Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/1

Θετικό κλίμα κι εναλλακτικές λύσεις

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/1

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε αλλαγές ή εκπλήξεις κυρίως στη δουλειά σου, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να αφήσεις χώρο και χρόνο για οτιδήποτε έκτακτο ή απρόβλεπτο. Ίσως μάλιστα είναι μια καλή στιγμή για να προσεγγίσεις άτομα που θεωρούνται «δύσκολα». Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να επικοινωνήσεις και να μετακινηθείς υπέρ το δέον, συγκεντρώνοντας πληροφορίες και υλικό.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο με το οποίο σίγουρα σας χωρίζουν πολλά αλλά ασκεί επάνω σου μια ιδιαίτερη γοητεία. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η φρόντισε να «φρεσκάρεις» την σχέση σου, με νέες δραστηριότητες.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια με τα έξοδα να διαδέχονται τα έσοδα, όλα αυτά όμως θα έχουν έναν προσωρινό χαρακτήρα. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε καλεί να κινηθείς με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που συνηθίζεις και να «κυνηγήσεις» την έκπληξη με ότι κι αν ασχολείσαι, αφού για την ώρα κάθε τι το «φυσιολογικό» δεν «τραβάει»!

Ερωτικά
Ο ενεργός Δίας πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να διαχειριστείς ή να αντέξεις κάθε κατάσταση ιδιαίτερα αν στην «άλλη πλευρά» υπάρχει ένα πρόσωπο που νοιάζεται μόνον για την καλοπέραση του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ανεξάρτητα με το αν οι συνθήκες σε διευκολύνουν ή όχι. Αν μάλιστα συμβαίνει το δεύτερο, είναι πιο... πιθανό να πετύχεις τον στόχο σου! Η ικανότητα σου να «παντρεύεις» μεταξύ τους ακόμη και τις πιο «ασύμβατες» καταστάσεις, μπορεί να σε φέρει σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, αφού δεν υπάρχουν πολλοί που να μπορούν να το καταφέρουν.

Ερωτικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε καλεί να ανταποκριθείς σε μια νέα πρόκληση με «ασυνήθιστα» χαρακτηριστικά. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως «σκοντάψεις» σε μια απρόβλεπτη ή αλλόκοτη συμπεριφορά από το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός αναμένεται να δοκιμάσει την ευελιξία σου απέναντι σε καινοφανείς ή παράδοξες καταστάσεις που μπορεί να υπάρξουν στις σχέσεις αλλά και την δουλειά σου. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να επιδιώξεις από μόνος σου να αλλάξεις ρότα, διορθώνοντας κάποιες δυσλειτουργίες. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Έχεις τον τρόπο να γοητεύεις ακόμη κι εκείνους ή εκείνες που ποτέ δεν θα... τολμούσαν να σου ζητήσουν μια πιο στενή σχέση αλλά σήμερα μπορείς να τους/τις πείσεις να ποντάρουν στην... έκπληξη και να το προσπαθήσουν!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε αλλαγές ή ανατροπές στο εργασιακό σου περιβάλλον κι αν θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα μάλλον θα διαψευστείς. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να ωφεληθείς στην περίπτωση που ψάχνεις για μια νέα δουλειά ή απλά πειραματιστείς δοκιμάζοντας νέες φόρμες ή συνταγές. Επιπλέον η Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να ανανεώσεις τον κύκλο των επαφών και γνωριμιών σου.

Ερωτικά
Παρά τα όσα «σοβαρά και επείγοντα» σε απασχολούν είναι σκόπιμο να αφιερώσεις έστω και τον ελάχιστο χρόνο που διαθέτεις στον άνθρωπο σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να αιφνιδιαστείς αρνητικά από τις εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ίσως συμβάλλει σε ανατροπές κι εκπλήξεις στα οικονομικά σου, καλό είναι μάλιστα να κινηθείς σχετικά ασύμβατα, αφού, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, μόνον έτσι θα πετύχεις τον στόχο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που προκύπτουν, έστω κι αν σε πρώτη φάση έρθεις σε επαφή με άτομα διαφορετικών αντιλήψεων.

Ερωτικά
Όσο κι αν ο ενεργός Δίας σε κάνει να πιστεύεις ότι αρκούν οι υλικές προσφορές για να φέρεις κοντά σου ή να κρατήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σύντομα θα καταλάβεις ότι το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία και ο έρωτας δεν... εξαγοράζεται!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους να συμβάλλει θετικά σε μια νέα αρχή σχετική με τις σπουδές ή την επιμόρφωση σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να διευρύνεις τον κύκλο των ενδιαφερόντων σου αλλά και των επαφών σου δίνοντας περισσότερο χώρο στην διαφορετικότητα κι ίσως έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε θέματα που απαιτούν ειδικές γνώσεις ή έναν πιο εναλλακτικό τρόπο προσέγγισης.

Ερωτικά
Αν έχεις «στριμωχτεί» για οποιοδήποτε λόγο, η προσωπική σου ζωή ανακτά τις ισορροπίες της και μπορείς να αφοσιωθείς απερίσπαστος/η στον άνθρωπο σου. Ίσως μάλιστα καταφέρεις να «κλέψεις» χρόνο για να κάνετε μαζί ένα όμορφο ταξίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ίσως να... δοκιμάσει τα νεύρα σου, όλα όμως σε αυτήν την ζωή έχουν την αξία και το νόημα τους, ακόμη και αυτά που σου φαίνονται παράλογα.. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα τελικά «πειστείς» κι εσύ να υιοθετήσεις κάποιες «αδόκιμες» πρακτικές, αφού μπορεί να αποδειχθούν πολύ αποτελεσματικές.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να διαπιστώσεις ότι όσα σχέδια ή προγράμματα κι αν κάνεις, το σύμπαν έχει τον τρόπο να σε πάει εκεί που αυτό θέλει κι ίσως μάλιστα να ξέρει κάτι περισσότερο, όποτε αφέσου στην ροή και το απρόβλεπτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σου επισημαίνει ότι τα καλύτερα θα έρθουν είτε αν καταφέρεις να «παντρέψεις» μεταξύ τους αντίθετες ή αντιφατικές καταστάσεις. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου φέρει ένα σημαντικό όσο και απρόβλεπτο κέρδος. Στην παρούσα φάση μάλιστα, έχοντας την πλήρη υποστήριξη του Δία, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, ακόμη κι αν όλοι γύρω σου διατείνονται το... αντίθετο!

Ερωτικά
Για όλα τα πράγματα υπάρχει η «πρώτη φορά» κι αν είσαι ανοικτός/η στην διαφορετικότητα, ίσως βιώσεις κάτι πρωτόγνωρο, που θα σε κάνει να αλλάξεις τις απόψεις σου για τις σχέσεις αλλά και το... σεξ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο «πειραγμένος» Ερμής στο ζώδιο σου, μπορεί να σε κάνει πιο απρόβλεπτο κι ίσως κάποιες στιγμές να φερθείς κυνικά ή «άκομψα» σε άτομα που δεν θα έπρεπε, ωστόσο όλες οι «αιρετικές» ενέργειες σου θα έχουν μάλλον θετικά αποτελέσματα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και την διατροφή σου, κάνοντας μια νέα όσο και αναγκαία αρχή για την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης.

Ερωτικά
Από την στιγμή που η φυσική σου κατάσταση δεν επιτρέπει και πολλά-πολλά, είναι καλό να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, απολαμβάνοντας την καλή παρέα φίλων, γνωστών αλλά και του «δικού σου» ανθρώπου, χωρίς περαιτέρω «αναζητήσεις».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε καλεί να υιοθετήσεις μια πρωτοποριακή τεχνική ή προσέγγιση στην δουλειά σου κι αν μάλιστα καταφέρεις να γίνεις... εντελώς απρόβλεπτος/η, τότε ακόμα καλύτερα για σένα! Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους σε φέρνει κοντά σε άτομα που σε καταλαβαίνουν και γενικότερα εξυπηρετεί τις βλέψεις σου, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να είσαι πολύ πιο ανήσυχος/η και «διαθέσιμο/η» στους ποικίλους πειρασμούς που κυκλοφορούν γύρω σου. Κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε... όλα καλά, σε διαφορετική περίπτωση όμως, πρόσεξε μην εκτεθείς.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να συμβάλλει σε ποικίλα απρόοπτα, στην κοινωνική σου ζωή και ιδιαίτερα τις φιλικές σχέσεις σου, εκεί ωστόσο θα «μετρήσει» η υπερβατική σου φύση, που μπορεί να «στείλει αδιάβαστο» κάθε «προβοκάτορα»! Επιπλέον, μπορεί να προβείς σε μια μάλλον «εξεζητημένη» αγορά που όμως θα «πιάσει τόπο». Παράλληλα, ίσως υπάρξει μια προσωρινή αναστάτωση στο σπίτι σου.

Ερωτικά
Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που έχει να σου προσφέρει πολλά, κυρίως όμως στον υλικό τομέα κι αν ζητάς κάτι περισσότερο από το να περάσεις καλά, ίσως τελικά νιώσεις ότι παρά τα προσόντα του, δεν είναι τελικά «ο άνθρωπος σου».


*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved