Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 29/1 έως και 31/1

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Αντιλαμβάνεσαι πλέον την ανάγκη να αλλάξεις κατεύθυνση και να ασχοληθείς με πολύ σοβαρά θέματα τα οποία σε τριβελίζουν εδώ και καιρό. Θα βρεθείς ακόμα και με άτομα που μπορεί να σέβεσαι λόγω ηλικίας αλλά συγχρόνως να βαριέσαι κιόλας γιατί δεν έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα. Θα κρατήσεις τις υποσχέσεις σου και θα ολοκληρώσεις όλες τις υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια ή στον κοινωνικό σου χώρο. Η επαφή με τον Αιγόκερω δεν είναι εύκολη γιατί σε βάζει σε διαφορετικά μονοπάτια από ό,τι έχεις συνηθίσει αλλά αν υπάρξει ενδιαφέρον από την πλευρά του, πιθανόν να προσαρμοστείς. Από την Κυριακή και μετά, επιτέλους θα βρεθείς με τους φίλους σου και θα περάσεις πολύ καλύτερα.

Ταύρος

Κρατάς αποστάσεις από όλα για να μην παρεξηγηθείς και το κυριότερο για να μην μπορεί να πει κανένας το οτιδήποτε για σένα. Δεν θέλεις να δίνεις δικαιώματα αυτό το διάστημα και προσπαθείς μέσα ακόμα και από καταστάσεις χαοτικές να βρίσκεις την άκρη. Μέσα στον χώρο της δουλειάς σου ίσως γίνουν αιφνίδιες αλλαγές που δεν είναι και πολύ εύκολο να δεχτείς αλλά τα δεδομένα διαφοροποιούνται και χρειάζεται και από την πλευρά σου να το καταλάβεις άμεσα. Στην ερωτική σου ζωή προσπαθείς να κρατήσεις την ποιότητα και το ήθος για να νιώσεις ότι έχεις κάτι καλό και μερικές φορές υπερβαίνεις τον εαυτό σου. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερο δεκαημέρου ζορίζεσαι από τα διάφορα που συμβαίνουν γύρω σου και είσαι έτοιμος/η να εκραγείς.

Δίδυμοι

Δεν είσαι και στα καλύτερά σου αυτή την εποχή αφού θα πρέπει να ακολουθήσεις τα χνάρια άλλων και κυρίως της οικογένειας σου ή τα κοινωνικά «πρέπει» και αυτό σίγουρα δεν σου πηγαίνει καθόλου. Όμως μέσα από όλα αυτά βρίσκεις χρόνο, έστω και υπό πίεση, να οργανωθείς και να βγάλεις άκρη. Μπορεί να ασχοληθείς αυτές τις ημέρες με επισκέψεις και υποχρεώσεις που αφορούν μέλη της οικογένειας ή ηλικιωμένα άτομα. Από την Κυριακή και μετά, θα είσαι περισσότερο χαλαρός/η, θα βγεις και θα ξεπεράσεις ακόμα και κάποιες πιέσεις που έχεις υποστεί όλο αυτό το διάστημα.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση γιατί γίνονται πολλά από αυτά που θέλεις και κυρίως στο κομμάτι των συνεργασιών ή μιας στενής σου σχέσης. Οπότε, τραβάς και εσύ την δική σου διαδρομή και μέσα από τους άλλους δικαιώνεσαι. Το κυριότερο όμως είναι ότι οι φιλοδοξίες και τα όνειρά σου κατά κάποιο τρόπο γίνονται πραγματικότητα, με σκαμπανεβάσματα, βέβαια, αλλά υπάρχει αποτέλεσμα. Από την Κυριακή, το σκηνικό αλλάζει και γίνεται περισσότερο απροσδιόριστο για τα δικά σου τα μέτρα και σταθμά. Θα βρεθείς με άτομα που πιθανόν να μην έχουν κάτι κοινό μαζί σου αλλά θα νιώσεις ένα είδος υποχρέωσης να είσαι μαζί τους. Μπορεί να καταλάβεις ότι η ομάδα και η φιλία είναι σημαντικά, αρκεί να δέχεσαι να ανοιχτείς περισσότερο.

Λέων

Βρίσκεσαι σχεδόν ολοκληρωτικά υπό την επιρροή άλλων ατόμων γιατί είσαι ανοιχτός/η στο να δεχτείς μια αρμονική συνεργασία ή να δημιουργήσεις μια σχέση που θα έχει ουσιαστική βάση και θα διέπεται από αλήθειες και ειλικρινείς εξομολογήσεις. Μπορεί να μιλάς για τον εαυτό σου, χωρίς όμως να φοβάσαι ότι θα εκτεθείς ή δεν θα σε σεβαστούν κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θα καταφέρεις να οργανώσεις τα χαρτιά σου, τα βιβλία σου και γενικά οτιδήποτε σε απασχολεί αυτό το Σαββατοκύριακο και θα νιώσεις καλύτερα, αφού θα μπουν όλα σε τάξη. Η απόλυτη αποδοχή ενός Υδροχόου θα είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνεις για να βελτιωθείς. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου, ίσως κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος που παρέμεναν άλυτες να σε κινητοποιήσουν και μάλλον δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις την έκρηξη, κυρίως την Κυριακή.

Παρθένος

Συνωμοτεί το σύμπαν με κάποιο τρόπο και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να έρθει κοντά σου και να γίνουν αποκαλύψεις και βαθιές εξομολογήσεις. Το μικρό ρίσκο που έχεις αποφασίσει να πάρεις στην δουλειά σου θα πιάσει. Θα κινηθείς πολύ οργανωμένα, ακόμα και στις εξόδους σου και με αυτόν τον τρόπο θα προλάβεις να κάνεις πολλά πράγματα και σε μικρό χρονικό διάστημα. Από την Κυριακή και μετά θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάποια δικά σου κομμάτια και θα χρειαστεί να δεχτείς και καταστάσεις που μπορεί να μην είναι και τόσο εύπεπτες για την προσωπικότητά σου. Η ελευθερία είναι σημαντική για όλους και αν τελικά η παρέα σου ή άτομα πολύ κοντινά σου θέλουν να κάνουν πράγματα που εσύ διαφωνείς, οφείλεις να τα αποδεχτείς.

Ζυγός

Η φόρα που είχες πάρει, μπορεί να ανακοπεί από τις εξωτερικές συνθήκες. Οι οικογενειακές ή κοινωνικές υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου αλλά είναι αναγκαίες. Η ιδιωτικότητα στην ερωτική σου ζωή πιθανόν να χαθεί ξαφνικά και δεν αποκλείεται να φλερτάρεις μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον πολύ ανοικτά και ελεύθερα. Με τον Υδροχόο θα υπάρξουν εξελίξεις γιατί θα έχετε και οι δυο καταλήξει ότι ενδιαφέρεστε βαθιά και αληθινά, απλά χρειάζεστε και οι δύο τον χρόνο σας. Δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση ξαφνικά να μετατραπεί σε ερωτική γιατί όλο αυτόν τον καιρό γίνονταν διάφορες διεργασίες και τώρα θα εκδηλωθεί θα άμεσα. Ίσως σε τραβήξουν κάποια τυχερά παιχνίδια που θα τα συνδυάσεις με την διασκέδασή σου.

Σκορπιός

Βιώνεις κάπως περίεργες καταστάσεις αφού όλα κατά τη γνώμη σου είναι ακινητοποιημένα, σταθερά και χωρίς σημαντικές εξελίξεις, εκτός από μικρά, ασήμαντα γεγονότα. Αλλά το μπαμ μπορεί να γίνει σε όλους τους τομείς, από το σπίτι σου μέχρι τη δουλειά σου αλλά και την προσωπική σου ζωή. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου, θα βιώσεις μια ένταση η οποία οπωσδήποτε πρέπει να ξεσπάσει για να ηρεμήσεις. Το καλό είναι ότι έχεις υποστήριξη από άτομα με εξουσία και ισχύ στη δουλειά σου και κάπως πέφτεις στα μαλακά. Η Κυριακή θα είναι μια περίεργη ημέρα, αφού κάτι σε σπρώχνει να κάνεις αποκαλύψεις και να πιέσεις αλήθειες να βγουν στην επιφάνεια. Με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο υπάρχουν άλυτα θέματα και τώρα πιθανόν να λυθούν πολύ γρήγορα.

Τοξότης

Ενθουσιάζεσαι από την νέα τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στην ζωή σου γιατί και ασχολείσαι περισσότερο με τα οικονομικά σου αλλά και κάνεις καινούργιες γνωριμίες και επαφές. Αυτό για σένα είναι το καλύτερο, αφού πάντα αναζητάς την εξέλιξη και την ανανέωση. Καινούργια ενδιαφέροντα ή ακόμα και ένα σεμινάριο μέσα στο σαββατοκύριακο με θέμα την αυτογνωσία ή την ψυχολογία θα σου κάνουν πολύ καλό γιατί θα γνωρίσεις κάποια άτομα και θα νιώσεις όμορφα με τον εαυτό σου. Ευτυχώς μπορείς εύκολα και προσγειώνεσαι με τον Κρόνο και δεν σου φαίνονται μεγάλες οι δυσκολίες γιατί έχεις πάρει απόφαση να βάλεις τέλος σε κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Η Κυριακή θα είναι η ημέρα που θα κάνεις συζητήσεις με άτομα που έχουν ένα επίπεδο το οποίο εκτιμάς ιδιαίτερα. Ίσως κάνεις ένα μικρό ταξίδι για να περπατήσεις και να χαρείς τη φύση.

Αιγόκερως

Ολοκληρώνεις κάποια πράγματα που είχες πάρει απόφαση και αυτό σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για τον εαυτό σου. Αυτό το διάστημα έχεις αναλάβει να σηκώσεις στους ώμους σου μεγαλύτερες ευθύνες. Η Αφροδίτη με τον Ερμή στο ζώδιό σου δίνουν μια νέα προσωπική διάσταση στα πράγματα και σίγουρα σου παρέχουν εύνοια σε όλα τα επίπεδα, ιδιαίτερα όμως στην ερωτική σου ζωή. Αν έχεις γεννηθεί αρχές του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να απολαμβάνεις μια νέα οικονομική εξέλιξη ή να σου έρθουν χρήματα από εκεί που δεν τα περίμενες. Το πιο δύσκολο για σένα είναι να καταλάβεις κάποιες νέες ανάγκες του ευρύτερου κοινωνικού πλαισίου και να προσπαθήσεις να εντάξεις και τον εαυτό σου μέσα σε αυτές. Πιθανόν, αν ασχολείσαι με τα κοινά, να βλέπεις την αναγκαιότητα της αλλαγής της κοινωνίας αλλά στο βάθος να φοβάσαι ότι θα συμπαρασύρει και κάποιες αξίες, κυρίως οικονομικές, που δεν πρέπει να χαθούν.

Υδροχόος

Βρίσκεσαι σε φάση αλλαγών αλλά όλα γίνονται γιατί εσύ έχεις ένα αγκάθι μέσα σου και σε σπρώχνει να το βγάλεις. Οπότε θα αντιμετωπίσεις μια και έξω κάποιες καταστάσεις χρονοβόρες, που σε έχουν κατά κάποιο τρόπο καθυστερήσει σε ό,τι θέλεις να κάνεις και είναι αναγκαίες για την προσωπική σου εξέλιξη. Η απόσταση που σας χωρίζει με τον Σκορπιό μπορεί να βγει τώρα σε έντονο βαθμό αλλά εσύ τα βλέπεις όλα κάτω από ένα νέο πρίσμα. Οικονομικές διαφορές αλλά και προβλήματα με την εξουσία μπορεί να σου παρουσιάζονται συνέχεια αυτό το διάστημα. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου ίσως υπάρχει μια ένταση που δεν εκδηλώνεται με τους γύρω σου ή άλλα να θέλεις και άλλα να λες. Το παρασκήνιο μπορεί να είναι έντονο αλλά πιθανόν από την Κυριακή και μετά η κατάσταση να αλλάξει και θα έρθουν όλες σου οι υποθέσεις στο φως που είναι και το ζητούμενό σου.

Ιχθύες

Εξυγιαίνεις τις καταστάσεις γύρω σου και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν θέλεις πλέον να βρίσκεσαι σε αντιπαλότητα και έχεις την εξυπνάδα και την ευστροφία να περιστοιχίζεσαι από άτομα που σε υποστηρίζουν και να σε αναβαθμίζουν με τον δικό τους τρόπο. Η διεύρυνση σε κοινωνικό επίπεδο θα σε κάνει περισσότερο ασφαλή και κατοχυρωμένο/η γιατί θα αποκτήσεις άκρες, αφού θα γνωρίσεις άτομα που έχουν ισχύ ή θα σε συμπαθήσουν πολύ. Από την Κυριακή και μετά θα βρεθείς με πολύ κόσμο και θα πρέπει να κάνεις αναγκαστικά κάποιες συζητήσεις που μπορεί να πάρουν και τη μορφή αποκαλύψεων αλλά ευτυχώς θα πέσεις στα μαλακά γιατί θα έχεις προετοιμάσει το έδαφος. Η σχέση με Τοξότη πάντως σε σπρώχνει να κάνεις πολλά πράγματα και να βγεις έξω από τα όριά σου. Πιθανόν να τελειώσεις και κάτι που ήδη υπάρχει στην ζωή σου, είτε συνεργασία είτε σχέση αλλά γίνει πολύ εύκολα γιατί θα δεις μια άλλη πλευρά τους.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved