Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/2

Υποσχέσεις για ένα καλύτερο μέλλον

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/2

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία εξυπηρετεί άριστα τις επαγγελματικές σου βλέψεις κι ίσως λάβεις μια πολύτιμη βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον,
οι συνθήκες ευνοούν την αγορά εξοπλισμού και συσκευών που κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σου. Παράλληλα όμως ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σου δώσει μια απογοήτευση ή στενοχώρια από ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Ερωτικά
Η γοητεία σου «ξεκλειδώνει» καρδιές, ίσως μάλιστα καταφέρεις να συνδυάσεις το... τερπνόν μετά του ωφελίμου κερδίζοντας την προτίμηση ενός προσώπου που μπορεί να συμβάλλει θετικά και στην εκπλήρωση των φιλοδοξιών σου.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σου συνιστά να είσαι αρκετά προσεκτικός/η στον χειρισμό των επαγγελματικών και οικονομικών υποθέσεών σου, αφού στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά μπορεί να κριθείς πολύ αυστηρά. Παράλληλα όμως το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα σου προσφέρει πολλές ευχάριστες στιγμές κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ αν έχεις παιδιά, ίσως να σου δώσουν μια μεγάλη χαρά.

Ερωτικά
Το θετικό κλίμα μπορεί να ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία σου, κάτι βέβαια που είναι καλό τόσο για σένα προσωπικά, όσο και για τις σχέσεις σου. Ωστόσο, εδώ είναι που ισχύει το «κάλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρει»!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία ευνοεί τα οικονομικά σου αλλά και οτιδήποτε συνδέεται με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποιο «άνοιγμα», ίσως τώρα ένα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Καλό είναι ωστόσο να αποφύγεις τις συνεργασίες, αφού στον συγκεκριμένο τομέα... καραδοκεί ο Κρόνος, που σε αυτήν την φάση δείχνει πρόθυμος να σε φορτώσει με ευθύνες που δεν σου αναλογούν.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν την επισημοποίηση μιας σχέσης, να ξέρεις όμως ότι αν αργότερα μετανιώσεις για κάτι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να το πάρεις πίσω.
Σκέψου λοιπόν δύο φορές αυτό που πας να κάνεις, ώστε να μην βρεθείς σε αδιέξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σου εξασφαλίζει σημαντικές βοήθειες από τους άλλους κι ίσως πετύχεις έναν αξιόλογο στόχο με την συνδρομή ενός συνεργάτη σου.
Γενικότερα, σε αυτήν την φάση, οι καλές δημόσιες σχέσεις σου είναι το κλειδί της επιτυχίας σου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος σου επισημαίνει ότι οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/η στα οικονομικά σου και να αποφύγεις αγορές και επενδύσεις.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία να μπεις σε μια σχέση που σίγουρα μπορεί να σε καλύψει κοινωνικά και οικονομικά. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προωθήσετε σχέδια και όνειρα από κοινού με τον/την σύντροφο σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να συμβάλλει σε μια κρίση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να καλύψεις λάθη ή ανεπάρκειες των άλλων, θυσιάζοντας τον πολύτιμο χρόνο σου. Παράλληλα όμως το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία ευνοεί τα οικονομικά και επαγγελματικά σου σχέδια κι αν κινηθείς με βάση τις προσωπικές εμπνεύσεις σου, η επιτυχία δεν θα αργήσει.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση είναι καλύτερα να περιορίσεις τις προσδοκίες σου και να επικεντρωθείς στην αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων στην σχέση σου, αφού αν συνεχίσουν να υφίστανται ως έχουν, η ημερομηνία λήξης της δεν θα αργήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία προάγει την δημιουργικότητά σου και σε γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον, έστω κι αν οι γενικότερες συνθήκες δείχνουν αντίξοες. Κι η αλήθεια είναι ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά, γι’ αυτό μην δίνεις και τόση σημασία στις ενστάσεις όλων εκείνων, που βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο κι όχι μισογεμάτο. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να περικόψεις κάποιες ανθυγιεινές συνήθειες.

Ερωτικά
Όσο μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων έχεις τόσο περισσότερο θα το... γλεντήσεις! Να θυμάσαι όμως ότι στην περίπτωση που μπεις σε μια σχέση, δεν είναι εξασφαλισμένη η διάρκειά της κι αν δεν σου αρέσει αυτό, καλύτερα να «πας πάσο».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία προοιωνίζει ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένεια σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσεις λύσεις σε υποθέσεις που χρονίζουν ή σε ταλαιπωρούν. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια υλική ή ψυχολογική βοήθεια από τους οικείους σου. Αν όμως έχεις παιδιά, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για τις ανάγκες και τα προβλήματά τους.

Ερωτικά
Από υποσχέσεις... σκίζεις αλλά το θετικό κλίμα μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία σύντομα θα μετανιώσεις, αφού υπάρχουν προβλήματα που δεν φαίνονται ή δεν... δηλώνονται εξ αρχής. Καλύτερα λοιπόν να κρατήσεις μικρό «καλάθι».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σε «φορτώσει» με επιπλέον υποχρεώσεις, ιδιαίτερα σε σχέση με ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, καλώς ή κακώς όμως αν δεν περάσουν όλα από τα χέρια σου, δεν θα έχουν την επιθυμητή εξέλιξη. Παράλληλα, όμως το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σε φέρνει κοντά σε φίλους/ες, που θέλουν και μπορούν να σε βοηθήσουν κι ας μην έχουν κανένα προσωπικό συμφέρον.

Ερωτικά
Η γοητεία σου κορυφώνεται αλλά η Σελήνη στους Ιχθύες δημιουργεί μια αβεβαιότητα κι ένα μάλλον θολό τοπίο στα προσωπικά σου. Όλα αυτά όμως μπορεί να συνιστούν πρόβλημα μόνον στην περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για κάτι μόνιμο και σταθερό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία πολλαπλασιάζει την... τύχη σου και από την στιγμή που το σύμπαν «σε πάει», είναι βέβαιο ότι μπορείς να πετύχεις πολλά και μάλιστα με εύκολο τρόπο. Ωστόσο, ο ενεργός Κρόνος στο ζώδιό σου ίσως σε ταλαιπωρήσει στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, δημιουργώντας ποικίλα εμπόδια, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια «εμπλοκή» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Σήμερα είναι εύκολο να «κλέψεις» τις εντυπώσεις, αποκομίζοντας προσωπικά -και όχι μόνον- οφέλη. Από αυτό το σημείο όμως μέχρι να υπάρξει κάτι που θα σε συγκινήσει πραγματικά, υπάρχει μεγάλη απόσταση γι’ αυτό... βολέψου με ό,τι έχεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος επηρεάζει τα οικονομικά σου κι ίσως να προκύψει μια έκτακτη υποχρέωση την οποία δεν μπορείς να παρακάμψεις. Καλό είναι επίσης να εξασκήσεις την σύνεση και την προνοητικότητα σου, κλείνοντας τα αυτιά σου στις «Σειρήνες», που σου υπόσχονται πολλά χωρίς να σου δίνουν τίποτα στο χέρι. Παράλληλα όμως η ημέρα προσφέρεται για επαφές και γνωριμίες με σημαίνοντα πρόσωπα.

Ερωτικά
Οι προτάσεις μπορεί να «πέφτουν βροχή», είναι όμως εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα ενδώσεις σε κάποια από αυτές, αφού κατά την κρίση σου δεν υπάρχει η απαιτούμενη σοβαρότητα. Πάντως η κατάσταση δεν είναι και για να... κλαίς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να επικεντρωθείς στο έργο σου, αφού κατά κάποιο τρόπο περνάς από εξετάσεις που τα αποτελέσματα τους θα κρίνουν πολλά για το μέλλον σου. Καλό είναι μάλιστα να μην επηρεάζεσαι από την γνώμη του ενός και του άλλου, αφού «όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος». Κι όσο για τα οικονομικά σου, μην ανησυχείς, αφού η Αφροδίτη και ο Δίας θα φροντίσουν να μην σου λείψει τίποτα.

Ερωτικά
Μια μάλλον επαγγελματική συνάντηση μπορεί να αποδειχθεί αρκετά... ενδιαφέρουσα, αφού φαίνεται να προκύπτει κι ένα πιο προσωπικό ενδιαφέρον. Πρόκειται όμως πιθανότατα για μια σχέση που είναι δύσκολο να «νομιμοποιηθεί».

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να... επαγρυπνείς, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να προκύψουν πολλά που να χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Ευτυχώς βέβαια, υπάρχουν δίπλα σου άτομα πρόθυμα να σε βοηθήσουν στις περιπτώσεις όπου οι δικές σου δυνάμεις δεν αρκούν και τελικά το πιθανότερο είναι να βγεις κερδισμένος/η από τις εξελίξεις. Ευνοούνται ακόμη οι συνεργασίες κάθε είδους,

Ερωτικά
Η προτίμηση των άλλων στο πρόσωπό σου είναι μάλλον εμφανής, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς, αποκομίζοντας ποικίλα οφέλη, χωρίς μάλιστα να αναλάβεις κάποια συγκεκριμένη δέσμευση. Από εκεί και ύστερα, η διαχείριση του όλου θέματος επαφίεται σε σένα.


*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved