Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/2

Μίξη του νέου με το παλιό

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/2

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ίσως σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για μια παλιά υπόθεση, κάτι που θα σε... διαφωτίσει επαρκώς για τον πραγματικό ρόλο κάποιων προσώπων που μπορεί και σήμερα να διεκδικούν μερίδιο από την ζωή σου. Επιπλέον, ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να χρειάζεται την συμπαράστασή σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Ο Άρης στον Σκορπιό «βιάζεται» να σου φέρει μια γνωριμία που πραγματικά αξίζει τον κόπο! Ακόμη όμως κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα μπορέσεις να περάσεις πολύ «δυνατές» στιγμές με τον άνθρωπο σου.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Πάνω που νόμιζες ότι όλα είναι τακτοποιημένα και στη θέση τους, πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, σου ανοίγουν την όρεξη για να ξαναζήσεις κάποιες «ένδοξες» στιγμές, με συνέπεια να έρθουν τα πάνω κάτω! Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αλλάζει τις σχέσεις σου με τους «ισχυρούς» κι ίσως σου ζητηθεί να πάρεις στις πλάτες σου μια φιλόδοξη προσπάθεια, η οποία μπορεί και να είναι υπεράνω των δυνάμεών σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη και ο Άρης θα σου προσφέρουν μια ακόμη ευκαιρία να περάσεις καλά, με προοπτική μάλιστα να πρόκειται για κάτι σταθερό και διαρκές. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μην διστάσεις να κάνεις μια επανεκκίνηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να επαληθεύσεις την παροιμία «το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά», συνεχίζοντας την οικογενειακή σου παράδοση. Παράλληλα, η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζωηρή σε μετακινήσεις κι επαφές, ωστόσο η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε πιέζει να διεκπεραιώσεις πολλά μέσα σε στενά χρονικά περιθώρια. Θέσε λοιπόν έγκαιρα τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην «πνιγείς σε μια κουταλιά νερό»!.

Ερωτικά
Με τον Κρόνο «απέναντί» σου, δεν είναι εύκολο να βρεις αυτό που ζητάς ενώ αν είσαι σε μια σχέση ίσως κάποιες στιγμές να νιώθεις ότι κάνεις το «στρατιωτικό» σου. Πάντως για την ώρα σε καθαρά σεξουαλικό επίπεδο θα έχεις τα... τυχερά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας «απογειώνει» τα συναισθήματά σου κι ίσως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς ή να ασχολείσαι με κάτι που κάνει την καρδιά σου να... πετάει! Παράλληλα όμως, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να αλλάξει το τοπίο στα οικονομικά σου, αναδεικνύοντας έκτακτες ανάγκες και υποχρεώσεις, που θα αντιμετωπιστούν καλύτερα αν διαφοροποιήσεις την μέχρι τώρα πολιτική σου.

Ερωτικά
Η «τριπλέτα» Αφροδίτης, Άρη και Χείρωνα εγγυάται ότι ακόμη κι αν είσαι «στις μαύρες σου» θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα σε κάνει να ευτυχήσεις! Άνοιξε λοιπόν την αγκαλιά σου και περίμενε τα καλύτερα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η οικονομική σου εύνοια μπορεί να πιστοποιηθεί εκ νέου με την επιστροφή κάποιων χρημάτων που θεωρούσες χαμένα ή την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και με δεδομένο τον δυναμικό χαρακτήρα της, καλό είναι να αναλάβεις όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν σε μια θέση καλύτερη από την τωρινή.

Ερωτικά
Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του με έναν πρακτικό τρόπο, δωρίζοντάς σου κάτι εξαιρετικά χρήσιμο. Αν πάλι είσαι μόνος/η έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να βρεις τον άνθρωπο σου στον χώρο της εργασίας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ένας πρώην συνεργάτης έρχεται για να καλύψει όλα εκείνα που χρειάζεσαι. Φαίνεται μάλιστα πως έρχεται την κατάλληλη στιγμή, αφού απρόβλεπτες καταστάσεις αλλά και έκτακτες ευθύνες ή υποχρεώσεις, διαμορφώνουν ένα μάλλον δύσκολο «τοπίο» στα εργασιακά σου. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, πριν κτυπήσει το «καμπανάκι»!

Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να σου ξαναστείλει ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε αφήσει ανοικτούς «λογαριασμούς»! Το καλό είναι ότι υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να «κλείσει» η υπόθεση, είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αν προβληματίζεσαι για την δουλειά σου, ίσως η καλύτερη εναλλακτική να βρίσκεται σε μια παλιά ασχολία σου, η οποία όμως μπορεί να «σταθεί» και σήμερα με αξιώσεις. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ορίζει την έναρξη ενός νέου κύκλου ενδιαφερόντων αλλά κι ένα κομβικό σημείο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Αν έχεις παιδιά καλό είναι να «σκύψεις» πάνω στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, πριν βρεθείς προ απροόπτου.

Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι πολύ σημαντικές κι έρχονται ως η φυσική συνέπεια των όσων προηγήθηκαν πρόσφατα. Αν μάλιστα έχεις κατά νου να «δέσεις» την ζωή σου με ένα άλλο πρόσωπο, το σύμπαν είναι... μαζί σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μια παλιά δραστηριότητα ή ένα χόμπι που είχες εγκαταλείψει, σου προσφέρει τις συγκινήσεις που σου έλειπαν, κάνοντάς σε να νιώθεις πιο ολοκληρωμένος/η. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί κάποιες εξελίξεις σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις μια σημαντική απόφαση που θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα περιουσιακό ζήτημα..

Ερωτικά
Μετά τις αλλαγές που συνέβησαν πρόσφατα κι ίσως να... μην σου άρεσαν, ήρθε η στιγμή για να «ρεφάρεις» με μια σχέση, που έχει τις προδιαγραφές του «για πάντα μαζί». Βάλε λοιπόν στο περιθώριο κάθε ίχνος καχυποψίας κι αφέσου στην αγκαλιά που ποθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φαίνεται πως θα έχεις την ευκαιρία είτε να αναθερμάνεις τις σχέσεις με τους οικείους σου, είτε να συνειδητοποιήσεις τον πολύτιμο ρόλο που παίζουν στην ζωή σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεις επιρρεπής σε εξαρτήσεις και να «χάσεις» τον εαυτό σου, Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να βελτιώσεις τις γνώσεις και το πνευματικό σου επίπεδο κι ίσως είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών.

Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε βοηθά να κατασταλάξεις σε σχέση με αυτό που θέλεις πραγματικά κι ίσως ήρθε η στιγμή να... εφαρμόσεις τα πορίσματα σου σε μια σχέση που μπορεί να συνδυάζει τα χαρακτηριστικά μιας περιπέτειας με την οικογενειακή θαλπωρή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ενώ ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να σε απογοητεύει, ένα άλλο, με το οποίο σας συνδέουν πολλά κι έχεις να δεις καιρό, επανεμφανίζεται στο προσκήνιο, ανανεώνοντας και την δική σου διάθεση. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σου κι επειδή ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα καλό είναι να μην προβείς σε αχρείαστες αγορές.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει άμεσα συμπαθή στους γύρω σου και σου «ανοίγει πόρτες», ωστόσο η διαχείριση του όλου θέματος επαφίεται σε σένα. Πάντως αν μπεις στον κόπο να «σπάσεις» την μοναχικότητά σου, θα εντυπωσιαστείς από την συνέχεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ένα παλαιό οικονομικό θέμα φαίνεται πως επανέρχεται στο προσκήνιο κι ίσως χρειαστεί να «τρέξεις» για την διεκπεραίωσή του. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου δίνει έμφαση στις πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις σου, το ζητούμενο όμως δεν είναι να μείνεις στις θεωρίες αλλά να χαράξεις μια νέα πορεία με πρωτοποριακές ή πρωτότυπες δράσεις. Ακόμη ίσως πρέπει να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης».

Ερωτικά
Ιδεοληψίες σε εμποδίζουν να «δεις» το τι πραγματικά ζητάς στις σχέσεις σου και κυρίως ποιά είναι τα όριά σου. Κι αν εσύ έχεις τον τρόπο να αντιμετωπίζεις τα πάντα εγκεφαλικά, κρατώντας τον πόνο σε απόσταση, η άλλη πλευρά συνήθως υποφέρει.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Κάποια πράγματα φαίνεται να επαναλαμβάνονται κι αν θυμηθείς έγκαιρα το τι σου συνέβη στο παρελθόν, θα έχεις έναν πολύτιμο «οδηγό» και για το παρόν σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να συμβάλλει στην αποκάλυψη ενός παρασκηνίου αλλά και να αναδείξει κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή την διατροφή σου. Αν πάντως νιώσεις την ανάγκη, μείνει περισσότερο χρόνο μόνος/η σου.

Ερωτικά
Δεν θες και πολύ για να ξεχάσεις οτιδήποτε σε έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα και να αφοσιωθείς ολόψυχα σε μια νέα, όσο και... παλιά γνωριμία! Ίσως μάλιστα το «ευτυχές» γεγονός να συμβεί σε ένα reunion.


*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved