστικά κριτήρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης ενδέχεται να συμβάλλει στο ξέσπασμα μιας κρίσης στο συγγενικό σου περιβάλλον και σε μια τέτοια περίπτωση μάλλον θα κληθείς «να βγάλεις το φίδι από την τρύπα», παίζοντας τον ρόλο του ειρηνοποιού. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σου δημιουργήσει μια οικονομική αβεβαιότητα, συνεισφέροντας σε επιπλέον έξοδα αλλά τελικά θα βρεις τον τρόπο να ισορροπήσεις τα πράγματα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε προσκαλεί να ενδώσεις σε έναν «γλυκό πειρασμό» που όμως τελικά μπορεί να σου αφήσει και μια... ξινή γεύση, αν αντιληφθείς ότι δεν είσαι παρά το μέρος ενός «παιχνιδιού» που εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια τόσο στις προσωπικές σου διαθέσεις, όσο και σε εκείνες των άλλων. Κι επειδή πολλά πράγματα θα αλλάζουν καθώς θα προχωρά η μέρα, καλό είναι να μην βιαστείς να κρίνεις πρόσωπα και καταστάσεις, ούτε να πάρεις «ζεστά» κάποιες αναποδιές που μπορεί να σου τύχουν, με εξαίρεση ίσως τον οικονομικό τομέα, όπου είναι πιθανόν να πάθεις κάποια «ζημιά».

Ερωτικά
Οι σχέσεις σου διανύουν μια φάση αβεβαιότητας, εκείνο όμως που δεν πρέπει να κάνεις είναι το να παρασυρθείς σε σπασμωδικές ενέργειες, που θα σε εκθέσουν αφού όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ τελικά μπορεί «να γίνεται πολύς λόγος για το τίποτα»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αν κάποιες πρωτοβουλίες σου φαίνεται να μην αποδίδουν, τότε μην επιμείνεις στον αρχικό σου σχεδιασμό αλλά προσπάθησε να βρεις την μέση οδό ανάμεσα σε αυτό που θέλεις κι εκείνο που μπορεί να γίνει. Ακόμη, ας είσαι προσεκτικός/η στις κινήσεις σου ή τον χειρισμό μηχανημάτων που θα μπορούσαν να προξενήσουν ζημιές κι ατυχήματα, αφού σε αυτήν την φάση ο Άρης στο ζώδιό σου χρειάζεται... επιτήρηση!

Ερωτικά
Είσαι «άσσος» στην στρατηγική των σχέσεων και είναι αλήθεια ότι αν θέλεις κάποιον/α πολύ είναι σχεδόν αδύνατον να σου ξεφύγει! Σε αυτήν την φάση ωστόσο μπορεί να υπάρξουν «θέματα» με κάποιους «συν-διεκδικητές».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία είναι εύκολο να μοιραστείς τα ενδιαφέροντά σου, ίσως μάλιστα σου δοθεί η αφορμή να υλοποιήσεις άμεσα μια δημιουργική σου έμπνευση. Πέρα όμως από όλα αυτά που συνιστούν μια σίγουρα ενδιαφέρουσα καθημερινότητα, καλό είναι να προσέξεις και τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, αφού απ’ ότι φαίνεται κάποιος/α προσπαθεί να σε διαβάλλει.

Ερωτικά
Ο δρόμος της... περιπέτειας είναι ανοικτός κι αν έχεις ελευθερία κινήσεων είναι βέβαιο ότι δεν θα αφήσεις αναξιοποίητες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τα συναισθήματά σου μπορεί να περάσουν «από σαράντα κύματα»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αποκαλύψεις σχετικές με την δράση ή τις πραγματικές προθέσεις ενός προσώπου από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σου δημιουργήσουν αμφιβολίες και μια διάθεση να «τελειώσεις» την σχέση σας, θα ήταν όμως πολύ πιο σοφό να συζητήσετε από κοινού την κατάσταση, αναζητώντας μια συμβιβαστική οδό. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή το γραφείο σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου εξακολουθεί να προσελκύει πρόσωπα που συγκεντρώνουν πολλά από αυτά που επιθυμείς, ίσως όμως αυτήν την φορά να προκύψει μια «εμπλοκή» με ένα άτομο που θεωρεί ότι «του παίρνεις την μπουκιά από το στόμα»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Όσο κι αν ο Άρης θέλει να «τρέξεις» γρήγορα ένα σχέδιο που θεωρείς σημαντικό, ο ενεργός Κρόνος σου συνιστά να κάνεις λίγη υπομονή, αφού υπάρχουν κάποιες διαδικασίες που πρέπει να τηρηθούν και δεν μπορείς να τις παρακάμψεις χωρίς να έρθεις σε σύγκρουση με ένα ισχυρό πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά όμως, καλό είναι να γνωστοποιήσεις και την δική σου θέση, ώστε να γίνει μια σωστή διαπραγμάτευση.

Ερωτικά
Απωθημένες επιθυμίες ή καταστάσεις που δεν ευδοκίμησαν στο παρελθόν και τώρα σου... τριβελίζουν το μυαλό, σε βάζουν σε μια διαδικασία αναζήτησης, κάτι βέβαια που μπορεί να αποδειχθεί «επικίνδυνο» αν είσαι ήδη σε μια σχέση.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να δρομολογήσει εντάσεις και διαφωνίες σχετικά με τον χειρισμό μιας επαγγελματικής υπόθεσης σου αλλά το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι «να ρίξεις λάδι στην φωτιά», αφού σίγουρα υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στα οικονομικά σου, ίσως όμως να σου δώσει και μια «έμπνευση της στιγμής» που θα αποδειχθεί εξαιρετικά εύστοχη.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δημιουργεί αμφίσημες καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον κι ίσως χρειαστεί να αποφασίσεις για το αν θα κρατήσεις μια σχέση σε καθαρά φιλικό επίπεδο ή αν θα τις δώσεις νέες διαστάσεις!


*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved