Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 29/1 έως και 31/1

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Επαναπροσδιορίζεις τις σκέψεις σου και αυτό σε βοηθάει να ενισχύσεις τις προσωπικές σου αξίες και αποφάσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλεις αυτές τις ημέρες να γίνεις περισσότερο συντροφικός/η και κυρίως να είσαι όσο μπορείς πιο ανοικτός/η με τους άλλους, κυρίως με τους συνεργάτες και τα άτομα που είναι δίπλα σου. Θα περάσεις καλές ημέρες δοκιμάζοντας να είσαι με πολύ κόσμο και θα κοινωνικοποιηθείς εύκολα. Ο Ζυγός θα σε δραστηριοποιήσει πολύ δυνατά και μάλιστα θα σου δώσει την εντύπωση ότι μπορεί να ζει για σένα. Από την Κυριακή και μετά, θα διατηρήσεις μια επιφυλακτική συμπεριφορά και μπορεί να κλειστείς σε σκέψεις και συναισθήματα που δεν συνηθίζεις.

Ταύρος

Οι ερμηνείες που δίνεις, γενικά στα γεγονότα και στις καταστάσεις που σου συμβαίνουν αυτή την στιγμή, σε προδιαθέτουν να εξισορροπήσεις τις δυσαρμονικές καταστάσεις που υπάρχουν γύρω σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα ασχοληθείς με θέματα ομορφιάς και εξωτερικής εμφάνισης επισταμένα. Γιατί ο στόχος σου θα είναι να αλλάξεις έστω και για λίγο οτιδήποτε δεν σου αρέσει πάνω στην εμφάνισή σου. Αυτό φυσικά γίνεται γιατί έχεις αντιληφθεί την ανάγκη σου να αρέσεις και να μην περνάς απαρατήρητος/η. Από την Κυριακή και μετά, θα δράσεις με στόχο να εξυπηρετήσεις τα πιο κοντινά σου άτομα, αλλά η μορφή εξάρτησης που θα εντοπίσεις μπορεί και να μη σου αρέσει.

Δίδυμοι

Προσπαθείς να βρεις τις πιο δυνατές και εύκολες λύσεις με στόχο να περάσεις ανάλαφρα και εύκολα τις ημέρες αυτές, αφού βομβαρδίζεσαι από συμπεράσματα και πληροφορίες που δεν σου αρέσουν καθόλου και σε αναγκάζουν να ακολουθήσεις τα χνάρια άλλων – κυρίως της οικογένειας ή ενός συνόλου που όμως έχει πολλά έντονα «πρέπει». Η επαφή με τον Αιγόκερω ή την οικογένεια σε πιέζει προς μια συγκεκριμένη και οργανωμένη συμπεριφορά και σε βοηθάει να μην έχεις χαοτικές συμπεριφορές, αλλά εσύ νιώθεις μεγάλη πίεση. Ευτυχώς που θα περάσεις καλά αυτές τις ημέρες και θα αναπληρώσεις κενά των υπολοίπων ημερών. Από την Κυριακή και μετά, θα κάνεις πλάνα για τα οικονομικά σου και πιθανόν να μη σου βγαίνουν, αλλά μην απογοητεύεσαι γιατί το παιχνίδι μπορεί να γυρίσει από την μια στιγμή στην άλλη.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Γίνεσαι πιο ανάλαφρος/η γιατί το επιβάλλουν οι καταστάσεις. Αυτό γενικά σου κάνει καλό γιατί δεν κλείνεσαι και σε βοηθάει να ξεπεράσεις κάποιες προσωπικές ανησυχίες. Επειδή έχεις επικεντρωθεί σε θέματα που αφορούν και τους άλλους πιθανόν να έχεις χάσει ένα κομμάτι του εαυτού σου. Απλά μέσα από τους άλλους νιώθεις ότι θα πραγματοποιηθούν πιο εύκολα οι εσωτερικές σου φιλοδοξίες. Με τον Ζυγό θα γίνει κάτι γιατί πιθανόν θα έχετε μια πιο εύκολη επικοινωνία και αυτό θα σου ανοίξει την όρεξη να πάτε και λίγο πιο κάτω. Εκεί δεν πρέπει όμως να απογοητευτείς γιατί μπορεί να υπάρξει οπισθοχώρηση από την άλλη πλευρά. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα ασχοληθείς πολύ με το σπίτι σου και με τον χώρο σου και αυτό θα σου δημιουργήσει μια εσωτερική αρμονία που την χρειάζεσαι πολύ. Από την Κυριακή και μετά, θα έχεις ανάγκη κάπως να διασκεδάσεις για να εκτονωθείς. Θέατρο, καφές με φίλους και επαφή με παιδιά θα είναι το καλύτερο σου.

Λέων

Πηγαίνεις με το ρεύμα και είσαι μέσα στα πράγματα, όσο μπορείς φυσικά και όσο το επιτρέπει το εσωτερικό σου εγώ, αλλά τουλάχιστον θα ευχαριστηθείς αυτές τις ημέρες αφού θα βρεθείς με άτομα που επικοινωνείς πολύ πιο εύκολα μαζί τους. Η αναγκαιότητα να συμβιβάζεσαι πάντα υπάρχει, αρκεί να αντιληφθείς ότι είναι μια καλή ευκαιρία να αναπτύξεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο. Η δυνατότητα ενός ταξιδιού θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεθείς με άτομα που θα διασκεδάσετε, αφού θα μοιραστείτε ακόμα και ανέκδοτα ή άλλα χαριτωμένα που σας αρέσουν και σας ανεβάζουν την διάθεση. Γενικά, ο φιλικός σου τόνος και η ανάλαφρη ευφορία που θα νιώσεις θα σου ανοίξουν πόρτες και σε νέες γνωριμίες. Από την Κυριακή και μετά, αλλάζει το κλίμα και μάλλον θα κλειστείς περισσότερο στον εαυτό σου. Γιατί θα δεις ξαφνικά μπροστά σου όλα τα προβλήματα που δεν έχουν λυθεί και με τον τρόπο τους θα σου υπενθυμίσουν ότι κάτι ακόμα δεν έχεις κάνει σωστά. Ο θυμός πάντως καλά κρατεί με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Παρθένος

Ψάχνεις να βρεις νέους τρόπους για το πως θα κινηθείς με τα οικονομικά σου και αυτό σε κάνει πολύ διπλωμάτη/α αλλά συγχρόνως έχεις και τη διάθεση να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Και κάτι μικρό να κάνεις για τον εαυτό σου θα σου δώσει την αίσθηση ότι μπορείς να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα. Αυτό που χρειάζεσαι πάντως είναι ένα γερό ξεκαθάρισμα σε όλα σου τα «θέλω» και τις επιθυμίες, ώστε να ξέρεις επιτέλους τι χρειάζεσαι αληθινά και τι όχι. Η σχέση με τον Σκορπιό σε βοηθάει ώστε να μπαίνεις πιο βαθιά στον κόσμο των συναισθημάτων και αυτό σίγουρα σε βάζει σε μια άλλη, διαφορετική, τροχιά. Ο ερωτισμός σου είναι πάντως έντονος αλλά συγχρόνως έχεις την μαεστρία και τον συγκρατείς, γιατί δεν θέλεις να κάνεις κάτι χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση από το άλλο πρόσωπο. Οπότε, πάει μπροστά η λογική και μετά τα υπόλοιπα.

Ζυγός

Είναι οι ημέρες σου αφού θα ενθουσιαστείς και θα βγεις προς τα έξω. Ο λόγος είναι ότι θα έχεις μεγάλο αυθορμητισμό και αυτό θα σε βοηθήσει στο γίνεις πιο εκδηλωτικός/ή. Η εμφάνισή σου είναι σήμα κατατεθέν για την προσωπική σου ισορροπία και αρμονία, αλλά ευτυχώς έχεις μειώσει εκείνες τις εμμονές για τον εαυτό σου να είσαι δηλ. πάντα το επίκεντρο του θαυμασμού, αφού ο πήχης έχεις κατέβει κάπως. Οπότε, αυτό σε ισορροπεί και σε κάνει να πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου. Θα αναζητήσεις την αλήθεια και μάλιστα την προσωπική σου και δεν θα φοβηθείς να μιλήσεις πολύ ανοικτά, αναλαμβάνοντας πιο εύκολα την ευθύνη του εαυτού σου. Οι επιθυμίες σου θα είναι πολύ έντονες από την Κυριακή και μετά και πιθανόν να εκτονωθείς ακόμα και στο φαγητό ή στα γλυκά.

Σκορπιός

Παρόλο που νιώθεις ότι όλα είναι προς το παρόν ρευστά, εσύ δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου σε όλα τα καινούργια πράγματα για να μην θεωρείς ότι τελικά βγαίνεις από το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να γνωρίζεις καινούργια πράγματα και μάλιστα να πιέζεσαι να τα ενστερνιστείς, αλλά εκεί σε οδηγούν όλοι οι δρόμοι. Οπότε, θα αναγκαστείς να κυνηγήσεις αυτό που θέλεις με διαφορετικό τρόπο από παλιά. Η ενημέρωση, το διαδίκτυο, και γενικά οτιδήποτε είναι πολύ ιδιαίτερο και πρωτότυπο σου χρειάζονται για να ανοίξεις νέες πόρτες. Η διασκέδαση σου είναι σημαντική γιατί θα σε κάνει να ξεδώσεις και παρόλο που θα προτιμήσεις τις μεμονωμένες επαφές, πάλι δεν θα χάσεις το στοίχημα με τον εαυτό σου. Από την Κυριακή και μετά, θα βγεις πολύ δυναμικά προς τα έξω με ξεκάθαρη εικόνα για το τι θέλεις να κάνεις και με ποιο τρόπο θα μπορέσεις. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να κάνεις υπερβολές αλλά είναι και αυτό μέσα στο ατομικό σου παιχνίδι.

Τοξότης

Αναλαμβάνεις πολλά περισσότερα πράγματα από αυτά που πιθανόν έχεις υπόψη σου. Παρόλο που έχεις ένα σταθερό κλείσιμο και ακόμα και με την σκέψη βαριέσαι να πάς κάπου, αυτές τις ημέρες θα είσαι όσο μπορείς κοινωνικός/η και αυτό θα σου κάνει καλό. Μάλιστα, κάποια καλέσματα που μπορεί να έχεις πιθανόν να τα αρνηθείς γιατί δεν έχεις και πολύ μεγάλη διάθεση, αλλά θα υπάρξουν άτομα που θα επιμένουν οπότε θα παρασυρθείς και θα βρεθείς με πολλούς φίλους και γνωστούς. Η διασκέδαση θα σε βοηθήσει να ξεδώσεις και να είσαι όσο μπορείς περισσότερο επικοινωνιακός, επειδή όλον αυτόν τον καιρό σε συνοδεύει και ένα άγχος κρυφό. Θα χρειαστεί να βρεις τρόπους ώστε να το θεραπεύσεις και να είσαι όσο μπορείς περισσότερο ήρεμος/η. Κυρίως την Κυριακή, θα είναι έντονη η ανησυχία και κάποιες αναμνήσεις μπορεί να σε συνδέσουν με το παρελθόν κάτι που πιθανόν δεν το επιθυμείς και τόσο πολύ.

Αιγόκερως

Ο Ερμής στο ζώδιό σου μαζί με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα σε κινητοποιεί για αυτό δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του και διαρκώς προσπαθείς να οργανώσεις τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Από την άλλη έχεις ανάγκη κάπου να κατευνάσεις τα πνεύματα γιατί μερικές φορές όλα είναι τόσο οξυμμένα που θέλεις να ηρεμήσεις. Από την Παρασκευή, θα είσαι περισσότερο χαλαρός/η και θα κινηθείς κυρίως με στόχο να ξαναβρείς τους φίλους αλλά και τις κοινωνικές σου σχέσεις, γιατί έχεις χαθεί από τον κόσμο και τώρα πρέπει να αποκαταστήσεις τα επακόλουθα της εξαφάνισής σου. Η διπλωματία θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το άγχος από επαγγελματικές δυσκολίες και θα ρεγουλάρεις τις καταστάσεις με έναν τρόπο πολύ έξυπνο. Επειδή όμως θα βρεθείς εν μέσω και επαγγελματικών δυσκολιών θα πρέπει να κρατήσεις ισορροπίες μεταξύ δύο στρατοπέδων που έχουν δημιουργηθεί. Από την Κυριακή και μετά, θα είναι όλα πιο εύκολα και πιο χύμα και δεν θα χρειαστεί να εκτεθείς.

Υδροχόος

Είσαι μια στο καρφί και μια στο πέταλο και παίζεις ρόλους πολλούς και διαφορετικούς. Η σκέψη σου είναι πιο οργανωμένη και σφαιρική και αυτό σε βοηθάει στο να συγκρατήσεις την ενέργειά σου και κυρίως να φτιάξεις ένα νέο πλάνο ζωής. Αυτές τις ημέρες θα σου φανεί πιο εύκολο να αλλάξεις και να κάνεις τις προσωπικές σου εκτιμήσεις με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα. Οι σχέσεις σου θα ομαλοποιηθούν και θα γίνουν πιο απλές και πιο όμορφες, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό θα κρατήσει για πολύ. Γιατί, ενώ σχεδιάζεις να κάνεις πολλά πράγματα, στο πίσω μέρος του μυαλού σου υπάρχει μια αντιπαλότητα την οποία δεν μπορείς να αποφύγεις. Γιατί πιστεύεις ότι πρέπει να κτυπήσεις γροθιά στο μαχαίρι και να αλλάξεις τα κακώς κείμενα στη δουλειά σου αλλά και στη σχέση σου με τον Σκορπιό. Κυρίως την Κυριακή θα δεις πολύ διαφορετικά τα πράγματα και ίσως μπεις και στην διαδικασία της επανάστασης, φυσικά με ένα δικό σου τρόπο.

Ιχθύες

Η γενική σου διάθεση είναι γενικά καλή γιατί κάνεις τις κινήσεις σου και βλέπεις ότι σου βγαίνουν όλα. Οπότε, θα κάνεις ένα βήμα παραπάνω, αν και θα δυσκολευτείς να βγεις από το καβούκι σου και να βρεθείς με πολύ κόσμο, όμως αυτές οι ημέρες είναι κατάλληλες για συμβιβασμούς και επικοινωνία. Θα. Η κοινωνική σου θέση ενισχύεται και μέσω νέων γνωριμιών που αφορούν κυρίως άτομα που έχουν κατά τη γνώμη σου μια επιτυχημένη πορεία από τα οποία πιθανόν να ζητήσεις βοήθεια προκειμένου να λύσεις μια υπόθεσή σου. Όσο πάντως δεν θέλεις να μιλήσεις ανοικτά με τον Κριό ή τον Ζυγό και όσο κρύβεις το πρόβλημα και δεν το πιάνεις από τα μαλλιά, τόσο αυτό γιγαντώνεται και σε δυσκολεύει. Καλύτερα να είσαι όσο μπορείς ξεκάθαρος/η με τον ίδιο σου τον εαυτό. Από την Κυριακή και μετά, όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά και θα βρεθούν λύσεις ακόμα και για ένα νομικό θέμα που εδώ και καιρό σε έχει μπλοκάρει. Πιθανόν μια συζήτηση που θα έχεις μέ ένα πρόσωπο, ίσως και από το εξωτερικό, να σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved